Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. augusztus 23. 4 hozzászólás
 

Sorra jönnek a CSGO világát meghatározó bejelentések. A NiP Maganere HeatoN szerint a CS1.6-nál is nagyobb közösség van kialakulóban, a korábbi finn legendás játékos natu visszatért egy új ütős finn formációban, továbbá a dán Tt.Dragons két ember cseréjével igyekszik a világuralomra törni.

Kezdjük a dán hírrel. Arról már egy ideje pletykálgatnak, hogy a CPH Wolves az összeomlás szélén van, a 3dmax DotA2 után CSGO-ra vált, és hogy SHark Gaming svédekket szerződtet. Ezen pletykákból pár már be is igazolódott, ahogy arról beszámoltunk és most egy újabb valós pletyka teljesedett be. A dánok két kiemelkedő CSS játékosa Morten „frozt” Frost és Kevin „kev1n” Hansen úgy döntött felhagy a Counter-Strike pályafutásával. Közleményükből megtudhatjuk, hogy saját bevallásuk szerint a CSS halott és a jövő a CSGO, azonban nekik már nincs idejük és erejük az egészet előről elkezdeni. Mindketten ott hagyták a Dánia Tt.Dragons csapatát, amiben több mint 13 hónapja játszanak. Helyüket az egykor 3dmax fiatal játékosa Danniy „SMF” DYG és az mTw-ből távozó René „cajun” Borg veszi majd át. Ezzel együtt a Tt.Dragons végleg átáll CSGO-ra, amiről a csapat kapitánya Nicolai „HUNDEN” Petersen a következőket mondta:

Szomorú lesz búcsút inteni a Source-nak, de másrészt nagyon izgatottak vagyunk az új Counter-Strike-al kapcsolatban. A motiváció, hogy ismét a világ nagyjai közé zárkózzunk fel igen nagy, és az új csapattársainknak cajun-nak és SMF-nek köszönhetően az egész csapat új erővel feltöltve tart a cél elérése felé. Nagyon örülünk, hogy frozt-al és kev1n-el játszhattunk együtt az elmúlt 13 hónapban. Szeretnénk továbbá köszönetet mondani a Tt eSports-nak és a támogatóinknak a Linemax és a Gamersuniform-nak, hogy továbbra is hisznek bennünk.

A Dánia Tt.Dragons felállás a dupla embercsere után a következő lesz CSGO-ban:

Dánia Nicolai "HUNDEN" Petersen
Dánia Magnus "JOKERN" Barthel
Dánia Lukas "gla1ve" Rossander
Dánia René "cajun" Borg
Dánia Danni "smF" Dyg

A következő hírünk egy nagy visszatérésről szól ugyanis Finnország Joona „Natu” Leppänen bejelentette visszatérését a Counter-Strike világába méghozzá a Global Offensive-enk köszönhetően. A legendás CS játékos 2011 eleje óta inaktivitásban van és most egy új formációval együtt tér vissza az aktív CS-sek közé.  A visszatérésről a natu azt nyilatkozta, hogy javarészt a véletlennek köszönhető mint ahogy az is, hogy rögtön egy igen erős csapatban kezdheti majd a játékot. Saját bevallása szerint a versenyszerű játék nem ölhető ki az emberből így a visszatérésben sem lát semmi kockázatot. A csapatban találhatunk 4Kings játékost Samuel „God” Räsänen személyében továbbá két korábbi WinFakt veteránt Hannu „H^N” Pohjalainen és Aleksi „allu” Jalli személyében. A felállás szeretne a lehető legtöbb versenyen részt venni és az egykoron jobban fénylő finn Counter-Strike hírét minél tovább emelni. A Finnország Hawk CSGO team felállása a következő:

Finnország Joona "natu" Leppänen
Finnország Timo "reflex" Rintala
Finnország Hannu "H^N" Pohjalainen
Finnország Aleksi "allu" Jalli
Finnország Samuel "God" Räsänen

Végül de nem utolsósorban érkezzen a legendás egykori  CS1.6 játékosának a Svédország NiP mostani managerének Svédország Emil "HeatoN" Christensen véleménye a Counter-Strike: Global Offensive-ről, aki szerint a CSGO „sokkal nagyobb lesz mint az 1.6 volt”. A többszörös CPL bajnok, a NiP felélesztéséről beszélgetett egy Live On Three interjúban, ahol arra kérdésre, hogy szerinte mekkora tábora lesz a Counter-Strike: Global Offensive-nak a következőket válaszolta: „Őszintén szólva az hiszem, a CSGO sokkal nagyobb közösséggel fog rendelkezni mint a CS1.6”. A beszélgetés háigazdája Rod „Slasher” Breslau három idézetet tett közzé az interjúból a saját Twitter csatornán köztük ezt is. Christensen elmondta, hogy ő már öregnek érzi magát, hogy komolyabban is foglakozzon a CSGO-val azonban kiemeli a NiP bejelentésének fontosságát, amely után a svéd közösség véleménye gyökeresen megváltozott. Az interjúban kitért még a CSPromod-ra is, amely szerinte jó kezdeményezés volt, azonban túl lassan haladt így gyakorlatilag mielőtt elterjedhetett volna csődbe ment. A HeatoN-al készült interjút ide kattintva tekinthetitek meg (1:08:00 körül)

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 4 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

HeNtEs

aug. 23., 15:24
MErt ő práú pléjer!
 
 
 
 
noavatar

krquality

aug. 23., 15:23
H^N ;>
 
 
 
 

bazsowicz

aug. 23., 15:03
No meg a püesei is :D
 
 
 
 
noavatar

BenyA

aug. 23., 14:21
Híton csak tudja :) 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5461
 
2335
 
 
 
kép 1876
 
1870
 
 
kép 3848
 
1519
 
 
 
kép 2939
 
1394
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu