Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. április 20. 2 hozzászólás
 

Pár hete igazán rémes hétvége köszöntött a VerGyames csapatára, nem elég, hogy rendesen leszerepeltek, de még mK notebook lopása is fokozta az indulatokat. A lopás után mK-t azonnal kizárták a VeryGames-ből, és azóta csak találgatásokat lehet hallani, hogy ki lesz az utódja. A hír nem 100% hanem 99%-os mert hivatalos bejelentés még nem történt.

Rengeteg pletyka kezdett terjengeni a neten, hiszen Európa legjobb csapatáról beszélhetünk, akik ezt a címet a múlt évben a World Champion 2011 megszerzésével is alátámasztották. A CPH 2012-es szereplésük egy igazi rémálom volt, először az mTw küldte őket alsóágra a rájátszásban majd ott rögtön kikaptak a Fully Torqued csapatától és ezzel be is fejezték a tornát mindenféle érdemleges eredmény nélkül.

A másik nagy probléma volt, hogy Franciaország mK annyira felszívta magát, hogy ellopta egy portugál játékos laptopját és ezzel egy igazi lavinát indított, ami gyakorlatilag nem csak őt hanem az egész csapatot maga alá temette. mK-t azonnal menesztették a posztjáról és megkezdődött az új játékos felkutatása. Ma este Steam-en a következő összeállással war-ozott a VeryGames:

Hivatalos bejelentés ugyan még nincs, de több mint valószínű, hogy a vG megtalálta azt a kimondottan erős player-t, aki képes lesz mK helyét betölteni és visszarepítheti a csapatot a lejtő aljáról a csúcsra. Az ember nem más mint Franciaország Kenny "kennyS" Schrub. A csapatot rettenetesen szorítja az idő, hiszen ma este megkezdődtek az EMS X mérkőzései, és közeleg az i45 is. kennyS neve egyébként nem ismeretlen a csapat számára, hiszen már tavaly decemberben is pedzegették, hogyha válságba kerülnek és cserélni kell embert, akkor elsősorban a fiatal AWP-s lesz az akit felkérnek. Korábban ki is próbálták a játékost, azonban akkor még túl fiatal volt a szerepre a képen apEX-el láthatjátok a Spirit LAN 9-en.

A VeryGames mindezek ellenére, egyre öregebb játékosokból áll és érzik, hogy kellenek a fiatalok, aminek legjobb példája a 2010-ben csatlakozó Franciaország Nathan "NBK" Schmitt aki mindössze 17 éves. KennyS-nek túl nagy tapasztalata nincsen, de pár serleget már magáénak tudhat, íme:

1. place PxL 32 - Thewall
3. place Spirit Lan 9 - eXtensive
3. place Epsilan 8 - eXtensive
2. place Gamonlive - eXtensive
PxL 33 - Thewall
Top4 Gamers Assembly 2012 - eXtensive
3. place SLE 2012 - oXmoze

Ha minden igaz és kennyS csatlakozik a VeryGames-hez akkor a következő ötös fogja félelemben tartani az európai Counter-Strike:Source scene-t

Belgium Kévin "Ex6tenZ" Droolans (capitaine)
FranciaországCédric "RpK" Guipouy
FranciaországNathan "NBK" Schmitt
FranciaországDan "apEX" Madesclaire
Franciaország Kenny "kennyS" Schrub

 

Kapcsolódó videó
kennyS ace Crystal-ServAz akkor még az eXtensive csapatában játszó kennyS bizonyít egy ace-el a Crystal-Serv csapata ellen
 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

GoldBalls

ápr. 21., 02:30

Fiatal és lelkes nem is kellhet más. Szerintem EMS-en kdierül, hogy valóban jó lesz-e.
 
 
 
 

Robbancs

ápr. 21., 01:02
Szerintem kennyS érkezésével beindul a csapat :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3366
 
1509
 
 
 
kép 5346
 
2318
 
 
kép 4038
 
1572
 
 
 
kép 1101
 
1411
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu