Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2008. szeptember 12. 0 hozzászólás
 

Míg Amerikát a Gusztáv hurrikán tartja rettegésben, addig Franciországon a közelmúltban egy teljesen más fajta hurrikánt észlelhettünk, melynek hatására egy óriási hullám söpört végig az országon.

Míg Amerikát a Gusztáv hurrikán tartja rettegésben, addig Franciországon a közelmúltban egy teljesen más fajta hurrikánt észlelhettünk, melynek hatására egy óriási hullám söpört végig az országon. Megijedni persze nem kell, hiszen jelen estben nem egy egész országot rombadöntő természeti jelenségről van szó, sőt nem is érinti Franciaország teljes, csupán a lakosságának azon szegmensére lehet hatással ez a dolog, akik a Counter-Strike:Source elnevezésű játékot tették meg mindennapi kikapcsolódásuk tárgyává. És, hogy miről is van szó tulajdon képpen?

Kezdjük talán a legelején...
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Cumbee


Még a múlt hét végén érkezett egy hír, mi szerint az emuLate csapata, Asp és Shox kiválásával 3 főre redukálódott. A kiválás oka, hivatalosan mindkettőjüknél a motiváció elvesztése volt, ám  Shox esetében nagyban közre játszhatott az a tény is, hogy hónapokra kibanolták az ESL-ből, így nehezen lehetett volna csapata segítségére. Ha pedig elolvassuk RegnaM nyilatkozatát a kialakult helyzettel kapcsolatban, bizony érdekes dolgokat tudhatunk meg.

"Sajnos az i34-en Asp nem tudta hozni a tőle megszokott teljesítményt, majd a LAN utáni egyik beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy már nem érzi elég motiváltnak magát ahhoz, hogy a maximumát nyújtva végigjátsza a teljes szezont, ezért el szeretné hagyni a csapatot. Asp-t minden bizonnyal még idén láthatjuk majd játszani egy másik csapat színeiben, ezért sok szerencsét kívánunk neki.
Asp bejelentése után Shox játéka is unottá vált, majd végül úgy döntött, hogy inkább több időt fordít az iskolai teendőinek elvégzésére és egy ideig abbahagyja a játékot."

Ezek után az emuLate! csapatában csak az alábbi három ember maradt:

Loïc "RegnaM" Péron
Matthieu "Mateo" Dal Maso
Edouard "Smithz" Dubourdeaux

Ahogy az előre sejthető volt, nem maradt sokáig csonkán ez a felállás, hiszen másnap az olvasókat már az a hír fogadta, hogy a negyedik pozíciót krl fogja betölteni, valamint sikerült megszerezni az Epsilon egyik kiválóságát, Cédric "RpK" Guipouy-t. Mindemellett egy másik hír is napvilágot látott, miszerint az új lu immáron nem folytatja tovább az emuLate!-ben, hanem ismét új szervezetet keres, annak megtalálásáig pedig újra felveszi, a már jól ismert nameless nevet.
A szervezet elhagyásához RegnaM az alábbiakat fűzte hozzá:

"Bejelentjük, hogy elhagyjuk az emuLate! szervezetét, mivel ebben a idényben nem voltak képesek nekünk azt a segítséget megadni, amire szükségünk lenne, így jelenleg egy új, komolyabb és jobb szervezetet keresünk az elkövetkezendő szezonra."

Mindezek után a nameless új és egyben a jelenlegi felállása a következő:

Loïc "RegnaM" Péron
Edouard "Smithz" Dubourdeaux
Matthieu "Mateo" Dal Maso
Cédric "RpK" Guipouy
Sébastien "krl" Pérez

RpK elvesztésével az Epsilon hirtelen 5. játékos nélkül maradt, így talán senkinek sem meglepő, hogy amilyen gyorsan csak lehet, pótolni akarták ezt a hiányt. Így egy gyors keresgélés után a választásuk, a nemzetközileg még nem túl ismert tac-ra esett, akire nagy nyomás nehezedik, hiszen mindenki azt figyeli majd, hogy hogyan tud beilleszkedni, a nemrég a TeX-ről győztesen hazatérő csapatba. És hogy miért pont egy "újoncra" esett a választás? Ennek megértéséhez olvassuk el az Epsilon managerének, Marc "virp" Corban-nak a bejelentését.

A megüresedett pozíciót ezentúl tac tölti majd be. RpK távozása után egy seregnyi jó játékos közül választhattunk, ám mi tac mellett döntöttünk, mert lenyűgöző képességekkel rendelkezik, egy nagyon jó ember és mindemellett rendkívül motivált is. Eddig a 4.-5. legerősebb francia csapatban, a Oneway játékosa volt és rendkívüli módon be szeretné bizonyítani, hogy megállja a helyét, egy európai élcsapatban is. Egy új szezon elé nézünk, így ez volt a legjobb pillanat, az új játékos kiválasztására, akit a következő eseményen, a Maxlan-on már láthatnak is a szurkolók.

tac érkezésével tehát az Epsilon felállása a következő képpen módosult:

Kévin "Ex6tenZ" Droolans
Floran "crZ" Thoumelin
Vincent "EMSTQD-"Cervoni
Ludovic "shokkk" Martin
Thibaud "tac" Laganne
Théo "azur" Doussan (6.)

És innentől válik az egész történet (jelen esetben) Francia szappanopera szerűvé, hiszen vissza kell kanyarodnom a hír elejéhez, ahol is következő hősünk (AsP) úgy döntött, hogy új csapatban folytatja pályafutását. Ennek köszönhetően összeállt egy ötös, melynek esélye van, hogy megszorongassa, kis szerencsével akár le is győzhesse a francia élcsapatokat. Ezt a csapatot a RedLine karolta fel, az okokról pedig a manager, Julien "SPOT" Nocco nyilatkozott:

Néhány kellemetlen hónap után úgy határoztunk, hogy erre a szezonra visszatérünk és részt veszünk az EPS francia régiójának a küzdelmeiben és mivel a határidő már lejárt, nem maradt sok időnk, hogy csapatot válasszunk magunknak. Ezért hát úgy határoztunk, hogy a fiatalságot a tapasztalattal vegyítve egy barátokból álló mixet hozunk össze, akik vállvetve fognak küzdeni az EPS-ben, az pedig, hogy a Maxlan-on is ringbe szállnak-e még kérdéses.

A hat ember pedig, aki a RedLine jelenlegi felállását alkotja:

Laurent "AsP" Gautier
Mickael "mK" Zaidi
Maxence "NwK" Lezaack
Kevin "L0rdZz" Pascal
Alex "RpC^" Bombar
Kevin "KigOr" Lahuec (6.)

Lassacskán akkor el is érkeztünk mai valóságshow-nk utolsó részéhez, mely a H2K feltámadása címet kapta.
A H2K a tavalyi LAN79-es csapata feloszlása után, most ismét úgy döntött, hogy az idei EPS erejéig ismét ringbe száll, méghozzá olyan nagykutyákkal, akik régebben olyan csapatokban fordultak meg, mint a WebOne, a régi H2K, az emuLate!, vagy éppen a Creativ.
De lássuk a csapatkapitány, Damien "maLeK" Marcel miként nyilatkozott a csapat céljairól:

Lassacskán elkezdődik az ESL Pro Series második szezonja és boldogak vagyunk, hogy a H2K-ban együtt játszhatunk. Az EPS végeztével meg fogjuk majd vizsgálni, hogy az idény későbbi részére érdemes-e stabilizálni ezt a felállást, vagy nem, de jelenleg az egyetlen célunk, hogy szórakozzunk egy jót és az EPS ideje alatt, a legjobbunkat nyújtsuk.


Végül tehát akkor következzen a H2K csapata:

Damien "maLeK" Marcel
Richard "shox" Papillon
Boris "flex0r" Latry
Kilian "Sp4rT" Fragu
Mickael "spl4sh" Nguyen Van

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 638
 
1376
 
 
 
kép 3842
 
1350
 
 
kép 5570
 
1837
 
 
 
kép 512
 
1471
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu