Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 30. 0 hozzászólás
 

Rövid ideig volt csak egy magyar származású játékos tagja az Absolute Legends családjának, hiszen máris lecserélték őket egy minden bizonnyal sikerre éhesebb és tehetségesebb együttesre.

Egy azon napon számoltunk be arról, hogy a Svédország Prospects csapata az Európa Absolute Legends-hez igazolt, illetőleg arról, hogy Faruk „pita” Pita a Svédország Team X formációjában tért vissza az aktív játékhoz, miután az év legelején szögre akasztotta az egerét – mint kiderült, nem véglegesen.

Azóta az aL.Razer prefixet viselő Börzsönyi „rape” Dániellel és André „BARBARR” Möllerrel felálló együttes csak szenvedett, az ESWC északi kvalifikációjának első körében máris vereséget szenvedett a csapat, pedig sokan a döntőbe várták volna őket. Ez után nem sokkal Joel „emilio” Mako átigazolt a Svédország H2k-Gaming-be, mely azóta szintén eltűnt a föld színéről, illetve BARBARR hacsak az ESWC idejére, de csatlakozott az Anglia fm! TOXiC felállásához. Ezen történések után nem mondhatni, hogy túlságosan sokat hallatott volna magáról az aL, az ötödik játékost talán azóta sem sikerült megtalálniuk, akinek emilio által létrehozott űrt kellett volna betömnie, és bizony a csapat és a szervezet kapcsolata a végéhez is ért.

Valószínűleg jó döntést hozott az Absolute Legends, akik a nagyon ingadag lábakon álló, rape-en és BARBARR-on kívül még Danniél „dalito” Morales-t és Dennis „dennis” Edmant a soraiban tudó csapattól megvált és helyére (nem, nem az X-Faktorból) egy másik svéd együttest szerződtetett. Ennek az együttesnek tagja még pitán kívül Jim „zneel” Andersson, aki az 1.6-ból érkező játékosok közé tartozik, és Alexander „rdl” Redl is, aki pedig legutóbb az Európa mTw színeiben nyújtott kimondottan jó teljesítményt – ám amint azt már talán mindenki kívülről fújja, eltávolították abból a csapatból.

Az Absolute Legends újdonsült Global Offensive felállása néhány napja kvalifikálta magát a Thor Open megmérettetésére, miután a döntőben a Finnország THE FR34KSHOW-t 16-9 arányban legyűrték, így az Dánia Anexis eSports, a Dánia Copenhagen Wolves és a Svédország Western Wolves mellett ők a negyedikek, akik ott lesznek december 8. és 9. között Stockholmban az offline döntőben.

Az együttes részéről pita mondott néhány szót az Absolute Legends oldalán:

Jó érzés visszatérni az eSport üzletébe, ezúttal már CSGO-ban. Bár a játék kezdeti fázisában elég ingatag lábakon állt, ám az utóbbi hónapok fejlesztéseinek köszönhetően egy jobb, immáron versenyképes FPS játékká nőtte ki magát, ezért is döntöttem úgy, hogy visszatérek a tettek mezejér.

Egy igazán nagy potenciállal rendelkező csapat tagjának mondhatom magam. Az első naptól kezdve folyamatosan csak jobbak és jobbak leszünk, természetesen célunk az, hogy a legjobbak között is megálljuk a helyünket. Nagyon jó érzéssel tölt el bennünket, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy olyan csapattá váljunk, akikkel számolni kell, mindezt sok gyakorlással és fegyelemmel szeretnénk elérni.

Az első komolyabb megmérettetésünk a DreamHack lesz, úgy érezzük, hogy akár meg is nyerhetjük azt.

Az Svédország aL.Razer újdonsült felállása a következő:

Svédország Jonathan „lidde” Udgren
Faruk „pita” Pita
Svédország Markus „pronax” Wallsten
Svédország Alexander „rdl” Redl
Svédország Jim „zneel” Andersson

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5396
 
2369
 
 
 
kép 4554
 
1400
 
 
kép 3188
 
1482
 
 
 
kép 5659
 
4951
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu