Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 

2014 MondoCon Kvalifikáció - Nevezés

 
2
 
Általános · szept. 12., péntek
 
Egy újabb versenyhez érkeztünk! Most a MondoCon keretein belül a MondoGames-en lesz megrendezve egy újabb CS:GO LAN.
 

EMS EU Finals

 
0
 
Külföldi scene · febr. 25., kedd
 
Az EMS One Online európai döntőjének ágrajzát nyilvánosságra hozták a 16 kvalifikált csapattal, akik készen állnak a küzdelemre a 6 helyért, ami az EMS One Katowice LAN-jára szól.
 

ICL 17 - Ingyenjegy kvalifikáció?!

 
7
 
LAN · szept. 22., vasárnap
 
Ismét ICL, ismét ingyenjegy lehetőség. A feltételek változtak, viszont a lehetőség adott, hogy végre felébredjen a közösség. Igényfelmérés!
 

Mad Catz Invitational, egy újabb torna augusztusban

 
0
 
LAN · júl. 22., hétfő
 
A Cadred.org immáron 4. offline rendezvényét fogja lebonyolítani a következő hónapban, amelyet újfent a Mad Catz perifériagyártó cég fog támogatni. Az eddigiekkel ellentétben a verseny nagyobb része online fog zajlani, míg a döntő majd augusztus 20-án a Mad Catz főhadiszállásán, Kölnben kerül lebonyolításra.
 

CS2HU GameNight - Csütörtök 19:00!

 
16
 
CS2HU · jún. 13., csütörtök
 
Június 13-án este nyolc órakor összecsap a volgare és a neverQuit. A streamet természetesen a CS2HU garantálja. n0Rb1 és sultan rengeteg adást bonyolított már le, se szeri se száma a végigshoutolt meccseknek… de 7 órától majd valami más is lesz…
 

ESL ICL kvalifikáció - Döntő 20:00-tól

 
5
 
E-sport · jún. 13., csütörtök
 
Elérkezett hát a pillanat, ma este 20:00-kor - vagy inkább úgy nagyjából 10 óra magasságában - kiderül, hogy kié lesz az ICL 16. állomására szóló nyeremény, azaz az ingyen jegyek. A volgare és a neverQuit csapatai állták legjobban a sarat, így ők küzdhetnek meg az ESL ICL kvalifikációjának döntőjében. Ne feledjétek, 19:00-tól az első CS2HU GameNighttal jelentkezünk, felfezetve ezt az izgalmasnak ígérkező finálét!
 

ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
166
 
E-sport · máj. 28., kedd
 
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az ICL 16. állomásán ingyen és bérmentve vehet részt. Közvetítés eredményekkel, felállásokkal és minden egyéb fontos információval!
 

KGB CM Storm online kvalifikáció

 
1
 
LAN · máj. 16., csütörtök
 
Tegnap egy cseh offline rendezvényről számoltunk be nektek, amely július közepén kerül megrendezésre Prágában, ám még előtte 2 héttel Szerbiában, Belgrád városában is megrendezésre kerül egy LAN, amelyre online kvalifikáció útján lehet bekerülni.
 

ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók

 
219
 
E-sport · ápr. 23., kedd
 
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt. Mérkőzések lebonyolítása, időpont egyeztetés, wildcard, ESL Wire – és minden, ami fontos lehet!
 

ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!

 
22
 
E-sport · ápr. 18., csütörtök
 
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva. Látva az említett versenyszervező portál CSGO scene felé való nyitottságát és a nightcupok sikerességét, most az ESL-es srácokra bízzuk a kvali lebonyolítását!
 

NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés

 
641
 
E-sport · febr. 03., vasárnap
 
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen belépőkért a küzdelem. Egészen március elejéig nyomon követhetjük a csoportkörökből és rájátszásból álló torna történéseit, melyről bővebb információt a cikkre kattintva kaphattok.
 

NetCups ICL kvalifikáció - Checkin és egyéb

 
49
 
E-sport · febr. 03., vasárnap
 
Nagyjából 5 és fél órájuk maradt a csapatoknak a checkinig, hiszen a rugalmasság érdekében előrehoztuk fél órával a becsekkolást, így összesen 1 órájuk lesz a potenciális résztvevőknek bejelentkezni a bajnokságra.
 

NetCups ICL kvalifikáció – 16/16

 
55
 
E-sport · febr. 02., szombat
 
Kisebb-nagyobb meglepetésként érhette a kívülállókat (meg persze minket is, szervezőket), hogy bizony betelt a maximális csapatlimit a NetCups ICL kvalifikációjára a mai napon! Vannak még azért teendők, de a bajnokság jelen állás szerint holnap este teljes létszámmal kezdődik el.
 

NetCups ICL kvalifikáció - Szabályzat és szavazás

 
36
 
E-sport · jan. 30., szerda
 
Nagyon úgy fest, hogy össze fog jönni a minimum létszám a NetCups ICL kvalifikációra, hiszen a cikk írásának pillanatában már 8 csapat van elfogadott státuszban a NetCups oldalán. Persze még mindig hiányzik 4 csapat a 12-höz... Itt van a szabályzat, illetve Ti dönthettek arról, hogy milyen pályák szerepeljenek majd a versenyen. Szavazásra fel!
 

NetCups ICL kvalifikáció – Helyzetjelentés

 
8
 
E-sport · jan. 28., hétfő
 
Nagyjából 6 napjuk maradt azon csapatoknak, akik szeretnének részt venni a NetCups oldalán megrendezendő ICL kvalifikáción. Legalább 12 csapat részvétele esetén tudjuk a nyereményeinket bedobni a talonba, ami 16 együttes esetén egyébként tovább nőhet.
 

NetCups ICL kvalifikáció - Nevezésre fel!

 
14
 
E-sport · jan. 20., vasárnap
 
Egy néhány hetes bajnokság keretein belül kerül megrendezésre a soron következő ICL online kvalifikációja, melyre minimum 12, maximum 16 csapat nevezését várjuk. A kupa a megszokottaktól ellentétben nem itt, a CS2HU hasábjain kerül lebonyolításra – a NetCups-szal karöltve rendezzük meg ezt a kvalifikációs tornát.
 

Érdekes szituáció kerekedett a THOR Openen

 
18
 
Külföldi scene · nov. 19., hétfő
 
Sorban immáron a hatodik online kvalifikációjához érkezett a THOR Open, amely hozott nekünk egy érdekes szituációt is. Egy eddig a háttérben tevékenykedő együttes előbb az ESC-t ütötte ki 16-0-ra, majd a NiP-et is 16-11 arányban sikerült felülmúlniuk – ám végül mindkét győzelmet elvették tőlük és kizárták őket a versenyből. Nézzük mi történt.
 

DreamHack Winter – HLTV.org kvalifikáció

 
0
 
E-sport · nov. 09., péntek
 
Két hét múlva már javában zajlani fognak a mérkőzések Jönköpingben a DreamHack Winter rendezvényén. Még 4 hely kiadó a Counter-Strike: Global Offensive tornára, melyre 2 helyet a HLTV.org biztosít egy selejtező formájában, amire bárki nevezhet.
 

ESWC francia kvalifikáció - Közvetítés

 
10
 
LAN · okt. 31., szerda
 
Ma "kora" reggel kezdetét vette a francia ESWC-kvalifikáció, melyen összesen 8 csapat vesz részt. A Paris Games Week keretei között megrendezésre kerülő ESWC-re egyettlen egy szabad hely maradt már csak, és az a hely ezen 8 csapat valamelyikénél köt ki. Nézzük a történéseket.
november 01.
Így eldőlt az is, hogy a Franciaország Team VeryGames lesz a 10. csapat az ESWC-n. Én ezzel most búcsúzom is, holnap már az ESWC-ről fogunk nektek közvetíteni. További szép estét mindenkiNET!
 
november 01.
Az ESWC francia kvalifikációja ezzel véget is ért. A döntőben Franciaország Team VeryGames vs Franciaország BuyKey 2-0 de_inferno_se 16-13, de_train_se 16-8.
 
november 01.
Atyavilág! Ex6TenZ-t érthetetlen módon nem tudták lelőni a Franciaország BuyKey-es srácok, a bombát pedig már majdnem felszedte a társuk, ám a VG csapatkapitánya a semmiből került elő és győzelembe vezette csapatát!
 
 

CS2HU CSGO CUP #2 - Szabályzat és infók

 
18
 
E-sport · okt. 19., péntek
 
Holnap késő délután 18:00-ás kezdéssel kezdetét veszi a CS2HU CSGO CUP #2 versenye, ahol is az első helyezett ingyen belépőkkel lesz gazdagabb, amit értelemszerűen az ICL 2 hét múlva megrendezésre kerülő 14. állomásán válthat be. Itt van a szabályzat és némi információ emlékeztetésképpen.
 
1 2 »

e havi legjobbak

 
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
43518 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
41872 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
33273 megtekintés
ESL ICL kvalifikáció – Nevezés szombatig!
Június végén jön az ICL 16. állomása, melyre ismét lehet ingyen jegyeket szerezni – csak jól kell teljesíteni az aktuális kvalifikáción, ami most az ESL oldalán lesz lebonyolítva....
27454 megtekintés
NetCups ICL kvalifikáció – 16/16
Kisebb-nagyobb meglepetésként érhette a kívülállókat (meg persze minket is, szervezőket), hogy bizony betelt a maximális csapatlimit a NetCups ICL kvalifikációjára a mai napon! Vannak...
18862 megtekintés

Beszéd téma

 
NetCups ICL kvalifikáció - Közvetítés
A várakozásaink túlszárnyalva jött össze a NetCups ICL kvalifikáció mezőnye, összesen 25 csapat részvételével rajtol február 3-án este az ICL tavaszi állomására érvényes ingyen...
641 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció – Fontos tudnivalók
Bár még nem kezdődött el a verseny, hiszen egyelőre csoportkörök híján vagyunk, ám még indulás előtt tisztáznunk kell néhány dolgot, ami érint minden egyes résztvevőt....
219 hozzászólás
ESL ICL kvalifikáció - Közvetítés
Újabb ICL kvalifikáció, melyen a magyar Counter-Strike: Global Offensive scene apraja és nagyja összemérheti tudását. A 21 résztvevő csapat közül a végén csak egy maradhat, aki az...
166 hozzászólás
NetCups ICL kvalifikáció – 16/16
Kisebb-nagyobb meglepetésként érhette a kívülállókat (meg persze minket is, szervezőket), hogy bizony betelt a maximális csapatlimit a NetCups ICL kvalifikációjára a mai napon! Vannak...
55 hozzászólás
NetCups ICL kvalifikáció - Checkin és egyéb
Nagyjából 5 és fél órájuk maradt a csapatoknak a checkinig, hiszen a rugalmasság érdekében előrehoztuk fél órával a becsekkolást, így összesen 1 órájuk lesz a potenciális...
49 hozzászólás
 
 
 

Counter-Strike videók

 

Ajánló

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3862
 
1501
 
 
 
kép 1532
 
1374
 
 
cs_italy_389
 
1527
 
 
 
kép 4058
 
1723
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu