Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. szeptember 07. 4 hozzászólás
 

Az áttérésüket illetően talán senkiben sem merültek fel kételyek, arra viszont már kevesen számítottak, hogy 4 év után egy újabb francia felállás fog feltűnni az Epsilon eSports színeiben. A „shoxie & Co.” az Anexis-t a háta mögött hagyta, az Epsilon Nike mezeit pedig magára öltötte.

2008-at írtunk, amikor a Kévin „Ex6TenZ” Droolans, Ludovic „Shokkk” Martin, Vincent „EMSTQD” Cervoni fémjelezte Epsilon eSports rettegésben tartotta a világot – és akkor még csak a szárnyait bontogatta a ma már a világ egyértelműen legjobb csapatát irányító tüsis hajú fiatalember. Az év közepe tájékán aztán ez a trió Floran „crZ” Thoumelin-vel és Cédric „RpK” Guipouy-val egészült ki, mely formáció talán még a mai mezőnyben is megállná a helyét. A következő évre aztán ez az ötös távozott a szervezetből, azóta pedig nem volt francia Counter-Strike felállása a nemzetközi organizációnak. Egészen máig…

Még mielőtt rátérnék jelen cikkem apropójára, vessünk egy pillantást az Epsilon közelmúltbéli történelmére. 2011. júliusában az akkori angol formációt nemzetközivé fejlesztette, Henry „HenryG” Greer, Elliot „wez” Walsh és Lasse „stingeR” Midtstue mellé az akkori Germany mTw-ből James „wilzOOO” Wilson, és az Olaszország OX.Enermax színeiben egy verseny erejéig feltűnő Marek „.PhP” Kadek  érkeztek. Nem mondhatni, hogy ez a fellángolás hosszú életűnek bizonyult volna, Nem sokkal később a Nicolai „Hunden” Petersen – Magnus „JOKERN” Barthel páros által fémjelzett dán együttes landolt az Epsilonban, akik viszonylag több időt is eltöltöttek a gárda színeiben, mígnem a Germany Tt.Dragons-hoz csatlakoztak – éppen ahhoz a szervezethez, ahonnan Richard „shox” Papillont és társait kipenderítették.

A francia formáció – kiegészülve Arthur „h0rks” Moulet-vel – az Germany Anexis eSports színeiben kötött ki, ám Counter-Strike: Global Offensive-ben már nem a német szervezetet fogják erősíteni. Ez a felállás az elmúlt hetekben már végrehajtott egy érdekes cserét (Edouard „SmithZz” Dubourdeaux-t Dan „apEX” Madesclaire-re cserélték), most pedig egy újabbat eszközöltek: Ha messzi távlatból figyeljük a történéseket, akkor gyakorlatilag dán és francia „barátaink” fedélzetet cseréltek, a JOKERN-ék shoxék helyére érkeztek a Tt.Dragons-ba, míg shoxék JOKERN-ék helyét vették át az Epsilonban.

„Üdv mindenkinek. Két héttel a Masters of France versenyen előtt kommunikációs akadályok gördültek elénk, ha nem hoztuk volna meg jelen döntésünket, a részvételünk is veszélybe került volna az említett megmérettetésen. Ennek okán úgy döntöttem, hogy felveszem a kapcsolatot egy híres szervezettel, az Epsilon eSports-cal. Nagy szerencse, hogy francia kapcsolatunk is van a szervezetben, így sokkal egyszerűbb tartani a kapcsolatot az Epsilonnal. Nagy örömünkre szolgál csatlakozni az Epsilon eSports soraihoz, hálásak vagyunk a támogatásért, melynek következtében részt tudunk venni ezen a fontos eseményen. Köszönet illeti az Anexis-t is az eltelt időért, szeretnék sok sikert kívánni nekik a jövőben.” – nyilatkozta shox.

„Elégedettséggel tölt el bennünket, hogy a következő szezonnak már az Epsilon eSports színeiben vághatunk neki. Az összefogás ezzel a neves szervezettel egy olyan esélyt kínált számunkra, amit nem engedhettünk elillanni. Színeinket mind a francia, mind pedig a nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive eseményeken láthatjátok majd. Szeptember közepétől még a Masters of France döntőjében láthattok minket, ami már CS: Global Offensive-ben kerül megrendezésre, így a DreamHack Winterre illetve az ESWC-re való felkészülésünk is kezdetét veszi. Szeretnék köszönetet mondani az Epsilonnak a belénk fektették bizalomért, és persze a támogatásukért, ami nélkül nem vehetnénk részt a Masters of France versenyén. Köszönjük a támogatást továbbá a szponzorainknak is, így a Nike-nak és a Razernek.” – így Morgan „Enzo” Avias, a csapat menedzsere.

Az Franciaország Epsilon eSports formációja a következő:

Franciaország Dan „apEX” Madesclaire
Franciaország Arthur „h0rks” Moulet
Belgium Adil „ScreaM” Benrlitom
Franciaország Richard „shox” Papillon
Franciaország Kévin „Uzzziii” Vernel

Franciaország Toma „akeR” Radovic (6. játékos)

 

 
Címkék: Epsilon, csgo
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

P4TR1K

szept. 07., 15:20
:/ kár érte pedig ők emelhettek volna nagyot EGYÜTT a magyar cs nemzetközi színvonalán (szerintem). Köszi az infót!
 
 
 
 
P4TR1K  Arról tud valaki valami infót, hogy mi van az Anexises magyar srácokkal? Mert ugye volt olyan hír is, hogy ők is át fognak állni erre a gyönyörre(CS:GO) de akkor gondolom, nem maradhattak az Anexis-ben. Csak mint érdekességet kérdezem. Aki tud valami infót azt megköszönöm!


 

SULTINO

szept. 07., 14:50
cakumpakk nem, boco és stormy szeretne foglalkozni a cs:go val.
 
 
 
 
P4TR1K  Arról tud valaki valami infót, hogy mi van az Anexises magyar srácokkal? Mert ugye volt olyan hír is, hogy ők is át fognak állni erre a gyönyörre(CS:GO) de akkor gondolom, nem maradhattak az Anexis-ben. Csak mint érdekességet kérdezem. Aki tud valami infót azt megköszönöm!


 

n0Rb1

szept. 07., 14:23
Ha az információim jók, akkor tőlük nem fog mindenki CSGO-ra átállni, 1-2 ember szemezik csak a játékkal. Ha jól tudom, akkor most egy CoD4 eventre gyúrnak, de azt nem tartom valószínűnek, hogy cakkumpakk átállnak CSGO-ra az anexises magyar srácok.
 
 
 
 

P4TR1K

szept. 07., 14:18
Arról tud valaki valami infót, hogy mi van az Anexises magyar srácokkal? Mert ugye volt olyan hír is, hogy ők is át fognak állni erre a gyönyörre(CS:GO) de akkor gondolom, nem maradhattak az Anexis-ben. Csak mint érdekességet kérdezem. Aki tud valami infót azt megköszönöm!


 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5630
 
1982
 
 
 
kép 5335
 
2341
 
 
kép 4705
 
1470
 
 
 
kép 582
 
1318
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu