Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. augusztus 26. 0 hozzászólás
 

Szépen lassan, így a LAN közeledtével, egyre többen adják fejüket az esélylatolgatásnak és mondják el véleményüket arról, hogy szerintük mi várható a BECUP idei rendezvényén. Nem tett másképp dN

Szépen lassan, így a LAN közeledtével, egyre többen adják fejüket az esélylatolgatásnak és mondják el véleményüket arról, hogy szerintük mi várható a BECUP idei rendezvényén. Nem tett másképp dN sem, aki a tőle elvárt stílusban fejtette ki, hogy melyik csapat mire is lesz képes, természetesen az egészet megfűszerezte egy kis cinizmussal, őszinteséggel és humorral. Meglátjuk majd, hogy mennyire lesz igaza az öreg ninjának, minden esetre jó kis olvasmány és reméljük, hogy mindenki jól fogja érezni magát a versenyen!


The Prophecy
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Fakabat


„Szubjektivitáson nagyjából a megismerő, megítélő szubjektumtól való függést értjük. Egy ítélet szubjektív, ha az egyik ítélő szubjektum máshogy ítéli meg az ítélet tárgyát, mint a másik."


Indításként közölném, hogy nem érdekelnek a kritizáló vélemények, vagy a szerintem hülye vagy, hogy oda raktad őket típusú kommentek. Amik alapján én a csapatokat rangsorolom: az utóbbi időben elért eredmények, pcwk ellenük illetve játékoskeret.

Mivel a csoportbeosztás csak a helyszínen dől el így nincs könnyű dolga a leendő Nostradamusoknak. A viszonylag friss játékos felhozatallal rendelkező csapatokat is csak foghíjasan ismerem, így a besorolást csak a top16ra szűkíteném, akárcsak Flegbybá.
No, akkor vágjunk is bele!

Csoport:


Szerintem a 8 kiemelt csapat akik, majd gond nélkül tovább is jutnak a csoportjaikból:
Rejsz on géming [R], Nejlion [LION], koksz esport [haxx], hímvörk [tw], kínja [kobykáék], BOBi [OBi], és a BL [dl] - itt jegyezném meg, hogy HAJRÁLOKIIIII!- gennyhat [n6].
Kiemelést kaphat még a pinceteam [inc], a fingmakers [km], illetve a kicsit sötét ló osztrák csapat, aki jelenleg is nevet vált.
A maradék 5 helyre, aki oda fog érni: a tímerelneuroticgaming [NG], a máj litöl pónáj [mlp], a szúszázz [sE], az alkoholmentesek [NA], az azért ív [ASSERTIVE], de az utóbbi 2 helyre a mezőnyből szinte bárki odaérhet (reméljük a provokálós lányok lesznek és pofán lehet röhögni pár csapatot, hogy kikaptak a lányoktól :D).

Double Elimination:


13-16:

A szétlövés után a második meccsen már 4 csapat búcsúzni is fog.
Ezek:
ASSERTIVE - egy E-celeb nem csinál nyarat, hiába lőnek egyesével jól többre sajnos nem lesz elég.

SuicidE
- Régen együtt vannak, mégsem gyakoroltak sokat a versenyre. A másik nagy hiba: játszatok magyarokkal is! Szokjátok a butaságot, és hogy LANon is egyből fejet lőnek!

NA
- Bár azon kevés csapatok közé tartoznak, akik tényleg úgy is mozognak a pályán és van egy Erginiusuk is, de LANon ez sem lesz elég egy újabb bravúrra.

mlp - Az np egyik fele, kiegészülve pár LANokról már ismert névvel. Pár rotyifejet kiontanak, de sajnos önmagában ez a DE-ben már kevés lesz.

12-9:

iNcentive - Őket azért tettem ide, hogy MIKO és cr00py kommentjei növeljék az oldal látogatottságát.

OBi
- Csak névben a régi csapat. Válogatott játékosok, mégis mixszagú az egész, nem lesz elég többre, mint egy 9-12.

Osztrákok - Nem ismerem őket, de ha már ennyit utaznak, csak van valami a hátterében :D

dl - Az utolsó pillanatokban Trance helyett Flegby ugrik be hozzájuk és mivel goodwill már korábban kiesett, így egyértelmű, hogy ők is skillmixként vesznek részt a versenyen. Úgy gondolom, az ICL-s meglepetés eredményüket nem tudják megismételni a jelenlegi mezőnyben.

8-7:

Haxx - Egy jól összeszokott csapat, akik egyesével is tapasztaltak. Azonban ToMMo hiánya illetve a készülés időtartamának hossza miatt ez nem az ő LANjuk lesz.

Kingmakers - Nagyon pozitivean állnak a dolgokhoz, és sokat gyakorolnak. Pár kisebb LANon bizonyítottak már, de nincs elég rutinjuk a több napos versenyek kapcsán. Illetve őket is kicsit meglepetésként fogja érni a magyar mezőny.

5-6:

Neurotic-Gaming - Sokakkal szemben én nem állítom, hogy bárki is csalna ebben a csapatban. A BECUP LIONja az NG lesz. Lőnek, mint Clint Eastwood. Dávid, mindent megtesz, viszont így is hiányzik sajnos a rutinos irányító a csapatukból.

Ninjas - Úgy hallottam ők egy helyi csoport, akik nagy rajongóim a nevüket is innen kapták. :DDDD Játékuk nagyon hasonlít az NG-jére annyi különbséggel, hogy jobban lőnek, viszont kevésbé lesznek összeszokva.

4: n6 - Hátrébb akartam rakni magunkat, de akkor nincs flame, nincs semmi érdekes.

3: LION - A frencet msnként használó sqmasina és pajtásai az utóbbi időben még többet fejlődtek. A nem gyakoroltunk elég kamu szagú szerintem elérik a dobogót elég simán.

2: teamwork - Volt pár embercsere itt is a készülés közben, mégis a rutin mellettük áll. A másik dolog, hogy nem mertem volna Nyakat hátrébb sorolni, mert megint egy véget nem érő fórumcsatározás kezdődik :D

1: Reason-Gaming - Igazából a LAN magasan legerősebb csapata, ha valaki szorosat játszik velük, már az eredmény lesz. Nem ez a verseny lesz, ahol a magyar csapatok csalódást okoznak egy második hellyel hazai LANon.

Minden csapatnak sok sikert !!!
A WC papírt, a borbontót és a nagy fórumszátokat ne hagyjátok otthon!

 

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1651
 
4456
 
 
 
kép 1078
 
1358
 
 
kép 3371
 
1434
 
 
 
kép 5511
 
2635
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu