Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2009. április 30. 0 hozzászólás
 

A Fnatic hivatalosan is bejelentette az új Counter-Strike:Source csapatát. A szervezet nemrégiben indított el egy tornát, ahol az volt a céljuk, hogy a nyertes csapatnak a pénzdíjazáson kívül egy féléves

A Fnatic hivatalosan is bejelentette az új Counter-Strike:Source csapatát. A szervezet nemrégiben indított el egy tornát, ahol az volt a céljuk, hogy a nyertes csapatnak a pénzdíjazáson kívül egy féléves szerződést is nyújtsanak, ezzel bebiztosítva saját Source-os csapatukat. Habár a tornát a Dán MoD nyerte meg - lemosva a pályáról a két nagy favorit csapatot, a 4Kings-et és a Czech it out!-ot - a Slap #17-en elért sajnálatos kudarcuk után , a Fnatic vezetősége úgy gondolta, hogy egy utolsó akadályt is a fiuk elé állít. Szerencsére a dánok ezt az akadályt is vették, és az ex-LLL csapata ellen egy bo3-as rendszerben lejátszott meccs győzelme után, végre átvehették a már jól megérdemelt Fnatic koronát.

A Fnatic vezetőség nyilatkozata:

"Ez az a nap, amikor új CSS csapatot köszönthetünk a MoD személyében, miután megnyerték a versenyünket a Game Idolt, és egy izgalmas finálé keretein belül győzedelmeskedtek a méltán szeretett és tisztelt ex-LLL csapaton is. Mint sokan tudjátok nem volt könnyű legyőzni néhány jól össze szedett és  respektált csapatot."

Fnatic.css lu-ja a következő:
Nicolai "staRfire" Bjørkvig
Casper "ruggah" Due
Mads "VH" Andreassen
Malte "Herden" Boelt
Casper "krogh" Krogh

 

Készült egy interview is az egyik játékossal, név szerint staRfire-el amiben többet is megtudhattok a csapatról és a többi játékosról, valamint a terveikről. Kellemes olvasást!

 


staRfire interview
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


fagyi: Szia kedves Nicolai! Kérlek mutatkozz be azoknak akik még nem ismernének, átesve ezzel a már megszokott procedúrán :).

staRfire: Szia fagyi! A nevem Nicolai Bjorkvig és 16 éves vagyok. Játékban többnyire úgy ismernek mint staRfire és az új FnaticMSI.css csapatban játszom.

fagyi: Mutasd be kérlek a csapat összes tagját.

staRfire: Nos lássuk csak:

Casper "ruggah" Due, 20 éves, az ember akié az „ész". Hihetetlenül jól gondolkodik a játékon belül, és lőni is nagyszerűen lő, főleg amikor létfontosságú helyzetbe kerül. Számunkra egy nagyon fontos játékos. Többek közt ő a taktik emberünk is és pár nagyon jó taktikát ő talált ki a mi saját playbook-unkba.

Mads "VH" Andreassen az „1onX emberünk". Valahányszor amikor már csak egyedül él, az esetek 90%-ban tudja az ellenfelek következő lépését, ami gyakran őrült clutch-okhoz vezet és fontos köröket hoz. Ha összejönnek a dolgok VH-nak akkor majdhogynem megállíthatatlan.

Malte "Herden" Boelt az „őrült" fragger a csapatban. A nem hagyományos és vakmerő játékstílusával, gyakran fordít szinte lehetetlen köröket a mi javunkra. Kételkedés nélkül mondhatom, hogy jelen pillanatban ő most a "legpusztítóbb" játékos Dániában. A játékstílusa majdhogynem megegyezik egy másik játékoséval, név szerint wantz-szal.

Casper "krogh" Krogh a legújabb összetevője a csapatnak. Briliánsan átlátja a dolgokat. Rengeteg tapasztalata van és nagyszerű irányításával többet tudunk kihozni a játékból, sokkal jobb esélyünk van rá, hogy kijátsszuk az ellenfeleinket. Magasan a legtapasztaltabb játékos a csapatunkban.

Nicolai "staRfire" Bjorkvig(én :P) 16 évesen a legfiatalabb a csapatban, de még mindig csak egy új tehetség Dániában, még mindig csak egy tinédzser, szóval még mindig van olyan dolog amit el kell tanulnia az idősebbektől a csapatban. Jó fragger jó csapatok ellen is, ahol  elengedhetetlen a jó teljesítmény. Nagyon rövid idő alatt alakult ki a játékstílusa és most egy nagyon jó játékos a kora ellenére.

fagyi: A Slap után sor került egy embercserére is. Hogy haladtok az összeszokással és edzéssel krogh-al?

staRfire: Egy győzelem a top3 ellen nem rossz, hehe. Persze még mindig sok felkészülés szükséges kroghal, de kétkedés nélkül mondhatom, hogy jó irányba haladunk.

fagyi: nem is olyan régen megnyertétek a FnaticGameIdol-t ahol az egyik nyeremény egy féléves szerződés volt a fnatic-kal, ezek után a volt LLL csapata ellen kellett játszanotok ezért a szerződésért. Tudnál nekünk egy kicsit mesélni a körülményekről, hogy volt, mi volt?

staRfire: Azt hiszem mindenki (vagy legalábbis sokan) hallottak a SLAP kudarcunkról. Miután az ex-LLL-es srácoknak távozniuk kellett a szervezetből, megkérdezték az Fnatic-ot, hogy lehetnének e újra ők a source squad, és utána ez végződött egy végső nagy összecsapásban. Persze azt is tudtuk, hogy csak azért mert megnyertük az FGI-t, nem lehetünk az új fnatic a Slap-os leszereplésünk után. Egyszóval elég boldog vagyok, hogy minket vettek fel.

fagyi: Tudom, hogy még nagyon újak vagytok a szervezetben, de mit gondolsz róluk? (Vezetőség)

staRfire: Már beszéltünk párszor a vezetőkkel ezalatt a rövid idő alatt. Nagyon rendesek voltak velünk szemben és készek, hogy válaszoljanak az összes kérdésünkre. Szóval már várom, hogy a FnaticMSI név alatt járszhassak.


fagyi: A szerződés ingyen utaztatást is biztosít külföldi lanokra. Tudjátok már, hogy milyen rendezvényeken lesztek ott?

staRfire: Biztosra egyenlőre csak az Outpost On fire 3-at és a The eXperience-t itt Dániában tudom megmondani. A többi lanról még nem tudunk semmit, de remélem, hogy sok másik lanon is ott lehetünk.

fagyi: Hány évig szeretnél még játszani a cs-vel? Vannak hosszabb távra nyúló terveid?

staRfire: Pillanatnyilag nem tudom, de fiatal vagyok még szóval addig fogok játszani amíg valami az életben meg nem változtatja a terveimet.

fagyi: Tudom nem ide illő kérdés, de mi van a movie készítéssel? Már csináltál pár moviet és elkezdted a második részét az EU.CSS-nek is.

staRfire: hahahahahaha =D

fagyi: a te interview-d szóval... :P

staRfire: Nos folytatni fogom az EU.CSS volume 2-őt, de csak lassan mivel vizsgáim vannak. A vizsgák után, hát... majd idővel kiderül.

fagyi: Azt hiszem eleged van már a faggatásból, van még valami amit meg szeretnél osztani a nagyérdeművel? :)

staRfire: Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki támogatott minket az elmúlt hónapokban, és mindazoknak akiket ismerek. ;p

fagyi: Én pedig köszönöm, hogy szántál rám időt!

staRfire: Én köszönöm!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5612
 
1720
 
 
 
kép 1006
 
1367
 
 
kép 3894
 
1505
 
 
 
kép 6170
 
1215
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu