Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. március 31. 2 hozzászólás
 

A Koppenhága Játékok szervezői kijelentették a végleges játékokat amelyekben lehet indulni a 2012. évi CPH játékokon. Ez körülbelül 700 számítógépet foglal magába és ebbe bele tartozik a 256 konzol is.

Nem hiába tartozik ez az egyik legnagyszerűbb versenyek közé, ahol igencsak nagyszerű látni, hogy minden játékra van megfelelő létszámú érdeklődés.

A Sounder Blaster CS:GO Challenge szerdán megnyitja kapuit, Koppenhága neves játékai között. Persze csak arra az egy napra egyenlőre. A Counter Strike:Source csapatokkal mint a Anglia mousesports, Dánia Copenhagen Wolves, Dánia Blight Gaming és a Brazília Team TargeTDown valamint a Counter Strike 1.6 csapatokkal, mint az Dánia Anexis eSports, Lengyelország ESC Gaming, Svédország SK Gaming és a Dánia Xapso, garantáltan nagyszerű versenynek nézünk elében, mivel ezek a csapatok indulnak majd a szerdai Counter Strike: Global Offensive versenyén.

Csütörtökön fogjuk látni az 1.6 és a Source selejtezőt, karöltve a nemzetközi Starcraft II-es csoportkörrel. Ez mindkét játékban gyorsan lefog pörögni, azaz mind 1.6-ban, mind Sourceban, hiszen csupán csak 8 hely kiadó az összesítő kvalifikációs tornára, melynek következtében a legjobbak bekerülnek a meghívásos versenyre. Visszatérve a selejtezőre, pénteken kezdődik, várhatóan nagyszerű meccseket láthatunk majd 1.6 és Sourceban is. Az SC2-sök is kezdik a versenyt, egészen a Rájátszás első köréig kell a meccseiket teljesíteni, emellett a BF3 torna is megkezdődhet már.

Mindenki gondolhatja, hogy a szombati nap lesz a legnézettebb ez az esemény, hiszen reggel 10-kor kezdenek a CS:S-el, majd utána folytatódik az SC2 és végül, mielőtt lemegy a nap, az 1.6-ok fejezik be a nap eseményeit. Ha minden rendeben megy, – azért azt lássuk be, hogy nem volt még ilyenre példa egy versenyen sem – akkor az SCII döntő este 7 óra 30 perckor veszi majd kezdetét, majd az 1.6 verseny döntője következik pontosan fél 10-es kezdéssel. Míg a végére az egyik legizgalmasabb és legnézettebbet hagyták, a Counter Strike Source döntő pontosan éjfél előtt 5 perccel fog kezdődni.

Minden egyes eseményt nyomon követhettek a Cadred oldalán, hiszen senki sem akar lemaradni erről a hatalmas eseményről. Persze nem lehet minden meccset nézni a Source Tv-n, de megpróbálják a legtöbbet kihírezni, tényleg elkerülve az ún. 'Missing Story' részt.

A Copenhagen Games pontos menetrendje itt található.

 

 
HeNtEs
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 2 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

HeNtEs

ápr. 02., 22:57
Én a GO-ra leszek kiváncsi ott mit alkot a két tábor.
 
 
 
 

Szega

ápr. 02., 22:48
Kíváncsi leszek, hogy a Source csapatok mennyire fognak "labdába rúgni" az 1.6-os csapatok mellett.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4825
 
2633
 
 
 
kép 923
 
1728
 
 
kép 550
 
1731
 
 
 
kép 2882
 
1482
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu