Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. október 10. 1 hozzászólás
 

Ma vette kezdetét az egészen 13-áig tartó SLTV StarSeries VII döntője az ukrán fővárosban, Kievben. Az 15 000 dollárért 4 csapat küzd meg: NiP, fnatic, Astana Dragons és a VeryGames.

A csapatok ligarendszerben küzdve harcolták ki a lanon való részvételt, ma az elődöntőket játszák. Az egyik ág már lejátszotta a meccsét, délután az Ukrajna Astana Dragons két korábbi TOP csapatból (Oroszország Virtus.Pro; Ukrajna Na'Vi) összerakott együttese 2-1-re verte a svéd Svédország fnaticotA meccset több, mint 40 000-en követték nyomon streamen keresztül, ami az elmúlt hónapokban nem éppen volt megszokott.

Ma este 8-kor jön a másik elődöntő, a talán legjobban várt meccsel, a világ 2 legjobbnak vélt csapata között: Svédország NiP vs. Franciaország VeryGames.

A pillanatnyi forma a franciák mellett szól, legutóbbi meccseiket mind megnyerték neten, beleértve egy éppen NiP elleni 2-0-át, amikor is sokak meglepetésére a svédek 2 mapon összesen nem tudtak 16 kört hozni.

A nindzsák mellett talán az szólhat, hogy ők a héten végig bootcampeltek, non-stop a játékra voltak fókuszálva, így nem lehet kérdés, hogy sikerült-e felkészülniük a lanra. Ezen kívül ott van még egy tényező: GeT_RiGhT-ék még sosem kaptak ki lanon a VeryGamestől.

Akikre érdemes lesz figyelni:

Belgium Adil "ScreaM" Benrlitom - A belga játékos vitán kívül a világ legjobb aimere, ha lélegzetelállító lövéseket akarunk látni, érdemes őt figyelni. Legutóbbi NiP elleni meccseit figyelembe véve jó esély van rá, hogy most sem áll meg 25-30 fragig maponként, 70-80%-os HS ratioval.

Svédország Christopher "GeT_RiGhT" Alesund - Az 1.6-ból jött sztárnak CS:GO-ban is jól megy a játék: sokak szerint a jelenlegi legjobb játékos, akinek amellett, hogy nagyon jó aimja van, hihetetlenül jó a "spray controlja", illetve talán a legügyesebben képes az ellenfelek mögé kerülni - eme tulajdonságára külön taktikákat is kreálhatnak a svédek.

A meccset sokban befolyásolhatja a fent említett két játékos teljesítménye, illetve, hogy francia oldalon hogy lövi ScreaM mellett a shox-NBK duó, akik ha mindhárman jó napot fognak ki, nehezen lehet megállítani őket. Emellett szükségük lesz pár jó AWP pickre SmithZz-től, illetve a jó hívásokra Ex6TenZ-től, aki az utóbbi időben skillben is összekapta magát, az irányítóképességeit meg senki nem vonja kétségbe. A másik oldalon valószínűleg a f0rest-GTR duó szállítja majd a legtöbb fraget, T oldalon sok múlik majd friberg játékán, aki az entrykért felelős. Xizt irányít, illetve a svéd szurkolók reménykedhetnek, hogy Fifflaren kicsit összekapja magát az utóbbi idők rosszabb teljesítménye után.

Mindenkinek jó meccsnézést az estére, szóljatok a havernak is, fel TS-re, most mix helyett "spectatorkodás" lesz!

 
NiPGeT_RiGhT, Xizt, f0rest, friberg, Fifflaren
VeryGamesEx6TenZ, NBK, shox, ShmitZz, ScreaM
061%
239%
 
okt. 10., 20:00
TV: TBA
0
 

 

 
marchizor
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

P4TR1K

okt. 11., 07:06
hmm hmm. Ismét?
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2877
 
1566
 
 
 
kép 5796
 
1871
 
 
kép 3130
 
1496
 
 
 
kép 913
 
1673
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu