Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. október 12. 1 hozzászólás
 

Az előző hírünk délre kalauzolt el minket – ez viszont most északra, vagy inkább észak-nyugatra, egészen Csehország fővárosáig, Prágáig, ahol is az Esports Heaven valaha volt első offline rendezvényét fogja megrendezni november 30. és december 2. között. És hogy mi várja ott az érdeklődőket? Cirka 7 millió forint…

Jó régen hallatott magáról az Esports Heaven, ám most egy olyan hír került napvilágra, amit bizony odatettek a site tulajdonosai. Az év ezen szakasza már így is tartogat számunkra izgalmakat, már ami az offline rendezvényeket illeti, ahol a Counter-Strike: Global Offensive élmezőny tiszteletét teszi, ám ez a hír egy újabb ilyen LAN-t hivatott napvilágra hozni.

A Cadred.org oldalát és az Esports Heaven versenyszervező portált üzemeltető Heaven Media nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint egy LAN szervezése. A partneri kapcsolataiknak köszönhetően, melyek a Prague Mindsports Festival és a Prague Poker Festival mögött álló szervezőkkel jöttek létre, Prágában egy nagyszabású rendezvényen fogják megszervezni első offline versenyüket, mely egy 5 csillagos épületben, a Corinthia Hotelben, Prága szívében fog lebonyolításra kerülni.

Összesen 2 játékban szervezik meg a LAN-t, az egyik a League of Legends lesz, a másik pedig a Counter-Strike: Global Offensive. Mindkét játékban garantált $10 000 kerül majd a nyereményalapba, a maradék $10 000 pedig a résztvevők számának függvényében oszlik majd el a két versenyszám között. A verseny presztízsét szeretnék megtartani a rendezők, így mindkét játékban összesen 8-8 csapat vehet majd részt – érdeklődés függvényében ez 16-16-ra módosulhat.

A nevezés nem lesz éppen olcsó, ám tekintve, hogy egy 5 csillagos szállodában tölthetjük ezt a 3 napot… A €990 magába foglalja 5 játékos és 1 menedzser nevezési díját, 3 éjszakát 3 darab 2 ágyas szobában, illetve minden bizonnyal az ellátást is, bár ez utóbbi nem 100%. A szervezők készítettek egy dokumentumot, melyben minden felvetődő kérdésre megtalálják az érdeklődők a választ, ám ha még így is akad kérdés, akkor azt a prague@esportsheaven.net címen tehetik fel a csapatok.

Fontos információk:

  • Időpont: 2012. november 30-tól december 2-ig
  • Helyszín: Corinthia Hotel, Prága, Csehország
  • Versenyszámok: Counter-Strike: Global Offensive & League of Legends
  • Nevezés: ezen a linken keresztül
  • Nevezési díj: €990 (~280 000 Ft)
  • Nyeremény: A két versenyszámban összesen $30 000 (~6 500 000 Ft)

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 1 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

HeNtEs

okt. 12., 22:34
Ha másért nem is a városért nagyon megéri elmenni oda!
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5491
 
2559
 
 
 
kép 3916
 
1461
 
 
kép 5701
 
1817
 
 
 
kép 3117
 
1488
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu