Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. december 01. 13 hozzászólás
 

Egy újabb nagyszabású nemzetközi Counter-Strike: Global Offensive rendezvény kerül megrendezésre ezen a hétvégén. Franciaország és Svédország után Csehország következett, hiszen a 10 meghívott együttes Prágában, a Corinthia Tower Hotelben mérheti össze erejét.

Nem áll meg az élet a Counter-Strike: Global Offensive versenyek háza táján a két nagy rendezvény, az ESWC és a DreamHack Winter végeztével sem. Karácsonyig még vár ránk néhány ehhez hasonló torna, ami Csehországban, Prága városában, a Corinthia Tower Hotelben kerül lebonyolításra ezen a hétvégén. Az Esports Heaven Prague névre hallgató offline eseményen összesen 10 CSGO csapat vehetett részt - mindannyian meghívásos alapon kerültek fel a résztvevők listájára. Nézzük is, mi történik Prágában:

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
december 02.
Na és most akkor tényleg gn8!
 
december 02.
Még egy pillanatra zargatnálak titeket, a bronzmeccs eredményével is szolgálhatok immáron: Szlovákia myDGB.net vs Franciaország BuyKey 2-0, de_mirage_csgo 16-9, de_nuke_ve 16-13.
 
december 02.
Na meg persze azoknak is köszönet, akik a CS2HU-n követték nyomon a Prágában folyó eseményeket, Isten tartsa meg jó szokásotokat! További szép estét mindenkiNET!
 
december 02.
Ezekkel a magasztos gondolatokkal le is zárnám az Esports Heaven Prague közvetítésünket, és persze meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem bazsowicz kollégának a tegnap esti munkáját és a mai segítségét is - és persze neware-nak is, ha jól láttam, hogy ő segédkezett a coverage-nél, amíg nem tudtam gép előtt lenni.
 
december 02.
Egyébként az én véleményem az ezzel a NiP hegemóniával kapcsolatosan, hogy iszonyatosan sok múlik azon, hogy mekkora szerencséje van a svédeknek - vagy éppen milyen szerencsétlenek a franciák. Nagyon sokat hibáztak 2v1, vagy 1v1 szituációban a gallok, amit a svédek könyörtelenül kihasználtak, gyakorlatilag a CT köreik nagy része ezen ment el - de láttunk több ilyet T-ben is.
 
december 02.
Ezzel az is eldőlt, hogy az Esports Heaven Prague elnevezésű tornát a NiP nyerte meg, és persze sorozatban immáron a 4. LAN döntőjét is a VeryGames ellen.
 
december 02.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs FranciaországTeam VeryGames @ de_inferno_se 16-11.
 
december 02.
Nagyon csúnyán beforgatta f0rest egymagában a VeryGames-t, palán lesett ki, lőtt el egy ellenfelet, majd ez után társai azon nyomban megindultak banánon. NBK hiába lőtt le szépen 2 terroristát, társai ez után nem tudtak több ellenfelet elkapni.
 
december 02.
Agresszív kört vállaltak a franciák megint, a kör elején még bejött a dolog, aztán a végén már nem - viszont az idő a Svédország Ninjas in Pyjamas ellen játszott, nem sikerült időben letenniük a bombát, pedig az után NBK-nak nem nagyon lett volna esélye. 15-11.
 
december 02.
Nagyon úgy fest, hogy hosszabbításra játszik a Franciaország Team VeryGames megint, hiszen Ex6TenZ (elég sokszor kénytelen voltam leírni ma este a nickjét) 1v2 szituációban inkább mentette az M4-et. 15-10.
 
december 02.
RpK most nagyon szépen oldotta meg a kialakult helyzetet, ám végül friberg elkapta - viszont életben maradt egy Ex6TenZ, aki nagyon higgadtan megvárta, míg svéd ellenfele leteszi a bombát, s csak ez után rontott rá. 14-10.
 
december 02.
Ismét nüanszokon ment el a VG köre... kennyS pont akkor hagyta el a pozícióját, amikor a támadók felértek házban, ellenkező esetben ez a kör minden bizonnyal a franciáké lett volna. Persze meg kell dicsérni a svédeket is a jó időzítésért. 14-9.
 
december 02.
Ebben a körben összeszedett volna a gall alakulat, a Svédország Ninjas in Pyjamas nem tudta hozni a 14. körét. 13-9.
 
december 02.
Hiába rakta fel a Franciaország Team VeryGames Ex6TenZ-t a banán aljában lévő fára, f0rest számított rá, P2000-rel pedig nem volt egyszerű hozni a kört, miután a kicsi lerakót elfoglalták a terroristák - nem is sikerült. 13-8.
 
december 02.
A CT kezdőre bekeveredő GeT_RiGhT volt ennek a körnek a kulcsfigurája, kennyS 1v3-ban pedig inkább az AWP mentése mellett döntött. 12-8.
 
december 02.
Erről beszélek... Szép kört húzott meg a VG, mind az 5 védő játékos nagy lerakóra ült be, viszont friberg-et nem tudta lelőni RpK - a svéd játékos 2 hp-val találkozott a franciával. 11-8.
 
december 02.
P2000-rel (remélem jól írtam le a CSGO-s "USP" nevét) is szépen teljesített a VG az AK-k ellen, ám a végén GeT_RiGhT 1v2-t hozott 12 hp-val Ex6TenZ és SmithZz ellen. 10-8. Az ilyen körökön múlhat a VG győzelme vagy éppen a bukása...
 
december 02.
Ecóban is tudta hozni a kört a NiP, nagy lerakóra összpontosították erejüket, a végén a két cséká, azaz Fifflaren és Ex6TenZ maradtak 1v1-ben, ebből a párharcból pedig a nem éppen kimagaslóan teljesítő Fifflaren került ki győztesen. 9-8.
 
december 02.
Az agresszív védekezés sokszor a visszájára sülhet el... DE NEM MA! - mondta Ex6TenZ, mikor bemondta az első védő körét a franciáknál. 8-8.
 
december 02.
Félidőben: Svédország Ninjas in Pyjamas (CT) vs Franciaország Team VeryGames (T) @ de_inferno_se 8-7.
 
december 02.
Most viszont bejött a terelés és a gyors forgatás Ex6TenZ-nek, SmithZz pedig kicsin valahogy friberg mögé tudott kerülni, úgyhogy az út és a lerakó is teljesen tiszta volt 'B' felé, a záró 'A'-s védők pedig már nem tudtak mit tenni.
 
december 02.
Megint úgy jártam, hogy lemaradtam a következő körről (steam böngésző 5 percenként bezárja magát, így alt tab), 8-6 a NiP-nek.
 
december 02.
Sokat készülhetett a VeryGames-ből a NiP, ez a kör ennek ékes bizonyítéka volt. Hiába terelt be NBK 'A' lerakóra, a CT-n átkötőt figyelő Fifflaren egyből "readelte" a 'B' lerakós kört és felhúzott flash-sel helyezkedett kis lerakó felé. A svédek gondolatai be is jöttek, 7-6 már nekik.
 
december 02.
RpK több szép megmozdulás után csukva felejtette a szemét valószínűleg, amit friberg ki is használt. Egyenlített a NiP, az állás tehát most 6-6.
 
december 02.
Nagyon felelőtlenül jártak el megint a VeryGames-es srácok, miután elfoglaltnak hitték nagy lerakót, palán még ott ácsorgott GeT_RiGhT áldozatára várva, RpK 1v3-ban még így is majdnem megtréfálta a svédeket. 5-6 a VG-nek.
 
december 02.
Részeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas (CT) vs Franciaország Team VeryGames (T) @ de_inferno_se 4-6.
 
december 02.
A nagy lerakós támadásba megint hiba csúszott a VG-nél, ám most már kennyS sem segíthetett. 6-3.
 
december 02.
Majdnem a bomba átadásával balf@szkodta el ezt a kört a Franciaország Team VeryGames, ám végül kennyS a saját kezébe vette a dolgokat és ezzel hozták is a kört a gall kakasok. 6-2.
 
december 02.
Talán most elkapta a fonalat a Svédország Ninjas in Pyjamas, bár Fifflaren megint entry volt (1-7-ben áll a NiP csékája), a kicsire igyekvő francia támadást tudták leamortizálni. 5-2.
 
december 02.
Rankeren be tudtak futni a franciák egy szép SmithZz entry után, de aztán lerakón illetve a homokból a védők szépen hatástalanították a további akciót. 5-1.
 
december 02.
Most kicsire mentek Ex6TenZ-ék, ecóban a svédek nem is tudtak velük mit kezdeni.
 
december 02.
Részeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas (CT) vs Franciaország Team VeryGames (T) @ de_inferno_se 0-5.
 
december 02.
Jól indította eddig a döntő második mapját a VG, a Svédország Ninjas in Pyjamas egyelőre nem találja a francia támadások ellenszerét. 4-0.
 
december 02.
Megvan a 3. köre is a VG-nek, bár banánban 2 emberüket is elvesztették, nagy lerakóra be tudtak menni és a lerakott bombát szépen be is tudták védeni. 3-0.
 
december 02.
A Franciaország Team VeryGames egyelőre szépen támad, bár még csak az első 2 kör telt el. 2-0.
 
december 02.
A pisztolykör ebben a pillanatban kezdetét is vette.
 
december 02.
Újra elbukta a késkört a VG, így megint T-ben kénytelen kezdeni egy sokak által CT-nek tartott mapon, de_infern_se-n.
 
december 02.
Mégsem dust2, hanem de_inferno_se lesz a második map. Talán eldöntik végre a csapatok, hogy min szeretnének játszani... :D
 
december 02.
A döntő második mapja de_dust2_se lesz a jelek szerint.
 
december 02.
Esports Heaven Prague CSGO döntő első map végeredménye: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_nuke_ve 16-9.
 
december 02.
SmithZz hibája után, mikor azt gondolta, hogy ha nem segít társának és leengedi a svédeket 'B' lerakóra, akkor hátba tudja kapni őket, ám ez nem jött be, így a Svédország Ninjas in Pyjamas-é lett a döntő első mapja.
 
december 02.
Némi szerver probléma után újra itt vagyunk!
 
december 02.
SmithZz nagyot hibázott, felengette Ex6TenZ mögé a kakast, ám aztán javította hibáját, így továbbra is élnek a Franciaország Team VeryGames hosszabbításra vonatkozó reményei. 15-9.
 
december 02.
Sok helyen feltűntek a NiP játékosai ebben a körben, végül rámpa mellett döntöttek, ám ott RpK 2 szép fejessel megállította őket. A bomba esett is, a franciák ráültek, úgyhogy vége is lett a körnek. 15-8.
 
december 02.
Megpróbálta gyorsan lezárni ezt a mapot a NiP, a fenti kör ennek ellenére nem jött be. 15-7.
 
december 02.
Most felelőtlenül a kakast hagyta ott a Franciaország Team VeryGames, viszont nem a vesztükbe rohantak ezzel a húzással, hiszen a létrán feljövő majd a pozíciót elfoglaló NiP játékosokat sikerült leszedniük. 15-6. Életben maradtak a francia remények.
 
december 02.
Mire ezeket a sorokat leírtam, majdnemhogy a Svédország Ninjas in Pyjamas lehozta 15. körét is - végül tényleg lehozta. Mégsem lesz elég az az 5 kör. 15-5.
 
december 02.
A kintit majdnem teljes egészében átadta a VG, a nyugatira sem látott rá kakasból a WP-vel kennyS, ennek következtében nyugatiból el is kapták a peremen álló Ex6TenZ-t, majd 2 frontról megindultak fentire a svédek, SmithZz 1v2-ben pedig nem volt képes hozni a kört. 14-5.
 
december 02.
Megint rámpa, megint lenti, megint NiP kör. 13-5.
 
december 02.
A rámpát megint átadta a VG, megint ott ment be a NiP. 12-5.
 
december 02.
Érdekes körrel nyitott a VeryGames, hiszen kintire összpontosították erejüket - jelzem, már védőként vannak a pályán. A NiP ezt ki is használta, rámpán mentek be, gyorsan letették a bombát lentire, a visszafoglalás után kennyS már a bombát szedte, ám f0rest még a hatástalanítás előtt hatástalanította kennyS-t. 11-5.
 
december 02.
Félidőben: Franciaország Team VeryGames (T) vs Svédország Ninjas in Pyjamas (CT) @ de_nuke_ve 5-10.
 
december 02.
Hiába volt fél ecóban a Franciaország Team VeryGames, kint sikerült elmenniük, elkapni a kakas alatt álló védőt, majd felmenni kakasba, így a NiP sorsa újra meg volt pecsételve. 9-5.
 
december 02.
Kint és rámpán próbált meg megint alkotni a francia alakulat, még azt is tudták, hog MAC-ben hol helyezkedik el GeT_RiGhT, viszont megint egyenként próbálták elkapni a svéd játékost... Vesztükre. 9-4.
 
december 02.
Egy jó védekezéssel ez a 4 kör már sok mindenre elég lehet...
 
december 02.
Egy rámpa entry, majd egy kinti frag után a VG most rámpán ment be, lenti lerakót is sikerült elfoglalniuk, a bombát letenniük úgy szintén, valamint a kör is meglett ezzel. 8-4.
 
december 02.
Újra fentit erőltette a VG, most újfent nem jött be. 8-3.
 
december 02.
Ebben a körben a VG sorsa már az elejétől fogva meg volt pecsétele, hiszen nem sokkal az elosztó elfoglalása után NBK és Ex6TenZ 9 illetve 3 HP-val szerénykedett, a fenti rohanás pedig egy rámpa terelés után nem jött be. 7-3.
 
december 02.
Most egy aktívabb védekezés mellett döntött a Svédország Ninjas in Pyjamas, nyikorgót tolta ki GeT_RiGhT, viszont a Franciaország Team VeryGames kint ment el, a kakast is sikeresen elfoglalták, f0rest pedig 1v2-ben már nem tudott mit tenni. 6-3.
 
december 02.
Egy gyors fenti kör mellett döntött a még mindig prefix nélkül játszó Ex6TenZ, ami jó döntéstnek bizonyult. 6-2.
 
december 02.
Egyenként hatoltak be az adott pozíciókon a francia játékosok, a NiP pedig ezt a hibát könyörtelenül kihasználta. 6-1.
 
december 02.
Az új hátsó lejárón igyekezett véghezvinni terveit a VG, le is jutottak a 'B' lerakóra, ám ez előtt GeT_RiGhT majdnem hátba kapta őket. kennyS és SmithZz majdnem hozták a franciáknak a kört, viszont GeT_RiGhT és Xizt ügyesebbek voltak. 5-1.
 
december 02.
Nagyon rossz helyen esett a bomba a Franciaország Team VeryGames szempontjából, bár desert eco körben sikerült 2v2-re alakítaniuk a szituációt, utána már nem volt esélyük felkapni az elhagyott bombát. 4-1.
 
december 02.
Az előző körben Xizt rámpán, most pedig GeT_RiGhT öltözőből lőtt egy 3-ast, emellett a Svédország Ninjas in Pyjamas be is húzta a szóban forgó két kört, így már 3-1-re vezetnek.
 
december 02.
Az állás már 1-1! A NiP desertekkel és egy számomra ismeretlen nevű fegyverrel vágott neki a körnek, ami be is jött, hiszen amellett, hogy a kört lehozták, 3 játékosuk is élve maradt. Üröm az örömben, hogy a VG a bombát le tudta tenni... 1-1.
 
december 02.
NBK 1v3 szituációt hozott az első, azaz a pisztoly körben, miután társai kint elejtették a bombát, de ő sárgából fenti lerakóra fordulva előbb a kakas peremen helyezkedő védőt hatástalanította, majd zsebet is elkapta, végül T pirosnál álló Xizt ellen kisebb golyóváltások után sem tudta megállítani NBK-t. 1-0 a VG-nek.
 
december 02.
A mérkőzés kezdetét is vette ebben a szent minutumban. Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames (T) @ de_nuke_ve.
 
december 02.
"Seggbeakcióval" próbálkoztak a svédek, ami be is jött, Xizt maradt aztán 1v1-ben a prefix nélkül játszó Ex6TenZ-zel, a NiP irányítója pedig be is bökte a VG irányítóját. CT-ben kezdhet a NiP de_nuke_ve-n az EHP CSGO döntőjének első mapján.
 
december 02.
Ebben a pillanatban kezdetét vette a késkör. CT-ben a VG, T-ben pedig a NiP kezdte meg a bökést.
 
december 02.
Hamarosan tehát kezdődik az Esports Heaven Prague döntője. Az első map: Franciaország Team VeryGames vs Svédország Ninjas in Pyjamas @ de_nuke_ve.
 
december 02.
Na, most már talán tényleg szerencsénk lesz. A csapatok kezdenek megjelenni a szerveren, a gotv-1.verygames.net:28000 GOTV IP-n követhetitk majdan nyomon a történéseket.
 
december 02.
És valóban most már megerősített információk szerint a döntő 20:45-20:50 magasságában veszi majd kezdetét. Ez már csak pletyka szintű infó, de állítólag azért csúszik a döntő, mert a játékosok már több, mint 1 órája a bucijukat tömik...
 
december 02.
RegnaM információi szerint, amelyek egészen NiaK-tól származnak, a döntőt csak 21:00-kor fogják elkezdeni az érintettek...
 
december 02.
Percek választanak el már csak minket az Esports Heaven Prague Counter-Strike: Global Offensive versenyszámának döntőjétől, ahol zsinorban negyedjére, már ami a nemzetközi lanokat illeti, a Franciaország Team VeryGames és a Svédország Ninjas in Pyjamas fogják összemérni erejüket.
 
december 02.
Módosították a döntő időpontját, így 20:00-ra várható a kezdés!
 
december 02.
Tehát a DreamHack Valencia, az ESWC és a DreamHack Winter után az Esports Heaven Prague nevű tornán is Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames mérkőzést rendeznek a döntőben, ami nagyjából 20 perc múlva veszi kezdetét.
 
december 02.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország BuyKey @ de_dust2_se 16-6.
 
december 02.
Fordulás után még 1 kört engedett a NiP a BuyKey-nek, ám itt meg is állt a franciák tudománya.
 
december 02.
Félidőben: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország BuyKey @ de_dust2_se 10-5.
 
december 02.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Szlovákia myDGB.net @ de_nuke_ve 16-7, összesítve 2-0.
 
december 02.
Döntőben a Franciaország Team VeryGames! Most már ők sem ismertek akadályt, a Szlovákia myDGB.net bár a csoportban meg tudta őket verni de_nuke_ve-n, most már megmutatta foga fehérjét a francia gárda és 16-7 arányban a földbe tiporták szlovák és cseh játékosokból álló ellenfeleiket.
 
december 02.
A Svédország Ninjas in Pyjamas is magabiztosan behúzta a Franciaország BuyKey ellen az első mapot, de_nuke_ve-n 8 kört engedtek a franciáknak. Fél órával később kezdődött ez a mérkőzés, mint a másik, így a második map, ami de_dust2_se, még javában zajlik!
 
december 02.
Nézzük sorjában: A Franciaország Team VeryGames a Szlovákia myDGB.net csapata ellen találkozott az egyik elődöntőbe. Az első mapot, ami de_train_se volt, 16-9 arányban húzták be, míg de_nuke_ve-n a félidőben 8-7-et mutatott az eredményjelző.
 
december 02.
Vissza az Esports Heaven Prague-hoz!
 
december 02.
Aki kelet/dél-kelet Magyarországon él, esetleg Pécs vagy Dombóvár közelében és van ablak a házán, az tekintsen ki az ablakon, mert olyan mértékben szakad a hó, hogy hazafelé felesleges volt reflektorral közlekedni.
 
december 02.
Tomi "lurppis" Kovanen (elájulszdurva 1.6 profi) véleménye szerint a füstgránátok működését (főképpen kiterjedését, eloszlását) AZONNAL MEG KELL változtatni a játékban, ugyanis 1v1 szituációkban garantált győzelmet jelent a T-k számára, amennyiben elfüstölik a lepakolt bombát és úgy szedik fel. Egyetértetek vele? Ha igen szerethetitek lurppist a közösségi pletykaoldalon (https://www.facebook.com/tinttibg/posts/346397075459597), ha nem, akkor pedig be lehet kaparni a kommentekbe, hogy miért nem.
 
december 02.
A Oroszország zNation jelen állás szerint 5:2-re vezet a Szlovákia myDGB.net ellen T oldalon @ de_dust2_se.
 
december 02.
Továbbjutott a VeryGames egy olyan mérkőzésen, ahol kétszer is 6 körös hátrányból tornázták vissza magukat az ESC ellen. A végeredmény: Franciaország VeryGames 16 -14 Lengyelország ESC Gaming @ de_inferno_se
 
december 02.
Elkezdődött a Oroszország zNation vs. Szlovákia myDGB összecsapás harmadik felvonása @ de_dust2_se
 
december 02.
ScreaM tényleg egy vadállat: eddig összesen 172 ellenfelét lőtte agyon, emellett 116 alkalommal fogott padlót, így 1.48-as K/D arányt tudhat magáénak (mellyel a negyedik legjobb f0rest, GeT_RiGhT és GuardiaN mögött). Amiben viszont toronymagasan első és egyben egészen elképesztő adat: HS Ratio – 70,93 %, azaz 172 fragből 122 fejes!
 
december 02.
SancheZsnz írta kommentben: "nuke-on egy allatt volt t oldalon scream:DDd 13 kor alatt volt 22 frage:D:D:D:DD:D:D:D:D:D"
 
december 02.
Végeredmény: Szlovákia myDGB.net vs Oroszország zNation @ de_train_se 13-16 ( 2. pálya). A mindent eldőntő harmadik map: de_dust2_se
 
december 02.
Részeredmény: Oroszország zNation (T) vs. Szlovákia myDGB @ de_train_se 12 - 9 (2. map)
 
december 02.
Következhet mindkét mérkőzésen a második map, az előny tehát a franciáknál és a szlovák-cseh gárdánál.
 
december 02.
Végeredmény: Szlovákia myDGB.net vs Oroszország zNation @ de_inferno_se 16-9.
 
december 02.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Lengyelország ESC Gaming @ de_nuke_ve 16-11.
 
december 02.
Félidőben: Szlovákia myDGB.net (CT) vs Oroszország zNation (T) @ de_inferno_se 11-4.
 
december 02.
Félidőben: Franciaország Team VeryGames (CT) vs Lengyelország ESC Gaming (T) @ de_nuke_ve 11-4.
 
december 02.
Részeredmény: Szlovákia myDGB.net (CT) vs Oroszország zNation (T) @ de_inferno_se 11-1.
 
december 02.
Részeredmény: Franciaország Team VeryGames (CT) vs Lengyelország ESC Gaming (T) @ de_nuke_ve (1st map) 6-3.
 
december 02.
Az elődöntők vélhetően majd 15:30 magasságában fognak kezdődni, bár 15:00-ra van kiírva a NiP vs BuyKey összecsapás, nem tenném rá a nyakam, hogy el is fogják kezdeni a meccset az érintettek pontban 3 órakor.
 
december 02.
A Franciaország Team VeryGames vs Lengyelország ESC Gaming mérkőzés első mapja (ki gondolta volna?!) de_nuke_ve lett, míg a Oroszország zNation vs Szlovákia myDGB.net összecsapáson jelenleg de_train_se a pálya.
 
december 02.
Idő közben a Franciaország BuyKey-ből a Svédország Ninjas in Pyjamas következő ellenfele lett, hiszen a franciák a 3. mapon magabiztos győzelmet könyvelhettek el, 16-4 arányban győztek a Portugália k1ck eSports ellenében.
 
december 02.
A NiP együttese már az elődöntőben! A svéd gárda az eXtensive elleni mérkőzés második mapját is magabiztosan, 16-8 arányban húzta be, így összesítve 2-0 arányban győzedelmeskedtek francia ellenfeleikkel szemben.
 
december 02.
A Franciaország Team VeryGames vs Lengyelország ESC Gaming összecsapás 12:00-ra volt kiírva, ám mivel még a másik két párharc javában zajlik, így valószínűleg 13:00 magasságában kezdődik ez a mérkőzés. Ugyanígy a Oroszország zNation vs Szlovákia myDGB.net is 1 óra múlva veszi kezdetét - bár ez természetesen csak egy tipp.
 
december 02.
A Svédország Ninjas in Pyjamas természetesen az első helyen végzett a csoportjában, így az Franciaország eXtensive!-vel kell megküzdenie a rájátszás első körében. A vártaknak megfelelően az első mapot már be is húzták 16-7 arányban (inferno). Következik a második és vélhetően utolsó map ebben a párharcban (dust2).
 
december 02.
A Portugália k1ck eSports csapata a második helyen végzett a 'B' csoportban, így az 'A' csoport 3. helyezettjével, azaz a Franciaország BuyKey-jel találta magát szembe. Az első mapot a franciák nyerték 16-10-re (inferno), a másodikat pedig a luzitánok 16-4-re (dust2). A harmadik és egyben sorsdöntő pálya a nuke lesz.
 
december 02.
Újra itt vagyunk, nézzük hogyan is állnak a párharcok.
 
december 01.
A rájátszás vasárnap reggel 9 órakor kezdődik. Köszönjük az eddigi figyelmeteket, holnap találkozunk. Jó éjszakát!
 
december 01.
A VeryGames magabiztos játékkal verte a Portugália k1ck csapatát. Végeredmény: Franciaország VeryGames 16 -8 Portugália k1ck.
 
december 01.
A Szlovákia myDGB győzelemmel zárta a csoportköröket, összesen 10 kört engedtek át a Oroszország dAt Team gárdájának, akik nyert meccs nélkül, savanyú szájízzel búcsúzhatnak a tornától. A végeredmény: Szlovákia myDGB 16 – 10 a Oroszország dAt team
 
december 01.
A félidőben: Oroszország dAt Team (t) 4 - 11 Szlovákia myDGB. A mérkőzés végeredményétől függően a dAt már biztosan elbúcsúzott az Esports Heaven Prague versenyétől.
 
december 01.
A Szlovákia myDBG a de_mirage_csgo-n meccsel az eddig nyeretlen oroszokkal. T oldalon kezdtek és jelen pillanatban 2 kör hátrányban vannak. A meccset élőben nézhetitek a következő streamen: http://www.own3d.tv/nefKO/live/395418
 
december 01.
Támadó és védő oldalon egyaránt kiegyensúlyozott képet mutatnak a statisztikák, amennyiben a hozott körök arányát vizsgáljuk nuke, dust2 és inferno pályákon. A számok nyelvén a train valamint a mirage is a CT-knek kedvez, nem is kicsit. Legalábbis ezen a tornán. Saját tapasztalatok?
 
december 01.
A statisztikák szerint a legjobb K/D aránnyal GeT_RiGhT büszkélkedhet (92 – 45 / 2.04). Mindehhez 33.7 százalékos HS Ratio dukál.
 
december 01.
Az utolsó mérkőzések következnek a B csoportból. Lássuk a párosításokat:
Franciaország VeryGames – Portugália k1ck | 22:30
Szlovákia myDGB – Oroszország dAt Team | 22:30
 
december 01.
Az oroszoknak most sem sikerült, az Franciaország eXtensive! 16 : 9 –re győzött nuke-on.
 
december 01.
Bármilyen szépen játszott T oldalon a Szlovákia myDGB a portugáloknak CT sikerült megmenteniük a meccset. A végeredmény: Portugália k1ck 16 - 11 Szlovákia myDGB
 
december 01.
apEX az Franciaország eXtensive! csapatából igencsak meggyőző statisztikával rendelkezik, már ami a tiszta fejlövéseket illeti. A tornán eddig 92 embert rakott el, ebből 55-öt fejessel, ami 60 százalékos HS Ratiot jelent.
 
december 01.
A Portugália k1ck visszahozta a meccset a Szlovákia myDGB ellen, ebben a pillanatban 11-11 az állás.
 
december 01.
Közben a Portugália k1ck elkezdte ledolgozni hátrányát, már csak két kör hátrányban vannak.
 
december 01.
Corey Dunn reszelős, kiöregedett texasi cowboy hangjának és pörgős előadásmódjának köszönhetően még izgalmasabbak a közvetítések. Szerintünk maradhatna a mikrofon mögött egészen a LAN végéig.
 
december 01.
21 óra 52 perc. Híreket mondunk. A Szlovákia myDGB összesen 10 kört hozott (dust2) támadó oldalon, ennek fényében a k1ck elleni összecsapás eredménye a félidőnél: Portugália k1ck 5 - 10 Szlovákia myDGB.
 
december 01.
Portugália k1ck - Szlovákia myDGB stream, ami nem angol és nem is magyar, viszont szlovák: http://www.own3d.tv/nefKO/live/395418
 
december 01.
Véleményetek szerint jövőre láthatunk magyar csapatot valamelyik nemzetközi tornán? Természetesen most nem csak arra gondolunk, hogy kibicikliznek néhány párizsis zsömlével és jól érzik magukat a melegben, hanem arra, hogy van olyan csapatunk, akik mondjuk egy hasonló mezőnyben túlélhetik a csoportköröket? Véleményeket gépelni most!
 
december 01.
A következő forduló párosításai:
Franciaország eXtensive! – Oroszország dAt Team | 21:30 | map: tba
Franciaország myDGB– Portugália k1ck | 21:30 | map: tba
 
december 01.
Franciaország VERYGAMES 16 – 14 Franciaország eXtensive!. A VG még véletlenül sem szeretné idő előtt ellőni a vadonatúj taktikáit. Esetleg nem így van?
 
december 01.
A Franciaország VERYGAMES továbbra is szenved ellenfelével, az Franciaország eXtensive! ismételten kiegyenlített. Az állás jelen pillanatban: 12-12
 
december 01.
Szoros mérkőzésen győzött a Portugália k1ck. Az oroszok továbbra is pont nélkül állnak a B csoport utolsó helyén. Feltehetőleg ott is maradnak, ugyanis következő meccsükön a Franciaország VERYGAMES gárdájával találkoznak.
 
december 01.
Ha nem szeretnétek egyszerre két adás között kapcsolgatni, akkor itt egy részeredmény a VERYGAMES – eXtensive! meccsről: VERYGAMES (ct) 8 - 8 eXtensive! (t). A pálya pedig inferno
 
december 01.
A hivatalos EHP stream-en látható k1ck – dAt Team mérkőzéssel párhuzamosan zajlik a VERYGAMES – eXtensive! összecsapás, melyet a következő linken keresztül követhettek figyelemmel: http://fr.twitch.tv/ktnpwr
 
december 01.
A Szlovákia myDGB.net vs Franciaország eXtensive! mérkőzés ezekben a pillanatokban ért véget, 15-15 lett a végeredmény. Most pedig kezdődik az FC Barcelona vs Athletic Bilbao spanyol bajnoki összecsapás, félidőben jön a frissítés! :)
 
december 01.
A Franciaország Team VeryGames mapja nem a nuke lesz, úgy nézem... Bár a Oroszország dAT team ellen sikerült győzniük, ám 13 kört engedtek orosz ellenfeleiknek. Lehet, hogy a rájátszásra tartogatja magát a francai együttes?
 
december 01.
Kissé sűrű a ma esti program, Bayern vs Dortmund, majd Barca vs Athletic, végül Real vs Atlético... szóval valószínűleg lassabban fognak jönni a frissítések az elvártnál, a segítségre pedig már nem is számítok... Szóval azt javaslom, hogy kövessétek nyomon a GOTV-ken vagy a streamen az eseményeket, ha nem akartok lemaradni semmiről!
 
december 01.
Ha minden igaz, akkor a másik mérkőzésen a Portugália k1ck eSports 16-14 arányban múlta felül az Franciaország eXtensive! gárdáját, így tehát a 'B' csoport két francia résztvevőjének nem indult túl rózsásan a csoportkör.
 
december 01.
Megszületett az Esports Heaven Prague első meglepetése: a Szlovákia myDGB.net nagyon jól kezdte a Franciaország Team VeryGames elleni mérkőzését, ám azután egy kissé leeresztettek és a franciák fel is jöttek szép támadóköreiknek köszönhetően. Végül a szlovák-cseh együttes is a támadó oldalon volt elemében, 16-12 arányban meg is nyerték az összecsapást!
 
december 01.
A Szlovákia myDGB.net vs Franciaország Team VeryGames mérkőzés még csak most vette kezdetét, így még 1 órát számoljunk rá a mérkőzések időpontjaira. A jelenlegi állás 4-1 a szlovák csapatnak, GuardiaN 5 kör alatt 6 fraggel és 0 halállal vezeti a fraglistát.
 
december 01.
A mérkőzések vélhető időpontjai módosítva, talán most már tudják tartani a csapatok magukat ezekhez.
 
december 01.
Mivel csúszott az 'A' csoport, így csúszik a 'B' is, így az előre betervezett időpontokhoz 30 percet, 1 órát hozzá kell adjunk a mérkőzések kezdetéhez. Ennek függvényében tervezze be mindenki a programját, aki szerette volna nyomon követni a történéseket.
 
december 01.
A Cadred.org stábja az eBotnak köszönhetően egy gyors 'A' csoport statisztikai összegzést is készített, mely alapján a kvintett legeredményesebb játékosa a Franciaország BuyKey-ben beugróként szereplő Adil "ScreaM" Benrlitom lett, aki 97/74-es K/D aránya mellett 71,13%-os HS aránnyal rendelkezik (!).
 
december 01.
Ezzel tehát a NiP a várakozásoknak megfelelően a csoport első helyén végzett, a többi 3 helyen pedig körbeverés miatt a körarány döntött, ami a legjobban a Franciaország BuyKey-nek sikeredett, őket a Oroszország zNation és az ESC követte.
 
december 01.
Csak úgy repül az idő... Egy igazabb arcát tudta mutatni az Lengyelország ESC Gaming svéd riválisa ellen, bár a 14. kört, de még a 13.-at sem sikerült elérniük a 16-12-es Svédország Ninjas in Pyjamas rájuk nézve nem olyan kilátástalanul rossz.
 
december 01.
Tehát az 'A' csoportból már csak 1 meccs, a Svédország Ninjas in Pyjamas vs Lengyelország ESC Gaming maradt hátra.
 
december 01.
Mégis csak előrehozták a Franciaország BuyKey vs Lengyelország ESC Gaming mérkőzést, amit talán nem meglepetésre, ám mégis némi meglepetésre a franciák nyertek 16-7 arányban. Nagyon benne van a lengyelekben az ehhez hasonló "zakó", egyelőre nem találják régi 1.6-os önmagukat az új Counter-Strike jövevényben.
 
december 01.
Az 'A' csoportot illetően ezzel az is eldőlt, hogy mely 4 együttes jut a rájátszásba... Egyedül a belgák nem könyvelhetnek el ehhez hasonló sikereket, ők ugyanis 4 vereséggel a csoport utolsó helyén zártak, így pakolhatnak is hazafelé.
 
december 01.
Az orosz és a belga csapatok találkozójának hamar vége is lett, miután a Oroszország zNation 16-0 arányban múlta felül a Belgium Brussels Guardians alakulatát.
 
december 01.
Jöhet tehát az utolsó, sorsdöntő kör, az Lengyelország ESC Gaming a Svédország Ninjas in Pyjamas-szal, míg a Oroszország zNation a Belgium Brussels Guardians-szal találkozik.
 
december 01.
Véget ért a Franciaország BuyKey vs Belgium Brussels Guardians és az Lengyelország ESC Gaming vs Oroszország zNation mérkőzés is, mindkét összecsapás 16-9-es végeredménnyel zárult.
 
december 01.
Idő közben a mérkőzésekhez, és persze a közvetítésbe is bekerültek a 'B' csoport párosításai, így már azokra is leadhatjátok a fogadásaitokat!
 
december 01.
Sorosabbra sikeredett a Svédország Ninjas in Pyjamas 3. mérkőzése is, hiszen a Franciaország BuyKey-nek sikerült 10 kört hoznia az ESWC és DreamHack Winter győztes svéd együttes ellen. Végeredmény: 16-10.
 
december 01.
Ha nehezen is, de behúzta az ESC a Guardians elleni mérkőzését, végeredmény 16-13.
 
december 01.
Az eddig 100%-os NiP most a BuyKey ellen játszik, míg az Lengyelország ESC Gaming a belgákat "fogadja".
 
december 01.
Második forduló eredményei: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Belgium Brussels Guardians 16-1 illetve Franciaország BuyKey vs Oroszország zNation 8-16.
 
december 01.
A Cadred.org-on leadott információk szerint a Franciaország BuyKey vs Lengyelország ESC Gaming mérkőzést a 'B' csoport után fogják lejátszani az érintettek, ez lesz a csoportkörök záró mérkőzése.
 
december 01.
Immáron az 'A' csoport összes további csoportmérkőzésére is fogadhattok, ha a közvetítésen belül leadjátok a voksaitokat az általatok esélyesebbnek gondolt együttesre.
 
december 01.
Az Esports Heaven Prague névre keresztelt LAN zajlik jelenleg Prágában, a Corinthia Tower Hotelben. Jelenleg az Lengyelország ESC Gaming vs Franciaország BuyKey mérkőzést követhetitek figyelemmel a gotv-1.verygames.net:28000 GOTV IP címen.
 
december 01.
Egy újabb nemzetközi offline rendezvény - egy újabb CS2HU közvetítés!
 

Rájátszás

 
VERYGAMESEx6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
NiPFifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
008%
0292%
 
dec. 02., 21:00
TV: gotv-1.verygames.net:28000
0
 

Esports Heaven Prague - Végeredmény

1. place Svédország Ninjas in Pyjamas $10 000
2. place Franciaország Team VeryGames $6 000
3. place Szlovákia myDGB.net $4 000
4. Franciaország BuyKey
5-8. Lengyelország ESC Gaming
5-8. Oroszország zNation
5-8. Portugália k1ck eSports
5-8. Franciaország eXtensive!
9-10. Oroszország dAT team
9-10. Belgium Brussels Guardians

 

Esports Heaven Prague - Rájátszás

Ágrajz nagyítása

Svédország Ninjas in Pyjamas
02
inf 16-7, dust2 16-8
Svédország Ninjas in Pyjamas xx
Franciaország eXtensive!
00

de_nuke_ve 16-8
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
Portugália k1ck
01
de_dust2_se 16-6
inf 10-16, dust2 16-4, nuke 4-16
Franciaország BuyKey xx
Franciaország BuyKey
02
nuke 16-9, inf 16-11
Svédország Ninjas in Pyjamas 1. place
Oroszország zNation
01
inf 9-16, train 16-13, dust2 13-16
Szlovákia myDGB.net 00
Szlovákia myDGB.net
02

de_train_se 9-16
Franciaország VeryGames 00
Franciaország VeryGames
02
de_nuke_ve 7-16
nuke 16-11, inf 16-14
Franciaország VeryGames 02
Lengyelország ESC Gaming
00

Esports Heaven Prague - Csoportmeccs eredmények


1. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
1 Svédország NiP vs. Oroszország zNation A inferno TBA 16:04
1 Lengyelország ESC vs. Franciaország BuyKey A inferno TBA 07:16
1 Belgium Guardians
pihen A


1 Franciaország VeryGames vs. Szlovákia myDGB B nuke TBA 12:16
1 Franciaország eXtensive! vs. Portugália k1ck B inferno TBA 14:16
1 Oroszország dAT team
pihen B


2. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
2 Svédország NiP vs. Belgium Guardians A mirage TBA 16:01
2 Franciaország BuyKey vs. Oroszország zNation A mirage TBA 08:16
2 Lengyelország ESC
pihen A


2 Franciaország VeryGames vs. Oroszország dAT team B nuke TBA 16:13
2 Franciaország eXtensive! vs. Szlovákia myDGB B nuke TBA 15:15
2 Portugália k1ck
pihen B


3. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
3 Svédország NiP vs. Franciaország BuyKey A mirage TBA 16:10
3 Lengyelország ESC vs. Belgium Guardians A nuke TBA 16:13
3 Oroszország zNation
pihen A


3 Franciaország VeryGames vs. Franciaország eXtensive! B inferno TBA 16:14
3 Portugália k1ck vs. Oroszország dAT team B de_tba TBA 16:13
3 Szlovákia myDGB
pihen B


4. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
4 Franciaország BuyKey vs. Belgium Guardians A inferno TBA 16:09
4 Lengyelország ESC vs. Oroszország zNation A inferno TBA 16:09
4 Svédország NiP
pihen A


4 Franciaország eXtensive! vs. Oroszország dAT team B nuke TBA 16:09
4 Szlovákia myDGB vs. Portugália k1ck B dust2 TBA 11:16
4 Franciaország VeryGames
pihen B


5. kör Csapat 1 Csapat 2 CS. Pálya TV
5 Svédország NiP vs. Lengyelország ESC A de_tba TBA 16:12
5 Oroszország zNation vs. Belgium Guardians A inferno TBA 16:00
5 Franciaország BuyKey
pihen A


5 Franciaország VeryGames vs. Portugália k1ck B nuke TBA 16:08
5 Szlovákia myDGB vs. Oroszország dAT team B mirage TBA 16:10
5 Franciaország eXtensive!
pihen B


Esports Heaven Prague - Csoportállások

'A' csoport M G D V K P
Svédország Ninjas in Pyjamas
4 4 0 0 64:27 12
Franciaország BuyKey
4 2 0 2 50:48 6
Oroszország zNation 4 2 0 2 45:43
6
Lengyelország ESC Gaming 4 2 0 2 51:54 6
Belgium Brussels Guardians 4 0 0 4 23:64
0
'B' csoport M G D V K P
Franciaország Team VeryGames
4
3
0 1 61:50 9
Portugália k1ck 4 3 0 1 56:54 9
Szlovákia myDGB.net 4 2 1 1 66:52
7
Franciaország eXtensive! 4 1 0 2 59:56 4
Oroszország dAT team 4 0 0 4 43:64
0

Esports Heaven Prague - Csapatok és kiemelések

Csapat Seed Lineup
Svédország Ninjas in Pyjamas 1 Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Franciaország Team VeryGames 2 Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
Lengyelország ESC Gaming 3 kuben, Loord, Neo, pasha, TaZ
Portugália k1ck eSports 4 Fox, Fyx, iNsideR, mUttt, n3w
Franciaország BuyKey 5 malikinovic, Niko, NpK, ScreaM, Shyne
Franciaország eXtensive! 6 apEX, EMSTQD, GMX, Maniac, mshz-
Oroszország zNation 7 AERO, evil, fAbi, kibaken, wAke
Szlovákia myDGB.net 8 GuardiaN, kap1, oskaR, sneix, uno
Oroszország dAT team 9 hooch, InsoM, latro, seized, ub1que
Belgium Brussels Guardians 10 Dono, Hr, Metal, qDR, Sad

Esports Heaven Prague - GOTV IP címek

Steam GOTV #1: gotv-1.verygames.net:28000
Steam GOTV #2: gotv-2.verygames.net:28000

Esports Heaven Prague - Információk

Helyszín: Corinthia Tower Hotel, Prága, Csehország
Játék: Counter-Strike: Global Offensive 5v5
Időpont:
2012. december 1-2.
Díjazás: $20 000
Nevezett csapatok: 10 meghívott csapat
Honlap: http://www.praguemindsportsfestival.com/festival-schedules/esports/

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 13 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

K0B4K

dec. 03., 11:51
BuyKey | ScreaM-dA-k1nG -A-  69.65% HS ratio hát ez barom :D
 
 
 
 

.LnB

dec. 02., 22:05
Inferno a második map.
 
 
 
 

RuSTy

dec. 02., 20:00
ennyit variálni a kezdéssel :S 21:00kor kezdődik.
 
 
 
 

RuSTy

dec. 02., 16:39
scream go-ban sem okoz csalódást :D

 
 
 
 

.LnB

dec. 02., 16:36
nem rossz:
http://www.dailymotion.com/video/xvjslp_scream-x4-deagle-esport-heaven-lan_videogames
 
 
 
 

.LnB

dec. 02., 16:19
lurpiss, füstös megállapításához nem azt akartad írni, hogy a CT füstöli el és szedi fel?
 
 
 
 

SancheZsnz

dec. 02., 12:10
nuke-on egy allatt volt t oldalon scream:DDd 13 kor alatt volt 22 frage:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
 
 
 
 

TWER

dec. 01., 20:47
Jó ott látni Guardian nevét, de én még eltudnék képzelni  egy-két " öreg rókát" :)  
 
 
 
 

P4TR1K

dec. 01., 18:57
csókollak Guardian!!:DDD ez az ember ismét gyógyszerek nélkül kezdett játszani :DD
 
 
 
 
RuSTy  sőt eddig csak az ASES tudott ellenük x-et hozni :D
 

n0Rb1

dec. 01., 15:14
Neten már van 2, de tuti biztosan 1 vereségük, a Western Wolves elkapta őket, talán a THOR Open valamelyik kvalifikációján.
 
 
 
 

RuSTy

dec. 01., 14:32
sőt eddig csak az ASES tudott ellenük x-et hozni :D
 
 
 
 

RobertsoN

dec. 01., 13:47
eddig 100% os? az eddig összes lant ide véve 100% os a nip nem csak most :D
 
 
 
 

bLoodcsi

dec. 01., 12:09
Szokásos lesz a menet pizsamás banánok behúzzák végé meg top2
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1574
 
1589
 
 
 
kép 3122
 
1443
 
 
kép 1209
 
1456
 
 
 
kép 4464
 
2650
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu