Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2009. március 24. 0 hozzászólás
 

Napokkal korábban előmelegítettek az INFINITY SKILLS olvasztótégelyét, nevezett szervezet figyelemfelkeltő akció keretében találgatásokra okot adó bejegyzéssel hirdette az elkövetkezendő napokban lezajló

Napokkal korábban előmelegítettek az INFINITY SKILLS olvasztótégelyét, nevezett szervezet figyelemfelkeltő akció keretében találgatásokra okot adó bejegyzéssel hirdette az elkövetkezendő napokban lezajló eseményeket, melynek következményi egyszerre három szcéna életében játszhatnak meghatározó szerepet. A főnixmadárként feltámadt INFINITY SKILLS tavaszi „nagybevásárlásba” kezdett, ezentúl gondoskodó szárnyaik alatt gyártanak fényesen ragyogó érmáket, kupákat többek között a novemberben feloszlott OBi csapatának játékosa is. Mellettük az ancients (1.6) – T4CE (COD2) kettős csatlakozott az ígéretes terveket szövögető szervezethez.

Counter-Strike: Source kategóriában jelen pillanatban két garnitúra játékost foglalkoztat (egykori NoLF A és B felállás) az INFiNiTY SKILLS, melyből az áprilisban megrendezésre kerülő verseny után összeállítják „az eddig látott legjobb magyar felállást", magyarán szólva hamarosan kiderül a tényleges Source brigád kiléte, valamint a nélkülözött játékosok ötöse. Az egyéb szervezetekkel szembeni legszignifikánsabb különbség az egyesületi forma, melynek keretében minden leszerződött alakulat külföldi megmérettetéseken bizonyíthatja rátermettségét, árulta el Res1st legutóbbi interjújában.

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


„Újult erővel tudunk nekivágni végre az egésznek, mivel van mellettünk egy erős 1.6 és CoD squad is, aminek személy szerint nagyon örülök. Megpróbáljuk azt, amit eddig egy magyar csapat sem, egyesíteni a legjobbakat és közösen küzdeni tovább egy közös célért."

„Itt az INFiNiTY hasábjain belül lehetőség nyílt egy példaértékű egybeolvadás megvalósítására, amivel akár példát is mutathatunk az egyes közösségeknek, hogy igenis létezik összetartás Sourceos, CoDos és 1.6-os közt" - nyilatkozott a nemzeti válogatott és az OBi egykori irányítója."

A játékosokat szerződéses keretben foglalkoztatja a szervezet, melynek tartalmában foglaltak szerint költségtérítéses elven szóba kerültek külföldi utazások, hardver egységek, különböző perifériák, valamint a „csapatoknak általánosan járó, alapvető juttatások". Habár csak a Csarnok Lan lezárása után derül fény a CSS fogat végleges felállására, Res1st minden bizonnyal vezéregyénisége lesz az európai elitet térdre, legalábbis tiszteletre és elfogadásra kényszerítő keretnek, ugyanis teljes hazai rehabilitációról és visszatérésről beszélt.

„Szeretném, ha végre lenne a magyaroknak egy olyan csapata, akiért lehet izgulni, ha nagy külföldi LAN van, és nem az összes magyar fiatal vagy öregebb játékos a bejáratott külföldi neveket aggatná magára public-on. Büszkévé szeretnénk tenni az embereket, és nem utolsó sorban szeretnénk bizonyítani magunknak."

Az INFINITY SKILLS jelen pillanatban a következő Counter-Strike: Source játékosokat tudhatja szervezetében:

A csapat: Beny, Pigstick, Ricchi, Eszi, Deep
B csapat: Raul, dhizzy, PADRE, BugBeaR, Res1st

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
CSO2 Ingame
 
1502
 
 
 
kép 3904
 
1387
 
 
kép 4263
 
1731
 
 
 
Gadget Show Live 2012
 
1503
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu