Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Külföldi scene 2013. február 25. 7 hozzászólás
 

Sok idő telt el azóta, hogy a Reason Gaming felállása szétoszlott, ami után egy hír zárlat következett a szervezetnél, hiszen a nagy fellendülés után hamar a feledés homályába került a nem túl hosszú életű brit delegáció.

Mikor tavaly bejelentette a Anglia Reason Gaming a visszatérést a külföldi főleg az angol scene kirobbanó hír ként kezelte, hogy végre megtört a jég és egy újabb ütőképes csapatot mutatott fel a Reason. Ez igaz is volt, hiszen kiváló játékosokból ált az a csapat is és személy szerint én is nagy reményeket fűztem a csapathoz, de sajnos hamar rá kellett jönnöm, mint ahogy sorstársaimnak is, hogy nem minden arany ami fénylik. A probléma ott kezdődött, hogy néhány játékoson eluralkodott az inaktivitás,ami ilyen szinten fatális hiba. A srácok mégis úgy döntöttek, hogy válalják a kihívást és elmennek britania egyik legnagyobb LAN-ra név szerint az Insomnia47-re. Annak ellenére, hogy a csoportjukban ők voltak a legesélyesebbnek számító csapat mégis csak a 6-8. helyet tudták megszerezni, ugyan is egy sokkoló vereség után a Anglia Mistral.Tt csapat búcsúztatta őket a rájátszásból. Nem sokkal rá a játékosok bejelentették, hogy más vizekre fognak evezni és külön folyataják a játékot.

A Reason Gaming lelkesedésének hála sikerült találniuk egy célnak megfelelő felállást, akik megfelelőek lehetnek az elkövetkezendő tornák részvételére és persze joggal és becsülettel viselhetik a mára már legendássá váló Reason prefixumot. Jake 'jakem' McCausland volt az aki elválalta a csapat megszervezését így egyből keresésbe kezdett. Nem kellett sokat várni a volt csapatából hozott egy társat George “Zed” Bear-et és Jamie 'keita' Hall-t és végül de nem utolsó sorban TLR's Epic LAN sztárját is megszerezte James “Kryptix” Affleck személyében. Később teljesen kiegészült a csapat Reece “Puls3” Marrs ifijú angollal.

 

Jake 'jakem' McCausland nyilatkozata a Reason Gaming weboldalán:

Miután feloszlottunk zed-del és keita-val tovább folytattuk a játékot egy mix csapattal, aminek igen találó neve volt "TheGayMole". Eldöntöttük, hogy újjá szervezzük a csapatot így hárman az elkövetkezendő LAN-ok miatt amiből mi sem szerettünk volna kimaradni. Később megkértük Kryptix-et és Puls3-t, hogy játszanak velünk, ami végül bejött és elég jól működünk mint csapat. Köszönet a Reason Gaming-nek, továbbá Blanksnek és Ryannek a támogatást. Találkozunk a következő I-szérián és a hágai játékokon.

A Reason :

Jake “jakem” McCausland
George “Zed” Bear
Reece “Puls3” Marrs
Jamie “Keita” Hall
James “Kryptix” Affleck

 

 
RuSTy
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 6 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

TWER

febr. 26., 15:04
Guardianékat vissza!! :DD
 
 
 
 
RuSTy  Valóban igazából 2 ember ismerős lehet keita és zed...az az érdekes h az ex-mouz(ratlensk,RE1EASE,mx,pt stb) egy mix csapattal játszik valami Invidual néven és ahogy néztem az eredményeket hltv-n nem rosszak, őket szívesebben látnám a reason színei alatt :D
 

johnnie

febr. 26., 09:48
A Reason jelenleg nagyon kevés ahhoz, hogy RattlesnK-ék vagy bármelyik nagyobb név oda menjen.
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 26., 03:39
Mindig a WCG jut eszembe roluk :)))) Most se sokkal erösebbek :D
 
 
 
 

RuSTy

febr. 26., 00:22
Valóban igazából 2 ember ismerős lehet keita és zed...az az érdekes h az ex-mouz(ratlensk,RE1EASE,mx,pt stb) egy mix csapattal játszik valami Invidual néven és ahogy néztem az eredményeket hltv-n nem rosszak, őket szívesebben látnám a reason színei alatt :D
 
 
 
 
noavatar

Deep

febr. 26., 00:12
Elég gyenguskák a srácok ^^
 
 
 
 

SancheZsnz

febr. 25., 22:28
ez mar nem az a reason :\
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5434
 
2424
 
 
 
kép 4020
 
1721
 
 
kép 489
 
1483
 
 
 
kép 3540
 
1503
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu