Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. október 20. 1 hozzászólás
 

Újabb nem megengedett eszközökkel kapcsolatos botrány ütötte fel a fejét, melynek következtében a logiX e.V. Counter-Strike: Global Offensive csapatát az ESL Pro Series éppen futó szezonjából el is távolították.

Egy fekete nap a Germany logiX e.V. közösségének – fogad minket ezen „szalagcím” a logiX e.V. oldalára látogatva. És bizony ezek a németek sosem férnek a bőrükbe. Bár ezen szituáció azért „lájtosabb a megszokottaknál”, nem konkrét csalással buktak le a szervezet profi CSGO játékosai, ám ahogy a mondás is tartja, a csalás az bizony csalás és szankcionálni kell.

Történt ugyanis, hogy a logiX e.V. két játékosa, Andre „Andrue” Dangel és Oliver Maximilian „kzyJ” Heck szabadidejük egy részét ESL Versus mérkőzésekkel töltötték, amihez természetesen dukál az ESL matchmaking rendszere is és ezen mérkőzések egyikén nem megengedett beállításokkal futtatták szerverüket. Jelen esetben ezen beállítások annyiban merültek ki, hogy ők és csapattársaik minden egyes kört $16 000-ral kezdték meg, így mindegy volt, hogy bukták vagy nyerték az előző kört, ők ugyanúgy teljes fegyverarzenállal vágtak neki az aktuálisnak.

Az ESL sasszemű adminjai nem fogták vissza magukat és elég kemény büntetést róttak ki a két játékosra és a maradék háromra is, akik még azon a Versus meccsen szerepeltek. A logiX e.V. két „jómadárját” nemcsak Versus-ból, de az ESL Pro Series-ből is kitiltották, ezzel együtt az egész csapatot is, így az EPS 12-es mezőnye 11 fősre csökkent. Ez azt is jelenti, hogy az ő eredményeiket törölték, a felhasznált wildcardokat pedig visszajuttatták a többi csapathoz. Plusz a csapat ESL oldala el is lett tiltva a következő EPS szezontól.

Manuel Mahlich, a logiX e.V. első embere az alábbiakat nyilatkozta az üggyel kapcsolatosan:

A mai délutánon 16:14-kor kaptunk egy levelet az ESL-től, amelyben tájékoztattak minket, hogy CSGO csapatunkat kizárták a jelenlegi ESL Pro Series szezonból. Ennek oka egy Versus-mérkőzés manipulációja, melyeken két játékosunk, kzyJ és Andrue is részt vettek. Természetesen azonnal felvettük a kapcsolatot játékosainkkal, ahogy az ESL adminjaival is. Az ESL vázolta nekünk az incidenst és bemutatott nekünk néhány fontos tényezőt a dologgal kapcsolatosan.

Ugyanakkor az érintett szereplőkkel is beszéltünk, ők pedig mindent tagadtak. Eddig a pillanatig semmilyen konkrét bizonyíték nem került megállapításra, az ESL által hozott döntés ennek függvényében rossz és elhamarkodott, csapatunknál pedig megállt az idő. Ám amikor az este folyamán feltárták előttünk a bizonyítékokat és bebizonyosodott játékosaink bűnössége, még a szavunk is elállt. Nem maradt más választásunk, mint hogy azonnali hatállyal eltávolítsuk a játékosokat a szervezetünkből. Nemcsak a Versus-meccset manipulálták, de visszaéltek szervezetünk és a menedzsment bizalmával. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy ez a történet így ért véget.

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

trizden

okt. 20., 13:21
c1nk
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4389
 
1847
 
 
 
kép 2799
 
1471
 
 
kép 3129
 
1474
 
 
 
kép 4445
 
1935
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu