Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. november 21. 32 hozzászólás
 

A DreamHack Winterrel kapcsolatosan több kérdés is felmerülhet: Meg tudják-e állítani a NiP-et? Felsorakozik-e más csapat a két óriás mellé? Mire lesznek képesek az ESWC-ről lemaradó csapatok? Illetve még mindezek előtt kik csatlakoznak a 14 csapat mellé a BYOC-kvalifikáció során? A kérdésekre a válaszokat a közvetítésünkben megtaláljátok!

Itt a második nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive offline rendezvény, ami csütörtökön veszi kezdetét és egészen vasárnapig tart. Összesen 16 csapatnak adatik meg, hogy részt vehessenek a DreamHack Winter 2012 rendezvényén Jönköpingben, Svédországban. A versenyről a következő 4 napban folyamatosan naprakészen tájékozódhattok itt, a CS2HU hasábjain.

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
november 24.
Véget ért a DreamHack Winter CSGO 2012. A nyertes pedig magabiztosan nyerte meg a LAN-t. Gratulálunk az 1. helyezettnek ( Svédország NiP - Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt), illetve a 2. helyezettnek( Franciaország VeryGames - Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz ) is. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és követtétek a közvetítést. További szép estét kívánok mindenkinek. Bye.
 
november 24.
Az első féidő eredménye a következő : Svédország NiP 14-1 Franciaország VeryGames
 
november 24.
A következő map információim szerint 18:00-kor kezdődik.
 
november 24.
A SvédországNiP a döntő első mapján jobbnak bizonyult ellenfelénél. 16-9-es arányban aratott győzelmet. A következő map a de_inferno_se lesz.
 
november 24.
Elkezdődött a döntő 1. mapja ami nem más mint a de_dust2_se. A Franciaország VeryGames kezdett a védekező-, míg a SvédországNiP a támadó oldalon kezdett.
 
november 24.
A döntő 16:00-kor veszi kezdetét.
 
november 24.
SvédországNiP vs. Angliamouseesports 2. map 16-5. Ez az jelenti, hogy a döntőben a FranciaországVerygames vs. SvédországNiP mérkőzést láthatjuk.
 
november 24.
A Franciaország VeryGames a döntőben! Ugyanis a 2. mapot is -mondhatni- simán hozta 16:9-re.
 
november 24.
A SvédországNiP vs. Anglia mouseesports mérkőzésen a SvédországNiP gárdája kerekedett felül, 16-14 arányban nyerték az 1. mapot. Hamarosan folytatódik a mérközés a de_nuke_ve pályával.
 
november 24.
A Franciaország VeryGames felülmúlta a Svédország Lemondogs gárdáját 16:5 arányban a de_dust2_se pályán. A következő pálya a de_inferno_se lesz. Hamarosan keződik.
 
november 24.
SvédországNiP vs Anglia mousesports első félidei eredménye: 9:6 ;FranciaországVeryGames vs Svédország Lemondogs első féidő: 10:5
 
november 24.
Perceken belül megkezdődnek a elődöntő mérkőzései, amelyek a következők : SvédországNiP vs Anglia mouseesports illetve a Franciaország Team VeryGames vs Svédország Lemondogs . Jó szurkolást kívánok mindenkinek.
 
november 24.
A másik ágon már tegnap este eldőlt, hogy Svédország Ninjas in Pyjamas vs Anglia mousesports összecsapás lesz.
 
november 24.
Így tehát az is eldőlt, hogy a 13:00-kor kezdődő másik elődöntőben Franciaország Team VeryGames vs Svédország Lemondogs mérkőzést fognak rendezni.
 
november 24.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs USA Team Dynamic @ de_train_se 16-11, összesítésben 2-0 a VeryGames-nek.
 
november 24.
A meccs folytatódik, az állás jelenleg 13-10 a franciáknak.
 
november 24.
A VG vs Dynamic meccsen továbbra is Ex6TenZ-re várunk, aki az utolsó körben kifagyott talán 12-10-es állásnál.
 
november 24.
Végeredmény: Svédország Absolute Legends vs Svédország Lemondogs @ de_dust2_se 7-16, összesítésben 2-0 a Lemondogs-nak!
 
november 24.
A másik meccsre is vessünk egy pillantást, ahol a Lemondogs már 15-6-ra vezet de_dust2_se mapon.
 
november 24.
Félidőben: Franciaország Team VeryGames vs USA Team Dynamic @ de_train_se 9-6.
 
november 24.
Első map végeredménye: Svédország Absolute Legends vs Svédország Lemondogs @ de_inferno_se 13-16.
 
november 24.
A francia és az amerikai csapat most éppen de_train_se pályán próbálja dűlőre vinni a mérkőzést - vagy éppen egy 3. mapig vinni, valószínűleg a Dynamic nem adná még fel annak ellenére sem, hogy az első mapon sima vereséget szenvedtek.
 
november 24.
Első map végeredménye: Franciaország Team VeryGames vs USA Team Dynamic @ de_inferno_se 16-6.
 
november 24.
Rosszul írtam az imént, a Lemondogs vezet az aL.Razer ellen, jelenleg 15-9 az állás de_inferno_se mapon.
 
november 24.
Tegnap este a Svédország Ninjas in Pyjamas és a Anglia mousesports is az elődöntőbe lőtte magát, előbbinek a Brazília Team TargeTDown nem okozott túl nagy akadályt, míg az angolok a Dánia Copenhagen Wolves-t fektették két vállra meglepően könnyedén. Ők találkoznak majd egymással 13:00-kor az elődöntőben.
 
november 24.
A másik összecsapáson a Franciaország Team VeryGames 10-5-re vezet szintén a félidőben a tengerentúli USA Team Dynamic ellen.
 
november 24.
Jelenleg két mérkőzés zajlik, egy svéd rangadó, ami az első mapnál jár és félidőben az Svédország Absolute Legends 11-4-re vezet a Svédország Lemondogs ellenében.
 
november 24.
Jó reggelt mindenkiNET! Lássuk, hogy áll a DreamHack Winter versenye...
 
november 23.
20:00-tól tehát: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Brazília Team TargeTDown @ hltv1.verygames.net:27050 Dánia Copenhagen Wolves vs Anglia mousesports @ hltv1.verygames.net:27051
 
november 23.
És a negyedik, egyben utolsó prásoítás: Svédország Lemondogs vs Svédország Absolute Legends, a két DreamHack selejtezős együttes egyből összekerül a rájátszás első körében.
 
november 23.
A harmadik párosítás: Franciaország Team VeryGames vs USA Tean Dynamic
 
november 23.
A második párosítás: Dánia Copenhagen Wolves vs Anglia mousesports
 
november 23.
Az első párosítás: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Brazília Team TargeTDown
 
november 23.
Természetesen a rájátszás párosításait sorsolja ReDeYe, lurppis és Nixon.
 
november 23.
Élő sorsolás veszi kezdetét néhány pillanaton belül a livestreamen! Tapadjatok a monitorokra!
 
november 23.
Tehát a rájátszásba jutó csapatok: 'A' - Svédország Ninjas in Pyjamas és #Anglia mousesports 'B' - Dánia Copenhagen Wolves és Brazília Team TargeTDown 'C' - Franciaország Team VeryGames és Svédország Absolute Legends 'D' - Svédország Lemondogs és 'us' Team Dynamic
 
november 23.
Ha minden igaz, akkor 20:00-kor jön két rájátszásbéli első körös mérkőzés, holnap reggel 10:00-kor pedig a másik kettő.
 
november 23.
Az Anexis tehát veretlenül zárta a csoportköröket, hasonlóan a másik 3 csoport első helyezettjéhez, ám ezen a 3 mérkőzésen gyűjtött 3 pontja nem volt elegendő a továbbjutáshoz.
 
november 23.
És itt egy újabb döntetlen. Végeredmény: Germany n!faculty vs Dánia Anexis eSports 15-15.
 
november 23.
Ezzel a körrel pedig eldőlt minden: MSL 1v3-ban inkább mentette a desertjét, amivel a németek már a 15. körüket húzták be, ezzel pedig a USA Team Dynamic jutott a rájátszásba!
 
november 23.
14-13 már a németeknek, miután qk-Mantis A lerakón megint megmutatta, hogy az AWP nemcsak messzire nagyon jó fegyver. Bár a németek már csak a becsületükért küzdenek, hiszen a Dynamic-kal lenne ugyanannyi pontjuk, de az egymás elleni eredmény a tengerentúliakat juttatná a rájátszsába. 14-13.
 
november 23.
A döntetlen egyik csapatnak sem jó, hiszen ebben az esetben a USA Team Dynamic lépne tovább...
 
november 23.
smn ezen a meccsen az Germany n!faculty legjobbja, a dánok eco körében 1v1 szituációban kapta el MSL-t, ezzel döntetlenre állítva az állást. 13-13.
 
november 23.
qk-Mantis kimagasló ESWC szereplése nem volt véletlen... Embertelen, amit most is húzott AWP-vel 1v1 szituációban. Ám még mindig a dánok vezetnek, 13-12 az állás jelenleg.
 
november 23.
Részeredmény: Germany n!faculty vs Dánia Anexis eSports 10-12 @ de_dust2_se.
 
november 23.
Az imént rosszul mondtam, a Dynamic és az Anexis között nem döntene a körkülönbség, hiszen ha a dánok verik az n!faculty-t, akkor 5 ponttal ők a másodikok.
 
november 23.
A svédek már továbbjutottak a csoportból, méghozzá első helyen, a második pedig vagy az Anexis lesz, vagy a Dynamic.
 
november 23.
És megszületett a szenzáció! Végeredmény: Svédország Lemondogs vs USA Team Dynamic 16-4!
 
november 23.
15-4-re vezet már a Svédország Lemondogs a USA Team Dynamic ellen!
 
november 23.
Ha jól a HLTV.org félidei eredménye, akkor jelenleg az Germany n!faculty 11-4-re vezet a Dánia Anexis eSports ellen de_dust2_se mapon. 11 kört védtek a németek...
 
november 23.
A Lemondogs már 12-4 arányban vezet a tengerentúli Dynamic ellen. Érik egy újabb meglepetés! Ennek tudatában a másik mérkőzés végeredményének tekintetében is latolgassunk: Ha az n!faculty győzne, akkor a Dynamic jutna tovább egymás elleni eredménynek köszönhetően. Ha az Anexis nyerne, akkor a körarány döntene a Dynamic és az Anexis között. Érdekes lesz...
 
november 23.
'D' csoport utolsó körének párosításai: Germany n!faculty vs Dánia Anexis eSports USA Team Dynamic vs Svédország Lemondogs
 
november 23.
Érdekes helyzet alakult ki ezzel, hiszen az utolsó kör előtt még bárki továbbjuthat ebből a kvartettből.
 
november 23.
A döntetlenek estéje... Vagy a döntetlenek csoportja? Végeredmény: Svédország Lemondogs vs Germany n!faculty 15-15. USA Team Dynamic vs Dánia Anexis eSports 15-15.
 
november 23.
Pillanatokon belül kezdődik a DreamHack Winter csoportköreinek utolsó előtti fordulója, ahol Anexis vs Dynamic és n!faculty vs Lemondogs mérkőzéseket rendeznek. A németeknek kötelező a győzelem, ha tovább szeretnének jutni, ahogy az Anexis-nek is a Dynamic ellen.
 
november 23.
Két végeredmény: USA Team Dynamic vs Germany n!faculty 16-9. Dánia Anexis eSports vs Svédország Lemondogs 15-15. Tehát a másik DH kvalis csapat sem gondolja úgy, hogy a csoportkör jelenti majd nekik a banzáj végét...
 
november 23.
Hiába játszik az ESWC-n 4. helyet megkaparintó német gárda kedvenc mapján, a de_inferno_se-n, egyelőre a tengerentúliak vezetnek 12-8-ra.
 
november 23.
Ezekben a percekben vette kezdetét a 'D' csoport első köre. A USA Team Dynamic vs Germany n!faculty mérkőzést követhetitek nyomon a streamen, míg az Dánia Anexis eSports vs Svédország Lemondogs összecsapásra a GOTV IP szolgál.
 
november 23.
Folytatás 3 óra magasságában a 'D' csoport első körével.
 
november 23.
Végeredmény: Svédország Absolute Legends vs Finnország The Hawks @ de_dust2_se 16-9.
 
november 23.
És vége... Az aL.Razer úgy gondolta, hogy nem áll meg a kvalifikáció megnyerésénél, a rájátszásban is részt szeretnének venni.
 
november 23.
Ezzel már az is eldőlt, hogy az Svédország Absolute Legends jutott a legjobb 8-ba!
 
november 23.
Hiába került szépen a védők mögé allu, egy tökéletes füstnek "köszönhetően" nem tudta leszedni a bombát hatástalanító pronaxot. 15-9.
 
november 23.
rdl és pronax szállította az első védő körét az aL.Razernek, megtörve ezzel a Hawks "hegemóniáját". 13-9.
 
november 23.
zneel majdnem 1v5-öt hozott, de csak 3-at sikerült elkapnia, így sorban a 6. győztes körét könyvelhette el a Finnország The Hawks. Az állás már 12-9, de még mindig az Svédország Absolute Legends vezet.
 
november 23.
Az első négy terrorista körét sikerrel abszolválta a Hawks, életben tartva ezzel győzelmi reményeiket. Az állás jelenleg 12-7 az aL.Razernek.
 
november 23.
A Franciaország Team VeryGames eközben 16-3 arányú földbe döngölést hajtott végre a Dánia 3DMAX!-on. Ezzel előbbi együttes 100%-os teljesítménnyel ment tovább a legjobb 8 közé, míg utóbbi óriási meglepetésre mindhárom mérkőzését elvesztette a csoportjában.
 
november 23.
Az utolsó védő körét hozta a Finnország The Hawks, de így is megsemmisítő eredmény született a félidőben: 12-3-ra vezet az Svédország Absolute Legends, akik tehát a támadó köreik 80%-át behúzták. Meglátjuk, fel tud-e innen állni a finn együttes...
 
november 23.
de_dust2_se-n folyik a sorsdöntő mérkőzés, az aL.Razer eleddig szépen támad, 7-2-re vezetnek a Hawks ellen.
 
november 23.
Az Svédország Absolute Legends vs Finnország The Hawks összecsapás háromesélyes mérkőzés lesz, ha a svédek nyernek, övék a továbbjutás, ugyanígy ha a finnek nyernek, akkor ők jutnak tovább - döntetlen esetén a körarány fog dönteni, melyben jobb az aL.Razer. Tehát a Hawks-nak mindenképpen győznie kell, ha tovább szeretne jutni a legjobb 8 közé. Hamarosan kezdődik az utolsó kör.
 
november 23.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Finnország The Hawks @ de_dust2_se 16-12. A VG első helye már garantált, az utolsó körben pedig az is eldől, hogy a finnek vagy a svédek jutnak tovább a franciák mellett a 'C' kvartettből.
 
november 23.
A másik mérkőzésen a Franciaország team VeryGames jelenleg 11-9-re vezet a Finnország The Hawks ellen de_dust2_se mapon.
 
november 23.
A Dánia 3DMAX! a második mérkőzésén is vereséget szenvedett, az Svédország Absolute Legends de_mirage_csgo-n 16-8 arányú vereséget mért rájuk. Ezzel valószínűleg meg is pecsételődött a dánok sorsa, csoportból való kijutásban már nem is nagyon reménykedhetnek.
 
november 23.
A 'C' kvartett első köre már véget is ért közben, a Franciaország Team VeryGames 16-11 arányban múlta felül az Svédország Absolute Legends gárdáját, míg a Finnország The Hawks nagy meglepetésre 16-14 arányban győzedelmeskedett a Dánia 3DMAX! ellenében!
 
november 23.
Az említett két csapat pedig: Svédország Absolute Legends - lidde, pita, pronax, rdl, zneel -> 'C' csoport Svédország Lemondogs - berg, cype, Spitfire, twist, zajp -> 'D' csoport
 
november 23.
A BYOC-kvalifikáció a tegnap este folyamán ért véget, két svéd együttesnek sikerült megkaparintania azt a bizonyos két helyet, ami a DreamHack Winteren való részvételt eredményezte.
 
november 23.
Újra itt!
 
november 22.
Immáron a közvetítésben és a mérkőzéseknél is minden eredmény aktuális!
 
november 22.
Ha minden igaz, akkor ezekben a percekben csaptak bele a BYOC-kvalifikációba a csapatok, azok, akik nincsenek még ott a fő versenyszám résztvevői között. Két együttes számára van lehetőség a 'C', illetve a 'D' csoport üresen lévő helyeire bekerülni - előbbiben a Franciaország Team VeryGames és a Dánia 3DMAX! vár az egyik BYOC-győztesre, a másikban pedig az Dánia Anexis eSports-cal és a Germany n!faculty-val kell majd farkasszemet néznie a szerencséseknek többek között.
 
november 22.
Az 'A' mellett a 'B' csoport mérkőzései is véget értek. Talán nem meglepetésre a Dánia Copenhagen Wolves 100%-os teljesítménnyel zárt, viszont az már inkább meglepetés, hogy a második helyen a 'B' kvartettben a Brazília Team TargeTDown végzett. A brazil együttes egyedül a CPHWolves ellen hasalt el, ám sem a USA Curse, sem pedig a Svédország gosu nem okozott nekik túl nagy akadályt.
 
november 22.
A NiP megverte az ESC-t is, ezzel 100%-os teljesítménnyel zárta a csoportkört. A fnatic nagy csatában vereséget szenvedett a mouztól, így az angol és norvég játékosokból álló "egerek" jutottak tovább a rájátszásba. A 'B' csoport meccsei 15:00-kor kezdődnek.
 
november 22.
Az 'A' csoport utolsó két mérkőzését, a Svédország Ninjas in Pyjamas vs Lengyelország ESC Gaming tét nélküli összecsapást a hltv1.verygames.net:27050-es IP-n, míg a továbbjutásról döntő Anglia mousesports vs Dánia fnatic mérkőzést a hltv1.verygames.net:27051-es IP-n követhetitek nyomon.
 
november 22.
Az eredményeket néhány percen belül a coverage-ben és a mérkőzések menüpontban is frissítjük.
 
november 22.
A mouz egyébiránt az első körben a Lengyelország ESC Gaminget kapta el, 16-6-ra nyertek az angolok infernón, míg a lengyelek már búcsúztak is a további küzdelmektől, hiszen meglepetésre a fnatic meg tudta őket verni a 2. körben 16-7-re nuke-on.
 
november 22.
Az 'A' csoport az utolsó köréhez érkezett. Eddig a Svédország Ninjas in Pyjamas 100%-os, az első körben a Dánia fnatic-et verték 16-6-ra nuke-on, a másodikban pedig egy szoros mérkőzésen diadalmaskodtak a Anglia mousespots felett, 16-14 mirage-en.
 
november 22.
Egy örömteli fizika zárthelyi után nézzük, mi történt eddig a DreamHacken.
 

 
NiPFifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT
mousesportsMx, prb[9], pt, RattlesnK, stingeR
0296%
004%
 
nov. 24., 13:00
TV: hltv1.verygames.net:27050
0
 

 
VERYGAMESEx6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
Lemondogsberg, cype, Spitfire, twist, zajp
02100%
000%
 
nov. 24., 13:00
TV: hltv1.verygames.net:27051
0
 

 
VERYGAMESEx6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
NiPFifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT
0024%
0276%
 
nov. 24., 16:00
TV: hltv1.verygames.net:27050
0
 

DreamHack Winter 2012 | Végeredmény

1. place Svédország Ninjas in Pyjamas
150 000 Svéd Korona
2. place Franciaország Team VeryGames
75 000 Svéd Korona
3. place3-4. Anglia mousesports
25 000 Svéd Korona
3. place3-4. Svédország Lemondogs 25 000 Svéd Korona
5-8. Svédország Absolute Legends
5-8. USA Team Dynamic
5-8. Dánia Copenhagen Wolves
5-8. Brazília Team TargeTDown

DreamHack Winter 2012 | Rájátszás

Ágrajz nagyítása

Svédország Ninjas in Pyjamas 02
mirage 16-5, inferno 16-10
Svédország Ninjas in Pyjamas xx
Brazília Team TargeTDown 00

dust2 16-14, nuke 16-5
Svédország Ninjas in Pyjamas xx
Dánia CPHWolves 00
mirage 11-16, nuke 3-16
Anglia mousesports xx
Anglia mousesports 02
dust2 16-9, inferno 16-1
Svédország Ninjas in Pyjamas 1. place
Franciaország VeryGames xx
inferno 16-6, train 16-11
Franciaország VeryGames xx
USA Team Dynamic xx

dust2 16-5, inferno 16-9
Franciaország VeryGames xx
Svédország Lemondogs 02

inferno 16-13, dust2 16-7
Svédország Lemondogs xx
Svédország aL.Razer 00

DreamHack Winter 2012 | Csoportmeccsek

1. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
1 Svédország NiP vs. Dánia fnatic A nuke #1 16:06
1 Lengyelország ESC Gaming vs. Anglia mouz A inferno #2 06:16
1 Dánia CPHWolves vs. Brazília TeamTD B train #1 16:06
1 USA Curse vs. Svédország gosu B nuke #2 15:15
1 Franciaország VeryGames vs. Svédország aL.Razer C nuke #1 16:11
1 Dánia 3DMAX! vs. Finnország Hawks C inferno #2 14:16
1 Dánia Anexis vs. Svédország Lemondogs D mirage #1 15:15
1 Germany n!faculty vs. USA Dynamic D inferno #2 09:16
2. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
2 Svédország NiP vs. Anglia mouz A mirage #1 16:14
2 Dánia fnatic vs. Lengyelország ESC Gaming A nuke #2 16:07
2 Dánia CPHWolves vs. Svédország gosu B dust2 #1 16:06
2 USA Curse vs. Brazília TeamTD B train #2 11:16
2 Franciaország VeryGames vs. Finnország Hawks C dust2 #1 16:12
2 Dánia 3DMAX! vs. Svédország aL.Razer C mirage #2 08:16
2 Dánia Anexis vs. USA Dynamic D dust2 #1 15:15
2 Germany n!faculty vs. Svédország Lemondogs D inferno #2 15:15
3. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
3 Svédország NiP vs. Lengyelország ESC Gaming A nuke #1 16:10
3 Anglia mouz vs. Dánia fnatic A dust2 #2 16:14
3 Dánia CPHWolves vs. USA Curse B nuke #1 16:14
3 Svédország gosu vs. Brazília TeamTD B nuke #2 07:16
3 Franciaország VeryGames vs. Dánia 3DMAX! C nuke #1 16:03
3 Finnország Hawks vs. Svédország aL.Razer C dust2 #2 09:16
3 Dánia Anexis vs. Germany n!faculty D dust2 #1 15:15
3 USA Dynamic vs. Svédország Lemondogs D inferno #2 04:16

DreamHack Winter 2012 | Csoportállások

'A' csoport M G D V K P
Svédország Ninjas in Pyjamas
3 3 0 0 48:30 9
Anglia mousesports
3 2 0 1 46:36 6
Dánia fnatic 3 1 0 2 36:39
3
Lengyelország ESC Gaming 3 0 0 3 23:48 0
'B' csoport M G D V K P
Dánia Copenhagen Wolves
3 3 0 0 48:26 9
Brazília Team TargeTDown
3 2 0 1 38:34 6
USA Curse 3 0 1 2 40:47
1
Svédország gosu
3 0 1 2 28:47 1
'C' csoport M G D V K P
Franciaország Team VeryGames
3 3 0 0 48:26 9
Svédország Absolute Legends
3 2 0 1 43:33 6
Finnország The Hawks 3 1 0 2 37:46 3
Dánia 3DMAX!
3 0 0 3 22:48 0
'D' csoport M G D V K P
Svédország Lemondogs
3 1 2 0 46:34 5
USA Team Dynamic 3 1 1 1 35:41 4
Dánia Anexis eSports
3 0 3 0 45:45
3
Germany n!faculty
3 0 2 1 39:46 2

DreamHack Winter 2012 | Csapatok és felállások

Dánia 3DMAX! dupreeh, gravityy, socN, vnG, xlo
Dánia Anexis eSports
cajunb, MSL, Nille, Pimp, ruggah
Dánia Copenhagen Wolves
gla1ve, Herden, HUNDEN, Nico, smF
USA Curse
anger, frozt, juv3nile, Michael3D, Skadoodle
Lengyelország ESC Gaming kuben Loord, Neo, pasha, TaZ
Dánia fnatic Friis, karrigan, MODDII, Rytter, trace
Svédország gosu cayzer, hoddi, snokz, tinka, waver
Anglia mousesports Mx, pt, prb[9], RattlesnK, stingeR
Germany n!faculty asmo, disruptor, Kirby, qk-Mantis, smn
Svédország Ninjas in Pyjamas Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
USA Team Dynamic adreN, AZK, KiKO, PEX, swag
Brazília Team TargeTDown cogu, Rkz, steel, zakk, zqk
Franciaország Team VeryGames Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
Finnország The Hawks allu, naSu, natu, reflex, ScurK
Svédország Absolute Legends lidde, pita, pronax, rdl, zneel
Svédország Lemondogs berg, cype, Spitfire, twist, zajp

DreamHack Winter 2012 | GOTV IP címek

Steam GOTV 1: hltv1.verygames.net:27050
Steam GOTV 2: hltv1.verygames.net:27051
Steam GOTV 3:
Steam GOTV 4:

DreamHack Winter 2012 | Menetrend

'A' csoport:
  • Csütörtök 10:00 - 1. kör
  • Csütörtök 11:00 - 2. kör
  • Csütörtök 12:00 - 3. kör
'B' csoport:
  • Csütörtök 14:00 - 1. kör
  • Csütörtök 15:00 - 2. kör
  • Csütörtök 16:00 - 3. kör
'C' csoport:
  • Péntek 10:00 - 1. kör
  • Péntek 11:00 - 2. kör
  • Péntek 12:00 - 3. kör
'D' csoport:
  • Péntek 14:00 - 1. kör
  • Péntek 15:00 - 2. kör
  • Péntek 16:00 - 3. kör
Rájátszás:
  • Péntek 20:00 - Első és második negyeddöntős párosítás
  • Szombat 10:00 - Harmadik és negyedik negyeddöntős párosítás
  • Szombat 13:00 - Két elődöntő
  • Szombat 16:00 - A döntő első mapja a játéktéren
  • Szombat 18:00 - A döntő maradék mapja(i) a színpadon, a DreamArena Extreme-en

DreamHack Winter 2012 | Információk

Helyszín: Jönköping, Svédország
Versenyszám: Counter-Strike: Global Offensive 5v5
Időpont: 2012. november 22-25.
Összdíjazás: 300 000 Svéd Korona (cirka 10 millió Forint)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 32 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar

Daisy

nov. 25., 18:33
D2-ről jutott eszembe, hogy a VG példát vehetett volna az ASES-ről akik 15-15-re hozták azt a mappot a NIP ellen :D Na az nem semmi meccs volt ;-)
 
 
 
 
.LnB  Biztos nem ők fogják megszorongatni a NiP-et. Erre fogadni mernék, én a Navi-t nem ismerem de hallottam róluk, és az eredményeikről. Itt a mouz fog feljönni, és talán a Navi. Bár felesleges találgatni sok minden lehet. De a fnatic mániát nem értem :)
 

n0Rb1

nov. 25., 16:08
A mouzra nem fogadnék nagy tételben, ha jól tudom, akkor ez a felállásuk ráadásul nem is egy hivatalos mouz lineup volt (Hughsy és RE1EASE helyén ugye prb és stingeR játszottak), és azt sem tartom valószínűnek, hogy a szép eredmény miatt együtt fognak maradni így 5-en.
A Na'Vi meg az ukrán LAN-on kívül szerintem egyelőre nem fog megjelenni sehol, úgyhogy arra még várnunk kell, hogy megmutassák a foguk fehérjét. Én speciel a fnatic-ben látok fantáziát, elvégre is a 2012-es év legjobb 1.6 csapata volt ők, és ahhoz képest, hogy alig volt idejük a K1 liga után globálisan támadni, az ESC-t csak-csak elkapták (aki persze eddig harmat gyengék).
De én sem értem, hogy egy VeryGames miért nem képes egyáltalán megszorongatni a NiP-et, ESWC-n ha jól emlékszem 3 kört hoztak d2-n, itt meg infin 1-et...
 
 
 
 
MightyMask  fnatic DHW előtt 1 héttel kezdte el a GO-t, ahhoz képest már jobbak mint az ESC, akik már váltottak egy ideje.. MODDII így is olyanokat lőtt h az hihetetlen, amint lesz több tapasztalatuk, simán elkaphatják a NiP-et.. És még majd jön a Na'Vi is, bár az még kérdéses, hogy ők milyenek lesznek..
 

.LnB

nov. 25., 14:23
Biztos nem ők fogják megszorongatni a NiP-et. Erre fogadni mernék, én a Navi-t nem ismerem de hallottam róluk, és az eredményeikről. Itt a mouz fog feljönni, és talán a Navi. Bár felesleges találgatni sok minden lehet. De a fnatic mániát nem értem :)
 
 
 
 

TWER

nov. 25., 10:09
VG-t sourceba alig tudták megszorongatni.. talán Uzziék.. itt legalább van ellenfelük, nem is 1 :)
 
 
 
 

MightyMask

nov. 25., 01:16
fnatic DHW előtt 1 héttel kezdte el a GO-t, ahhoz képest már jobbak mint az ESC, akik már váltottak egy ideje.. MODDII így is olyanokat lőtt h az hihetetlen, amint lesz több tapasztalatuk, simán elkaphatják a NiP-et.. És még majd jön a Na'Vi is, bár az még kérdéses, hogy ők milyenek lesznek..
 
 
 
 

.LnB

nov. 24., 21:18
VG kuka? simán meneteltek be a döntőbe. Talán a mouz lehetett volna ellenfél nekik, de szerintem verték volna őket is. fnatic rajongást nem teljesen értem, azért nem mutattak semmit, jó biztos az embercsere miatt. Navi egy versenyen sem volt még, korai a dobogóra várni őket. Jelenleg a mouz a legnagyobb kérdés, nekik sikerülhet.
 
 
 
 

SancheZsnz

nov. 24., 20:40
hat elegge szegyen vt a donto, a vg reszerol:D legalabbis igy eredmeny alapjan .. mostmar jo lenne, ha valamelyik csapat megtudna verni a nipet, mert kezd unalmas lenni ... jo lenne mostmar ha az fnatic vagy a navi megtudna lepni kovetkezo nagy esemenyen a svedeket ... vagy akar a mouz .. verygames sztem kuka, legalabbis orulhet ha a top3ban lesz, ha az osszes komoly csapat megszokja a jatekot, es kello ido eltelteve eltudjak sajatitani ..
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 24., 20:12
Hát úgy látszik ismét rosszul készültek a NIP ellen, viszont tényleg igazat mondott a VG-s srác, ténylg másként,más felfogásban játszottak a NIP ellen, pocsékul...
 
 
 
 

Nes

nov. 24., 18:53
aztakurva ez elég csúnyára sikeredett.....
 
 
 
 

K0B4K

nov. 24., 18:46
így kell ezt csinalni szep volt VG végre szoptok is :D:D:D::DD
 
 
 
 

MightyMask

nov. 24., 18:45
Úristen Verygames, ez édeskevés.. Még a brit mouz is jobban megszorongatta a NiP-et.. Úgy tűnik itt a fnatic-nek kell rendet tennie, kövi nagy eventen majd megtanítja a Vg-nek, hogy hogy kell elverni a NiP-et.. Na'Vi is színre léphetne már mert ez így unalmas lesz.. Azért gg NiP.
 
 
 
 

.LnB

nov. 24., 18:41
Na inferno-n meg hoztak 1kört... Nem értem, ők is simán jutnak el a döntőbe, és ott simán kikapnak. Ekkora lenne a Nip fölénye? vagy ők roppannak össze a nyomás alatt?
 
 
 
 

P4TR1K

nov. 24., 18:40
Ez elég csúnyán megszégyenítő volt!!!:D
 
 
 
 

.LnB

nov. 24., 17:05
Azért itt a VG hozott egy pár nagyon jó kört! Igazán meglepő volt némelyik.
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 24., 16:13
Ismét NIP - VG döntő :D Egyértelmű, hogy ez a két csapat van most a toppon :D Kíváncsi vagyok, hogy végre sikerül-e győznie a VG-nek. ;-)
 
 
 
 

.LnB

nov. 24., 15:54
Nip szurkolóként is remélem, hogy szoros lesz és izgalmas. mousesports nagyon jól játszott a Nip ellen. Leszámítva Nuke-ot. Remélem VG-is jó lesz.
 
 
 
 

MightyMask

nov. 24., 15:26
Most jobbnak tűnik a VG, mint eddig volt, remélem szoros 3 mapos meccs lesz.. NiP winre számítok azért még mindig.
 
 
 
 

sbK

nov. 24., 15:23
Nyílván azért mondta, hogy bízzanak bennük a fanok, de akkor is a NiP fog nyerni.
 
 
 
 

RuSTy

nov. 24., 15:17
Ex6tenz nyilatkozott DH előtt és azt mondta h egész máshogy fognak játszani a NiP ellen mint a többi csapat ellen,mind mentálisan mind pedig taktikában. Hajrá VG!

 
 
 
 

.LnB

nov. 24., 15:04
Nip vs. VG döntő (megint) :)
 
 
 
 

.LnB

nov. 23., 21:36
Ez a Nip meccs nagyon jó volt!, főleg inferno. 
 
 
 
 

.LnB

nov. 23., 18:59
Akkor nézni kéne :)
 
 
 
 
.LnB  Milyen mecsek lesznek 20:00-kor?
 

n0Rb1

nov. 23., 18:42
NiP vs TargeTDown és CPHWolves vs mouz.
 
 
 
 

.LnB

nov. 23., 18:33
Milyen mecsek lesznek 20:00-kor?
 
 
 
 

MightyMask

nov. 23., 18:10
úgy értem a n!facultynak..
jó lenne ha lenne egy edit gomb
 
 
 
 

MightyMask

nov. 23., 18:09
Azt hiszem a Dynamicosok jönnek egy rekesz sörrel az Anexisnek.. :D
 
 
 
 

RuSTy

nov. 23., 14:42
A 3DMAX-nak nem jött össze a tovább jutás,pedig azt hittem ők jutnak tovább második ként.
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 23., 11:29
A Mouse játékosok már a béta óta játszanak a GO-val, szóval elég sok idejük volt gyakorolni vele. :-) 

Nekem is nagyon tetszettek a fnaticos srácok, és ilyen kevés idő alatt :D majd még a Navi-ra leszek kíváncsi. 

VH 16-11 AL

3D 14-16 Hawks

 
 
 
 

MightyMask

nov. 22., 15:04
1 hét felkészüléssel ez szerintem remek eredmény a fnatic-től.. 100-200 óra befektetett munkával a gamebe nagyon jók lesznek, méltó ellenfelei lesznek a NiP-nek! MODDII és trace jobbak lesznek mint f0rest és GTR, karrigan is nagyon jó lesz, Friis is kezd ráérezni.. Rytterrel vannak kétségeim, majd meglátjuk mi lesz belőle.. Goo fnatic!!

ESC-t már sajnálom, hogy ennyire nem megy nekik, remélem összekapják magukat, illene a topban lenniük nekik is..
Mouz kellemes meglepetés számomra, nem gondoltam, hogy ilyen jók lesznek, Rattlesnake elég jó spíler.. Drukkolok nekik a továbbiakban.. ;D
 
 
 
 

.LnB

nov. 22., 13:53

Hoppá ESC-m elszált mint a győzelmi zászló :D Nem baj fnatic szimpatikus.
 
 
 
 
.LnB  Tipp a végére: NiP, VG , ESC/fnatic. (ESC-t csak a szívem súgja)
Persze a 3. hely az kérdéses, de az első kettő nem. Sőt megkockáztatom, hogy nem elég az, hogy a NiP skillesebb, még "hazai pálya" is melettük áll. És az is sokat számít.
 

n0Rb1

nov. 21., 21:23
Elmaradt most az esélylati, de szerintem NiP, VG, Dynamic/Wolves sorrend lesz, aztán meglátjuk. Amúgy nem tudom mi ez az embertelen időpont, Svédországba buli van mostanság, hogy csütörtök délelőtt 10 órakor kezdik a banzájt a csapatok?
 
 
 
 

.LnB

nov. 21., 21:05
Tipp a végére: NiP, VG , ESC/fnatic. (ESC-t csak a szívem súgja)
Persze a 3. hely az kérdéses, de az első kettő nem. Sőt megkockáztatom, hogy nem elég az, hogy a NiP skillesebb, még "hazai pálya" is melettük áll. És az is sokat számít.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3300
 
1612
 
 
 
kép 5749
 
1701
 
 
kép 5536
 
1794
 
 
 
kép 2701
 
2490
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu