Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. július 07. 11 hozzászólás
 

Már egy ideje beszédtéma a hazai közösségben a Begrip Gaming név feltűnése, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy hiába az új vezetőség, nem magyar csapattal fog visszatérni a köztudatba a Begrip. A legutóbb még a zNation színeiben játszó egykori orosz válogatott játékosok nagy reményekkel érkeznek a szervezetbe.

Bizonyára kevés olyan ember van, aki ne hallott volna az immáron magyar kezekben lévő, így bizony magyar zászlóval ellátott Hungary Begrip Gamingről. A korábban svéd központú szervezet rengeteg szép eredményt halmozott fel Counter Strike 1.6-ban, többek között olyan játékosok fordultak meg az egyesület neve alatt, mint a mára már minden globális játékosnak ismerősen csengő Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, Patrik “f0rest” Lindberg, Richard “Xizt” Landström trió, akik jelenleg a Svédország Ninjas in Pyjamas csapatát erősítik, de akár a magyar felmenőkkel rendelkező Börzsönyi "rape" Dánielt is említhetnénk, aki szintén játszott a Begrip zászlaja alatt.

Az egyesület a 2010-es év magasságában eltűnt a föld színéről, néhány évet várnunk kellett, hogy valaki tovább vigye az eddig igencsak sikeresnek mondható brandet. Pontosan 2013. tavaszáig kellett a Begrip rajongóknak várniuk, mikoris Tóth "kilinho" Bálint megvásárolta az egyesület tulajdonjogát. Tervei között szerepelt a magyar eSport támogatása, jobb körülmények teremtése. Ezzel viszont eléggé megosztotta nemcsak a hazai, hanem a külföldi közösséget. Viszont ami a CS:GO csapatot illeti, úgy látszik letett a kezdeti terveiről.

Eddig nem igazán hallottunk sem komoly csapatról, sem konkrét tervekről - egészen a mai napig! A csapat hivatalos facebook oldalán jelentette be új CS:Global Offensive csapatát. A felállás viszonylag frissnek mondható, olyan játékosok alkotják, akik korábban a Oroszország dAT és a Oroszország zNation csapatok valamelyikét erősítették.

seized most a Begrip színei alatt mutathatja meg mire képes.

Természetesen a legfőbb cél az offline megjelenés lesz, először minden bizonnyal az ősz folyamán megrendezésre kerülő DreamHack Bukarest rendezvényén fog megjelenni a Denis "seized" Kostin által vezetett Oroszország Begrip Gaming, ám itt illik még említést tenni Dreamhack Winterről is, amely november 28-án fogja kezdetét venni Jönköpingben, Svédországban.

Az ötös tagjai még a nyári szünetük elején vannak, így leghamarabb augusztus elején láthatjuk őket együtt játszani egy-egy komolyabb mérkőzésen.

A Begrip CS:GO csapatának jelengi ötöse tehát:

Oroszország Denis "seized" Kostin
Oroszország Georgy "WorldEdit" Yaskin
Oroszország Aleksey "ub1que" Polivanov
Oroszország Anton "kibaken" Kolesnikov
Oroszország Nickolay "latro" Li

Oroszország Nikita "never_ever" Sapronov - Team manager

A cikket köszönjük sajtze nevű felhasználónknak! :)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 9 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
XeRox  Hajrá Magyarok!

Több szurkoló kéne :)

 

Karcsika

júl. 11., 19:33
minek több szurkoló ha nincs egy darab csapat se :d
 
 
 
 

XeRox

júl. 09., 18:53
Hajrá Magyarok!

Több szurkoló kéne :)

 
 
 
 

ToMMo

júl. 08., 11:18
Az idő mindent eldönt...szerintem a nyár végén azért aktivizálódnak majd az emberek...sokan visszamennek a fősulira, ahol úgyse tanulnak félév közben, viszont már nem a Balaton lesz a fő célpont mint nyáron :)
 
 
 
 
Karcsika  Hagyj fel minden reménnyel


mert itt nem lesz olyan csapat :d

 

kilinho

júl. 08., 03:05
A lehetőség adva lesz valakiknek a "profi karrierhez". A kérdés az, hogy élni fognak-e vele.


#előző kommentemet elolvasva nem kéne többet fórumoznom hullafáradtan.

 
 
 
 
kilinho  Ahhoz hogy sikerülni a közösségnek is össze kéne hozni legalább 1 valami érdemes csapatot. 
 

Karcsika

júl. 08., 02:46
Hagyj fel minden reménnyel


mert itt nem lesz olyan csapat :d

 
 
 
 
dennis  Remélem sikerrel jartok, jo lenne mar ha legalabb ebben a jatékban sikerülne bizonyitani, ha mar 1.6ban nem sikerült senkinek sem. :D
 

kilinho

júl. 08., 01:25
Ahhoz hogy sikerülni a közösségnek is össze kéne hozni legalább 1 valami érdemes csapatot. 
 
 
 
 
kilinho  Így van sajnos, itthon egy csapatnak sincs akkora reklámértéke és játék szempontból sem áll úgy, hogy komolyabb támogatókat vonzzon.

Viszont szeretnénk támogatni a magyar esportot és még ez évben elkészülünk egy olyan projekttel, amire ha jól tudom itthon még nem volt példa és külföldön sem számít kis dolognak egy olyannal rendelkezni, mint ami nálunk készül. :)

 

dennis

júl. 08., 01:00
Remélem sikerrel jartok, jo lenne mar ha legalabb ebben a jatékban sikerülne bizonyitani, ha mar 1.6ban nem sikerült senkinek sem. :D
 
 
 
 
dennis  Hat egyértelmüen nagyobb potencial van bennük, mint a magyar szedett-vedett mix csapatokban. Sajnos egy ilyen multu csapathoz nem elég az, hogy komolyabb ESL cupokon vagy invite kupakon részt vesznek, és kiirjak a nevük elé a prefixet. Sajnos ha valaki nagy csapatban szeretne jatszani, azért tenni is kell, fel kell készülni a versenyekre és anyagi vonzata is van, de sajnos Magyarorszagon erröl feleslegesen beszélünk. 
 

kilinho

júl. 07., 22:20
Így van sajnos, itthon egy csapatnak sincs akkora reklámértéke és játék szempontból sem áll úgy, hogy komolyabb támogatókat vonzzon.

Viszont szeretnénk támogatni a magyar esportot és még ez évben elkészülünk egy olyan projekttel, amire ha jól tudom itthon még nem volt példa és külföldön sem számít kis dolognak egy olyannal rendelkezni, mint ami nálunk készül. :)

 
 
 
 

dennis

júl. 07., 14:36
Hat egyértelmüen nagyobb potencial van bennük, mint a magyar szedett-vedett mix csapatokban. Sajnos egy ilyen multu csapathoz nem elég az, hogy komolyabb ESL cupokon vagy invite kupakon részt vesznek, és kiirjak a nevük elé a prefixet. Sajnos ha valaki nagy csapatban szeretne jatszani, azért tenni is kell, fel kell készülni a versenyekre és anyagi vonzata is van, de sajnos Magyarorszagon erröl feleslegesen beszélünk. 
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5218
 
2371
 
 
 
kép 5467
 
2328
 
 
kép 2664
 
2246
 
 
 
kép 1393
 
1330
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu