Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2010. szeptember 27. 0 hozzászólás
 

Már itt is van a második része a „Mizujs, Európa?" című 3 részből álló kis sorozatunknak, amit akár "Mizujs, angolok?" címre is átkeresztelhettünk volna. Nem sok van már hátra az idei év nagyobb

Már itt is van a második része a „Mizujs, Európa?" című 3 részből álló kis sorozatunknak, amit akár "Mizujs, angolok?" címre is átkeresztelhettünk volna. Nem sok van már hátra az idei év nagyobb offline rendezvényeinek egyikéhez, a DSRack LAN #3-hoz, amelyre a csapatok igyekeznek a legjobb felállásukban részt venni. Talán ez állhat a sok változás hátterében, meg talán az, hogy a nyári LAN-szezont nem sikerült úgy zárniuk, ahogy azt szerették volna.
Ahogy az előző részben megemlítettem, most csak brit együttesekről lesz szó. Náluk is egy LAN játszhat közre a játékos mozgásban, méghozzá az Insomnia41 (i41), mely november végén kerül megrendezésre. Mizujs, Európa? 2. rész
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


 IMRAD

A legutóbbi EPS szezon után a brit csapatok szinte eltűntek az európai élmezőnyből. Az „offseasonben" a játékosok természetesen nem vonultak vissza az aktív játéktól, több felállásban is kipróbálták magukat és próbálták elérni a tökéletes egyensúlyt csapaton belül. Az első ilyen „próbáljuk ki" csapat az  IMRAD lehet, akik immáron be is jelentették, hogy csapatként fognak tevékenykedni az elkövetkezendő időszakban. A felállást tekintve néhány régi arcot láthatunk, melléjük pedig csatlakozott pár új tehetség. Ollie „crazycat" Netherton a csapat „fejese", mellé érkezett a volt  sway/CHARITY csapattárs, Will „redH" Manson. A harmadik játékos is szerepelt korábban a sway-ben, de leginkább a  Team Dignitas 1.6 csapatában való tevékenykedéséről (ő volt a „cséká") lehet ismert a közösségnek, ő nem más, mint Alex „alesKi" Way. Meglepetés lehet a 4. ember személye, Guglielmo „GugLi" Carraro, aki az  OX.Enermax csapatát hagyta ott és csatlakozott a britek mellé. Az ötös Brandon „weber" Weberrel lett teljes, aki legutóbb az  fm! Toxic csapatával szerepelt a franciaországi LAN79 versenyén. Az együttes jelen pillanatban otthont keres, de amíg nem találnak hazára, addig ezen néven fognak szerepelni offline illetve online versenyeken.

Az IMRAD felállása:

 Ollie „crazycat" Netherton
 Will „redH" Manson
 Alex „alesKi" Way
 Brandon „weber" Weber
 Guglielmo „GugLi" Carraro

 teamE

Az előző csapathoz hasonlóan a  teamE felállása is ötvözve van régi veteránokkal és új nevekkel. Eamon „cauzed" Drea, Josh „mole" Rowley és Jake „jakem" McCausland, mindhárman kiváló játékosok, ezt legutóbb az i40-en is megmutatták, hiszen ezüstéremmel távozhattak a rendezvényről, ahol még a  DEMONiC.mix csapatában szerepeltek. A negyedik ember nem lett más, mint a „csodafiú", azaz Desmond „des" Bourke. Első áttörést neki az i36 jelentette, úgy vélték, hogy talán még a legendás fivérét, Seamus „keiju" Bourkét is a háttérbe szorította (aki 1.6-ban ért el nagy sikereket). Mike „mikeE-" Thompsonnal lett teljes a csapat, aki nem lehet túl ismert az olvasóknak, de az emúlt EPS szezonban igazán szép dolgokat művelt a  fish123 csapatában, megkapta az esélyt a bizonyításra.

A teamE ötöse:

 Eamon „cauzed" Drea
 Josh „mole" Rowley
 Jake „jakem" McCausland
 Desmond „des" Bourke
 Mike „mikeE-" Thompson

 Adversity Gaming

Az ismert brit szervezet, az  Adversity Gaming egy Counter-Strike: Source csapattal lett gazdagabb, akiket a DSRack LAN és az i41 miatt szerződtettek le. A csapat, amelyet szerződtettek, igen híres a brit scene-ben, többek között az állandósult jó offline szereplésük miatt is. A  Team EXSTO-t sok kritika érte az elmúlt időszakban, amiért nem vettek részt LAN-okon, de online viszont annál inkább aktívan játszottak, és bár a játékosok igyekeztek megváltoztatni a közösség véleményét, azért még mindig szerepel a nevükkel kapcsolatban az „onliner" kifejezés. Az Adversity szervezete természetesen tisztában van ezzel, de mindenkit biztosítottak afelől, hogy a csapat mind a DSRack LAN #3-on, mind pedig az i41-en is részt fog venni. Zárójelben jegyezném meg, hogy jelenleg az Adversity az egyetlen brit csapat, amely nevezett a dán rendezvényre. A csapaton nagy a nyomás, hiszen be kell bizonyítaniuk, hogy képesek ismét offline is szép eredményeket elérni.

Az Adversity felállása:

 Connor „RUSE" Mason
 Sammy „consoLe" Neal
 Usman „cybah" Ashraf
 Daniel „HANTS" Hampshire
 Nick „zeo" Jugjeewon
 Adam „Poyzer" Poyser (6. ember)

 Crack Clan

Azok után, hogy igen elmérgesedett a helyzet a  Crack Clan körül, most ismét készen állnak egy „újabb" CSS csapat „leigazolására", akik az elkövetkezendő versenyeken fogják képviselni a brit szervezetet. Az 1998 óta létező szervezet legutóbbi Source együttese nagy reményekkel vágott neki az i40-nek, főleg az online elért eredményeik miatt is. Aztán végül nagy „puffanás" lett a vége, bár jól kezdték a LAN-t, de a  Rasta csapatával már nem bírtak, így kiestek. A csapat csalódott volt a verseny után, hiszen úgy érezték, hogy ennél bőven többre is képesek lennének. Nem sokkal a verseny után Oliver „orcl" Stubley hangot is adott véleményének, miszerint komolyabb csapatban szeretne játszani. Egy sor spekuláció után végül is eldőlni látszott az együttes sorsa, hiszen hárman távoztak, az előbb említett játékoson kívül még Jamie „choong" Day és Nik „zeo" Jugjeewon is szedte a sátorfáját - így csak ketten maradtak az együttesben.
A dolgok persze sosem ilyen egyszerűek. Végülis a három távozott játékos közül 2 visszatért a Crack Clan kötelékeibe, melléjük csatlakozott Ryan „symO" Symonds, és még 2 skót válogatott játékos, David „hendo" Henderson és James „redsnake" Littlewood. A csapat az EPS versenyén természetesen már javában játszik, de szeretnének offline is megmérettetni, az i-széria következő állomásán mindenképpen ott lesznek.

A Crack Clan felállása:

 Oliver „orcl" Stubley
 Jamie „choong" Day
 Ryan „symO" Symonds
 David „hendo" Henderson
 James „redsnake" Littlewood

 

A következő epizódban is főszereplők lesznek a britek, de rajtuk kívül még 2 dán csapat is helyet kapott.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4510
 
1196
 
 
 
kép 2899
 
1698
 
 
kép 5708
 
1758
 
 
 
kép 1190
 
1392
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu