Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. november 25. 12 hozzászólás
 

Az alábbi cikk a FodGaming.eu CSGO csapatának belgrádi kiruccanást boncolgatja Weisz 'tittooo' István szemszögéből. Íme a beszámoló...

A következő beszámoló csapatunk, a Hungary FodGaming.eu belgrádi offline Counter-Strike: Global Offensive eseményét eleveníti fel Hungary Weisz 'tittooo' István szemszögéből. Próbáltunk minden fontos, említésre méltó dolgot belesűríteni, hogy élvezhetően adjuk át a velünk történteket! Az bizonyos, hogy ha tehetitek, akkor látogassatok el egy külföldi rendezvényre, legyen az bárhol. Nem fogjátok megbánni, legyen bármekkora csúszás, bármilyen probléma. Mi sem bántuk meg... :) Jó szórakozást!

Mélykúton találkoztunk nálam. TASIKA már csütörtökön lejött hozzám, egy kis LAN előtti pörgésre. A többiek csak pénteken érkeztek, STRICKEN busszal, neware és KALI kocsival. A péntek este egy nagy „zabálással”, pálinkakóstolással és beszélgetéssel telt. Megbeszéltük, hogy felesleges korán kelni, mivel még pénteken kitették a csoportokat, így láttuk, hogy csak péntek este 8 körül kezdjük a csoportmeccseinket. Megnéztünk még pár füstöt, miután egyesek elmentek aludni, de voltak olyanok, akik még fenn maradtak egy kis demózásra.

Másnap 10 körül keltünk és 11 re már úton is voltunk Belgrádba. Már a kocsiban mikor próbáltuk beprogramozni a GPS-t, gyanús lett, hogy nincs rajta Szerbia az öreg KALI GPS-én… Így gyorsan megpróbáltam még én is szerezni egyet, sikerült is, de természetesen azon se volt rajta (Már miért is lett volna?!). Sebaj, gondoltuk mivel én már jártam párszor Szabadkán (melyről később kiderült, hogy neware szerint Subot Ica, az öreg Subot lánya) gyaloggalopp lesz. Azért a határ előtt vettünk egy nagy Szerbia térképet (arany áron…). A tompai határátkelőre dél körül érkeztünk, ahol természetesen a rossz sorba álltunk (nem az EU-s sorba), de fél óra alatt sikerült megtalálni a helyes kaput.

Nagy nehezen feltaláltunk az autópályára és már zötykölődtünk is Belgrádba (persze majdnem Zágráb lett belőle, mert STRICKEN kicsit elnézte a térképet és értetlenkedett, hogy Zágrábba miért nem Magyarbóly felé megyünk).

Körülbelül 2-2,5 óra alatt már Belgrád határában is voltunk, de innentől voltunk bajban, mert a nagy Szerbia térképen Belgrádnak csak egy része volt rajta, a belváros. Mikor már végképp fogalmunk sem volt, hogy hol vagyunk megálltunk egy benzinkútnál és megkérdeztük, nagyon segítőkészek voltak és elmondták, hogy merre menjünk. Sikerült is bekeveredni a belvárosba, ahol kb. 2 óra alatt eljutottunk a szállásra a 15. útbaigazítás után. Leadtuk a személyiket és már mentünk is fel a szobánkba.

Egy gyors kipakolás, 5 perces netezés után indultunk is a LAN helyszínére, nehogy elkéssünk.

A versenynek a Dom Omladine Beograda ifjúsági ház adott otthont. Mikor odaértünk akkor jöttünk rá, hogy ez egy igen színvonalas LAN lesz (legalábbis egy ideig ezt gondoltuk). Rengeteg ember volt mind a 3 szinten, ahol zajlottak a versenyek. Ami számomra nagyon érdekes volt, hogy „Yu-Gi-Oh!”-ban és „BeyBlade”-ben is szerveztek versenyeket.

Megkerestük a szervezőket, akik készségesen tájékoztattak minket minden részletről, valamint felajánlották, hogy egy biztonságos helyre elrakják a perifériáinkat és a kabátokat. Elmondták, hogy a billentyűzetek késői érkezése miatt 2 órás csúszás van, ezért nem este 8-kor, hanem 10 körül kezdünk a Dota-s srácok után. Átvettük a „nyakpass”-okat, amit STRICKEN töltött ki a helyszínen. Itt volt egy kis kavarodás, mert neware-t "leigazolta" a BGDonlinE csapata, KALInak a keresztneve Zsoltra sikerült (innentől kezdve a beszámolóban csak Zsolti) .

Ezt követően az E-FRAG.NET felkérte TASIKA-t egy videó interjúra, amit természetesen szívesen vállaltunk, így TASIKA és STRICKEN körülbelül 5 percben válaszolt a kérdésekre.

Ekkor már javában zajlottak az 1.6 csoportkörök. Mivel nem nagyon tudtunk mit csinálni néztük a meccseket, Kinect-eztünk és Rock Band-eztünk . Mikor már Zsolti, Patrik(STRICKEN) és Ferenc(TASIKA) – a nyakpassok alapján - megalapították a saját bandájukat, kaptuk a hírt, hogy számíthatunk még némi csúszásra. Kb. 10 körül vették át a gépeket a Dota-s arcok, innentől jöttek a Dota csoportkörök. A végeláthatatlan ultik közepette, Zsoltinak is elmagyaráztuk a Dota rejtelmeit, hogy legyen róla valami fogalma, miért rombolják le a „kutakat” és nem KALI a Roshan nem a főellenség! :)

Újabb 3 óra várakozás után, mikor már azt gondoltuk, hogy itt nem is lesz CSGO, éjfél körül a Dota-sok elkezdték befejezni a meccseket. Leülnünk nem volt szabad, mert megkellet várnunk, amíg mindenki végez, kb. hajnal 1 óra körül végre elfoglalhattuk a gépeinket, amiket az adminok osztottak ki. Ekkor kezdődtek a problémák...

A monitorok 60 Hz-sek voltak, ami nem is lett volna akkora probléma, ha hárman, én STRICKEN és neware nem szokjuk meg a 120 Hz-t. Ráadásul nekem és TASIKA-nak a képaránnyal is gondom volt mert megszoktuk az 1680*1050-es felbontást, sajnos ezek a monitorok alkalmatlanok voltak ezt a felbontást megjeleníteni, mert 16:9-esek voltak és hiába volt nagyobb a native felbontásuk, egyszerűen olyan homályos volt összehúzva a kép, hogy semmit sem lehetett látni a játékból.

Lassan-lassan tettük fel a drivereket kisebb-nagyobb sikerekkel. Minden restartnál az összes beállítás eltünt, mint kiderült a gépek minden restartnál reghostolták magukat, csak erről elfelejtettek nekünk szólni… Az első CS:GO indításoknál tapasztaltuk, hogy bizony a 150 FPS csak néha-néha van meg a minimum grafikán. Ráadásul valami miatt 2 gép szaggatott is és az egereink a megszokott sensivity-vel valamiért kb. kétszer olyan gyorsan mozogtak, mint kellett volna. 10 perc telhetett el, amikor jöttek az ADMIN-ok, hogy ideje lenne elkezdeni, mit szenvedünk már, 5 percünk van.

Hungary FodGaming.eu [16:02] QuickPlay @ de_inferno_se

Rengeteg kisebb nagyobb hibával (mikrofon, egér problémák) felmentünk a kapott IP-re és vártuk a kezdést. A másik csapat már fent volt és gyors jött is az kés az oldalért. Gyors késelés után de_inferno_se-n a CT oldalt választottuk.

Az LO3 indítása után értetlenül néztük, hogy 1000$ a kezdőpénz (a jól megszokott 800$ helyett és „kevó” illetve defkit vásárlására sincs lehetőség a LIVE cfg-ben. Ezzel még nem is lett volna akkora gondunk, de az első killek után vettük észre, hogy free cam volt a halál után és a mapon mindenkit és mindent láttunk. Itt szóltunk az adminnak hogy „MOST AKKOR MI VAN?????”, de az adminok is csak egy kis cadred.org forumozás után próbáltak meg bármit is csinálni a cfg-vel. Elmodták, hogy ez az első CSGO LAN Szerbiában és fogalmuk sincs mit kéne csinálni. Egy „rövid”, félórás konfigolás után sikerült végre egy viszonylag értelmes konfigot összehozni. Már ment is az LO3, újra.

Az első 7-8 kört sikeresen hoztuk, mikor jött a „kritikus kör”… ismeretlen emberek elkezdtek bejoinolni a szerverre. Így a 8. kört már 5v6-ban kellet játszanunk, mert pause nem volt. Illetve rconunk sem hogy legalább kikickeljük. A probléma elhárítására, egyetlen megoldásunk volt, TASIKA gyorsan felpattant az asztaltól és szaladt, hogy ugyan kickeljék már ki. (Legalább lett volna rcon és kickelni vagy pause-olni lehetett volna…) Addigra elbuktuk a kis lerakót 5v6-ban, neware és TASIKA viszont lehozta a 2v4-et. Sikerült kidobni a következő körre a hívatlan vendéget. El is indult a kör mikor megint jött valaki hozzájuk, de se baj mert neware egy ACE+1-et lőtt, azaz egy 6-os killt egy 5v5 tornán. :)

Ez volt az a pont mikor elmentünk szólni, hogy csináljanak már valamit. Valahogy sikerült PW-t rakni a szerverre és egy darabig nem is jött senki. Végülis sikerült lehoznunk 16:2-re az első meccsünket.

Hungary FodGaming.eu [11:16] KGB.CM-Storm @ de_dust2_se

Itt tovább folytatódtak a gondok. A hihetetlen bonyolult PW-t, amit az adminok hosszas gondolkodás után kitaláltak – pcw - megfejtette valaki és sorra jöttek az emberek fel, mivel a szerverek ki voltak engedve netre is... volt, hogy még 7v6 is volt!

Szorosan indult a meccs, már úgy éreztük megvan a tempó, mikor 10:11 es vezetés után sikerült 5 kört bukni sorozatban, így összejött a nap(hajnal) első veresége.

Amint vége lett még fel sem álltunk kezet fogni, már jött az admin, hogy azonnal le kell játszanunk a következő meccset is. Mondanom sem kell, nem voltunk épp boldogok, gyors cigit követően, mert a srácok cigi nélkül nem tudnak kezdeni, már indult is az utolsó LO3 a csoportkörben.

Hungary FodGaming.eu [11:16] GameAgents @ de_train_se

A késkört megint gyorsan hoztuk, így már álltunk is be CT-be. Erre a megmérettetésre már sikerült leküzdenünk a hibák nagy részét, csak KALI mikrofonja sípolt valamint a STRICKEN és neware gépe laggolt, fogalmunk sem volt, hogy mitől. Nekem és TASIKA-nak sikerült felvennem az ütemet, az első kört sikeresen hoztuk. A második már nem volt ilyen jó, meglepetésünkre lehozták és a harmadik kör is az ő kezükbe került, így lépéselőnybe juttatva őket. Innentől gyakorlatilag a félidei szünetig nem volt megállás, elég sok kört buktunk és elvesztettük az első félidőt 3:12-re. „T” oldalról sem volt túl rózsás a helyzet, de sikerült hozogatni a köröket. Szinte mindeki hozott 1vX–eket, és sikerült felhozni magunkat, de ekkor már késő volt, az előző oldali formánk miatt kevésnek bizonyult a győzelemhez.

Amint vége lett megkerestük az admint, hogy akkor mikor kezdjük a rájátszást és kivel - természetesen fogalmuk sem volt a dolgokról, hogy a 3 csoportból, hogy fognak ágrajzot csinálni - ekkor már reggel fél 6 körül járt az idő. A szervezők elárulták, hogy a playoff első köre vasárnap délután 5-kor kezdődik, de érjünk oda 4-re, hogy időben betudjunk konfigolni.

Így irány a szállás.

Megkértük a „Jugóboszt” ( csak így hívtuk a főszervezőt, a Hugo Boss felsőjének köszönhetően :) ), hívjon nekünk egy TAXI-t, persze azt elfelejtettük mondani , hogy jó lenne egy 5 személyes, mert 5-en vagyunk, ami számára nem volt triviális… Mire leértünk már várt a TAXI, persze Zsolti és STRICKEN még sehol sem voltak, mert ők kitalálták, hogy elmennek kajáért. A szerb taxikról annyit érdemes tudni, hogy egyrészt percdíjasak (mire odaért már javában 190 dinárnál volt az óra), másrészt egy szót nem beszélnek angolul. Hála az égnek sikerült elmagyarázni nagy nehezen hová is kellene vinnie bennünket, de a két jómadár még mindig nem ért oda. Már épp szálltunk be az autóba, mikor feltűntek. Abban maradtunk, hogy ők jönnek egy másikkal vagy ezt visszaküldjük, mivel a taxis csak 3 személyt akart elvinni. 360 dinár (~890 Ft) volt a cirka 5 perces út, ami magyar árakhoz képest és a távolsághoz mérten jó. Innentől jött az activity, hogy ugyan menjen már vissza a többiekért. Nagy nehezen sikerült elmutogatni mit is szeretnénk, a taxis csak vállat vont és szó nélkül elhajtott. 2 perc nem telt el a többiek már ott voltak egy másik taxival.

Gyors tusolás, netezés és egy kis hülyülés után már aludtunk is. „Éjszaka” (már világos volt mikor becsuktam a szemeimet) borzasztó hideg volt és csak egy plédünk volt, ráadásul valamelyikük még horkolt is… Köszi TASI! Egy korai 11 órás kelés után, tisztálkodás, netezés, pakolás és már mentünk is, mert sajnos 12-re átkellet adnunk a szállást. De sebaj gondoltuk, mert legalább betudunk konfigolni. A reggelről még annyit, hogy KALI azzal kelt, hogy egy epres kotonos zacskót fogott a kezében, ráadásul nagyon vigyorgott. Azt állította ott találta az ágya felett, de szerintem és TASI szerint, ha itt találta ha nem, elszopogatta mint egy nyalókát... :))

Visszafelé, végül gyalog és villamossal mentünk. Persze majdnem csak négyen, mert STRICKEN nem akart jönni, halálosan félt az ellenőröktől. Nem jött ellenőr (:P), hála az égnek, legalább nem kellet büntetést fizetni. Bár mondtuk neki mit mondhatna az ellenőr szerbül hisz úgy sem értjük meg, ahogy ő sem minket, erre neware ennyit mondott: „Egy valamit biztos megértenénk: POLICIA! POLICIA!”.

Kb 10 perc alatt oda is értünk és megtudtuk, hogy a PlayMore-al kezdünk délután 5-kor, 4-ig néztük a meccseket és vártuk a sorunkat. Ekkor lett vége a dotának és felszabadultak a gépek, gondoltuk itt az ideje, hogy leüljünk. Az adminok kérdésünkre, hogy leülhetünk-e csak annyit mondtak: „No chance!”. Mondván egy gála meccs zajlik a legjobb 1.6 játékosok között és azt meg kell várnunk. Nem volt mit tenni, céltalanul sétálgattunk és nézelődtünk tovább. A terem másik végében arra lettünk figyelmesek, hogy valakik – pár perccel később kiderült, hogy a PlayMore játékosai készülődnek és ülnek le a gépekhez – mindezt kb. 16:50 felé és rövidesen már mind botoztak, DM-eztek. Mi pedig ültünk a hátuk mögött és értetlenül bámultunk rájuk.

Kb 6-ra vége lett ennek az 1.6-os gálamérkőzésnek, így felszabadultak a gépeink, melyeket kiszemeltünk. Azonnal ültünk is le és elkezdtünk konfigolni. 10 perc sem telt el, mire rájöttünk, hogy (magyarok révén magyar hasonlat) jól belehúztunk a lecsóba. Itt is volt két kellően alkalmatlan gép. STRICKEN nem tudta feltenni a drivereit, de TASI gépével is gond volt, randomra elment a mikrofon, amit egy rövid szenvedés után megoldott. Nekem elsőre akadt a játék, de ez nem tántorított volna el, azonban kb. 5 perc után tönkrement az egerem (Logitech G500), így egy csere egérrel voltam kénytelen lejátszani a meccset, (Logitech G400) ami meg is látszott a teljesítményemen. A konfigolásból (pontosabban szenvedésből) 20 perc telt el mire jött az ellenféltől valaki, hogy menjünk fel a szerverre, mert kezdenének és vétozzunk is.

Tasnádi: ”Oké öreg, Ti 17:00 óta botoztok, mi kb. 15 perce ülhettünk ide…”
Válasz a PlayMore-os formától: "Oké, az Én anyám kurv@, a Tiéd pedig nem az."

Nem kellet sokat várni, hogy másodszor is szóljanak ekkor már négyen fent voltak tőlünk a szerveren, de én még az új egér drivereivel bíbelődtem. Nem volt mit tenni fel kellet mennem a szerverre, a beállításaim nélkül. Még a mérkőzés előtt kimentünk egyet levegőzni, itt készítettük az utolsó videónkat:


Hungary FodGaming.eu [06:16] PlayMore @ de_nuke_ve

Késelést követően már ment is a LIVE (megjegyezném, első vesztett késkörünk a versenyen). T oldalon kezdtünk de_nuke_ve-n, ahol viszonylag jól ment az oldal (4:4 volt az állás), 5:10-tel fordultunk, annak ellenére is, hogy igen gyenge voltam és érdemlegeset nem tudtam hozzátenni az oldalhoz. A CT oldalon már nem volt ilyen jó a helyzet. Sajnos mondhatom a védelmünk „átjáró” volt a számukra. Nem sikerült felvenni az ütemet, 6:16–ra kikaptunk és búcsúztunk a LAN-tól. Összepakoltuk a perifériáink és a cuccaink, felkértek bennünket pár fotóra az ASUS stand előtt, elköszöntünk a szervezőktől és már jöttünk is el a helyszínről, mivel még szerettünk volna napfelkelte előtt hazaérni.

9 óra lehetett mire sikerült elindulni haza, a hazaút viszonylag könnyű volt, mert sikerült kérnünk egy normális Belgrád térképet, amin minden látszott és ezért könnyebb volt eligazodni is rajta.

Az úton sem keseredtünk el, annyit röhögtünk, mint az odavezető úton. (TASIKA: „A következő LAN-ra csak azzal a prefixxel kellene lemenni, hogy „A kicsi, öreg és büdös”) :D A határra érkezve egy testüreg motozásra beszerettük volna fizetni Tasnádit, de sajnos nem sikerült. A határt átlépve egy gyors tankolás, néhány satufék az őzek miatt és már szálltam is ki a kocsiból Mélykúton. A többiek pedig indultak Szegedre, ahol STRICKEN-t és TASIKA-t is kirakták otthonuk előtt.

Mi a véleményem a LANról, a teljesítményünkről?

Rendkívül színvonalasnak tűnt kívülről ez a verseny és valóban az is volt, ugyanakkor rengeteg volt a szervezési hiba, ami annak tudható be, hogy a gépeket nem állították be megfelelően és nem volt olyan, aki a szerverekhez de legalább a konfigoláshoz értene. Egy magyar szervezőgárdával értsd Bálint, Gábor és Szőke, kivalló lett volna, mert a pénz itt a magyar lanokkal ellentétben megvolt. A teljesítményünk elmaradt a várttól, ez nagyrészt betudható szervezési problémáknak, ugyanakkor ez volt ezzel a felállással az első lanunk. A következő biztosan jobban sikerül. Én jól éreztem magam és ezt szerintem a csapatom többi tagja nevében is elmondhatom, valamint itt szeretném megköszönni a támogatást a FodGaming-nek és mindenkinek, aki szurkolt nekünk. Legközelebb jobbak leszünk. Száz szónak is egy a cége ”Szupercsemege”. :D

Hungary FodGaming.eu @ ASUS Gaming Festival - Belgrád, Szerbia - 2012

Írta: Weisz 'tittooo' István

 

 
neware
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 11 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
TASIKA_-  ha adodik lehetoseged 1 kulfoldi lanon szerepelni nagy hirtelenjeben, elerheto kozelsegben es aron, te visszautasitanad, ertelek.
 

p*ityokA.!

nov. 26., 07:47
félreérthetően fogalmaztam elég durván :D a lan szervezőik részéről értettem:)
 
 
 
 
p*ityokA.!  Jó kis beszámoló, élmény volt olvasni.

De azért ilyen felkészültséggel belevágni egy lan-ba elég nagy meggondolatlanság.

 

TASIKA_-

nov. 26., 07:13
ha adodik lehetoseged 1 kulfoldi lanon szerepelni nagy hirtelenjeben, elerheto kozelsegben es aron, te visszautasitanad, ertelek.
 
 
 
 
tittooo  Ki volt írva mi van benne , sőt meg is lehetett azonnal venni kb 150 000 Ft volt.
Hajnalban még rád írtam hogy mi a helyzet de te már 3-4 körül alszol.. :D
 

Szoke

nov. 25., 22:46
JA láttam egyébként, másnap reggel :D.
 
 
 
 
noavatar

p*ityokA.!

nov. 25., 22:19
Jó kis beszámoló, élmény volt olvasni.

De azért ilyen felkészültséggel belevágni egy lan-ba elég nagy meggondolatlanság.

 
 
 
 

Troger

nov. 25., 21:46
"neware egy ACE+1-et lőtt, azaz egy 6-os killt egy 5v5 tornán. :)"
az úgy skill :D
 
 
 
 
Szoke  Gépeknek egyébként tudni lehetett hogy milyen HW-k vannak bennük?

Az érdekelne hogy TUP -ra mi lenne elég ha már ezek is éppen hogy csak elegek voltak.

 

tittooo

nov. 25., 19:19
Ki volt írva mi van benne , sőt meg is lehetett azonnal venni kb 150 000 Ft volt.
Hajnalban még rád írtam hogy mi a helyzet de te már 3-4 körül alszol.. :D
 
 
 
 
Szoke  Gépeknek egyébként tudni lehetett hogy milyen HW-k vannak bennük?

Az érdekelne hogy TUP -ra mi lenne elég ha már ezek is éppen hogy csak elegek voltak.

 

TASIKA_-

nov. 25., 17:47
i3 (tipust ne kerdezz, mar elfelejtettem)
gtx650
8 giga ram
 
 
 
 

Szoke

nov. 25., 17:43
Gépeknek egyébként tudni lehetett hogy milyen HW-k vannak bennük?

Az érdekelne hogy TUP -ra mi lenne elég ha már ezek is éppen hogy csak elegek voltak.

 
 
 
 

Szoke

nov. 25., 17:37
Miért nem irtatok rám?

5 perc és már repülis át FTP-n a helyes LAN konfig amivel villoghattatok volna a szervezőknél :D

Vagy megemlíthettétek volna hogy jópénéz következőt bevállaljuk Gáborral :D


Egyébként GLHF, szép eredmény úgy hogy szerintem több is benne volt a csapatba, mert én is láttam hogy ICL en amikor sorba noymtátok a game-t meg nem volt idő felkészülésre olyan köröket buktok amik meglettek volna. Gondolom most is ez votl a helyzet.

 
 
 
 

RuSTy

nov. 25., 17:18
pub konfiggal jó Lanozni :D

 
 
 
 
noavatar

edison

nov. 25., 16:02
2013? :)
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1132
 
1442
 
 
 
kép 3986
 
1470
 
 
kép 5454
 
2324
 
 
 
kép 4819
 
2338
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu