Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 10. 3 hozzászólás
 

A fnatic bejelentette, hogy a CS:GO csapatuk feloszlik, de tervezik a jövőben másik CS osztag bevonását. Martin "trace" Heldt visszavonul, míg Michael "Friis" Jørgensen és Andreas "Xypnix" Højsleth csatlakozik a Copenhagen Wolves csapatához.

Második helyekkel ugyan tűzdelt, de összességében vegyes eredményeket produkáló Dánia fnaticSvédország Andreas "MODDII" Fridh távozása után most a csapat teljes feloszlását kényszerült bejelenteni.


A RaidCall EMS One nyári döntőin látthattuk a négy dánt utoljára együtt játszani. Fotó: HLTV.org

A szervezet azonban kiemelte, hogy nem hagytak fel teljesen a CS:GO-val, de kétszer is meg fogják gondolni a CS:GO csapatuk sorsát.

A fnatic.com-on kiadott hivatalos, Svédország Patrik "cArn" Sättermontól származó álláspont beszél a szervezet legendás múltjáról és jövőjéről egyaránt:

"Már akkor sem találtuk meg a harmóniát a csapatban, amikor először kezdtünk el foglalkozni CS:GO-val. A következetes teljesítmény hiánya folyamatos játékos cserékhez vezetett. A csapat nem tudott úgy teljesíteni, ahogyan azt a múltban megszokhattuk.

Miután a fentebb említett indokok miatt egy újabb játékost vesztettünk el, eljutottunk arra a pontra, ahol át kell gondolnunk a CS:GO csapatunk sorsát, annak érdekében, hogy meg tudjunk benne bizonyosulni, hogy egy olyan csapatot tudunk kiállítani, amely képviseltetni tudja az örökségünket. Ez egy olyan csapattal fog kezdődni, amelynek játékosai osztoznak szenvedélyben és gondolkodásmódban, ami elengedhetetlen a toppon maradáshoz.

Az elmúlt hét értekezései után arra jutottunk, hogy ideiglenesen bezárjuk a Counter-Strike részlegünket. Ez talán egy radikális lépésnek tűnhet, de semmi ok a pánikra, nem tervezzük a távozást, inkább az újabb felemelkedést."

"...Szeretném megköszönni Michael, Martin, Finn és Andreas kemény munkáját és minden időt amit  a Counter-Strike-nak szenteltek. Sok szerencsét kívánok a játékban és az életben egyaránt, hiányozni fogtok.

Végül is, ahogyan az elején kezdtem, ez egy korszak vége, de egy újabb kezdete is. A nap nyugaton lebukott, csillagok hullottak a játékos égboltról, de tudjuk, a nap újra felkel keleten. Legyetek éberek, az új korszak érkezik." - Patrik "cArn" Sättermon, fnatic Chief Gaming Officer.

A négy, most kiesett játékos közül kettő, Dánia Andreas "Xyp9x" Højsleth és Dánia Michael "Friis" Jørgensen már megtalálta új otthonát a Dánia Copenhagen Wolves csapatában. Ők a Dánia René "cajunb" Borg és Dánia Bo "wantz" Vestergaard távozása utáni keletkezett űrt hivatottak betölteni.


A Copenhagen Wolves végre újra teljes felálással rendelkezik. Fotó: HLTV.org.

A dán szervezet közben felfedte, hogy a következő 12 hónapra meghosszabbították szerződésüket a másik három játékossal.

"Heteken át zajló tárgyalások után boldogan jelentjük be, hogy egyességre jutottunk a FNATIC -al Andreas "Xyp9x" Højsleth és Michael "Friis" Jørgensen megszerzésével kapcsolatban. Eme két játékos lenyűgöző egyéni játékával kétség kívül tökéletesen fogja kiegészítenii a tehetséges játékosokból álló magot. Úgy érezzük, hogy a befektetéseink után a dán scene dominálása mellett nemzetközi versenyeken is eredményesen tudunk majd szerepelni. Szintén boldogan jelentjük be, hogy a másik három játékos szerződését meghosszabbítottuk újabb 12 hónapra.

Hálánkat szeretnénk kifejezni a FNATIC-nak, az egyeztetés során nyújtott hozzáállásért, továbbá a támogatóinknak, a Komplett.dk-nak, a SteelSeries-nek és az Adidas-nak." - olvasható Jakob Lund Kristensen nyilatkozatában

Az új Copenhagen Wolves felállás a következő:

Dánia Andreas "Xyp9x" Højsleth
Dánia Nicolai "device" Reedtz
Dánia Peter "dupreeh" Rasmussen
Dánia Michael "Friis" Jørgensen
Dánia Henrik "FeTiSh" Christensen

Eközben  a 2010-ben 3., 2011-ben pedig 4. legjobb játékosnak ítélt   Dánia Martin "trace" Heldt úgy döntött szögre akasztja az egerét.


Trace visszavonul a játéktól. Fotó: HLTV.org.

Dánia Finn "karrigan" Andersent a most Playing Ducks néven játszó ex-n!faculty-ban láthattuk játszani, a fenti nyilatkozat szerint karrigan a kacsákkal folytatja karrierjét.

Mivel a Copenhagen Wolves-nak nem sikerült időben meglépniük a cseréket az ESEA csapatukban, csak július végén kezdhetik meg a szereplésüket. Az első versenyük feltehetőleg az augusztus elején kezdődő RaidCall EMS One őszi szezonja lesz.

 

 
GeRy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SAIID__-

júl. 10., 18:50
Martin Heldt
 
 
 
 
jAke  * Playing Ducks :)
 

GeRy

júl. 10., 11:45
Köszi, beraktam a többesszámot, írjatok ha van még hiba, alig láttam már mikor kiraktam este.
 
 
 
 

jAke

júl. 10., 08:40
* Playing Ducks :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5482
 
2657
 
 
 
kép 3816
 
1538
 
 
kép 2933
 
1391
 
 
 
kép 4717
 
1507
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu