Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 17. 0 hozzászólás
 

Miután kvalifikálta magát az ESWC párizsi döntőjére az fm-eSports angol Counter-Strike: Global Offensive felállása, kénytelen volt újra ötödik játékos után nézni. A kiszemelt pedig egy magyar érdekeltségű svéd csapat svéd játékosa lett.

Holnaphoz két hétre kezdetét veszi Párizsban az ESWC döntője, ahol a 10 legszerencsésebb (vagy inkább legjobb) Counter-Strike: Global Offensive csapat fogja összemérni az erejét. A 10 helyből eddig 6 kelt el, a franciák selejtezője van már csak hátra, amit a Paris Games Week keretein belül október 31. és november 1. között fognak lebonyolítani – na meg ezen felül direkt nevezés formájában leadott jelentkezések közül a szervezők fogják kiválasztani a maradék 3 csapatot.

A fent említett 6 fix résztvevő egyike az Anglia fm-eSports angol CSGO csapata, az Anglia fm! TOXiC is, akik már a kvalifikációt is egy beugróval voltak kénytelenek végigjátszani (Jamie „keita” Hall egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott a játékra időt szentelni), ám ez sem tántorította el őket semmitől – a döntőben 2 pályán így is két vállra tudták fektetni a Copenhagen Games győztes Anglia mousesports-ot, amivel egyenes lett az útjuk az ESWC döntője felé.

A beugró egyébként egy hírhedt Counter-Strike: Source játékos volt, aki egykoron az Germany mTw és az Germany SK Gaming felállásaiban is szerepelt és bizony több érdekes szituáció is fűződik a nevéhez (elég csak a lekésett repülőgépeket említenem), viszont Robert „TORNADOTONI” Radosevic egyetemi elfoglaltságai miatt nem tudott volna eleget készülni társaival, így kénytelen volt lemondani még a beugró szerepéről is. A helyettes egy svéd Counter-Strike 1.6 legenda lett, akinek legszebb emlékei többek között a Svédország H2k-Gaming és az Svédország ESC Gaming zászlajához fűződnek, legutóbb pedig már CSGO-ban az Svédország Absolute Legends színeiben próbálta megkaparintani az északi ESWC-kvalifikáción az egyik biztos ESWC-spotot – ami aztán nem jött össze, mivel már az első körben kizuhant a további küzdelmekből csapata.

Az említett játékos nem más, mint André „BARBARR” Möller, aki Börzsöny „rape” Dániellel játszott együtt az aL-ben, ami aztán az említett ESWC-kvalis bukta után Joel „emilio” Mako távozásával megfogyatkozott – de inkább ne kuszáljuk ennyire össze a szálakat. A hírek szerint BARBARR egyébként szintén beugróként fog csak szerepelni az fm! TOXiC-ban, tehát csak az ESWC döntőjében láthatjuk majd a neve előtt az fm-eSports mérgező együttesének prefixét – aztán ez valószínűleg még változhat az elért eredmény függvényében.

Brandon „weber” Weber az alábbiakat mondta a kialakult szituációról:

Még mielőtt TORNADOTONI-val megkezdtük az ESEA kvalifikációt, tudtuk, hogy egyetemi elfoglaltságai miatt a jövőben nem fog tudni elég időt a játékba fektetni, ami szükséges lenne ahhoz, hogy kihozzuk csapatunkból a maximumot.

Éppen ezért egy olyan játékos után kellett nézzünk, aki betöltheti az AWP-szerepkört a felállásban, amit korábban zed birtokolt, ám nem tudta olyan magas szinten űzni azt, mint mondjuk BARBARR. Eddig úgy tűnik, hogy teljes mértékben illik a csapatunkba, annyi időt fogunk gyakorolni, amennyit időnk engedi, szóval remélhetőleg a legjobb teljesítményünkkel fogunk előrukkolni majd Párizsban.

Az időnk nagyobb részét netes gyakorlások fogják kitenni, ám szeretnénk bootcamp formájában is felkészíteni magunkat – ám sajnos egyelőre nem találtunk olyan helyet, ahol ezt meg tudnánk ejteni. Szeretnénk megnyerni a versenyt természetesen (az ESWC-t – a szerk.), véleményem szerint el is kaphatjuk a két nagy ászt, a VeryGames-t és a NiP-et is – és miért is ne jönne össze, hiszen ez egy új játék. Magabiztosak vagyunk, bizonyára vesztesként fognak minket aposztrofálni, ám majd meglátjuk, hogy mit hoz a verseny.

Az fm! TOXiC ESWC felállása:

Svédország André „BARBARR” Möller
Anglia Neil „nEiLZiNHo” Finlay
Anglia Brandon „weber” Weber
Írország Phil „Whindanski” Nicholas
Anglia George „zed” Bear

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5177
 
2296
 
 
 
kép 3091
 
1513
 
 
kép 3749
 
1529
 
 
 
kép 843
 
1635
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu