Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. május 21. 14 hozzászólás
 

Bátran kijelenthetjük, hogy a dán Counter-Strike: Global Offensive szcéna az egyik legerősebb mindközül, és egyre csak erősödnek és erősödnek. Bár a legnagyobb mozgás is náluk szokott lenni, és ez most sincs másképp, hiszen a „forgatások” terén az élen álló Fnatic ismételten cserélt egyet.

A Dánia Fnatic Counter-Strike 1.6 együttese egyike volt a kicsit késve átálló csapatoknak. Ez eleinte vissza is ütött, ám a játékba fektetett órák száma folyamatosan megtérülni látszott. Egy dolog hiányzott csak a Fnatic-ből, az pedig egy fix és stabil felállás, ami az ősz óta nem nagyon akar összejönni a nemzetközi szervezet aktuális Counter-Strike: Global Offensive csapatának.

A 1.6-ról való átállás előtt a Fnatic Michael „Friis” Jørgensen, Emil „FYRR73” Karlsson, Finn „karrigan” Andersen, Andreas „MODDII” Fridh és Martin „trace” Heldt alkotta formációval rendelkezett, amiből először FYRR73, majd decemberben karrigan és MODDII távozott. Az érkező oldalon szerepelt az egyik legtehetségesebb dán CSGO játékos, Dennis „Rytter” Rytter, valamint Morten „frozt” Frost és Magnus „JOKERN” Barthel, de ezzel a 3 játékossal, illetve leginkább utóbbi kettővel csak ideiglenesen számoltak a gárdánál. JOKERN-nek végül sikerült megvetnie a lábát a Fnatic-ben, frozt viszont távozni kényszerült, hogy átadja helyét az azóta is a csapatban játszó, sőt, húzóemberként előlépő Andreas „Xyp9x” Hojsleth-nek.

A történet már így is elég bonyolult volt, de a java még csak most jön! Február végén visszatért MODDII, aki az irányítói szerepkört egyből át is vette a dánoknál (természetesen nem ez az ő eredeti pozíciója, nem is nagyon érezte magát kényelemben IGL-ként), valamint sikerült leigazolniuk az egyik legjobb norvég játékost, Lasse „stingeR” Midtstue-t, aki Counter-Strike: Source-ban számos nemzetközi formációnak volt a tagja, és általában kimagasló szerepléssel rukkolt elő aktuális csapataiban.

Ezzel az ötössel (Friis, MODDII, stingeR, trace, Xyp9x) a Fnatic többek között egy Mad Catz Birmingham és egy The Blast #5 ezüstérmet, illetve egy RC EMS One második helyet tudhatott magáénak. A jelek szerint ezek az eredmények inkább kiábrándítóak, mint örömteliek voltak a Fnatic-nél, hiszen egy újabb cserét eszközöltek, hogy sikerüljön visszatérni a múltban már oly’ sikeresnek mondható útra. A távozó nem lett más, mint stingeR, akinek eleinte nem ment zökkenőmentesen a beilleszkedés, viszont az utóbbi időben stabil és jó teljesítménnyel tudott felelni kritikusainak – ám így is ő találtatott a leggyengébbnek. A norvég játékos helyét az a karrigan fogja átvenni, aki decemberben a Germany mousesports kedvéért hagyta ott újdonsült csapatát, de ezek szerint a bizalom felé így is töretlen. KiNGb0b azonnal korábbi pozíciójában találta magát, újfent a Fnatic irányítójaként fog „tetszelegni”.

A cserével kapcsolatosan a morzsát elhintő Patrick „cArn” Sättermon nyilatkozott először:

Vegyes érzelmeket váltott ki belőlünk a mai közleményünk, ami szerint újabb cserét hajtottunk végre Counter-Strike: Global Offensive divíziónkban.

Mi a Fnatic-nél büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legversenyképesebb és legeredményesebb gaming szervezeteként vagyunk számon tartva, az elképzeléseink pedig nagyon tiszták és világosak: Minden olyan játékban szeretnénk a legjobbak lenni, melyben szerepelnek csapataink.

Néhány nappal azután, hogy csapatunkban belső problémák léptek fel, levontuk a konzekvenciát, úgy láttuk, hogy mihamarabb igazolnunk kell egy tapasztalt irányítót, aki képes kihozni a legjobbat minden csapattársából és tudja őket ösztönözni, valamint hamar észre tudja venni az aktuális ellenfél gyengepontjait.

A mai naptól Lasse „stingeR” Midtstue nem része a skandináv csapatnak, amely nem is oly’ régen ezüstéremmel tért haza az ESH Birmingham és az EMS One Finals tornáiról. Az érkező, aki stingeR-t fogja helyettesíteni, nem más, mint Finn „karrigan” Andersen, aki a vezetői szerepkört is átveszi a csapatban, egy olyan szerepkört, amelyben a 2012-es évben páratlanul szerepelt még a Counter-Strike 1.6 részlegünknél.

A Fnatic rajongóinak nem is kell túl sokat várniuk arra, hogy lássák az új felállást élesben is. A Fnatic FragOut League második szezonja a következő héten (azaz ezen a héten – a szerk.) startol a csapatunk számára, akik a világ legjobb csapataival fognak farkasszemet nézni.

Szeretném jókívánságaimat tolmácsolni Lasse felé, aki tisztelettel viselte a naracs és fekete mezt. Valamint szeretnék köszönetet mondani a mousesports-nak, akik nem gördítettek akadályt Karrigan leigazolása elé, ezzel a lehető legsimábbá téve a transzfert.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék köszönetet mondani partnereinknek, a SteelSeries-nek, az MSI-nek, az EIZO-nak és a Twitch-nek a támogatásukért, és a rajongóknak is, keményen dolgozunk, hogy ne hagyjunk cserben titeket!

stingeR az alábbiakat mondta távozásával kapcsolatosan:

A Copenhagen Games-en történtek után egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a csapaton belüli kommunikáció és a csapatjáték nem működik a legjobban, ami meggátolt minket abban is, hogy képességeink terén fejlődjünk, ez az egész csak egyre jobban és jobban frusztrált mindenkit.

A játék sem volt olyan élvezetes, mint ahogy szerettem volna, sokszor megfordult a fejemben, hogy feladom a pozíciómat és távozok a csapatból. Sajnos a saját teljesítményem sem volt olyan jó, mint ahogy azt vártam, a legtöbb kritika, amit kaptam, indokolt volt, szóval nem bánt túlságosan, hogy távoznom kell a csapatból.

Nem tudtam kiaknázni a csapatban lévő potenciált, de még a bennem rejlőt sem. Remélem ez a csere lendületet ad a Fnatic-nek, sok szerencsét kívánok nekik!

A Fnatic felállása:

Dánia Michael „Friis” Jørgensen
Dánia Finn „karrigan” Andersen
Svédország Andreas „MODDII” Fridh
Dánia Martin „trace” Heldt
Dánia Andreas „Xyp9x” Hojsleth

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 12 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
csab1k  ezért nem fog szponzorálni külföldi szervezet egy magyar csapatot igazán sose kb. lásd steelseries jött anci ment.
 

stripzz

máj. 22., 15:28
hidd el más indoka van a "nem szponzorálásnak" , de lényegtelen
 
 
 
 

MightyMask

máj. 22., 11:40
Nagyon jó döntés született..
Már a csatlakozásakor sejtettem, hogy nem marad sokáig stingeR, prb-nek jobban örültem volna akkor. Persze jó spíler ő is, de vhogy nem illik a képbe oda.. Remélem csatlakozik prb-hez a Temp.no-ba (ami már talán H2K), úgy pofás team lehetne az is. Sok sikert neki a továbbiakban.

Jó kis csapat ez, helyrerázódott most minden/mindenki (remélem),kingb0b IGL, moddii végre azt teheti amihez ért, remélem mostmár a topban lesznek (persze eddigis ott voltak, de egy fnatic-től top1-t várnának..). Kár volt a decemberi szétszéledésért, együtt maradtak volna akkor most talán a NiP-pel vetekedhetnének.. Most már aztán majd lehet.. De ehhez trace áttörése nagyon kellene.. Hozná 1.6-is szintjét akkor lenne itt nemulasd.. Remélem magára talál. (sajnos egyre kevesebb esélyt látok rá)
 
 
 
 
Deep  Azért ne temessetek el élve köszi :))) Pici szünet van vizsgák miatt , de nyár közepe vége fele biztosan lesz valami :) Ami tuti ICL -en nem leszünk többet. 
 

csab1k

máj. 21., 19:23
hát inkább egy szerb/cseh/szlovák versenyt nyerjetek mint egy icl-t:D
 
 
 
 
noavatar

Deep

máj. 21., 19:12
Azért ne temessetek el élve köszi :))) Pici szünet van vizsgák miatt , de nyár közepe vége fele biztosan lesz valami :) Ami tuti ICL -en nem leszünk többet. 
 
 
 
 
n0Rb1  Ahogy én tudom, nincs már ancients, a Res1st-féle csapat is csak akkor állandósult volna, ha kijutnak a netes kvali által a lengyel LAN-ra, de mivel kikaptak a MaxFloPlaY-től, így az sem jött össze.

Szóval elvileg offolták az ancit az információim szerint.

 

csab1k

máj. 21., 19:06
ezért nem fog szponzorálni külföldi szervezet egy magyar csapatot igazán sose kb. lásd steelseries jött anci ment.
 
 
 
 
n0Rb1  Ahogy én tudom, nincs már ancients, a Res1st-féle csapat is csak akkor állandósult volna, ha kijutnak a netes kvali által a lengyel LAN-ra, de mivel kikaptak a MaxFloPlaY-től, így az sem jött össze.

Szóval elvileg offolták az ancit az információim szerint.

 

SancheZsnz

máj. 21., 16:00
ajjj
 
 
 
 
n0Rb1  Ahogy én tudom, nincs már ancients, a Res1st-féle csapat is csak akkor állandósult volna, ha kijutnak a netes kvali által a lengyel LAN-ra, de mivel kikaptak a MaxFloPlaY-től, így az sem jött össze.

Szóval elvileg offolták az ancit az információim szerint.

 

P4TR1K

máj. 21., 14:32
hmm... ez elég szomorú:/ köszi az infót! 
 
 
 
 
P4TR1K  Tudom hogy stingeR-nek ezt kellett nyilatkoznia de valljuk be hogy elég korrekt módon írt le mindent. 


Off:

Mi a helyzet az ancival? Igen nagy lett a csend és (távol álljon tőlem minden nemű rosszindulat) most érkezett nemrég Res1st aki elég sűrűn váltogatta a csapatokat cs:go-ban.

 

n0Rb1

máj. 21., 14:25
Ahogy én tudom, nincs már ancients, a Res1st-féle csapat is csak akkor állandósult volna, ha kijutnak a netes kvali által a lengyel LAN-ra, de mivel kikaptak a MaxFloPlaY-től, így az sem jött össze.

Szóval elvileg offolták az ancit az információim szerint.

 
 
 
 

P4TR1K

máj. 21., 14:18
Tudom hogy stingeR-nek ezt kellett nyilatkoznia de valljuk be hogy elég korrekt módon írt le mindent. 


Off:

Mi a helyzet az ancival? Igen nagy lett a csend és (távol álljon tőlem minden nemű rosszindulat) most érkezett nemrég Res1st aki elég sűrűn váltogatta a csapatokat cs:go-ban.

 
 
 
 
dennis  waaaa ez mar fnatic lesz a javabol !

xyp9x helyére egy normalis jatékos és nagyon rövid idön belül ottlesznek a top3ban :D

 

csab1k

máj. 21., 13:02
xyp9x a legutóbbi versenyeken kb ő teljesített a legjobban a fnaticban
 
 
 
 
noavatar

stripzz

máj. 21., 12:08
karrigan a király, kicsit tulzás (tudom tudom régen azt a nicket használta, de hát akkor is, carn big troll)
 
 
 
 

dennis

máj. 21., 11:56
waaaa ez mar fnatic lesz a javabol !

xyp9x helyére egy normalis jatékos és nagyon rövid idön belül ottlesznek a top3ban :D

 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 5556
 
1807
 
 
 
kép 1503
 
1364
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu