Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2011. május 24. 0 hozzászólás
 

Mindig is a legjobbak között tartották számon a dán Counter-Strike: Source szcénát, és ez mára sem változott. Példának okáért a legutóbbi Cadred által összeállított legjobb tízben 3 a kultúrája

Mindig is a legjobbak között tartották számon a dán Counter-Strike: Source szcénát, és ez mára sem változott. Példának okáért a legutóbbi Cadred által összeállított legjobb tízben 3 a kultúrája miatt a skandináv országokhoz sorolható országbeli együttes szerepelt. Bár az utóbbi időben is volt arra precedens, hogy meglepő cserét hajtottak végre Németország északi szomszédai, a mostaniak viszont tényleg váratlannak titulálhatóak.

Talán azt merész lenne kijelenteni, hogy süllyedő pályára került a dán közösség, de a legutóbbi történések ezen a téren figyelemreméltóak. Jobban mondva szomorúak, mármint a dánoknak, hiszen először a  Reason Gaming bocsátotta el ismételten  überG33KZ néven játszó játékosait, akiknél speciel történt egy csere is (Bo „wantz" Vestergaard lépett, helyére érkezett Danny „smF" Dyg), majd a  XAYA Gaming és a  SpeedGaming kezdtek el a játékosaikkal „kereskedni". A XAYA szűk 2 hónappal ezelőtt cserélt embert, Danni „rytme" Hansen távozott, aki legutóbb a  DSRack.com mix felállásában tűnt fel és nyert LAN-t, helyére egy fiatal titán, Sören „socN" Falke érkezett. A hétvégén megrendezett The Blast #3 offline elektronikus sport rendezvényén viszont nem várt eredményt ért el a nemzetközileg top3-ra taksált csapat: csak a bronzérmet sikerült megkaparintaniuk. Előttük végzett az SG, így még nagyobb pikantériát ad a kettős cserének a dolog. René „cajun" Borg 3 nappal ezelőtt mondott fel a XAYA-nál egy szókimondó nyilatkozattal körítve, míg Magnus „JOKERN" Barthel a minap döntött úgy, hogy követi társa lépését, és elhagyja a dán hajó fedélzetét. Mindkettő katona csatlakozott végül a sebesség mámorának élő szervezethez, ahonnan szélvész gyorsan „kipenderítették" Mathias „MSL" Lauridsent és Jacob „Pimp" Whinneche-t.

Mi lesz a XAYA-val? Mire lesz képes a SpeedGaming két új, kétségtelenül kiválóan teljesítő játékossal? Talán az idő választ ad a kérdéseinkre.

René „cajun" Borg nyilatkozata:

Úgy döntöttem, hogy elhagyom a XAYA Gaminget, mert belefáradtam a vesztes tornákba és az olyan meccsekbe, amiket ostoba hibák miatt veszítünk el, ami ezen a szinten nem fordulhat elő. Ez nagyon bosszantó azok után, amennyi időt együtt játszottunk, de ezek a hibák még ma is előbukkannak időnként. Azonban nem szabad elmennem az együtt töltött idő mellett, amely nagyon jó volt, már most hiányoznak a srácok. Különös köszönet illeti a vezetőséget, akik jobban nem is tudták volna végezni a munkájukat.

Köszönet az együtt töltött időért :)

Mathias „MSL" Lauridsen az alábbiakat mondta:

Pimpet és engem kirúgtak a SpeedGamingből. Minden, amit a saját részemről mondhatok, csak annyi, hogy ezt saját magamnak köszönhetem. A HKLAN után csatlakoztam a csapathoz, azóta viszont nem voltam éppen a toppon. Következetesebben kellett volna játszanom. Remélem, hogy Luke és Allan egy jó csapatot raknak majd össze, köszönet Olének (TN1AP), aki egy fantasztikus menedzser, ezen felül szeretnék köszönetet mondani a SpeedGamingnek is.

A SpeedGaming megreformált felállása:

 Allan „Rejin" Petersen
 Lukas „gla1ve" Rossander
 Nichlas „Nille" Busk
 René „cajun" Borg
 Magnus „JOKERN" Barthel

A XAYA Gamingben maradtak:

 Nicolai „HUN:DEN" Petersen
 Mathies „MEFIE" Eskildsen
 Sören „socN" Falke


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3364
 
1702
 
 
 
kép 5166
 
2345
 
 
kép 3509
 
1771
 
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu