Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. augusztus 22. 7 hozzászólás
 

Újabb igazán kiemelkedő nevek jelentették be, hogy készek váltani a CSGO-ra sőt többen már össze is állították saját Counter-Strike: Global Offesive ötösüket. Most összefoglaljuk, hogy az utóbbi pár napban mely Európai szervezetek tették le voksukat a jövő és ezzel együtt a CSGO mellett.

Az már most érezhető, hogy minden eddiginél erősebb mezőnyre kell majd számítania annak, aki professzionális vonalon szeretné űzni a CSGO-t. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk nagy nevek tértek vissza a Counter-Strike világába a CSGO népszerűségének hallatán, és számos olyan már kicsit feledésbemerült team is ismét feltűnik, akiket korábban retteget mind a CSS mind a CS1.6 scene. Az utóbbi pár napban is bőven akadtak bejelentések lássuk sorra most ezeket a csapatokat.

 

Anglia Team Dignitas

Az Egyesült Királyság egyik legjobb Counter-Strike szervezetének vezetője Michael "ODEE" O'Dell bejelentette a GamesCom-on készített interjúban, hogy egyelőre ugyan nme teszik polcra a Counter-Strike 1.6 és Counter-Strike: Source játékokat, de komoly figyelmet szentelnek mostantól a Counter-Strike: Global Offensive-nek, és ezért megkezdték a megfelelő ötös felkutatását, akiket minden földi jóval ellátnak majd, hogy Európát meghódítsák. A pletykák természetesen máris beindultak…

Anglia 4Kings

Ezen pletykák két részből állnak, az egyik, hogy a 4Kings visszatér a másik pedig, hogy bár visszatérnek, de azt előbb említett Team Dignitas keretein belül veszik fel a versenyt a többi CSGO csapattal. A hivatalos közlemény még várat magára, de az már szinte biztos, hogy a 4+1 király visszatér, de ezúttal a játék már a Counter-Strike: Global Offensive lesz.

Lengyelország ESC Gaming

A lengyel ESC Gaming szervezetét talán egyetlen Counter-Strike 1.6-osnak sem kell bemutatni, a legjobb lengyel csapatról van szó, akik most saját Facebook oldalukon jelentették be, hogy nem függesztik fel teljesen a CS1.6-ot addig amíg 100%-osan be nem bizonyosodik, hogy a CSGO véglegesen átveszi a szerepét. Eközben természetesen megkezdik a CSGO játék versenyszerű űzését csak egyelőre más csapatnéven. A facebook posztjukból kiderült az is, hogyha nem lesz CS1.6-os event a közeljövőben akkor, minden feltétel nélkül váltani fognak és előre is elnézést kérnek minden egyes megrögzött CS1.6-os rajongójuktól, hogy a jövő felé mutató utat választják. A Golden Five felállása a következő:

Lengyelország Jakub "kuben" Gurczynski
Lengyelország Wiktor "TaZ" Wojtas
Lengyelország Filip "Neo" Kubski
Lengyelország Jaroslaw "pasha" Jarz?bkowski
Lengyelország Mariusz "Loord" Cybulski

Svédország fnatic

Európa retteget Counter-Strike csapata, akik mind 1.6-ban mind Source-ban képesek voltak nagyot alkotni. A csapat kapitánya a  -CSGO-ra átváltó nagy csapatok köztük a NiP váltására reagálva - kilépett és ott hagyta a teamet. Richard Xizt "Landström szabadúszóként látott neki a CSGO világának. A fnatic némileg így falhoz lett állítva, viszont ennek ellenére sem jelentették be a váltást. Patrik Sattermon egy közösségi oldalon számolt be arról, hogy megtalálták az új ötödik embert, és elkezdenek egyelőre mindkettő CS verzióval gyakorolni. Értelemszerűen kivárnak, hogy milyen tornák lesznek és nem zárkóznak el attól, hogy váltsanak a CSGO-ra amint ezt a helyzet megköveteli.

Oroszország zNation

Az orosz zNation csapata mind CS1.6 mind CSS körökben igen ismert. Talán az egyetlen olyan orosz team, amely képes volt a legnagyobb európai offline és online eseményeken részt venni. A honlapjukon tett bejelentés szerint CSS és CS1.6-os játékosaikból összerámolták a Counter-Strike: Global Offensive divíziójukat. Az szinte biztos, hogy ez a zNation Source csapatának végét jelenti, így a maradék két játékos távozik, de az is biztos, hogy a CS1.6-osdivíziót sem fogja már sokáig támogatni a szervezet, hiszen közleményükben is jelezték a jövő felé szeretnének tartani a zNation CSGO felállása a következő:

Oroszország Pavel "AERO" Surmatch (CS 1.6)
Oroszország Nikita "Wake" Totskyi (CS 1.6)
Oroszország Nikita "Fabi" Kvockhin (CS: S)
Oroszország Alexander "Luka" Lemeshev (CS: S)
Oroszország Dimitry "squiz" Leontyev (CS: S)

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 7 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

falcon#27

aug. 29., 14:05
Én is remélem hogy még térnek vissza régi arcok : D
 
 
 
 

liwZ

aug. 22., 14:30
Persze, tudok róla hogy rég nincs cod csapata, azok a ( szép ) idők már rég elmúltak :) Pont erre gondoltam, hogy mivel nagy csapatról van szó szinte biztos vagyok benne hogy itt is jól fognak szerepelni
 
 
 
 
liwZ  A Dignitas cod csapatai ott voltak a szeren mindig is, nagyon remélem  GO-ban is top helyen lesz
 

P4TR1K

aug. 22., 11:37
Nagy hátrány ám, hogy CS-ben nem lehet úgy lőni pl ugrásból mint COD-ban. Hiába van emberfeletti reflexe, hogy azonnal eltalálja, de ott ugrásból is pontos a fegyver cs-ben viszont megközelítőleg sem. Ez nekik azér nagy hátrány lehet.
 
 
 
 
liwZ  A Dignitas cod csapatai ott voltak a szeren mindig is, nagyon remélem  GO-ban is top helyen lesz
 

K0B4K

aug. 22., 11:24
szerintem nem lesznek olyan jók GO-ban
 
 
 
 

liwZ

aug. 22., 11:03
A Dignitas cod csapatai ott voltak a szeren mindig is, nagyon remélem  GO-ban is top helyen lesz
 
 
 
 
noavatar

BenyA

aug. 22., 10:57
Remélem folytatódik a tendencia és minden nagy 1.6 és css csapat is átáll !
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3674
 
1510
 
 
 
cs_office_396
 
1571
 
 
kép 3024
 
1553
 
 
 
kép 4638
 
1526
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu