Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. július 14. 1 hozzászólás
 

A Copenhagen Wolves májusban alakította újra Counter-Strike: Source csapatát, és azóta bizony sorra jöttek is a szebbnél szebb eredmények. Most mindezek ellenére mégis egy ember cserére kényszerültek. Az okokról és a cseréről olvashattok a cikkben, ahol megszólal az újonnan érkező játékos és a csapat kapitánya FetiSh is.

Keményen hónapokon van túl a Dánia Copenhagen Wolves, először Nico távozott a csapatból, majd az egész CSS csapatot kidobták, majd Nicóval együtt egy új ötös állt össze és ez az állapot állt fent már május óta. Egészen ez idáig, ugyanis Nicolaj "device" Reedtz helyére egy igen ismert és népszerű Counter-Strike: Source játékos, Steffen "3k2" Markussen érkezett, aki a csapat tagjaival már más-más felállásokban, továbbá a farkasok között is játszott együtt korábban, azonban egy kis időre felhagyott az aktív esporttal. Most, hogy visszatért, máris egy top csapatban landolhatott. Device távozásáról és 3k2 érkezéséről a csapat kaptánya, Henrik "FeTiSh" Christensen a következőket nyilatkozta:

A mai nappal üdvözölhetjük az egyik legjobb és legnépszerűbb dán játékost a köreinkben, aki az évek során megannyi csapatban feltűnt már.
Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy Steffen “3k2”  Markussen vissaztért és a Copenhagen Wolves CSS csapatának oszlopos tagja lett. Úgy érezzük, hogy az egyik legnagyobb taktikai tudással és tapasztalattal  rendelkező CSS játékost üdvözölhetjük köreinkben.

Mivel egy csatlakozott, így értelemszerűen egynek távoznia is kellett. A TheBlast-os szereplésünk után néhány probléma merült fel, aminek eredményeképpen a választás Nicolaj “device”  Reedtz-ra eset. Személy szerint úgy érzem, hogy csak pazarolta a tehetségét. Wantz feltűnése óta nem láttam ilyen tehetséget játékost, úgy érzem, hogy ő még nagy dolgokra hivatott pályafutása következő szakaszában.

Remélem, hogy nagyon jó tanulási lehetőséget adtunk Nicolaj-nak és én illetve a csapat nevében is szeretnék neki sok sikert kívánni a jövőben és reméljük, lesz még szerencsénk együtt dolgozni.

3k2 a csapatba való belépésről a következőket nyilatkozta

Üdv mindenkinek! Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek és éppen Copenhagen Wolves csapatába! Nemcsak jó barátaimmal játszhatok együtt, akik közül többel már más csapatokban is együtt játszhattam, de szerencsém van a legnagyobb dán szervezetet is képviselni!

Végig mögöttük álltam a TheBlast győzelmük során, úgy érzem, hogy az mindenki számára tiszta sor, hogy folyamatos munkával minden kitűzött célt elérhet csapatunk, bármilyen versenyről is legyen szó. Köszönöm a srácoknak ezt a lehetőséget, továbbá a Wolves szervezetének és különösen a támogatónknak, a SteelSeries-nek, hogy segít minket a jövőben is megjelenni a legnagyobb rendezvényeken.

A Copenhagen Wolves csapata device távozásával és 3k2 érkezésével a következő lett:

Dánia Henrik "FeTiSh" Christensen
Dánia Rene "cajunb" Borg
Dánia Bo "wantz" Vestergaard
Dánia Nicolaj "Nico" Jensen
Dánia Steffen "3k2" Markussen

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3849
 
1507
 
 
 
kép 3869
 
1733
 
 
kép 4741
 
1497
 
 
 
kép 908
 
1984
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu