Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. április 10. 11 hozzászólás
 

A Team Alternate sokak szerint meglepő módon küldötte be magát a hétvégén a CPH 2012 döntőjébe, ahol ugyan kikaptak a mousesportstól, viszont a harmadik helyezett team Epsilon Gaming játékosainak nagyon fájt a vereség, és brutális cheaterezésbe fogtak. A végeredmény egy hivatalos nyilatkozat lett a szervezet részéről.

Az Dánia Epsilon Gaming játékosai a Gaming.dk oldalon fakadtak ki magukból és engedtek meg olyan hangnemet, ami profi játékosok között nem illik. A dánok közül Dánia Lukas „gla1ve” Rossander és Dánia Nicolai „HUN:DEN” Petersenvoltak a fő felbujtók, akik mind a német nemzetet mind a Germany Team Alternate csapatát igen kemény jelzőkkel illették. gla1ve egyenesen kijelentette, hogy ő többet olyan LAN-on nem vesz részt, ahol az ALternate játszani fog, emellet pedig tanúbizonyságot tette saját szánalmasságának miszerint tudott olyan Counter-Strike: Source cheat-et mondani, ami működik Windows 7 64 bit alatt. A támadásokból az adminok sem maradtak ki, a két játékos szerint direkt nem figyeltek oda a játékosokra a felügyelők.  Végül az arcoskodást a szervezet hivatalos levélben állította le és kért elnézést. Íme, a levél:

Az elmúlt időszak szervezetünk számára egy hullámvasútra hasonlított a leginkább. A Source csapatunk igen szép haramdik helyezést ért el a Copenhagen Games-en azonban sajnos úgy néz ki nem ez lesz, amire emlékezni fognak a legtöbben a történtek után.

Sajnálatos módon néhány játékosunk viselkedése egyáltalán nem volt elfogadható profi játékos szinten. Bár ezek az üzenetek dán fórumon jelentek meg és hírekben soha, mégsem győzzük hangsúlyozni ez a fajta viselkedés felháborító és elfogadhatatlan.

gla1ve, továbbá játékos társai is az egész szervezet nevében szeretnénk elnézést kérni a németektől illetve azon játékosoktól, akiket megsértettek az üzenetek.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire sajnáljuk a történteket. Ezúton szeretnénk az Alternate csapatának sok szerencsét kívánni és gratulálni a megszerzett második helyhez. A srácok bebizonyították, hogy többek, mint szimpla online játékosok.

 

 
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 10 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GoldBalls

ápr. 11., 11:07
Nem popszakma hanem trollszakma, ami ott megy :D
 
 
 
 
noavatar

Speedway

ápr. 11., 09:43
Ilyen a popszakma :)
 
 
 
 

HeNtEs

ápr. 11., 09:42
Vagy csak nem bírják elviselni, ha valaki jobb náluk :) 
 
 
 
 
noavatar

Speedway

ápr. 11., 09:33
Veszekednek a gyerekek, hogy kinek van jobb matchboxa :D
 
 
 
 
rAndo  vannak még gyökerek...
 

K0B4K

ápr. 11., 09:25
akadnak :D
 
 
 
 

rAndo

ápr. 10., 23:13
vannak még gyökerek...
 
 
 
 

M1LLR

ápr. 10., 22:53
Nem hír értékű, de érdekes tuguX kommentje is

I don't accept this apology, here is another story:

Apart from the cheating accusation, gla1ve is the most unacceptable person I have ever met. In my opinion, he did even do worse things than mK.
So we (logiX) are watching the final game between mouz and Alternate and gla1ve and Nille are staying behind us. They were shouting, especially gla1ve: You fuckin Germans!! You are all cheating!! (much more)
He was really shouting at us and I am not a kid who is just lookin away. We asked normally what his problem is and his answer was just: Come on 1on1 outside! And callin our manager "Harry Potter" (who btw would have smashed you outside). And gla1ve, when you ask for an 1on1, why the hell did u immediately pick your mobile phone and called so many people?
Many admins came after this and talked with him or something, so there was no fight. This is the real story, there was no fight. But I hope someone will kick your ass so hard that you gain some respect, this helped a lot of people who are just provoking.
You are worse than mK cause of your racist callings or whatever. And don't tell me you were drunk, you posted again on a danish forum or something.

Besides, Hunden wanted to fight Rak too but they should release a statement or whatever, just mentioning.

Shame on you, and the Danish community shouldn't be proud of you making this so GREAT 3rd place.
Most terrible team I have ever seen, I am sorry of one or two EPSILON players who were calm and didn't do negative things.
 
 
 
 

GoldBalls

ápr. 10., 22:27
Olvastam Google fordítóval azt a Dán fórumot... azért keményen tolta a két jómadár, jóhogynem a n@cizásig nem jutottak el éppen. Szerintem kevés ez a levél. A két playert büntetném a CPH nevében is. Az ALternate durván tolta ennyi. Nézzétek meg a döntős videókat. Színpadon vannak veszi őket 70 kamera és behúzzák DUst2-őt a mouse ellen szerintem más bizonyíték nem kell. Farok dánok :D
 
 
 
 
GODLESS  Van olyan cheat ami nem emgy x64 es win7 en? :D


Hagyd már ezt nem hiszem el :D

 

HeNtEs

ápr. 10., 22:16
Teeee tee pfujj :) nem láttalak nem is ismerlek! :D
 
 
 
 

GODLESS

ápr. 10., 22:12
Van olyan cheat ami nem emgy x64 es win7 en? :D


Hagyd már ezt nem hiszem el :D

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4340
 
1771
 
 
 
kép 3854
 
1605
 
 
kép 5162
 
2280
 
 
 
kép 5124
 
2212
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu