Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2009. május 26. 0 hozzászólás
 

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy Sal "Volcano" Garozzo munkahelyi elfoglatságai miatt nem tud elég időt szánni a csapatra és ezért abbahagyja az aktív játékot, majd nemsokkal később a szervezet a

Néhány napja adtunk hírt arról, hogy Sal "Volcano" Garozzo munkahelyi elfoglatságai miatt nem tud elég időt szánni a csapatra és ezért abbahagyja az aktív játékot, majd nemsokkal később a szervezet a maradék Counter-Strike 1.6-os részleg menesztését jelentette be. Most viszont örömhírrel szolgálhatunk rajongóiknak, hiszen megtalálták az utánpótlást, ráadásul az egyik legjobb amerikai ötös fogja képviselni őket.
A választás pedig a WCG US Invitational győztes X3O együttesére esett, akik a Team EG-t győzték le a döntőben két pályán. A két brigád az ESEA CS Invite Divisionben is rivalizál egymással, mindketten négy meccset nyertek eddig, és igy jelenleg az Evil Genius mögött a második helyen állnak. Az ESL Intel Extreme Masters Global Finals nem az amerikaiaké volt, még csak a dobogó közelébe sem került egyikük sem, ott a három egyesült államokbeli induló közül a legrosszabbul szerepeltek. De ne a legszomorúbb tudnivalóval fejezzük be, így végül, de nem utolsó sorban az ex-X3O a 2009 North American CS Rankings első helyét foglalja el, olyan csapatok előtt, mint a Gravitas Gaming (ők szerepeltek legjobban az amerikaiak közülaz IEM nagydöntőjén), az eMazing Gaming, vagy a távozó coL.
Miért pont rájuk esett a választás? A szervezet célja az volt, hogy olyan játékosokat kerestek, akik tehetségesek, elköletezettek és éheznek a sikerre. Emelett kevésbé ismert játékosokból álló ötös legyen, akik már hozzák a jó eredményeket, de még nem értek el pályájuk csúcsára, még vannak tartalékaik. Remélik, hogy ezzel az igazolással visszatérnek a nemzetközi színtérre, és képesek lesznek jó helyezéseket elérni.

Az új compLexity:

  • Andrew "Irukandji" Timmerman
  • Ryan "NineSpot" Bell
  • Jeff "Hero" Mettetal
  • David "saviOr" Park
  • Derek "dboorN" Boorn

A kibővített részben Alex "JaX" Conroy beszél a változásokról. A X3O pedig új csapat után néz, a kérdés csak az, mikor is sikerül találniuk, a még nagyobb kérdés pedig, hogy meddig lesz jegelve a közösség felkarolásáért indított, a profik és "amatőrök" közötti szakadék kisebbítésének szánt Play with x3o liga.

A változásokról
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed


Alex "Jax" Conroy:

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
 
kép 2955
 
1420
 
 
kép 1155
 
1441
 
 
 
kép 1374
 
1361
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu