Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. augusztus 19. 0 hozzászólás
 

Idén is meglepünk airsoft játék lehetőséggel minden versenyzőt és a rendezvény meglátogató minden kedves nézőt. Azonban idén változtattunk a koncepción és nem 5v5 verseny vagy célba lövés keretében

Idén is meglepünk airsoft játék lehetőséggel minden versenyzőt és a rendezvény meglátogató minden kedves nézőt. Azonban idén változtattunk a koncepción és nem 5v5 verseny vagy célba lövés keretében lehet majd az airsoft játékot megismerni, hanem a NOWAR Kft jóvoltából egy ARCADA airsoft szimulátorban lehet majd kipróbálni az ügyességedet, reflexedet több különböző szimulációs programon belül.

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: mozgó célpont


A szimulátort szombat délelőtt 11-től este 7-ig, 500Ft-ért lehet majd igénybe venni a helyszínen, melyért egy BB-vel teljesen(!) feltöltött tárat kapsz.
 
Az ARCADA lényege, hogy airsoft fegyverekkel lehet lőni különböző szituációs sémákra, a rendvédelmi és fegyveres kiképzés szimulációitól a számítógépes játékokhoz hasonló gyakorlatokig. Mint ilyen, alkalmazható egyéni felhasználók, és csoportos gyakorlatozás esetében is. A lövő felület egy 240 cm x 120 cm-es speciális, érzékelőkkel ellátott fémlap, mely képes pontosan megjeleníteni a találatokat.
 
Az ARCADA eszközök segítségével bármilyen hagyományos lövészeti helyzet szimulálható (pl. pisztolyos gyakorló lövészet, puska lőtér). Az interaktív 3D-s helyzeteket alkalmazó lövészeti gyakorlat során valóságos harci helyzeteket (erdei körülmények közötti vagy épületen belüli harci helyzeteket, autós üldözéseket stb.) lehet rekonstruálni, így a biztonsági vagy rendvédelmi szervezetek tagjai a valóshoz hasonló körülmények között gyakorlatozhatnak széles körű feladatok elvégzése közben, költség hatékonyan. A lövés leadása után a képernyőn nem fagy le a mozgókép, a céltárgy reakciója és a lövés eredménye megjelenik a lövész szeme előtt. A lövési idő, az elért pontok vagy és találati helyek megjeleníthetők a monitoron vagy a kivetített képen, ami elmenthető vagy kinyomtatható. A lövész tevékenysége így visszakövethető, elemezhető.
 
A kiválasztott célpont vagy alaptörténet képi megjelenítését egy számítógéppel összekötött multimédiás kivetítő biztosítja. Amikor a lövedék eltalálja a képernyőt, a találatérzékelő rendszer a másodperc tört része alatt pontosan meghatározza a lövés koordinátáit, a képernyőn pedig megjelenik az ennek megfelelő lőhatás (pl. a lövedék lyukat üt a céltárgyon, robbanás következik be vagy az ellenség elesik). Különböző lövészeti programok választhatók, mint virtuális zárt téri lőgyakorlatok, biatlon, vadászati gyakorlatok, interaktív videofilmek, 3D-s helyzet szimulációk, valamint különféle játékos lőgyakorlatok. 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4954
 
2291
 
 
 
kép 3726
 
1347
 
 
kép 5344
 
2357
 
 
 
kép 5285
 
2294
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu