Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. szeptember 27. 2 hozzászólás
 

Bár a külföldi sajtó már a tegnapi nap folyamán megszellőztette, hogy ki lehet majdan az mTw Counter-Strike: Global Offensive csapatának ötödik játékosa, hivatalossá csak a mai napon vált az „igazolás”. Ezen felül a pletykák szerint épül az mTw saját kis bootcamp házikója.

Több nagyobb név is felmerült az Európa mTw-nél az elmúlt napokban, akik betölthették volna a maradék egy üres pozíciót Counter-Strike: Global Offensive csapatukban, ám végül egy olyan srác mellett tették le a voksukat, akire talán senki sem számított. Ám ne szaladjunk ennyire a dolgok elejébe.

Nagy volt a nyüzsgés az elmúlt hónapokban az mTw korábban Counter-Strike: Source-ban szép eredményeket elérő együttesénél, hiszen az angol különítmény 1 főre való csökkenésével egy időben érkezett a csapathoz a tengerentúlról a USA Fully Torqued csapatából Joshua „steel” Nissan, majd az Anglia FM!Toxic-ból Alexander „rdl” Redl, míg végül a hónap elején a korábbi Svédország SK Gaming játékos, Johan „face” Klasson is csatlakozott a felálláshoz. Persze volt távozó is, hiszen rdl – bár kiválóan teljesített a legutóbbi Multiplay Insomnia rendezvényen – távozni kényszerült, az elmúlt hetekben pedig ment a találgatás, hogy mégis ki lesz az mTw újdonsült ötödik játékosa.

Olyan nevekről csicseregtek a madarak, mint például Marcus „Delpan” Larsson, aki face csapattársa volt az SK Gaming-ben és több gyakorláson is részt vett az Andre „nooky” Utesch vezette nemzetközi csapat színeiben, ám végül nem ő lett a befutó. Egy fiatal török játékos mellett tette le a voksát az mTw, Anil „cLy” Gülec neve a volt Source-os olvasóinknak nem mondhat túl sokat, ám az 1.6-osoknak annál inkább, hiszen a német ESL Pro Series szezonokban olyan csapatokat erősített eleddig, mint a Germany Tt.Dragons vagy a Germany Hardware4u és bizony mély benyomást kelthetett a tesztelések során az mTw játékosaiban, ha mégsem Delpant választották.

A mymTw.com oldalán az alábbi hír olvasható:

Büszkén jelenthetjük be, hogy kiegészült CSGO csapatunk felállása, ugyanis a távozó Alexander „rdl” Redl helyét Anil „cLy” Gülec veszi át.

Sok pletyka napvilágot látott ezen rövid időszak alatt, míg csapatunkat csak 4 játékos alkotta. Többen olyan híres játékosokra számítottak, hogy csatlakoznak hozzánk, mint Delpan vagy dennis. Végül egy fiatal, hatalmas potenciállal rendelkező játékos mellett tettük le a voksunkat. cLy egy újabb német játékos. Mivel Joshua „steel” Nissan Németországba költözik, nem okoz többé akadályt teljesíteni az ESL Pro Series egyik legfontosabb szabályát, hiszen már 3 Németországban élő játékosunk lesz.

Az utolsó mondatra térjünk vissza egy picit: Sokáig úgy tűnt, hogy az mTw végül vissza kell lépjen az EPS szerepléstől, hiszen a felállásukban csak 1 Németországban élő játékos volt nooky személyében. George „hudzG” Hoskins Angliában, face Svédországban, míg steel Kanadában élt – ám ez utóbbi játékos végül átszelte az óceánt és meg sem állt Németországig (lehet, hogy a közelgő sörfesztivál is közrejátszott ebben?!). Az újdonsült török felmenőkkel rendelkező játékosuk szintén Németországban él, szóval minden akadály elhárult az EPS-ben való részvételük elől.

Azok a pletykák, melyek szerint az mTw már egy jó ideje tervezi egy „gamer ház felhúzását”, egyre csak erősödnek. „Hazai” riválisaiknak, a Germany Team ALTERNATE-nek volt egy időben ehhez hasonló „építménye”, míg külföldön az USA Evil Geniuses-nek van bootcamp háza Phoenixben. Hivatalos álláspont egyelőre nem került napvilágra ezzel kapcsolatosan, ám ahogy a Cadred.org oldalán olvasható a cikkben, szinte biztosak abban, hogy erre a nagy bejelentésre már nem kell sokat várni.

Az mTw formációja a következő:

Törökország Anil „cLy” Gülec
Svédország Johan „face” Klasson
Anglia George „hudzG” Hoskins
Germany Andre „nooky” Utesch
Kanada Joshua „steel” Nissan

 

 
Címkék: mTw
vissza
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!

szept. 29., 16:28
Mi olyan nagy hír egy lan házban? Volt már példa rá magyar csapatnál is, hogy volt egy saját bootcamp házuk medencével ráadásul...
 
 
 
 

bLoodcsi

szept. 27., 17:18
vegyesfelvágott
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4703
 
1671
 
 
 
kép 1880
 
1864
 
 
kép 1143
 
1313
 
 
 
kép 4809
 
2428
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu