Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. április 24. 4 hozzászólás
 

Beindult a pletykagyár külföldön, miután Ladislav „GuardiaN” Kovács és Richard „shox” Papillon egymás oldalán tűnt fel a hétvége folyamán egy nemzetközi felállásban, ami egyből egy igen szép sikert könyvelhetett el. A jelek arról tanúskodtak, hogy abban a TCM-Gaming néven futó formációban is van ráció, ám a jelek szerint shox nem akar elhamarkodott döntést hozni.

Míg mi az ESEA Season 13 Finals-szel voltunk elfoglalva, addig a magyar felmenőkkel rendelkező Ladislav „GuardiaN” Kovács és a világ legjobb Counter-Strike: Global Offensive játékosai között számon tartott Richard „shox” Papillon egymás oldalán küzdöttek a Radeon Offensive #2 elnevezésű online versenyen – melyet végül meg is nyertek. A Európa TCM-Gaming néven futó formációban a duó mellett olyan játékosok tűntek fel, mint Anil „cLy” Gülec, Hendrik „strux1” Goetzendorff, akik hivatalosan is a Germany TCM-Gaming együttesét erősítik, illetve Dimitrios „stavros” Smoilis és a nap végére az őt helyettesítő Oroszország Virtus.pro játékos, Kirill „ANGE1” Karasiow. Ez az ötös/hatos kétszer is képes volt legyűrni a trónra áhítozó Dánia Western Wolves-t, így mindenképpen kijelenthetjük, hogy lett volna ráció az imént említett nemzetközi felállásban is.

Azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogy GuardiaN a Szlovákia 3DMAX elnevezésű cseh/szlovák csapat oszlása után egy nemzetközi együttes kialakításán dolgozik, és tervei között szerepel shox beavatása, beiktatása is. A napokban jelent meg egy interjú a PLAYzone.cz oldalon, melyben GuardiaN számos témát érintve beszélt arról is, hogy miként áll az új projekt. Ebben az interjúban kifejezte, hogy shoxie-t „nagyon jó barát”-jának tudhatja, illetve hogy „az elmúlt években is” kapcsolatban álltak és „mindig jól” kijöttek egymással.

A közös jövőről annyit árult el GuardiaN, hogy „minden shoxtól függ, aki a VeryGames ajánlatára vár. Ha marad, annak is örülni fogok, hiszen egy nemzetközi csapatban játszani merőben új élmény lenne” – olvasható a HLTV.org-on az interjúból kiragadott részlet. Sok kérdést felvethet ez a gondolat, mint például azt, hogy kinek a helyére pályázik shoxie? Akiknek talán biztos a helye a Franciaország Team VeryGames-ben (ha csak az utóbbi idők teljesítményét nézzük), az Nathan „NBK” Schmitt és Kenny „kennyS” Schrub, valamint Adil „ScreaM” Benrlitom. Utóbbi játékos esete talán egy kicsivel más, mint NBK-é és kennyS-é, hiszen az érdekes frizurával rendelkező belga csak néhány hete csatlakozott a VG-hez, akitől azt várták a csapatnál, hogy vezérletével végre sikerülhet elkapni a Svédország Ninjas in Pyjamas-t – az ESEA rendezvényén közel is állt ehhez a gall alakulat, hiszen a felsőági döntőben két 16-14-es eredmény született a VG és a NiP találkozóján. A végén persze megint a svédek örülhettek.

Két játékosról még nem ejtettünk szót, ők pedig nem mások, mint Kévin „Ex6TenZ” Droolans és Edouard „SmithZz” Dubourdeaux. Előbbit mindenki ismeri, Counter-Strike: Source-os időkben egyértelműen a világ legjobb IGL-e (irányítója) volt a belga játékos, valamint egyéni képességeivel, egyéni megmozdulásaival is nagyon sokat segített a VeryGames-en. Játékintelligenciája valószínűleg nem kopott meg, hiába történt egy nagy váltás, avagy átállás, ellenben nyomás alatt egyelőre nem nagyon fekszik neki a CSGO. Míg SmithZz általában stabil tagja a csapatnak, megingásai ritkán vannak, ellenben kimagasló teljesítményre is ritkán képes – nem úgy, mint NBK vagy kennyS, akik képesek a hátukon cipelni a csapatot.

Nagy valószínűséggel nem fog megválni a VG a világ egyik legjobb motivátorától (már ami az eSportot illeti), Ex6TenZ-től. Ezek alapján talán SmithZz lesz az, akinek a helyére érkezhet shox, akik viszont nagyon jó barátságot ápolnak, egy időben azt is nehéz volt elképzelni, hogy ez a két játékos külön utakat járva más csapatban tűnik fel.

Bizonyára az elkövetkező napokban választ kapunk arra, hogy shoxie csatlakozik-e a VeryGames-hez, és ha igen, akkor kinek a helyét fogja átvenni, valamint arra is, hogy GuardiaN milyen nemzetközi formációval vág neki az előttünk álló időszaknak. Mit gondoltok, melyik a legvalószínűbb eset?

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
SancheZsnz  ex6tenzet nemhiszem, hogy kiteszik, igy marad edouard
 

P4TR1K

ápr. 25., 07:07
Remélem a "kiteszik" szót ex nél senki nem gondolta komolyan!:D Ő maximum elmegy! :D De ő már belenőtt abba a cégbe rendesen!
 
 
 
 

SancheZsnz

ápr. 24., 22:21
ex6tenzet nemhiszem, hogy kiteszik, igy marad edouard
 
 
 
 

GeRy

ápr. 24., 14:50
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3601
 
1549
 
 
 
kép 5844
 
2021
 
 
kép 1356
 
1534
 
 
 
kép 5695
 
1852
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu