Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

ASUS ROG Winter 2015 - Közvetítés

 
3
 
LAN · jan. 28., szerda
 
Az ASUS ROG újabb állomásához érkeztünk, amit Helsinkiben az ASSEMBLY Winteren tartanak meg január 30-31-én.
 

ESEC 2014 - Coverage

 
0
 
Általános · szept. 09., kedd
 
Elkezdődött az ESEC 2014 csoportmeccsei! Most kiderül, ki kerül be a legjobb 16-ba és szállhat harcba az első helyért!
 

EMS One Katowice - Nyert a Virtus.pro!

 
8
 
LAN · márc. 11., kedd
 
A most csütörtökön kezdődő EMS One Katowice a tél utáni első igazi megmérettetés 2014-ben a csapatoknak. Nemsokára kiderül, ki hogyan tudott felkészülni a téli időszak alatt. Lássuk, ki kezdi az évet egy győzelemmel.
 

EMS EU Finals

 
0
 
Külföldi scene · febr. 25., kedd
 
Az EMS One Online európai döntőjének ágrajzát nyilvánosságra hozták a 16 kvalifikált csapattal, akik készen állnak a küzdelemre a 6 helyért, ami az EMS One Katowice LAN-jára szól.
 

KGB CM Storm - Közvetítés

 
112
 
LAN · jún. 29., szombat
 
Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi offline rendezvény résztvevőit, csoportjait, eredményeket, ágrajzot, GOTV IP-ket és a CS2HU & WiLD közös streamet is megtaláljátok. Hajrá WiLD!
június 29.
Tehát még egyszer köszönjük, hogy velünk tartottatok!
 
június 29.
Mi ezzel búcsúzunk is a mai napra, természetesen az eredményeket frissítjük a LAN végéig, ám streamelni már nem biztos, hogy fogunk. Ellenben holnap talán a RaidCall EMS One Summer 2013-ról lehetséges stream, de nem garantáljuk.
 
június 29.
Sajnos tehát már a csoportból sem sikerült kijutnia a Hungary WiLD.CM Storm csapatának, így ők már akár ma Magyarország felé vehetik az irányt.
 
 

RC EMS One Summer 2013 Finals - Közvetítés

 
9
 
LAN · jún. 28., péntek
 
Nincs megállás, sűrű a nemzetközi élmezőny krémjének nyári menetrendje is. Alig, hogy véget ért a DreamHack Summer 2013, jön a RaidCall EMS One Summer 2013. A helyszín most nem Jönköping, hanem Köln, és 16 helyett 8 csapattal rendezik meg a megmérettetést az ESL stúdiójában - hasonlóan a tavaszi tornájukhoz. CS2HU közvetítés az RC EMS One offline rendezvényről.
június 30.
Tehát a RaidCall EMS One Summer 2013 győztese a Franciaország Team VeryGames lett. Ezzel a versenyről a közvetítésünk véget is ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok.
 
június 30.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Oroszország Virtus.pro 16-11 @ de_dust2_se, összesítésben 2-0 a franciáknak.
 
június 30.
A félidőben Franciaország Team VeryGames (CT) vs Oroszország Virtus.pro (T) 6-9 @ de_dust2_se (a döntő 2. mapján).
 
 

DreamHack Summer 2013 - Közvetítés

 
81
 
LAN · jún. 14., péntek
 
Egy újabb nagy nemzetközi torna, ahol a legnevesebb Counter-Strike: Global Offensive csapatok is megméretik magukat - itt a DreamHack Summer 2013, amely ezen a hétvégén kerül megrendezésre Jönköpingben, Svédországban. Három napon keresztül figyelhetjük a legjobbakat, az eredményekről, a legfontosabb történésekről pedig itt, a CS2HU hasábjain is beszámolunk!
június 17.
További szép napot mindenkiNET! :)
 
június 17.
Ezzel a DreamHack Summer 2013 közvetítésünk is a végéhez ért, köszönjük mindenkinek, aki minket választott, aki követett minket az elmúlt 3 napon. Svédországban még levezetésként egy 2v2 torna várja a csapatokat, erről majd a HLTV.org oldalán találhattok bővebb infót.
 
június 17.
Hiába a sok megingás a csoportkör és a rájátszás során, hiába a több elveszített map, így is a Svédország NiP-é az első hely a DreamHack Summer 2013 megmérettetésén.
 
 

ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
166
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az ICL 16. állomásán ingyen és bérmentve vehet részt. Közvetítés eredményekkel, felállásokkal és minden egyéb fontos információval!
 

CS2HU Cup #3 by ESEA - Közvetítés

 
6
 
E-sport · máj. 23., csütörtök
 
Ma este 20:00-ás kezdettel egy újabb egyestés megmérettetés vár a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösségre, amely most a CS2HU keretein belül kerül megrendezésre. Az ESEA által támogatott nightcupra összesen 16 csapat nevezését várjuk 19:00-ig! Nevezettek, Steam ID-k, ágrajz, szabályzat és minden egyéb fontos információ megtalálható ebben a hírben.
május 24.
A döntőt az IMMORTAL a NeverQuit ellen 2:0 arányban lehozta, köszönjük mindenkinek , aki velünk tartott, és gratulálunk az IMMORTAL csapatának!
 
május 23.
Éééés, pörög a második kör! Kommentben várjuk az ötleteket, melyik meccset szeretnétek streamen látni a 3. körből!
 
május 23.
Jönnek az eredmények: volgare vs. Reloaded 16-2; toptitok vs. big_niggaz 16-1
 
 

ESEA Season 13 Finals - Közvetítés

 
0
 
LAN · ápr. 19., péntek
 
Négy európai és négy tengerentúli csapat csap össze ezen a hétvégén az Egyesült Államokban, Dallas városában. Az ESEA Season 13 Finals elnevezésű verseny LAN döntője olyan együttesekkel startol el, mint a Ninjas in Pyjamas, a Team VeryGames, az ESC Gaming vagy éppen a Quantic Gaming, így ezen a szép tavaszi hétvégén sem fogunk unatkozni!
 

RaidCall EMS One Finals - Közvetítés

 
12
 
LAN · ápr. 13., szombat
 
Ezen a hétvégén a Counter-Strike: Global Offensive után érdeklődők figyelme Kölnre fog szegeződni, hiszen itt kerül megrendezésre a RaidCall EMS One tavaszi szezonjának döntője. Összesen 8 csapat kvalifikálta magát a megmérettetésre, köztük a VeryGames, a FnaticRC és az Anexis, akik megpróbálnak a Virtus.pro útjára lépni és legyőzni a NiP-et.
 

ICL 15 - Közvetítés

 
549
 
LAN · márc. 28., csütörtök
 
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike: Global Offensive LAN-ról. Csoportok, mérkőzések, csapatok felállással, képek, livestream - minden, ami szem-szájnak ingere!
március 31.
Az utolsó képadag is felkerült facebookra! Irány-arány!
 
március 31.
Ezzel a helyszínről búcsúzunk is, köszönjük, hogy a hétvégét velünk töltöttétek!
 
március 31.
Ééééés nyert az Hungary ancients! A döntő első mapja de_nuke_se volt, ami köztudottan az anci legjobb mapja. Bár a CT oldal nem sikerült éppen a legjobban, T-ben sikerült 7 kört is támadniuk, ezzel pedig 16-12 arányban múlták felül a Lengyelország UniversalSoldiers csapatát. Az ICL 15 győztese tehát az ancients! Gratulálunk nekik!
 
 

Copenhagen Games 2013 - Közvetítés

 
8
 
LAN · márc. 28., csütörtök
 
Hétvégén kerül megrendezésre a 2013-as Copenhagen Games, mely több játékban hatalmas nyereményekért zajlik és rengeteg csapatot, nézőt mozgat meg évente ez az esemény. A CPH 2013-ra összesen 32 csapat juthat majd be, akik összemérik majd tudásukat CSGO-ban is a 33 000 Eurós díjazásért. 16 csapat már biztosan ott van ezen csapatok között, míg a többiek ma játszanak azért, hogy a maradék helyeket feltöltsék.
március 30.
Frissült az ágrajz, voltak meglepetés eredmények :)
 
március 30.
A felső ágon szép párosítások alakultak ki, a meccsek 10 órakor fognak kereken kezdődni és ilyen meccskre számíthatunk, hogy Svédország Ninjas in Pyjamas vs. Franciaország Verygames, Oroszország Virtus.pro vs. Dánia Western Wolves, USA Quantic vs. Germany mousesports.... Remélem ma is velünk tartotok!
 
március 30.
Jó reggelt sziasztok! Még mindig sANtiaGo volnék és ez pedig a Kopenhágai játékok 2013-as állomása. Ma hajnalban elkezdődtek a Rájátszás meccsei, melyek alsó és felső ágon zajlanak, így senki nem esett ki a csoportmeccsek után.
 
 

NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
641
 
E-sport · febr. 03., vasárnap
 
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen belépőkért a küzdelem. Egészen március elejéig nyomon követhetjük a csoportkörökből és rájátszásból álló torna történéseit, melyről bővebb információt a cikkre kattintva kaphattok.
 

Esports Heaven Prague - Közvetítés

 
13
 
LAN · dec. 01., szombat
 
Egy újabb nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvény kerül megrendezésre ezen a hétvégén. Franciaország és Svédország után Csehország következett, hiszen a 10 meghívott együttes Prágában, a Corinthia Tower Hotelben mérheti össze erejét.
december 02.
Na és most akkor tényleg gn8!
 
december 02.
Még egy pillanatra zargatnálak titeket, a bronzmeccs eredményével is szolgálhatok immáron: Szlovákia myDGB.net vs Franciaország BuyKey 2-0, de_mirage_csgo 16-9, de_nuke_ve 16-13.
 
december 02.
Na meg persze azoknak is köszönet, akik a CS2HU-n követték nyomon a Prágában folyó eseményeket, Isten tartsa meg jó szokásotokat! További szép estét mindenkiNET!
 
 

DreamHack Winter - Közvetítés

 
32
 
LAN · nov. 21., szerda
 
A DreamHack Winterrel kapcsolatosan több kérdés is felmerülhet: Meg tudják-e állítani a NiP-et? Felsorakozik-e más csapat a két óriás mellé? Mire lesznek képesek az ESWC-ről lemaradó csapatok? Illetve még mindezek előtt kik csatlakoznak a 14 csapat mellé a BYOC-kvalifikáció során? A kérdésekre a válaszokat a közvetítésünkben megtaláljátok!
november 24.
Véget ért a DreamHack Winter CSGO 2012. A nyertes pedig magabiztosan nyerte meg a LAN-t. Gratulálunk az 1. helyezettnek ( Svédország NiP - Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt), illetve a 2. helyezettnek( Franciaország VeryGames - Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz ) is. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és követtétek a közvetítést. További szép estét kívánok mindenkinek. Bye.
 
november 24.
Az első féidő eredménye a következő : Svédország NiP 14-1 Franciaország VeryGames
 
november 24.
A következő map információim szerint 18:00-kor kezdődik.
 
 

ASUS Gaming Festival - Coverage

 
42
 
LAN · nov. 17., szombat
 
Szombaton reggel kezdetét veszi az ASUS Gaming Festival Belgrádban. A főbb versenyszámok közt szerepel a Counter-Strike 1.6, a Counter-Strike: Global Offensive illetve a DOTA2. Lesz kinek szorítani a külföldi rendezvény során, hiszen egy itthoni alakulat is lelátogat az offline harctérre...
november 19.
Ezzel akkor hivatalosan is lezártnak tekinthetjük az ASUS Gaming Festival közvetítésünket. Hamarosan reméljük bővebb beszámolóval térhetünk vissza, melyet a Hungary FodGaming.eu játékosai fognak megosztani velünk.
 
november 19.
Egyébként, hogy ne maradjon befejezetlen a coverage, a LAN-t a PlayMore! nyerte, akiket sem a magyar srácok, sem pedig más nem tudott megállítani a rendezvény alatt. A döntőben az FTW csapatát verték meg.
 
november 18.
Végeredmény - ASUS Gaming Festival negyeddöntő: Hungary FodGaming.eu vs PlayMore! 6-16. Ezzel véget is ért a magyar különítmény belgrádi szereplése, a 10 csapatos offline eseményen a csoportköröket sikerrel abszolválták, ám a rájátszásban már nem jött ki nekik a lépés, így a top8-ban végeztek.
 
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvali közvetítés

 
0
 
E-sport · nov. 12., hétfő
 
Éjfél után néhány perccel nyilvánosságra hozták a DreamHack Winterre igyekvő csapatok listáját, akik a HLTV.org port által rendezett kvalifikáció által juthatnak közelebb az alig 2 hét múlva megrendezésre kerülő rendezvényhez. Íme a résztvevők és az első kör párosításai, na meg az ágrajz is!
 

ESWC Finals 2012 - Közvetítés

 
41
 
LAN · nov. 02., péntek
 
Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive tornát!
november 04.
Ezzel az ESWC Finals 2012 közvetítésünk is véget ért, köszönöm azoknak, akik nyomon követték a coverage-t a CS2HU-n, tartsátok meg jó szokásotokat legközelebb is!
 
november 04.
ESWC győztes a Svédország Ninjas in Pyjamas, innen gratulálunk nekik mi is!
 
november 04.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_train_se 16-14, összesítésben 2-0.
 
 

ESWC francia kvalifikáció - Közvetítés

 
10
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Ma "kora" reggel kezdetét vette a francia ESWC-kvalifikáció, melyen összesen 8 csapat vesz részt. A Paris Games Week keretei között megrendezésre kerülő ESWC-re egyettlen egy szabad hely maradt már csak, és az a hely ezen 8 csapat valamelyikénél köt ki. Nézzük a történéseket.
november 01.
Így eldőlt az is, hogy a Franciaország Team VeryGames lesz a 10. csapat az ESWC-n. Én ezzel most búcsúzom is, holnap már az ESWC-ről fogunk nektek közvetíteni. További szép estét mindenkiNET!
 
november 01.
Az ESWC francia kvalifikációja ezzel véget is ért. A döntőben Franciaország Team VeryGames vs Franciaország BuyKey 2-0 de_inferno_se 16-13, de_train_se 16-8.
 
november 01.
Atyavilág! Ex6TenZ-t érthetetlen módon nem tudták lelőni a Franciaország BuyKey-es srácok, a bombát pedig már majdnem felszedte a társuk, ám a VG csapatkapitánya a semmiből került elő és győzelembe vezette csapatát!
 
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
41840 megtekintés
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
38967 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33242 megtekintés
ICL13 - Coverage
Elérkeztünk hát a 13. ICL-hez, a Counter-Strike2.hu hasábjain a Counter-Strike: Source versenyszám történéseit, eredményeit és egyéb infóit követhetitek figyelemmel! A háttérben...
27908 megtekintés
KGB CM Storm - Közvetítés
Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi...
20968 megtekintés

Beszéd téma

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
641 hozzászólás
ICL 15 - Közvetítés
A Counter-Strike2.hu két főt delegált az ICL 15 helyszínére, akik tehát Vácról tudják informálni az érdeklődő olvasókat és játékosokat az első magyarországi Counter-Strike:...
549 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
KGB CM Storm - Közvetítés
Ahogy ígértük, itt is van a KGB CM Storm szerb LAN közvetítésünk, amely természetesen az egyetlen magyar résztvevő szereplésére igyekszik fókuszálni. A coverage-ben a belgrádi...
112 hozzászólás
ICL12 CSS közvetítés
Elérkezett a nagy hétvége, ahol 20 magyar két cseh csapat méri össze a tudását az ICL 12. tavaszi állomásán Counter-Strike: Source játékban. Ebben a hírben folyamatosan értesítünk...
104 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3821
 
1456
 
 
 
kép 5661
 
3366
 
 
kép 4501
 
1411
 
 
 
kép 5478
 
2632
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu