Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 10. 0 hozzászólás
 

Amint eldőlt, hogy a német szervezet nem fog részt venni az első német EPS szezonban, ahol már a CSGO is a palettán szerepel, egyből léptek és korábbi csapatuk helyére egy tehetséges dán alakulatot igazolta.

Az Germany EYES ON U szervezetében az utóbbi időben jobbára csak német játékosokat találhattunk - lévén maga a gaming is Németországra öszpontosította energiáit. Ám váratlanul a legelső német ESL Pro Series szezon - ahol már Counter-Strike: Global Offensive is szerepel a palettán - küzdelmeiben nem vehetnek részt, mivel a kvalifikációs időszakban nem teljesítettek valami jól, így bizony nem is igazán maradt számukra olyan lehetőség, ahol megmutathatták volna honfitársaiknak, hogy a legjobbak között is meg tudják állni a helyüket.

A szervezet egyből lépett és meglepetésre nem egy másik német csapattal, akik esetleg az EPS-ben szerepelnek - úgymond - szabadúszóként (lásd. Germany Team xXx), hanem egy külföldivel töltötték fel CSGO osztagukat. A szerencsés választott az Dánia ImmuNe lett, akik felállásában is történt némi változás amellett, hogy megváltozott a prefixük is az új ajánlatnak köszönhetően.

Történt ugyanis, hogy a csapat minden bizonnyal nem volt teljesen megelégedve a felállásukban szereplő 1.6 duóval (vagy éppen fordítva), így Morten "suraNga" Skak és Thomas "beeck" Beeck helyére az egykori Day of Defeat: Source játékost, Ole "Disko" Lange-t és a volt Dánia überG33KZ tagot, Kasper "Helsing" Kristensent igazolták le.

Az EYES ON U-t a SteelSeries King of the Hill tornáján és a Games & Gadges Expo 2012 eseményén láthatjuk a közeljövőben.

A csapat kapitánya, Dennis "Rytter" Rytter az alábbiakat mondta:

A mai napon örömmel jelenthetjük be, hogy a jövőben az EYES ON U szervezetét fogjuk képviselni. Nagy megtiszteltetés egy ilyen ismert szervezet zászlaja alatt szolgálni, és ez az együttműködés lehetővé fogja tenni számunkra, hogy 100%-ig a játékra tudjunk koncentrálni. Elég sűrű lesz a menetrendük a következő hónapokban, a Games & Gadget Expo 2012 rendezvényén például a világ legjobb csapataival fogunk szembe szállni.

Az EYES ON U felállása:

Dánia Christian "crell" Rosendal
Dánia Ole "Disko" Lange
Dánia Kasper "Helsing" Kristensen
Dánia Dennis "Rytter" Rytter
Dánia Jesper "Tenzki" Mikalski

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 720
 
1407
 
 
 
kép 1281
 
1493
 
 
kép 590
 
1464
 
 
 
kép 753
 
1549
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu