Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. augusztus 13. 3 hozzászólás
 

Újabb nagy szervezet veszi fel a holnaphoz 1 hétre megjelenő Counter-Strike: Global Offensive-et hivatalos játékai közé. A legnagyobb számítógépes fesztiválon, a DreamHack-en is fő versenyszámként fog szerepelni a CSGO idén télen!

Az ESWC után a DreamHack szervezete is letette voksát a Counter-Strike: Global Offensive mellett, így a novemberben megrendezésre kerülő „téli” kiadásukon már a jövő hét kedden megjelenő CSGO is szerepelni fog!

De inkább nézzük a hivatalos közleményt:

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a DreamHack Winter 2012 rendezvényünkön a Counter-Strike: Global Offensive fő játékként fog szerepelni az 5on5 versenyszámok között. A tornán 16 csapat fog részt venni a legjobb Counter-Strike együttesek közül, akik között meghívott és természetesen kvalifikációs úton bekerülő gárdák is fognak szerepelni. A kvalifikálásra több lehetőség is lesz, online bajnokság mellett LAN-os kvalifikáció is várja a résztvevőket, amely egyébként nyitott lesz bármely BYOC-résztvevő csapat számára.

És természetesen igen nagy nyereményalap várja majd a résztvevőket! A DreamHack Winter 2012 rendezvényén a Counter-Strike: Global Offensive csapatokat összesen 300.000 Svéd Korona (cirka 10 millió Forint – a szerk.) fogja várni! Ez a valaha volt legmagasabb pénznyeremény, bármilyen Counter-Strike versenyszámot is veszünk alapul a DreamHack történetében.

„A Counter-Strike mindig is az egyik legnépszerűbb játék volt a skandináv régióban és a játék már a korai szakaszában világversenyen is megmutathatja magát, ami egyébként egy evidens lépés volt a DreamHack részéről” – nyilatkozta Robert Ohlen, a DreamHack vezérigazgatója. „Az eSport halad előre és véleményünk szerint a CS: Global Offensive fontos része lesz ennek a procedúrának”.

A verseny végső fázisa a DreamHack eSport Hallban kerül megrendezésre, míg a döntő a DreamArena hatalmas közönsége előtt lesz lejátszva. A legjobb mérkőzéseket élőben is nyomon lehet majd követni HD felbontásban, természetesen mindezt teljesen ingyen és bérmentve, köszönhetően egyik partnerünknek, a Twitch TV-nek.

„Célunk az, hogy közelebb hozzuk a nagyérdeműhöz a Counter-Strike világát, meg szeretnénk mutatni, hogy hiába volt az elmúlt években elutasított játék a Counter-Strike, a fejlesztés meghozta a gyümölcsét” – mondta Tomas Hermansson, az eSport szekció vezetője. „Nemcsak világ legjobb kommentátorait és szakértőit fogjuk elhozni, de megpróbáljuk az élő FPS-játékot a mérkőzés előtt és után is elemezni egy TV-stúdióban a mérkőzések között”.

A Counter-Strike: Global Offensive augusztus 21-től lesz kapható a Steam hálózatában, jobb lesz, ha már most elkezditek a gyakorlást! A jegyek a DreamHack Winter 2012-re már kaphatóak!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SancheZsnz

aug. 13., 19:39
na meg a vegen lesz normalisan tamogatott fps jatek
 
 
 
 

csab1k

aug. 13., 18:40
zsííír
 
 
 
 
noavatar

NascarNSX

aug. 13., 17:43
Asszem beindult az elet a CS:GO korul, mar csak egy WCG kellene ha a buzi Samsung nem az Online mellett rakna le a voksot :P
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3370
 
1510
 
 
 
kép 3301
 
1771
 
 
kép 3559
 
1475
 
 
 
kép 2764
 
1558
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu