Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2010. szeptember 24. 0 hozzászólás
 

Már beleszagolhattunk az első igazi őszi szellők illatába, az időjárás is kezd átfordulni a „hulló falevelek" évszakába. A nyári LAN-szezonnak is vége már, így a csapatok elkezdték felforgatni

Már beleszagolhattunk az első igazi őszi szellők illatába, az időjárás is kezd átfordulni a „hulló falevelek" évszakába. A nyári LAN-szezonnak is vége már, így a csapatok elkezdték felforgatni felállásaikat. A nyár még a készülés, a gyakorlás jegyében telt (meg persze a szórakozás sem volt elhanyagolható), de amint véget ért az offline rendezvények időszaka, az együttesek háza táján is jó pár dolog megváltozott. A futball világában szeptember elsejével véget ér az „uborkaszezon", míg a Counter-Strike:Source terén csak ekkor kezdődik meg az igazán nagy mozgás.

Most 3 részes sorozatban próbálunk nektek beszámolni az elmúlt hetek változásairól, kiket és honnan távolítottak el, illetve kik és hol leltek új otthonra, miként változott a viszonylag ismertebb csapatok felállása.

Mizujs, Európa 1. rész
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: n0Rb1


[R]eason.uk

A brit közösségre már réges-régen rá lehetett aggatni az „állandó változások hazája" jelzőt, hiszen a csapatok úgy cserélgetik a felállásaikat, mint más az alsóneműjét. Viszont most nem felállásbeli változásról van szó, hanem egy szervezethez való csatlakozásról. A  Team NEcKBeARdS csapatát nem más, mint a Reason Gaming igazolta le magához. Ez persze nem azt jelenti, hogy a dán játékosaiknak búcsút intettek, hanem hogy a szervezet a saját hazájában is képviselteti magát egy CSS felállással. A NEcKBeARdS csapata a hmv Gamerbase versenyén tűnt fel a brit közösségben, azóta pedig az egyik legerősebb együttesként tartják őket számon Nagy-Britannia területén. A brit fiatalemberek azon a versenyen egyből nagyot alkottak, hiszen Glasgowban megnyerték az ottani selejtezőt, és ezzel pedig a readingi döntőben való részvételre nyertek „jegyeket". A Power Gaming ellen azonban vereséget szenvedtek, de ezen teljesítmény éppen elég volt ahhoz, hogy elnyerjék a közösség tiszteletét. A csapat kis híján az i40-re ingyen jegyeket szerzett, hiszen a Thermaltake Cupon a top5-ben végeztek, megelőzve több nagy európai nevet is. A [R]eason.uk-t a brit EPS szezonban, illetve a novemberi i41-en is láthatjuk majd.

A [R]eason.uk felállása:

Andrew „bash" Christodoulou
Chris „kiriyaMa" Partridge
Paul „msk" Kelly
Neil „NeiL" Finlay
Philip „Whindanski" Nicholas

NORDIC-eSport

A Brit-szigetektől északra is történt egy kis változás. Talán a Golf-áramlatnak köszönhetően változtatott egy helyen a NORDIC-eSport CSS csapata. A norvég csapat igazán jól kezdte az EPS Nordic harmadik szezonját, hiszen előbb az ArticNovát verték 19-11-re, majd a zero-Empathy ellen értek el döntetlent azok után, hogy az első oldalt 14-1-re bukták. Bár változás történt a felállásukat tekintve, de egyetlen játékos sem távozott az együttesből. Johannes „mythi" Sandberg töltötte be eddig az 5. játékos szerepét, ám ő most eggyel visszacsúszik a létrán, és ezentúl ő lesz „6th man". Helyére nem más érkezett, mint a korábban a Power Gaming és a Team CoolerMaster csapataiban is megforduló Lasse „stingeR" Midstue, tehát egy igen tapasztalt és sikeres játékos érkezett a gyengének nem mondható NORDIC ötöse mellé. A „friss" felállást legközelebb a DSRack LAN #3 versenyén láthatjuk, de még ebben az évben megrendezésre kerülő PolarParty norvég offline versenyén is részt vesznek.

A NORDIC-eSport lineupja:

Halvor „vENdetta" Gulester
Magnus „rod" Wennemo
Bo „dijum" Nordvoll
Ole Andre „Immz" Muhle
Lasse „stingeR" Midtstue
Johannes „mythi" Sandberg (6. ember)

 

Viborg Vipers

Európa egyik legnagyobb és legerősebb scene-ében is folyik az élet. Ellentétben a brit közösséggel, náluk azért az állandósság volt jellemző, de most Dániában is beütött a „káosz". Első kivesézendő alanyunk a Viborg Vipers, akik 1 hónappal azután, hogy kiábrándítóan kezdték meg EAS szereplésüket, feloszlatták csapatukat. Úgy érezték a dán srácok, hogy csapaton belül igen nagy skill különbségek vannak, és ez állhat a nem várt szereplés mögött, így úgy döntöttek, hogy fájó szívvel, de búcsút intenek egymásnak. Nagy reményekkel vágtak neki az EAS-nak, de várakozáson alul teljesítettek, a motiváció megcsappanni látszott, hullámvölgybe kerültek, melyből már nem sikerült kilábalniuk.

A csapat képviseletében Jonas Darnett „sirr" Loges nyilatkozott:

Úgy döntöttünk, hogy befejezzük a csapatozást. Ez egy viszonylag váratlan lépés egy igazán szórakoztató és kiváló bootcamp után, ez is jelzi, hogy milyen jó barátok vagyunk. Sajnos nagy volt a skill különbség és ez újabb és újabb nem várt teljesítményt jelentett online. Szeretnénk megköszönni madrianónak és az egész Viborg Vipers csapatának a támogatást, és szeretnék minden korábbi csapattagnak sok szerencsét kívánni.

A Viborg Vipers felállása a következő volt:

Simon „Sas" Langelund
Mads „VH" Andreassen
Aleksander „Snapster" Christensen
Casper „ancker" Ancker
Jonas Darnett „sirr" Loges
Morten „ChaotiC" Servais (csere)
Anders „rullox" Johannsen (csere)

Dynamic Gaming

Egy másik dán illetőségű együttes is változtatni kényszerült. Azok után, hogy a Dynamic jól kezdte az EPS Nordic versenyét (2-ből 2 győzelem), ez sem volt akadály számukra, kicsit megkeverték a lapokat. Jester „impulze" Jensen járt a legrosszabbul, hiszen ő 1 hellyel hátrébb került, és ezentúl a 6. ember szerepét fogja betölteni a csapat életében. Helyét Steffan „muffeb" Jensen vette át. Bár a döntés mögött álló okok nem egyértelműek, a csapat képviseletében Casper „ruggah" Due próbált rávilágítani a dolgokra:

Miután gla1ve csatlakozott hozzánk, a csapat úgy döntött, hogy megpróbál valaki mást impulze helyére szerezni. Ez a történet azzal végződött, hogy esélyt adtunk muffebnek, aki élt is ezzel, ezért úgy döntöttünk, hogy helyet adunk neki a kezdő ötösben. Nagyon bízunk benne, hogy muffeb valami újjal tud hozzájárulni a játékunkhoz - a korábbi formációnk azt mutatta, hogy készen állunk a csatára a legjobbak ellen.

A Dynamic új felállása:

Lukas „gla1ve" Rossander
Casper „ruggah" Due
Steffan „muffeb" Jensen
Nicolaj „Nico" Jensen
Jannick „cl1ck0" McArdle
Jesper „impulze" Jensen (csere)

 

A következő epizódot 4 brit csapat bérelte ki, tehát a „változások közössége" nem hazudtolja meg önmagát.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5200
 
2269
 
 
 
kép 518
 
1412
 
 
kép 1616
 
3947
 
 
 
kép 1469
 
1279
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu