Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. április 18. 5 hozzászólás
 

A Cadred jó szokásához híven összerámolta az európai tíz legjobb csapatról szóló listáját, ahol mindjárt három új csapatot is találhatunk, és amit leginkább a CPH 2012 határozott meg márciusban.

Az ehavi Counter-Strike: Source TOP10-es listát, ahogy szokták 15 szavazattal állítják össze 10 az előző havi csapatokat figyelembe véve 5 pedig a Cadred válogatott szakértőinek köszönhetően érkezik a kalapba. A szavazatok 10-1-ig adhatóak le értelemszerűen a legjobb szavazatért 10 pont a legrosszabbért 1 pont jár.

A Cadred szakértői között ott volt a nagy légiós brit játékos James "PEZ" Perrott, aki megjárta már a 4kings, TCM és Team Dignitas csapatokat is jelenleg pedig az FMToxic-ot erősíti. Egyértelműen a CPH 2012-es szereplések alapján hozta meg döntését, amin bíráltaa vG elmaradt teljesítményét (kimondottan szégyennek nevezte), viszont kiemelte az Epsilon Gaming-et illetve természetesen az Egyesül Királyság jelenlegi szeme fényét a mousesports-ot.

A következő véleményező Richard Lewis volt, aki a Cadred jelenlegi főszerkesztője, de korábban olyan médiumoknál is megfordult, mint a GotFrag vagy akár a CGS. Egyébként a tavaly CB NC-ben az Egyesült Királyság csapatkapitánya is volt, korábban pedig dolgozott együtt a 4Kings, Zboard, xciteuk csapatokkal is. Manapság csak és kizárólag írásban vesz részt a játékos életben. Értékelésében ő is kiemelte, hogy a VeryGames leszerepelt és úgy néz ki, vége annak a siker szorozatnak, amit lassan másfél év óta képviselnek és repíti őket a lista elejére.

A harmadik értékelő With Oliver „orcl” Stubbley volt, aki inkább kimondottan tudósításokkal foglalkozik. Az ő véleménye szerint a hónap elején nagyon nehéz lett volna összerakni ezt a TOP 10-es listát, de köszönhetően a Copenhagen Games-nek könnyebb helyzetbe kerültek. Értékelésében szintén kitér a vG leszerepelésére és a britek feltámadására, vagyis a helycserére a lista élén. A CPH 2012 rendesen felrázta a CSS közösségeket és ez magán a listán is látszódik, ahol például a kiemelkedően szereplő ALTERNATE rögtön a hatodik helyre mászhatott fel, illetve egy másik német team is helyet kaphatott.

A negyedik bíra Michael „Rickeh” McGhee volt, aki hat éve már ontja magából a jobbnál jobb cikkeket a Cadred oldalán és igen jó ismeretekkel bír az esport világában. Természetesen értékelését ő is a vG hanyatásával kezdi, hiszen egy éve írja a TOP10-es listákat, de ez az első, aminek az élén nem a francia csapat található. Rickeh is kiemeli az Epsilon Gaming illetve a mousesports kiemelkedő szereplését a CPH 2012-őn, ami szerinte is merőben megváltoztatta a viszonyokat a CSS közösségben. Értékeléséből nem maradhatott ki az Attax-sem, akik becsületesen vonultak be a CPH történelmébe és kaparintották meg a harmadik helyet ezzel bizonyítva, hogy nem csak online jók.

Az ötödik és egyben utolsó bíra Ben „ben0” Balcombe volt, aki egy veterán Counter-Strike: Source játékos, de pár hónapja abbahagyta az aktív játékot egy időre, de most visszatér. Korábban a Zboard kapitányaként az angol Source TOP10-ért is felelt, amely egy kicsit másabb matematikai alapokon működve mérte össze az Egyesült Királyság csapatait. Természetesen a legjobban annak örül, hogy országából végre sikerült LAN-t nyernie egy csapatnak és csak remélni tudja, hogy ezzel elindul egy sorozat, ami egy ideje abbamaradt, és végre lesz több angol team is, aki kitörhet. A Ben-re nagy hatással volt a mouse, Epsilon Gaming és az mTw szereplése, és érzése szerint is a VeryGames most nagy bajban van.  Most pedig jöjjön a lista

1 Anglia mousesports RattlesnK, Mx, Hughsy, Re1ease, pete 3 132 p
2 Franciaország Team VeryGames apex, Ex6TenZ, tba, NBK, RpK 1 110 p
3 Dánia Epsilon eSports frozt, gla1ve, hunden, JOKERN, kev1n 2 102 p
4 Anglia mTw hudzG, nooky, weber, cajun, wilzOOO 3 101 p
5 Franciaország Tt Dragons maLeK, ScreaM, shox, SmithZz, Uzzziii 3 92 p
6 Germany Team Alternate SolEk, mnL, kRYSTAL, fel1x, Rak 85 p
7 Finnország Finnish Royalty aNGeldusT, CISU, disturb., kononen, nashj 4 62 p
8 Dánia Copenhagen Wolves AnK, Nico, smF, socN, xlo 47 p
9 Dánia Shark Gaming FeTiSh, purity, gravity, 3k2, Helsing 40 p
10 Germany LogiX.e.V DavoN, TuGuX, enkay J, fl0w, r0b 20 p

 

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GoldBalls

ápr. 18., 17:23
És a Wolvesnak?
 
 
 
 

karmapaaa

ápr. 18., 17:21
kennyS...
 
 
 
 

SancheZsnz

ápr. 18., 15:39
vg :( kivancsi leszek ki lesz az uj otodikuk
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 18., 15:37
Igen azóta azért eltelt egy kis idő. Volt német mTw azóta is de kibaxták őket a múlt héten :D
 
 
 
 

vismajor

ápr. 18., 15:09
Bakker, de vén fasz vagyok, mikor még legutoljára néztem ezt a listát, az mtw még német volt, és olyan csapatok voltak még, mint a svéd check-six, logitech.fi, insignia cadre, fnatic, esuba :D

De látom angeldust és kononen még mindig tolja :D

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4148
 
1523
 
 
 
kép 2927
 
1535
 
 
kép 3536
 
1752
 
 
 
kép 3743
 
1530
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu