Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. február 12. 3 hozzászólás
 

Nem sokkal rá, hogy az mTw csődöt jelentett André 'nooky' Utesch is váratlan döntést hozott. A kérdés az volt mi legyen a csapattal, akik "ház" nélkül maradtak?! A német csapatkapitány kihátrált a feladat alól, hogy a Torqued szervezeténél munkálkodjon, így nagy feladat hárult a nemzetközi csapatra, hogy találjanak egy megfelelő ötödiket és egyben egy csapatkapitányt.

A hosszú várakozások után az irányító nélkül maradt felállásnak kellett megfelelő cserét véghez vinni a német sztárjátékos helyett. Ezt a cserét, ha nem is hamar de legalább a lehetőségekhez képest a legjobban vitték véghez, hiszen egy Counter Strike legendát sikerült "becserkészniük" név szerint: Elliot "wez" Welsh. A csere elég hamar végbement és Welsh nem is tétlenkedett túl sokat egyből segített a csapatának ESEA meccseik elkezdésében, ahol mindkét fél számára egy jól kialakuló egység vette kezdetét.

wez az a személy, akit nem kell definiálni az eSport-ban jártas emberek számára. Az angol ifijú sok címet nyert csapataival az évek során és nyugodtan mondhatjuk, hogy beírta magát a CS történelmébe, mind 1.6-ban, mind pedig CS:S-ban is.

A kérdés tehát változatlan: mennyi idő szükséges a csapatnak a teljes felzárkózáshoz/felkészüléshez? Welsh nyílvánvalóan részese volt annak a csapatnak, akik 2011-ben sikeresen győzedelmeskedtek a Northcon eseményen és ezzel együtt további két játékos is ismerős lehetett számára az egykori felállásból: George "hudzG" Hoskins és Lasse "stingeR" Midstue. Viszont a Northcon óta kicsit megváltoztak az erőviszonyok és a játékon belüli szerepek is felcserélődtek, így még homályos, hogy mire lesz képes a papíron amúgy elég erősnek tűnő felállás.

 

George "hudzG" Hoskins beszámolója:

Jó páran talán már tudjátok, hogy múlt héten André a mousesport szervezetéhez csatlakozott. Ezen a közleményen keresztül szeretnék neki köszönetet mondani azért 3 évért, amit belefektetett a játékba velem és társainkkal. Mindíg nehéz elveszíteni egy olyan valakit, akivel hosszú évekig együtt játszottál, de ez az ő döntése volt és ezúton szeretnék szerencsét és sok sikert kívánni a mouz-nál.

Ki jöhetne nooky helyére?

Ez volt a fő kérdés távozása után. Nos sokat beszélgettünk arról, hogy mi lenne a legjobb megoldás nooky elvesztése után, mert mindenki rengeteg munkát és áldozatot ölt a csapatba, így nem szerettük volna, ha egyszerűen feladnánk és mennénk a sűllyesztőbe. Miután a jövőről beszélgettünk és rájöttünk, hogy nincs sok időnk válogatni, így a legjobb szabadúszó játékos volt a legmegfelelőbb választás Elliot "wez" Welsh.

Az után, hogy az mTw bezárta kapuit volt egy kis időszak amikor inaktivitás következett. A fő ok az volt, hogy Josh-nak elkellett költöznie vissza Angliába (haza a családjához) és ebben a periódusban nem tudtunk játszani együtt. Mára már minden tisztázódott így steel is velünk tud játszani és most már teljes kapacitással tudunk gyakorolni az I48-ra és a Copenhagen games-re. Online az ESEA következő szériájára gyúrúnk. Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy wez csatlakozott hozzánk és remélhetőleg ez egy nagyszerű dolog kezdete, mint az is,  hogy végre visszatértünk. Köszönet az összes támogatónknak, akik még melettünk álnak/áltak.

 

A Torqued felállása:


George "hudzG" Hoskins
Josh "steel" Nissan
Andreas "moddii" Fridh
Lasse "stingeR" Midtstue
Elliot "wez" Welsh

 

 

 
RuSTy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

nasiB

febr. 18., 12:53
hmm ez tetszetős hír volt köszönjük.
 
 
 
 
n0Rb1  Nincs wezítenivalójuk.
 

TRuve

febr. 14., 22:49
köszönnyük ;_;
 
 
 
 

n0Rb1

febr. 12., 20:20
Nincs wezítenivalójuk.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1256
 
1389
 
 
 
kép 613
 
1457
 
 
kép 5264
 
2396
 
 
 
kép 4624
 
1513
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu