Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. november 14. 0 hozzászólás
 

Tegnap este jelentette be a fnatic szervezete, hogy egykori Counter-Strike 1.6 csapatuk ezentúl Global Offensive-ben fogja riogatni az ellenfeleket – bár azt már egy ideje tudtuk, hogy a váltásuk 99,99%-ban garantálható. Emellett azt is nyilvánosságra hozták, hogy felállásukban még a DreamHack Winter előtt változás fog történni, ám az egyelőre képlékeny, hogy ki fog távozni és ki fog érkezni az illető helyére.

Már csak másfél hét választ el minket a következő nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive tornától, amely a DreamHack Winter lesz Jönköpingben, Svédországban. Az egyik biztos résztvevő a Dánia fnatic együttese, akik az elmúlt bő 2 hónapban a Távol-Keleten próbáltak helytállni Counter-Strike: Online-ban. A Kínában megrendezett döntőben a fnatic egyébiránt a 3. helyen végzett, az ölükben cirka $4 800 landolt, ami már egy elég szép összegnek mondható – persze az első hely és a $24 000 azért jobban mutatott volna.

A kínai túra után szűk 2 hete maradt a fnatic-nek, hogy felkészüljön a nyakunkon lévő DreamHack Winterre, ahol is már CSGO-ban fognak megmérkőzni a résztvevők, akik között olyan együtteseket találhatunk, mint az ESWC győztes Svédország Ninjas in Pyjamas, és imént említett versenyen az ezüstérmeket begyűjtő Franciaország Team VeryGames, szóval fel kell kötnie a gatyáját a dán együttesnek. Ahogy a szervezet hivatalos honlapján olvasható, felemás érzésekkel hozták meg ezt a döntést, a szponzorok szemszögéből is nagyon fontos volt a Counter-Strike 1.6, hiszen nagyon sikeres volt a fnatic az évek során ebben a játékban, a 2012-es évben pedig dominált az együttes – GameGune, DreamHack Summer, Copenhagen Games és DreamHack Bukarest aranyérmek is szerepelnek az együttes vitrinjében az idei évből.

A Global Offensive-re való átállás hivatalos nyilatkozatában egy másik fontos bejelentést is találhatunk, mely szerint a fnatic nagy valószínűséggel még a DreamHack előtt cserélni fog egyet a felállásában. A találgatások máris megindultak a lehetséges távozó és érkező személyét illetően. A legtöbben Emil „FYRR73” Karlsson nevét emlegetik, aki mint irányító érkezett az együtteshez, ám ezt a pozíciót végül Finn „karrigan” Andersen vette át a svéd játékostól, akinek a nevét egyébként szintén megemlítették, mint lehetséges távozó – ő speciel nem lehetett ott a K1-League döntőjében Kínában, helyére ideiglenesen Patrick „cArn” Sättermon ugrott be. Leginkább ez a két név szerepel a távozó oldalon, míg a lehetséges érkezők között Johan „face” Klassont, Marcus „delpan” Larssont, Danny „zonic” Sørensent és Frej „kHRYSTAL” Sjöströmöt említik az egykori 1.6-osok közül, míg a Bo „wantz” Vestergaardot és Dennis „Rytter” Ryttert tartják a legesélyesebbnek a hamarosan megüresedő pozícióra a Souce-osok közül.

A napokban bizonyára a fentiekkel kapcsolatos kérdéseinkre is választ kapunk, ám addig is a csapat menedzsere, cArn osztja meg velünk gondolatait:

Kicsit fura ez a mai nap, hiszen hivatalosan is búcsút int a fnatic a Counter-Strike 1.6-nak, a CS1.6 volt az a játék, melyben csapataink a leghosszabb ideig jelen voltak és sikert sikerre halmoztak, mondhatjuk, hogy mély nyomot hagyva ezzel az FPS közösségben, mint az egyik legsikeresebb Counter-Strike franchise.

Néhány hónappal ezelőtt már vázoltuk terveinket, melyek szerint fokozatosan szeretnénk áttérni a CSGO-ra, most pedig a K1 liga végeztével visszatérve Kínából teljes mértékben a legújabb Counter-Strike játékra szeretnénk fókuszálni. Az elmúlt hónapok rendkívül sűrűek voltak a CS divíziónknak, számos országban megjelentek és mindenhonna aranyérmekkel tértek haza, plusz egy bronzérmet is szereztek a K1 ligában, ahol Counter-Strike: Online-ban mérték össze erejüket a csapatok.

Használjuk fel ezt a pillanatot arra, hogy megemlékezzünk a nagy Counter-Strike 1.6-os pillanatokról, nem feledve azokat a játékosokat sem, akik elhozták és fenntartották a csapat dicsőségét az elmúlt 12 évben. Szeretném, ha a fnatic szurkolói tiszteletben tartanák a döntésünket, hiszen mi is a versenyekért vagyunk és ez egy elkerülhetetlen lépés volt ebben a helyzetben, nyomon követtük az FPS és a Counter-Strike fejlődését is, mindvégig nyitottak voltunk az újdonságokra, ha azok a megmérettetések szempontjából is versenyképesek voltak.

Szeretném megragadni ezt az alkalmat arra is, hogy nyilvánosságra hozzam, hogy hamarosan egy új játékost fogunk bemutatni, aki a fekete és narancssárga színt fogja képviselni a DreamHack Winter rendezvényén.

A DreamHack Winter tapasztalatszerzés szempontjából nagyon jó lesz, szeretnénk a 2013-as évet teljesen felkészülve megkezdeni, reméljük a következő évben a CSGO is egy előkelőbb pozícióban fog szerepelni az eSport világában.

Továbbá szeretném megköszönni mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy a fnatic CS ágazata ott szerepeljen, ahol ma van, köszönöm a játékosoknak, menedzsereknek, szponzoroknak és szurkolóknak a támogatást. Reméljük, hogy továbbra is támogatni fogjátok a csapat törekvéseit az új Counter-Strike generációban. Hiszem, hogy játékosaink a legnagyobb FPS versenyszámban szerepelnek, amit a világ valaha látott, csak időre van szükségünk, hogy bebizonyítsuk, hogy bármilyen címet képesek vagyunk elhódítani.

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a Raidcallnek, a SteelSeries-nek, az MSI-nek és az EIZO-nak, valamint az egész fnatic családnak a támogatást. Gyerünk srácok!

A fnatic jelenlegi felállása így néz ki:

Dánia Michael „Friis” Jørgensen
Svédország Emil „FYRR73” Karlsson
Dánia Finn „karrigan” Andersen
Svédország Andreas „MODDII” Fridh
Dánia Martin „trace” Heldt

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 453
 
1586
 
 
 
kép 1349
 
1444
 
 
kép 5670
 
2126
 
 
 
kép 4397
 
2339
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu