Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. május 07. 22 hozzászólás
 

A NiP már jó ideje a világ trónján ül, csak a Virtus.pro elleni kisiklásuk jelentett némi felfrissülést, de ez sem tartott túl sokáig. a VeryGames már nagyon közel állt ahhoz, hogy elkapja a svédeket, és most talán még közelebb lehet az eszközölt cserével, kennyS helyét ugyanis shox vette át.

Hiába a nagy Counter-Strike: Source-os múlt (gyakorlatilag senki sem rendelkezik nagyobb múlttal és sikerekkel, mint a francia csapat), Counter-Strike: Global Offensive-ben egyelőre nem úgy jöttek össze a Franciaország Team VeryGames dolgai, ahogyan arra számítottak. Kezdve a szeptemberi (vagy augusztusi?) DreamHack Valenciával, majd folytatva az ESWC-vel, a DreamHack Winterrel és a Copenhagen Games-szel, mindenhol a Svédország Ninjas in Pyjamas fogott ki a Kévin „Ex6TenZ” Droolans által irányított VeryGames-en.

Igyekezett ezen változtatni a tüsishajú IGL, az ESEA Season 14 Finals rendezvényén már csak 1 hajszál választotta el őket attól, hogy elkapják Christopher „GeT_RiGhT” Alesundékat, akkor mindkét mapon 16-14-es eredmény született – és persze, hogy a svédek kerültek ki győztesen a párharcból. Egyelőre csak a Oroszország Virtus.pro-nak sikerült offline felülmúlnia a NiP-et, az SLTV Starseries VI LAN döntőjén, Ukrajnában egyenesen 2-szer is (mindkétszer 2-2 mapon) sikerült ez a bravúr az orosz és ukrán játékosokból álló Virtusnak.

A VeryGames a 2013-as esztendőt egyből egy cserével kezdte, hiszen Cédric „RpK” Guipouy távozott a felállásból – szeretett volna egy kicsit a saját életére és szenvedélyére, az autókra fókuszálni. Helyét kissé váratlanul Adil „ScreaM” Benrlitom vette át, aki eleinte nem tudta azt a teljesítményt hozni, mint előtte a Franciaország Millenium vagy az Franciaország Imaginary Gaming színeiben, de egyre jobban látszik, hogy bizony a belga aimer helye is meglesz ebben az együttesben.

A sorozatos vereségek és kiábrándító teljesítmények (gondoljunk csak a CPHGames-re) természetesen pletykát szülnek, melyek néha nem is alaptalanok. Így volt ez most is Richard „shox” Papillon esetében, akit Ladislav „GuardiaN” Kovács buktatott le néhány hete azzal a mondatával, hogy „shox a VeryGames ajánlatára vár”. Természetesen az érintett játékos részéről egyből jött a reflektálás, amikor is elmondta, hogy egyelőre semmi konkrétumról nem tud, nem tudja biztosra, hogy cserélni fog-e egyáltalán a legnagyobb gall csapat, avagy marad minden a régiben, ám ő nyitott mindenre.

Nagy esély mutatkozott tehát arra, hogy shoxie újra feltűnik a VeryGames színeiben, már csak az volt a kérdés, hogy kinek a helyét fogja átvenni. Nagy meglepetésre a távozó Kenny „kennyS” Schrub lett, aki kimagasló AWP-teljesítményével óriási szurkolótábort hozott össze saját maga és a VG mögé, ám a jelek szerint ez is kevés volt ahhoz, hogy 1 év után ne kelljen távoznia.

Egyébiránt shoxie már egy elég ütős nemzetközi felállás tagja volt, melynek a már említett szlovák játékos, GuardiaN is tagja volt. A Európa TCM-Gamingről beszélünk, amely vasárnap harcolta ki magának a TECHLABS elnevezésű rendezvényen való részvételt, ahol majd a Lengyelország ESC Gaming lesz a német, török, görög, szlovák és francia játékosokból verbuvált formációnak. Vagy inkább lett volna (egy kis off), hiszen GuardiaN shoxie csatlakozásával körülbelül egy időben jelentette be, hogy egy időre inaktivitásba vonul – és csak akkor tér vissza a tettek mezejére, ha megfelelő ajánlattal áll elő valamelyik csapat.

Ezzel a húzással az is eldőlt, hogy a VG-ben egy új AWP-s fog feltűnni – vagy inkább egy régi kapja vissza kedves pozícióját, Edouard „SmithZz” Dubourdaux fogja újfent forgatni a legveszélyesebb fegyvert, akire egyébként sokan szavaztak annál a kérdésnél, hogy vajon kinek a helyét fogja átvenni shoxie. Hát nem az övét, ez már eldőlt.

A Team VeryGames tulajdonosa, Johann „Djo” Thiesson az alábbiakat nyilatkozta a cserével kapcsolatosan:

Ez már a harmadik próbálkozásunk shoxszal a VeryGames-ben. Elég kockázatos lépés volt ez újfent. Richardból mindig hiányzott a professzionalizmus és a csapatszellem, ami elengedhetetlen ezen a szinten. Ez mindig hátráltató tényezőként lépett fel a karrierjében, hiába rendelkezett mindig is kimagasló képességekkel játékon belül. Én személy szerint nem léptem volna meg ezt a döntést, de remélem, hogy Richard és a csapat egésze megcáfol engem ebben.

Kenny még mindig nagyon fiatal, és sajnos a Global Offensive-re való váltás igazán vált az előnyére, nem sikerült felzárkóznia a tapasztalt társaihoz. Viszont biztos vagyok abban, hogy hamarosan tulajdonában lesz a kellő tapasztalatnak és sikerül elhagynia a játékon belüli hiányosságait.

Szeretnék köszönetet mondani Kenny-nek a csapat nevében ezért az 1 évért, amit nálunk töltött, sok sikert kívánok neki a jövőre nézve.

A Team VeryGames felállása:

Belgium Kévin „Ex6TenZ” Droolans
Franciaország Nathan „NBK” Schmitt
Belgium Adil „ScreaM” Benrlitom
Franciaország Richard „shox” Papillon
Franciaország Edouard „SmithZz” Dubourdeaux

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 20 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

.LnB

máj. 09., 10:32
Én nagy összegben merek fogadni, hogy ez így rossz lépés volt. De majd az idő igazol is. Smitzz, és Ex6tenz a leggyengébb. Sőt ki merem jelenteni, hogy Ex6tenz miatt állandó második a VG. Az utolsó szoros döntőt leszámítva mindíg rossz döntéseket hozott. És hiába pakolják tele a VG-t top aimerekkel ha a NiP ésszel alázza őket. Sajnálom Kennys-t kimagaslóan jó AWP-s. Másrészről a gyakori cserék nem sokszor segítenek a csapatokon.
 
 
 
 
noavatar
kilinho  inkább döntött a barátság, mintsem a teljesítmény.
 

Ch.

máj. 08., 18:45
ééééés ott a helyes megfejetés!
 
 
 
 
DNK  több mint való szinű de, én kis véleményem szerint azért nem smithzz-t cserélték mert shox, scream és smithzz anno cssbe viszonylag elég jó 3-as páros volt.
gondolom ex6tenz azt gondolta hogy ez csgoban is hasonlóképpen fog működni de majd el dől :))
 

kilinho

máj. 08., 14:54
inkább döntött a barátság, mintsem a teljesítmény.
 
 
 
 
MightyMask  wuut??
Hát erre aztán ki számított.. Meglepő döntés..
Smithzz helyére kellett volna hozni shoxiet, nem az egyik húzóemberük helyére, főleg aki az egyik legjobb wps, ha nem a legjobb.. Smithzz jó ideje elég szar már, egyszerűen nem értem miért nem ő ment. Egy ilyen ifjú titánt dobni.. Érthetetlen.
Annyi értelme van a dolognak, hogy a wp GO-ban már annyira nem tényező, de még így is hiba volt dobni egy ilyen kaliberű wpst..
Ha már meglépték ezt, akkor hozzák apexet is Smithzz helyére. Úgy lenne 4 állat aimer akik szétlőnek akárkit, miközbe Ex6 nyugodtan tovább bohóckodhat a stratjaival.
Ha eszükbe sincs apexet is behozni, akkor remélem kennyS megy LDLC-be hozzá, még Uzzii-t látnám ott szívesen.
 

DNK

máj. 08., 14:02
több mint való szinű de, én kis véleményem szerint azért nem smithzz-t cserélték mert shox, scream és smithzz anno cssbe viszonylag elég jó 3-as páros volt.
gondolom ex6tenz azt gondolta hogy ez csgoban is hasonlóképpen fog működni de majd el dől :))
 
 
 
 

P4TR1K

máj. 08., 10:49
azért az senki ne felejtse ám el, hogy Smithzz és shox több mint 3 évet játszottak együtt egyhuzamban! Ezzel a döntéssel (hülyén hangzik) szerintem kicsit Smithzz-et (is) akarták "javítani"! 


MightyMask: Ezt az awp-s dolgot te kitől hallottad?:D Mert akkor dobj neki két hasonlót:
http://www.youtube.com/watch?v=3MP9aOOJehw

 
 
 
 

MightyMask

máj. 08., 01:21
wuut??
Hát erre aztán ki számított.. Meglepő döntés..
Smithzz helyére kellett volna hozni shoxiet, nem az egyik húzóemberük helyére, főleg aki az egyik legjobb wps, ha nem a legjobb.. Smithzz jó ideje elég szar már, egyszerűen nem értem miért nem ő ment. Egy ilyen ifjú titánt dobni.. Érthetetlen.
Annyi értelme van a dolognak, hogy a wp GO-ban már annyira nem tényező, de még így is hiba volt dobni egy ilyen kaliberű wpst..
Ha már meglépték ezt, akkor hozzák apexet is Smithzz helyére. Úgy lenne 4 állat aimer akik szétlőnek akárkit, miközbe Ex6 nyugodtan tovább bohóckodhat a stratjaival.
Ha eszükbe sincs apexet is behozni, akkor remélem kennyS megy LDLC-be hozzá, még Uzzii-t látnám ott szívesen.
 
 
 
 
DNK  ha elolvasod a hltv-n a hírt ott írják, hogy smithzzz fog újra wpzni... :))
 

SancheZsnz

máj. 07., 23:47
nemolvastam, de eleg nagy kar..
 
 
 
 

ASZPi

máj. 07., 22:42
az öreg krl rpk kombó kellene ide :D
 
 
 
 
SancheZsnz  ex6-et sose fogjak kitenni, max akkor kerul ki a felallasbol ha felhagy a jatekkal ... smithzz helyett kellett vna hozni shoxie-t, de hat nem igy lett. de azert szurkolok nekik, remelem ex6 ujra wpzni fog
 

DNK

máj. 07., 22:08
ha elolvasod a hltv-n a hírt ott írják, hogy smithzzz fog újra wpzni... :))
 
 
 
 

SancheZsnz

máj. 07., 21:56
ex6-et sose fogjak kitenni, max akkor kerul ki a felallasbol ha felhagy a jatekkal ... smithzz helyett kellett vna hozni shoxie-t, de hat nem igy lett. de azert szurkolok nekik, remelem ex6 ujra wpzni fog
 
 
 
 

GaLaXy

máj. 07., 21:04
A közös jövőről annyit árult el GuardiaN, hogy „minden shoxtól függ, aki a VeryGames ajánlatára vár. Ha marad, annak is örülni fogok, hiszen egy nemzetközi csapatban játszani merőben új élmény lenne” – olvasható a HLTV.org-on az interjúból kiragadott részlet. Sok kérdést felvethet ez a gondolat, mint például azt, hogy kinek a helyére pályázik shoxie? Akiknek talán biztos a helye a Franciaország Team VeryGames-ben (ha csak az utóbbi idők teljesítményét nézzük), az Nathan „NBK” Schmitt és Kenny „kennyS” Schrub, valamint Adil „ScreaM” Benrlitom.

Hát akkor nem :D
 
 
 
 

ReSeTANK

máj. 07., 21:00
http://i.imgur.com/SjqQ1.gif


Anyááááám.. :D Ezek milyen cuccot tolhatnak. :D ex6 2 map alatt 10fraget lőtt amikor utoljára VeryGames meccset néztem. xDD

 
 
 
 

ozy_

máj. 07., 21:00
jobb napjain tényleg húzta kennys a vg-t, nem értem ezt a cserét.

majd meglátjuk.

 
 
 
 
kilinho  smithZzet kellett volna lecserélni. 
 

DNK

máj. 07., 20:53
+1
szerintem az utóbbi időben kennys volt a húzó ember, kárvolt 1 ilyen jó wps játékost lecserélni..
 
 
 
 
NewavEE  smithzz egy hulladék vagy akár ex6tenz de nem az egyik huzo embert kéne lecserélni
 

M1LLR

máj. 07., 20:47
ennek fuss neki mégegyszer
 
 
 
 
noavatar

NewavEE

máj. 07., 20:47
smithzz egy hulladék vagy akár ex6tenz de nem az egyik huzo embert kéne lecserélni
 
 
 
 

kilinho

máj. 07., 20:43
smithZzet kellett volna lecserélni. 
 
 
 
 
csab1k  volt, sourceban :D
 

DNK

máj. 07., 20:28
nemnem :DD goban :D
 
 
 
 
DNK  verygames szerintem rosszul járt a cserével mert ha kennys-ről beszélünk top1 awps :))
 

csab1k

máj. 07., 20:23
volt, sourceban :D
 
 
 
 

DNK

máj. 07., 20:23
verygames szerintem rosszul járt a cserével mert ha kennys-ről beszélünk top1 awps :))
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 884
 
1491
 
 
 
kép 3262
 
1624
 
 
kép 4897
 
2315
 
 
 
kép 660
 
1369
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu