Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2012. május 05. 4 hozzászólás
 

Most végre, egy kicsit jobban megérthetjük, hogy FeTiSh vált meg korábbi csapatától a Shark Gaming-től. Már a kiválás után lehetett sejteni, hogy a dán scene-ben valami mozog a háttérben, és most végre realizálódott is a dolog. A Copenhagen Wolves ma bejelentette, megvan az új csapata, akikbe bizony igen meglepő játékosok kerültek be.

Kezdjük mindjárt Nicolaj „Nico” Jensen-el, aki pontosan a CPH2012 után döntött úgy, hogy eltávozik a csapatból, aztán itt van a már említett FeTish, aki a legnagyobb meglepetésre hagyta ott csapatát a SteelSeries döntője előtt. De a felállásban még olyan nagy nevekkel is találkozhatunk, mint Rene 'cajunb' Borg vagy Bo 'wantz' Vestergaard akik mind megjárták már a hadak útját és korábban olyan nagy csapatokban is játszottak együtt, mint a Reason Gaming, CKRAS vagy akár a XAYA. Jakob "JLK" Lund Kristensen a Copanhagen Wolves menedzsere az alábbiakat nyilatkozta az új csapatról.

Amikor bejelentettük, hogy a Counter-Strike részlegünket felszámoljuk, az gyakorlatilag sokkolta az embereket, hiszen egy sikeres csapatot tettünk lapátra ezzel. A Copenhagen Games után távozó Nicolaj "Nico" Jensenután úgy gondoltuk, hogy egyelőre az elért eredmények nem hozták el azt a szintet, amit szerettünk volna. Úgy döntöttünk, hogy inkább elkezdjük a csapatot álló helyzetben fejleszteni, vagyis kitalálni a hogyan továbbit és a világelsőségnek a megszerzését úgy, hogy nincs csapatunk. Amikor először hallottam az új dán szuper csapat ötletéről felcsillant a szemem. Meg vagyok győződve róla, hogy az új felállás az ami szükséges az Copenhagen Wolves új korszakának elindításához mind tapasztalat mind odaadás szinten. Nagy büszkeséggel jelenthetem be hogy két egykori játékosunk Nicolaj "Nico" Jensen és Nicolai "device" Reedtz visszatértek,és olyan névvel egészültek  ki mint például Henrik "FeTiSh" Christensen, ezzel pedig ismét van Counter-Strike:Source divíziónk.

Az új csapatról a menedzseren kívül Renè 'cajun' Borg is mesélt egy kicsit. Most az ő nyilatkozatát is olvashatjátok.

Nagyon jó látni, hogy két egykori CKRAS csapattárssal FeTiSh-el és wantz-al együtt játszhatok ismét. Mindkét játékos igen sikeres, ezért nagy megtiszteltetés velük játszani ismét. A másik két játékos Nico és device közül NIco-vanl igen sokat beszélgetem a csapatból való kiválása után, amikor elhatározta, hogy létrehozza ezt a csapatot.  Device a Copenhagen Wolves elhagyása után pedig a visszavonulását fontolgatta. Ez engem igazán meglepett, hiszen egy olyan játékosról van szó, akinek szinte hihetetlen a célzó képessége, tehát egy nagyszerű játékos. Amikor elhagytam az mTw csaptát igen szomorú voltam, bár a nyelvi akadályok komoly problémát jelentettek számomra, még ha csodálatos emberekkel játszhattam is együtt ezen időszak alatt. Most nagyon várom, hogy csatlakozásunk a Cppenhagen Wolves csapatába, amely csapat tényleg az egyik legjobb szervezet Dániában és kiváló lehetőségeket kínál számunkra a jövőben. Bízunk a fényes jövőben a csapaton belül.

A Copenhagen Wolves felállása a következő lett:

Dánia Henrik 'FeTiSh' Christensen
Dánia Rene 'cajunb' Borg
Dánia Bo 'wantz' Vestergaard
Dánia Nicolaj 'Nico' Jensen
Dánia Nicolai 'device' Reedtz

 

Kapcsolódó videó
A Copenhagen Wolves új CSS csapataA Copenhagen Wolves ezzel a videóval jelentette be új Counter-Strike:Source csapatát
 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SEv!

máj. 05., 23:30
Nagyon jó felállás... utóbbi kommentelővel egyetértve én is kiváncsi leszek a csapatmunkára.
 
 
 
 

GoldBalls

máj. 05., 22:27
Ez így ebben a felállásban azért EU TOP 10 csapat. Elég durva neveket látok, itt az a kérdés, hogy mennyire tudnak együtt játszani.
 
 
 
 

K0B4K

máj. 05., 22:19
hooppa egy FeTiSh  meg egy wantz
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 876
 
1552
 
 
 
kép 42
 
1454
 
 
kép 1618
 
2408
 
 
 
kép 3021
 
1540
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu