Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2006. szeptember 26. 0 hozzászólás
 

Elrabolták a sárkányok a Lalit, azonban Õ nem ellenük van, hanem velük! Biztosan mindenki tudja mirõl van szó, ellenben még nem készült vele átfogó interjú az elmúlt hónapok valamint a dRagonality-hez


Elrabolták a sárkányok a Lalit, azonban Õ nem ellenük van, hanem velük! Biztosan mindenki tudja mirõl van szó, ellenben még nem készült vele átfogó interjú az elmúlt hónapok valamint a dRagonality-hez való csatlakozása óta. Ezt a tátongó ûrt pótoljuk ezzel az interjúval, amibõl megtudjuk, milyen véleménnyel van Deep a jelenlegi ancients-rõl, milyen kapcsolatban áll az interjúhoz készült képen található úriemberrel, merre járt, mi történt vele és hogyan került bele az egyik legnevesebb amerikai topcsapatba, a Devastation-be. Ezenkívül számos olyan témát érintünk, amelyek eddig még nem igen lettek megpiszkálva, ilyen például a Nemzeti Csapat vagy az, hogy Deep csapattársánál néha elpattan valami nagyon messzire. Kellemes olvasgatást az interjúhoz. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


bazso:
Mint azt már megszokhattátok, az interjúimban az elsõ kérdés mindig egy csével kapcsolatos feltevés, mely nem éppen egy, a közeljövõben (vagy egyáltalán) elképzelhetõ szituáció középbe ejti a kedves interjúalanyt, jelen esetben Deep-et. A kérdés pedig így szól: Tegyük fel, a WCG befolyásos tagjaként döntened kell, hogy a nemrég kiadott, de hatalmas sikereket elért Promod-ot vagy a CSS-t teszed meg a jövõ évi világbajnokságon hivatalos versenyjátékának?

Deep:
Elõször is köszöntenék mindenkit! Szerintem a CSS az a játék, amelynek kötelessége utat törni a cybersportban. Játszottam 1.6-al, több különbözõ cybersportra alkalmas FPS játékkal, viszont soha nem fogott meg ennyire egy játék mint a CSS. Szerintem a CSS-t nem kell megváltoztatni, úgy jó ahogy van, viszont fejlõdést igényel mind a hitbox, mind a mapok terén. A legjobb talán az lenne, ha egy letisztult pályákkal illetve egy hitbox hibáitól mentes játékká fejlesztenék a mi hõn szeretett Source-unkat :)


bazso:
Felhagytál az aktív sportolással, most már csak edzõként és menedzserként tevékenykedsz az amerikai foci világában és több nagyobb csapat is megkeresett, hogy magához csábítson, azonban elengedhetetlen egy rövid önéletrajz. Hogyan kezdõdne?

Deep:
Hello Lali vagyok :) Viccet félretéve, ha edzõsködésre adnám a fejem akkorra már biztosan híres és eredményes sportolóként vonulnék vissza , általában elérem amit akarok, nem fog kelleni önéletrajz :)


bazso:
Kicsit nehéz helyzetben vagyok azzal kapcsolatban, hol is kezdjem, mivel annyi mindenrõl lehetne most téged kérdezni, de azért megpróbálok idõrendben haladni. Kezdjük ott, mikor is az ancients elsõ „generációja” szétesett és te abbahagytad az aktív játékot, mivel tanulmányaid miatt Amerikába kellett utaznod. Mi történt akkoriban a csapat berkein belül, valamint a tengerentúl hogyan alakult a játékos karriered?

Deep:
ECG után úgy beszéltük meg a többiekkel, hogy elkezdünk 1.6-ozni, mivel akira és KODIAK ideje ezt nem engedte meg, ezért abban maradtunk, hogy két új taggal kezdünk el játszani és visszahódítjuk 1.6-ban is a trónt. :) Ez kicsit máshogy alakult, mivel nekem speciel semmi kedvem nem volt 1.6-ozni és ez meg is látszott a teljesítményemen, majd egy gyûlés elõtt hosszas beszélgetés után ziTi úgy döntött, hogy nem akarja folytatni, majd én is erre a megoldásra jutottam, így abbahagytam az 1.6-ot. Egyre többet kezdtem játszani Source-al, majd megfûztem Mayday-t, hogy mit szólna hozzá, ha játszanánk CEVO-ban valamint CAL-Invite-ban. Kis gyakorlás után beverekedtem magam a Keleti Part talán legjobb csapatába, a Devastation-be. Ott játszottam egy keveset, majd megalakítottuk Mayday-el a saját csapatunkat ERUPT néven, régi CB7-es arcokból, õk az elsõ CPL Source-ról lehetnek ismerõsek. Jelenleg .50 néven játszanak és az invite ligát vezetik tudtommal.


bazso:
Hogyan jött újra képbe nálad az 1.6, úgy érezted, hogy a Source már nem tud újat adni neked vagy esetleg beleuntál és egy kicsit jegelted a játékot?

Deep:
A kis amerikai Source-os kitérõ után újra visszamentem 1.6-ozni, viszont most már itthon folytattam a „karrierem” a revolutionban, de ez a csapat is szétesett, nagyrészt miattam mivel elment a kedvem végleg az 1.6-tól.


bazso:
Említetted az amerikai csapatot, melynek rövid ideig a tagja is voltál. Hasznodra vált ez a kitérõ, ellestél kisebb nagyobb mesterfogásokat a tengerentúli kollégáktól?

Deep:
Persze, nagyon sokat tanultam, fõleg helyezkedés illetve taktikai elemeket illetõen. Nem kell túlbonyolítani dolgokat ahhoz, hogy sikeres legyen a csapat, tökéletesen elég egy jól begyakorolt, leegyszerûsített játék.


bazso:
Még egy kicsit ennél a témánál maradva, mennyire érzed azt, hogy Európa és Amerika kezd elszakadni egymástól. Mind a csapatok, mind pedig a szervezetek hozzáállásban mintha észrevehetõ lenne egy bizonyos fajta elmérgesedés. Azonban van most itt egy GotFrag All-Stars, ahol egymásnak eresztik a két kontinens relatíve legjobb játékosait. Választ kapunk ezáltal a fentebb említett kérdésre vagy várnunk kell egy olyan LAN-ra ahol a két nagyhatalom topcsapatai kerülnek össze?

Deep:
Szerintem egyáltalán nincs rivalizálás, jó persze odalökik az amcsik, hogy lámák a eurók. De ez inkább vicc, mint komoly, nagyon sokat mixelünk együtt, sYrox-al a dignitasból találkoztam már amcsi mixen :) Nem tudtunk egymásról, én játszottam a .50-el õ meg ilyen clowN - féle mixel játszott. Vicces szitu :) Mindenki vár a következõ CPL World Tour-ra, nekem egy nagyon jó barátom a .50-bõl, anger azt mondta, hogy beszélt pár fejessel (Torbull 3D menedzsere, valamint több nagy szervezet menedzserével), akik azt mondták, hogy jövõre a CPL WT is valószínûleg CSS lesz, valamint a következõ WCG  Source lesz. Mindez azért hihetõ, mert a CPL támogatói pontosan azokat a termékeket gyártják, amelyek a Source-ban az „elite”. Gondolok itt az AMD-re vagy az Ati-ra (tudtommal most már egy cég). Szerintem van jövõje ennek az egésznek, meglátjuk mit hoz a sors.


bazso:
Miután visszatértél újra belevetted magad az itthoni Source scene közepébe. Érzel változást az eltelt idõszak alatt?

Deep:
Igen. A dl erõsödött, az ancients gyengült, és a külföldi scene pedig nagyon sokat fejlõdött, bár szerintem két hét komolyabb gyakorlással behozható ez a hátrány, csak ahhoz csapat is kell valamint megfelelõ emberek.


bazso:
Tehát Deep visszatért, erõsíti a Debrecen Gladiators csapatát és ezek mellet még az NT csapattal is foglalkozik. Megtudhatunk egy-két információt a szervezés jelenlegi helyzetérõl?

Deep:
Egyelõre még a meghívások folynak, mivel pontos idõpontot nem tudok a kupa kezdetérõl, viszont Kodival már szervezkedtünk és összedobtunk egy egészen jó lineupot, amivel ha lehet várnék a hivatalos Nations Cup hírig :)


bazso:
Kik számíthatnak behívóra a Nemzeti Csapatba, vagy ez még hétpecsétes titok?

Deep:
Túl sok variáció nincs, egyrészt mivel már mindenki megkapta akit meghívtunk, másrészt nem sok csapatból lehet válogatni. Annyit elárulhatok, hogy ancients, dl, akarmi-gaming. Ebbõl a három csapatból lesznek emberek.


bazso:
Éppen az NT tagság miatt kerültél a támadások középpontjába. Többen úgy vélekednek, hogy ennyi kihagyás után nem igazán lenne keresnivalód az NT-ben, fõleg a szervezésében. Errõl te mit tudsz, valamint hogy állsz ehhez a dologhoz?

Deep:
Szervezõkészségem úgy érzem megfelelõ a dolgok kezeléséhez, hiszen az ancients-ben is nagyon sok részem volt ebbõl (úgy gondolom nem végeztem rosszul a feladatom sõt!).  Nem tudok mit mondani a kihagyással kapcsolatban, bárkivel kiállok szívesen :) Aki ismer és lát nap mint nap játszani, az tudja, hogy egy AWM-re van csak szükségem :)


bazso:
Milyen véleménnyel vagy a jelenlegi ancients-rõl (itt értem az 1.6-os részleget is), tartod még velük a kapcsolatot? Kiszámítható kérdés, de sokakat érdekel: mennyire vágysz vissza oda?

Deep:
Szerintem nagyon leengedett a Source csapat, sokkal többre képesek, viszont nem látok bele a csapatba, a sok lineup változás illetve a kevéske gyakorlás kihat a teljesítményre.Amikor akira meghívta a stYle-t az ancientsbe, akkor az elsõ szavam az volt, hogy ennél jobb döntése nem is lehetett volna az ancients menedzsmentnek, továbbra is ez a véleményem. Nagyon jó döntés volt õket odavinni , mivel magasan Magyarország illetve a régió legjobb csapata  és talán többre is hivatott minthogy Magyarországon elsõ legyen.
Ancients hm :) Számomra ez nem egy név, számomra az ancients egy örök emlék, amelyet soha az életemben nem fogok kiverni a fejembõl, a mai napig Szingapúrral álmodok, a sok idiótával a medencében vagy a tengerparti focizás (akira te szemét mindig a lábamat rúgtad :) ) vagy a hannoveri ECG,  bármit megadnék, hogy életemben megtörténjen még egyszer ez.


bazso:
Szombaton PGCC Lan, az õszi szünetben pedig jön a D-LAN 7. Kilátogattál a Mammutba PGCC-re vagy legközelebb csak a D-LAN-on láthatunk?  

Deep:
PGCC LAN-ra sajnos nem tudtam elmenni, mivel vasárnap ziTi csapata ellen, a Szolnok Soldiers ellen egy igen fontos mérkõzésem volt, úgyhogy választanom kellett, és a foci számomra fontosabb. A D-LAN 7-re remélem kijutok, bár lehet az SLKS-en veszek majd részt a dragonz-al, még meglátjukm hogyan alakulnak a dolgok.


bazso:
Nem véletlenül kérdeztem ezt a két hazai lant, mivel nem szerepelsz egyik magyar csapat játékoskeretében sem. Nehéz is lenne az új csapatoddal itt részt venni, mivel minden egyes tag más országból származik. Mint arról már többen is értesültek, jelenleg te most a német illetõségû dragonality európai csapatában játszol. Igen egyszerû a kérdés: Miért a dragonz, miért nem egy hazai csapat, valamint hogyan kerültél bele a csapatba?

Deep:
Amikor „visszatértem” szinte könyörögtem az ancientsnek, hogy hadd játsszak velük, akár a hatodik szerepét is elvállaltam volna, de se 6-ikra nem volt szükségük, se nem akartak változtatni a lineupon. Így maradt a mixelgetés, majd megkerestek a dragonzosok, hogy mi lenne, ha nekik játszanék és pár hét közös tesztgyakorlás után, elfogadtam az ajánlatot.


bazso:
Azon olvasóinknak, akik nem igazán ismerik az ott játszókat, kérlek mutasd be röviden a csapattársaidat!

Deep:
Nem nagyon ismerek jobb európai csapatot, a legjobbak kerültek ide.
Shift: angol nyugalommal felszerelt svéd aimbot.
Cozman: idegbeteg, ugyanakkor egy állat tud lenni ha akar.
Jim: nyugodt dán virtus, egy állat õ is :)
Bazix: a legjobb észt játékos, õ a mi Pikink 
Deep: nem, én nem vagyok a legjobb, a többiekre értem.


bazso:
Eddig a dragonality leginkább egy váróteremként, melegedõként mûködött, ahol a megfáradt játékosok megállnak egy idõre. Jöttek-mentek a játékosok, hétrõl-hétre, folyton változott a felállás. Nem félsz, hogy ez a mostani LU sem húzza sokkal tovább, mint az elõzõek?

Deep:
Nem, ez a dragonality nagyon jó, és amíg van eredmény nem hiszem, hogy barmi probléma lenne, ugyanakkor ha kapnék egy lehetõséget az ancients-tõl az teljesen felborítana mindent.


bazso:
Mivel a dragonality css szakosztályának megszûnése elõtt igen szép sikereket ért, mennyire nehezedik nyomás a csapatara és rád, hogy a régi a fényében tündökölhessen?

Deep:
Semennyire, játszunk ahogy tudunk, szerencsére eddig minden sikeres (lekopogom).


bazso:
Mennyire igazak azok az információk, hogy a dragonz.eu elhagyja a védelmezõ szárnyakat és másik szervezethez csatlakozik?

Deep:
Te kis huncut ezt titokban beszéltük, de ha már kiderült akkor elmesélem a story-t, történt ugyanis, hogy miNo, aki az egyik tulajdonosa a szervezetnek, összeférhetetlenség miatt elhagyja a csapatot , és mivel õ volt a mi managerünk, megígérte, hogy egy sokkal jobb szervezetnél tudnánk folytatni ha szeretnénk, gondolok itt a minõségi szerverekre, a pénzre és a gamer cuccokra. Viszont nekem ez ellen annyi kivetnivalóm volt, hogy amíg nem biztos semmi addig ne hagyjuk el dragonz-t mert nekem tetszik ez az egész.


bazso:
A dragonality után, ha úgy esik, játszanál egy itthoni csapatban?

Deep:
Csakis az ancientsben.


bazso:
Õszintén megvalva a mútlkori GameOn ligás meccseitek után kicsit meglepdõtem az eredményeken. Ennyire egységes a csapat és a kommunikáció is?

Deep:
Igen, mindenki ott van fejben, taktikában, illetve kommunikációban i , nem olyan nehéz megtanulni a helyeket angolul, nagyrészt alapból vágja az ember kis nyelvtudással.


bazso:
Ha jól tudom, akkor több külföldi lanra is tervezitek a nevezést, konkrétan melyek ezek, hol lehet téged majd megtalálni?

Deep:
SLKS-re szeretnénk elmenni, mivel ott lesz a Cadre illetve a logitech.fi, és kellenek a skalpok de nagyon :)


bazso:
Köszönöm a válaszokat és az idõdet, sok sikert az internacionális csapatban, remélem hasonló sikereket érsz el mint az ancients csapatában. Utolsó szó szokás szerint a vendégé, én búcsúzok. Viszlát!

Deep:
Én is nagyon szépen köszönöm az interjút, utolsó szó jogán szeretnék a feltörekvõ játékosokhoz szólni pár szót. A sok gyakorlás és a kitartás meghozza a gyümölcsét, a lényeg az elszántság, a többi jön magától.

ui.: JÁRJATOK AMCSIFOCI MECCSRE , mert jó. :)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Lehet-e CS2-t játszani MAC-en?
Míg a legtöbb játékos Windowson fogja megtapasztalni a CS2-t, sok játékosnak lehet, hogy a CS2-t Macen szeretné játszani. Korábban a CS:GO natívan támogatta a Mac-et, bár az új játékban ez nem ilyen egyszerű.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 2883
 
1450
 
 
 
kép 3620
 
1483
 
 
kép 4253
 
1494
 
 
 
kép 4842
 
2322
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu