Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. november 02. 41 hozzászólás
 

Itt van végre a várva-várt ESWC, amit itt, a Counter-Strike2.hu hasábjain is nyomon követhettek. 10 csapat, 9 vesztes, 1 győztes - vasárnap estére kiderül, hogy ki nyeri az első nagyszabású Counter-Strike: Global Offensive tornát!

A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy melyik francia csapat lesz az, aki csatlakozik a már néhány napja fixen meglévő 9-es mellé. A francia ESWC-kvalifikáció döntőjében a Franciaország Team VeryGames teljesítménye csak az első mapon hagyott kívánni valót maga után, a Franciaország BuyKey akkor még tudta tartani a lépést, ám a második mapra már elfogyott az erejük, így Kévin "Ex6TenZ" Droolans és társai csatlakozhattak 'B' csoport meglévő négyese mellé.

Nagy kérdés, hogy ki fogja nyerni az ESWC-t, izgalmas mérkőzések várnak ránk már a csoportkörök során is. Nem is húznám inkább tovább a szót, itt az ESWC közvetítésünk!

OFFLINEHírfolyam

hírfolyam frissítése
 
november 04.
Ezzel az ESWC Finals 2012 közvetítésünk is véget ért, köszönöm azoknak, akik nyomon követték a coverage-t a CS2HU-n, tartsátok meg jó szokásotokat legközelebb is!
 
november 04.
ESWC győztes a Svédország Ninjas in Pyjamas, innen gratulálunk nekik mi is!
 
november 04.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_train_se 16-14, összesítésben 2-0.
 
november 04.
Kint most csak beterelt a NiP, végül bentire tették le a bombát Fifflaren pedig 1v2 szituációban sem illetődött meg.
 
november 04.
Megint kinti lerakót erőltette a Svédország Ninjas in Pyjamas, ám SmithZz és kennyS, valamint RpK elvarázsolták őket. 15-14. Utolsó kör következik.
 
november 04.
Kintit most szépen megfogta a Franciaország Team VeryGames, szeretnének hosszabbításban nyerni, ez látszik rajtuk. 15-13.
 
november 04.
Benti ecót kért a társaitól Xizt, ám Ex6TenZ, RpK, NBK és SmithZz is vállalt fraget, így nem jött össze a terv. 15-12.
 
november 04.
NBK bent újfent villant, majd a Fifflaren elleni 1v1-ét is megnyerte, de 30HP-val élte csak túl a kört. 15-11.
 
november 04.
GeT_RiGhT megint majdnem villant, ám most kennyS egy jól irányzott headshottal végzett vele. Életben maradtak a VG-s remények. 15-10.
 
november 04.
SmithZz minden tőle telhetőt megtett ebben a körben, de GeT_RiGhT a VG mögé került benti lerakón, és hátba kaptam az említett játékost, majd kennyS ellen is megnyerte a maga mérkőzését. 15-9. Egy körre az ESWC győzelemtől a NiP!
 
november 04.
Mire ezeket a sorokat leírtam, újabb kört hozott a NiP, az állás már 14-9. Messze a győzelemtől a VG.
 
november 04.
Megint elszámoltam magam, a 7-es szám kimaradt, az állás tehát most 13-9! :D
 
november 04.
GeT_RiGhT és friberg a szó szoros értelmében levadázták ellenfeleiket, ráfázott a FranciaországTeam VeryGames az agresszív védekezésére. 13-10.
 
november 04.
Benti lerakóra most be tudott menni a Svédország Ninjas in Pyjamas, és kennyS ninja defuse-a sem jött össze, így első T körét hozta le a svéd csapat. 12-10.
 
november 04.
f0rest 1v5-ben is majdnem eljutott a bomba lerakásáig, 4-es vonat ütközöire ugrott fel, amire a franciák nem számítottak, ám végül az idő és Ex6TenZ eldöntötték a kört. 11-10.
 
november 04.
Megint NBK... NBK és NBK, na meg egy SmithZz hármas. 11-9.
 
november 04.
NBK újra kört döntött el a VG-nek, középen két precíz fejessel hatástalanította a maradék két NiP játékost. 11-8.
 
november 04.
Ha jól számoltam, akkor ez egy NBK ace volt. Bentire próbáltak plantolni a svédek, ám NBK egyedül elkapta mind az ötük grabancát, még a bomba lerakása sem jött össze nekik. 11-6.
 
november 04.
Az első CT körét lehozta a VG, így 11-5-re módosult az állás.
 
november 04.
Félidőben: Svédország Ninjas in Pyjamas vs FranciaországTeam VeryGames @ de_train_se 11-4.
 
november 04.
kennyS 1v3... Gyönyörű megoldások, szép fejesek.
 
november 04.
Módosítok, 11-3 az állás. :P
 
november 04.
friberg újabb szép megoldásainak köszönhetően már 10-3-ra vezetnek a svédek.
 
november 04.
Hatoson próbált akciózni kennyS és Ex6TenZ, de friberg alkapta őket, majd NBK is erre a sorsra jutott, RpK és SmithZz pedig nem jutott ki bentirők kintire. 9-3 a NiP-nek.
 
november 04.
Újabb 2 kört hozott le a Svédország Ninjas in Pyjamas, 8-3-ra vezetnek és egyelőre nem úgy fest, hogy a gall kakasok képesek lehetnek a maradék 4 kört lehozni.
 
november 04.
Az állás jelenleg 6-3 a NiP javára, akik CT-ben hozzák a köröket, a VG pedig próbálja feltörni a svédek reteszét.
 
november 04.
Most épp de_train_se-n próbált javítani a francia csapat és megszerezni a győzelmet, mellyel a párharc állása 1-1-re módosulna és jöhetne a 3. map.
 
november 04.
ESWC döntő - Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames @ de_dust2_se 16-3.
 
november 04.
Bíztam egy kis csúszásban, ehelyett a csapatok még hamarabb is kezdték a döntőt a vártnál, az első map, ami de_dust2_se volt, 16-3-as NiP győzelemmel végződött.
 
november 04.
Ezzel most egy időre búcsúzom, 16:00-kor a Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames ESWC döntővel jövünk vissza. Addig is további szép napot!
 
november 04.
Végeredmény: Germany n!faculty vs USA Area51 @ de_nuke_ve 9-16, összesítésben 1-2. A dobogó legalsó fokára az Area51 állhat fel!
 
november 04.
Vége is van! A fenti kör megint nem jött be a németeknek, szépen visszaverték az amerikaiak a támadásukat.
 
november 04.
smn-nek nem jött össze az 1v4 clutch, így a győzelem kapujában az A51. Mondhatnám úgy is, hogy a bronzérmek már félig a nyakukba vannak. 15-9.
 
november 04.
Nyugatiból, ajtóból és sárgából érkezett a fenti roham a németek részéről, sikerült is szépen bemenniük, ám hiko és Semphis ellenállhatatlanul érkeztek nyugatiból és sárgából és szépen visszafoglalták a lerakót, majd a bombát is hatástalanították. 14-9-re vezet már az A51.
 
november 04.
Bár a rámpát el tudta foglalni az Germany n!faculty, tovább már nem igen jutottak, lent egy AWP-vel találták magukat szembe és jöttek máshonnan is ellenfelek. 12-9-re vezet az A51.
 
november 04.
Újra itt! Az állás jelenleg 11-9 az A51-nek, úgy fest, hogy tartja magát az n!faculty.
 
november 04.
Most pedig a vasárnapi ebéd következik, addig mindenki tapadjon a GOTV-re, remélem sikerül a meccs vége előtt visszatérnem!
 
november 04.
Újfent rámpán igyekezett befelé az USA Area51, ám most asmo egy jól irányzott fejlövéssel megállította az amerikai rohamot, aztán nyikorkón sem tudott bemenni fentire az A51, végül megint rámpa mellett döntöttek, ám az idő nem segítette őket. 4-6.
 
november 04.
Most a kinti védő, Kirby volt az entry, majd fentre szambázott be az A51. 3-6.
 
november 04.
Már az 5. köre is megvan az A51-nek, ellenben az n!faculty még csak 3-at tudott védeni. A rámpa egyelőre gyengének látszik, ahogy igazság szerint a többi poszt is ingatag lábakon áll a németeknél. 3-5.
 
november 04.
És most már az A51-nél az előny. Nem tudják tartani az amerikai rohamokat a németek... de mintha történt volna már ilyen a történelemben.
 
november 04.
Egyenlített az USA Area51! Fontos köröket sikerült már a map legelején a saját javára fordítania az amerikaiaknak, már most bajban lehet az Germany n!faculty. 3-3.
 
november 04.
Egyenlített az USA Area51! Fontos köröket sikerült már a map legelején a saját javára fordítania az amerikaiaknak, már most bajban lehet az Germany n!faculty. 3-3.
 
november 04.
smn-nek nem jött össze most a bravúr, 1v3 szituációban csak egy "terkót" sikerült elkapnia, végül a fegyvere kimentése mellett döntött, így 3-2-re módosult az állás.
 
november 04.
Újabb 2 kört sikerült védenie az n!faculty-nak, 3-1 az állás jelenleg.
 
november 04.
Az Germany n!faculty desertjei bizony elég jól muzsikáltak, egyből ki tudtak egyenlíteni, így az első 3 kör nem lett az USA Area51-é. 1-1.
 
november 04.
A fenti köre bejött az A51-nek, bár egy ideig úgy látszott, hogy az n!-nek sikerül visszafoglalnia, végül Kirby maradt 1v2 szituációban, és egy kissé elhamarkodva kiszaladt elosztóba, ám a tengerentúliak elkapták a grabancát. Az első kör az A51-é, 1-0.
 
november 04.
A késkört az n!faculty hozta le, ők kezdhetnek nuke-on CT-ben. Meglátjuk ,hogy ez mekkora előnyt jelent a németeknek.
 
november 04.
Már csak az n!-es disruptor hiányzik a szerverről és kezdetét is veheti a mérkőzés!
 
november 04.
A meccset egyébként a hltv1.verygames.net:27051 GOTV IP-n követhetitek figyelemmel.
 
november 04.
A következő és egyben utolsó pálya a hírek szerint de_nuke_ve lesz.
 
november 04.
Összegezve az eddigieket: Germany n!faculty vs USA Area51 @ de_dust2_se 1-16, @ de_inferno_se 16-11, most jön tehát a 3. map!
 
november 04.
A második pálya, ami de_inferno_se volt, Germany n!faculty győzelmet hozott, 16-11 lett a vége. Ez azt is jelenti, hogy a dobogó legalsó fokára felálló csapatnak a következő map döntő fontosságú lesz.
 
november 04.
Az első mapot simán behúzta az USA Area51, 16-1 arányban diadalmaskodtak német ellenfelük ellen de_dust2_se - az infót köszönjük Daisy-nek.
 
november 04.
Egy hosszúra nyúlt szombat este után nézzük ,hogyan áll a bronzmeccs.
 
november 03.
Én ezzel most búcsúzom is, további szép estét mindenkiNET! ;)
 
november 03.
A bronzmeccsen tehát holnap reggel 10:00-tól USA Area51 vs Germany n!faculty mérkőzést láthatunk, míg a nagydöntőben, ami 16:00-kor kezdődik, Svédország Ninjas in Pyjamas vs Franciaország Team VeryGames mérkőzést fognak rendezni.
 
november 03.
Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 @ de_train_se 16-11, összesítésben 2-1!
 
november 03.
Az ESWC döntőjében a VeryGames! Érdekes kört választott az A51, deserttel próbáltak meg végigfutni 3-ason, majd Z-ből forgatni talán kintire, ám nem jutottak el addig.
 
november 03.
Az ecója sem sikerült jól a tengerentúliaknak, a győzelem kapujában a VeryGames. 15-11.
 
november 03.
Előbb kintire, majd bentire kezdett el walkolni az A51, a bombát sikerült is lerakniuk bent, ám 3v4 szitut tudtott hozni a Franciaország Team VeryGames, DaZeD pedig nem tudta leszedni a bombát hatástalanító védő(ke)t. 14-11.
 
november 03.
Összejött a kör most az amerikaiaknak, 2v2-t sikerült hozniuk. 13-11.
 
november 03.
8 győztes kör egyhuzamban - ez a statisztikai adat a Ex6TenZ-ék lapját díszíti. Bajban az USA Area51. 13-10.
 
november 03.
Meglesz a 12. köre is a VG-nek, miután hiko megpróbálta menteni a fegyvert, ám T-kezdőn elkapták a grabancát. 12-10.
 
november 03.
Most már a Franciaország Team VeryGames-nél az előny! Eddigi 6 védő körét sikerrel abszolválta a francia csapat. 11-10.
 
november 03.
Hiába tudott benti lerakón bombát tenni az A51, a VG hatástalanította azt és ezzel együtt kiegyenlített! 10-10.
 
november 03.
Hiába a nagy fegyverek, a kör így is a galloké lett. 10-8 az A51-nek - természetesen az imént rosszul írtam.
 
november 03.
A szokásos "mentő-kört" láthatjuk az A51-től, az első kört ugyanis hozta a VG, viszont ők a 3.-ban már fegyverrel szeretnének ellenfeleikre támadni, így inkább nem kockáztatják a "halált". 10-7 a VG-nek.
 
november 03.
Félidőben Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 @ de_train_se 5-10.
 
november 03.
Újabb benti kör, újabb VG siker.
 
november 03.
Semphis ebben a körben sem tudott kibontakozni, ő volt az entry a VG benti körénél, amit a franciák végig is tudtak vinni. 10-4, az utolsó kör következik.
 
november 03.
Kint le tudta rakni a bombát a VG, Semphis maradt egyedül 12 hp-val, nem sok esélye volt a bomba hatástalanítására. 10-3.
 
november 03.
Újra a tettek mezején. Egyelőre 10-2 az állás, trainen az A51 kezdhetett cétében és kamatoztatják is az ezzel járó előnyöket.
 
november 03.
Következik a 3. map, ami de_Train_se lesz.
 
november 03.
Következik a 3. map, ami de_Train_se lesz.
 
november 03.
Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 @ de_nuke_ve 16-6.
 
november 03.
És megvan a győzelem a franciáknak! Ha nem is abban a körben, amit láttunk, de a következőben begyűjtötte a győzelmet jelentő kört a VG.
 
november 03.
10 kör már a különbség a két csapat között, 1 körre a map megnyerésétől a Franciaország Team VeryGames. 15-5.
 
november 03.
Megint lentire, az a B lerakóra koncentrálta erőit a francia gárda, és újfent sikerrel tette ezt, 14-5.
 
november 03.
A famasok megvétele jó döntésnek bizonyult, így a VG csak 2 kört tudott hozni egymás után támadóként. 13-5.
 
november 03.
Sikerült azonnal jól támadni a VG-nek, 12-4 az állás ezzel!
 
november 03.
Félidőben: Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 @ de_nuke_ve 11-4.
 
november 03.
Az utolsó kör is a tengerentúliaké lett, nem sikerült bevédeniük a VG-seknek a "kiesett" bombát. Lehet, hogy sok lesz az a 4 kör, amit nem sikerült a maguk javára fordítaniuk a galloknak...
 
november 03.
Közben újabb 2 kört hozott mindkét csapat, az állás így 11-3.
 
november 03.
Megvan az első USA Area51 kör, újfent hátul, illetve már talán elől próbáltak meg lemenni, hosszúról sikerült is kijutniuk lerakóra, Ex6TenZ-t elkapták röviden, aztán kennyS már nem tudott tenni semmit. 9-1.
 
november 03.
tck került 1v5 szituációba, a bombát kellett volna megvédenie, ám nem jött össze neki, már 8-0 az állás.
 
november 03.
Nagy fegyverekkel is magabiztos eddig a Franciaország Team VeryGames, már 6-0-ra vezetnek.
 
november 03.
3 kör után 3-0-ra vezet a VG. Jön az első fegyveres kör.
 
november 03.
Már pörög az éles, az első kört a VG hozta le, miután sikerült visszafoglalniuk a fenti lerakót és felszedniük a bombát.
 
november 03.
Egyébiránt az FC Barcelona vs Celta Vigo mérkőzés is most kezdődik, szóval a figyelem továbbra is "megosztásra kerül". :P
 
november 03.
Na, megérkezett a teljes VG legénység, már csak a tengerentúliak hiányoznak.
 
november 03.
Egy kisebb szünet lett beiktatva a jelek szerint a Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 mérkőzésen, a következő map de_nuke_ve lenne, ám egyedül NBK tartózkodik a szerveren.
 
november 03.
Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany n!faculty @ de_train_ se 16-5, összesítésben 2-0!
 
november 03.
Vége. Döntőben a Svédország Ninjas in Pyjamas! Sima mérkőzés volt összességében is ez, bár az n! sem vallott szégyent, hiszen szép jelenetekkel tették emlékezetessé eddigi szereplésüket. Persze még rájuk is vár holnap a bronzmeccs!
 
november 03.
Nem jött össze most a clutch, mint az imént, 15-4-re módosult az állás.
 
november 03.
qk-Mantis ninja defuse! Ez is összejött a németeknek, így életben tartották a győzelemre, de legalább a hosszabbításra irányuló reményeiket!
 
november 03.
smn 1v3, az ESWC eddigi egyik legszebb jelenete! 14-4, persze ezzel még nincs kint a vízből az Germany n!faculty.
 
november 03.
A NiP jelenleg 14-3-ra vezet az n! ellen trainen, szóval 2 kör választja el őket a döntőtől!
 
november 03.
Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 @ de_dust2_se 16-19.
 
november 03.
Éééés megvan az A51 győzelme! B-re is bementek, de A-ra tették le a bombát, a rövidről és CT-ről érkező védők pedig nem tudták visszafoglalni az A lerakót.
 
november 03.
1 körre a győzelemtől az A51, jelenleg 3-1-re vezetnek a hosszabbításban, ahol is 4 győztes körig folyik a küzdelem.
 
november 03.
A Svédország Ninjas in Pyjamas - hasonlóan a nuke-hoz - trainen is ellenállhatatlanul játszik, 12-1-re vezetnek az Germany n!faculty ellen, lassan már a teljes lábuk az ESWC döntőjében van!
 
november 03.
OT halftime: Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 1-2.
 
november 03.
A scoreboardon jelenleg egy francia A51-et és egy amerikai VG-t láthatunk, de ne tévesszen meg minket. Az amerikai A51 hozta eddig a köröket, OT-ben 2-0-ra vezetnek.
 
november 03.
Most már az admin is beavatkozik, kézzel fogják indítani a hosszabbítást... nem véletlenül monta cogu illetve Troubley, hogy az adminok nem állnak a helyzet magaslatán.
 
november 03.
Érdekes hosszabbítási beállítások léptek életbe az ESWC-n, hiszen a jelek szerint a csapatok 16k-val fognak belekezdeni az overtime-ba!
 
november 03.
És megint nl-t ír a VG, lassan nemcsak az A51-esek, de mi nézők is idegbajt kapunk ettől.
 
november 03.
A NiP közben már 4 kört védett az n! ellen, amíg a két hosszabbításra váró csapat warmupolgatott...
 
november 03.
Pillanatokon belül kezdődik a hosszabbítás első köre a Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 mérkőzésen!
 
november 03.
A másik meccs 2. mapja még nem kezdődött el, tehát még nem maradtunk le semmiről.
 
november 03.
Megint az iménti forgatókönyv, most viszont már felkészült erre a körre az USA Area51, 15-15! Hosszabbítás következik!
 
november 03.
Előbb hosszú, majd rövid, és megint VG kör! Már vezetnek a franciák, 15-14. Az utolsó kör következik!
 
november 03.
Az egyenlítést jelentő kör is megvan! Röviden és hosszún is sikerült bemenniük, a 4 megmaradt tengerentúli játékost pedig menti a fegyverét, be akarják biztosítani magukat a maradék 2 körre. 14-14.
 
november 03.
Elkapta a fonalat a Franciaország Team VeryGames! 14-13, már csak egy kör a hátrányuk!
 
november 03.
RpK and SmithZz in action... A51 vs VG 14-12.
 
november 03.
Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany n!faculty @ de_nuke_ve 16-7! Következik a de_train_se!
 
november 03.
Mindeközben a NiP lehozta az első mapot!
 
november 03.
1 ide, 1 oda - VG vs A51 14-11.
 
november 03.
Hiába jött be a VG rövides terelése, majd a B lerakó keresztbefoglalása, sok figyelmetlenség megbosszulta magát, így az USA Area51 már 13-10-re vezet.
 
november 03.
Mire leírtam ezeket a sorokat, a VG újabb körét A-ra összpontosítva 10. körét is lehozta, így most már csak 2 kör a differencia. 12-10 az A51-nek.
 
november 03.
Gyorsan váltogatunk a meccsek között... Az előző eco körét nem tudta lehoznia a Franciaország Team VeryGames, most viszont a hosszús akciójuk tökéletesre sikeredett, ám még így is majdnem felszedték a bombát, ám kennyS megmentette a kört egy tökéletes kivitelezett AWP lövéssel, majd a rá kirohanó védőt is elkapta. De még így is 3-mal vezet az A51, az állás most 12-9.
 
november 03.
Közben lehozta első 3 támadó körét az n!, így nem engedte elhúzni svéd ellenfelét a német csapat. Ott az állás 11-7 a NiP-nek.
 
november 03.
Micsoda akciók! kennyS az ajtó melletti hordók mögött talált magának olyan pozíciót, ahonnan a mögötte ablakon beugró ellenfelét lerakóról, majd az előtte ajtón berohanó ellenfelét is elkapta, viszont hiko kirohant rá, ami ellen nem volt ellenszere. Az állás ezzel 11-8.
 
november 03.
Áttérve a másik mérkőzésre... Az USA Area51 első két védő körét sikeresen abszolválta, viszont a 3.-at már nem, minekután 3v3 szituációban inkább a fegyverek mentése mellett döntött a tengerentúli ESWC-kvali győztes. Lehet, hogy jól döntöttek, ám rápillantva a VG-sek életerő pontjaira, talán hozható lett volna a kör. Az állás most 10-8 az A51-nek.
 
november 03.
Félidőben Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany n!faculty 11-4.
 
november 03.
Hát, nem jött össze nekik az utolsó kör behúzása...
 
november 03.
Egy nagyon sima fenti rohanás után megvan a NiP 10. köre is, a maradék két n! játékos menti a fegyverét, bízva abban, hogy az utolsó kört sikerül behúzniuk.
 
november 03.
Eldőlni látszik a NiP vs n! összecsapás első mapja, a nuke, ahol a NiP már a 9. körét is lehozta - terroristaként. Ezzel szemben a németek egyelőre csak 3 kört tudtak védeni. Lehet nem egy súlycsoport ez a 2 csapat, hiába abszolválta a csoportkört az n!faculty.
 
november 03.
Félidőben USA Area51 vs Franciaország Team VeryGames 8-7.
 
november 03.
Most sikerült elkapniuk még ívnél a B-s akciót a VG-seknek, úgyhogy nem engedtek 1 körös távnál többet az A51-nek.
 
november 03.
Egy szép B akció a 8. lehozott körét jelentette az A51-nek, a Franciaország Team VeryGames bajban van, ám a dust2-t terrorista mapnak tartja a közvélemény, úgyhogy talán mégsem akkora a baj.
 
november 03.
Megint röviden próbálkozott az USA Area51, ám AWPTenZ megállította őket, ám az amerikaiak még így is vezetnek 7-6-ra.
 
november 03.
Hamar elejét akarja venni a másik mérkőzésnek a Svédország Ninjas in Pyjamas, 5 kört sikerült már támadniuk nuke-on, ami elégnek bizonyulhat, főleg annak tudatában, hogy az Germany n!faculty eddig csak 2 kört tudott védeni. Az állás ott tehát 5-2 a NiP-nek.
 
november 03.
Aktív védekezés mellett döntött a VG ebben a körben, ez viszont nem lett kifizetődő, 6-5-re vezetnek a tengerentúliak.
 
november 03.
Most nem jött be a hosszús akció az A51-nek, megállították őket. Az állás most döntetlen, 5-5.
 
november 03.
Támadóként kezdte a nuke-ot a NiP, és már 4 kört sikerült is hoznia! Az állás 4-1 a NiP-nek.
 
november 03.
Előbb hosszún próbálkozott bemenni az USA Area51, majd átforgattak rövidre, így A lerakóról teljes egészében kiszorult a Franciaország Team VeryGames, és a visszafoglalásban sem vitézkedtek. Az állás így már 4-3.
 
november 03.
Közben elkezdődött a NiP vs n! mérkőzés is, az első körnél járunk.
 
november 03.
Megvan az első A51 kör! A VG teljes egészében átadta B lerakót a támadóknak, 5v3-ban sem tudták azt visszafoglalni, így ez most nem bizonyult jó ötletnek. 4-1.
 
november 03.
Már 3-0 vezet a VG, miután az előző körben T kezdőn várta a kör végét a tengerentúli csapat, meg tudták venni a nagyfegyvereket, ám a rövides akciójuk a kör végéhez közeledve nem jött össze. 3-0.
 
november 03.
A VG vs A51 mérkőzés már megy is, CT-ben a franciák szépen foglalták vissza B lerakót. 1-0.
 
november 03.
A Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany n!faculty mérkőzés első mapja de_nuke_ve lesz, a GOTV IP pedig a következő: hltv1.verygames.net:27053
 
november 03.
Az említett mérkőzés történéseit a hltv1.verygames.net:27051 GOTV IP címen követhetitek figyelemmel.
 
november 03.
Megtörtént a vétózás a Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 meccsen, így a mapok a következő sorrendben fogják követni egymást: de_dust2_se, de_nuke_ve, és ha szükséges, de_train_se lesz a 3. a sorban. Kezdés hamarosan.
 
november 03.
Mégsem most, majd csak 16:40-kor kezdődnek az elődöntők - forrás VeryGames facebook oldala.
 
november 03.
A Franciaország Team VeryGames vs USA Area51 mérkőzés hamarosan kezdődik, 4 órára hozták előre az adminok.
 
november 03.
Tehát akkor most egy hosszabb pihenő következik, 16:30 magasságában jövünk vissza a két elődöntővel!
 
november 03.
Az elődöntők párosításai: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany n!faculty, valamint Franciaország Team VeryGames vs USA Area51. Kezdés 16:30-kor!
 
november 03.
Végeredmény: Dánia Anexis eSports vs Germany n!faculty 10-16! Elődöntős az n!faculty!
 
november 03.
Szenzáció (:D)! cajunb élete körét hozta volna le, ha sikerül az utolsó embert is likvidálnia könyvtárban, ám nem jött össze neki, így tehát...
 
november 03.
És itt a 15. is, smn hathatós közreműködésével 1 körre van a győzelemtől és a továbbjutástól (!) a német csapat! 15-10.
 
november 03.
MSL nem lett hős most 1 hp-val qk-Mantis ellen, a 14. körét is lehozta az Germany n!faculty. 14-10.
 
november 03.
Egy szép nagy lerakós akció után az n! már nem érezheti magát annyira nyeregben, bár még mindig vezetnek 3 körrel. Az állás most 13-10.
 
november 03.
Számolgassunk is egy kicsit: Ha az Anexis nyer, akkor ők is jutnak tovább, hiszen nekik 7 pontjuk lesz, míg mögöttük az Lengyelország ESC Gamingnek csak 6. Ha döntetlen lesz a mérkőzés, akkor az imént említett lengyel csapat lesz ott az elődöntőben. Ha viszont a németek gyűjtik be a 3 pontot, akkor ők lesznek ott a legjobb 4 között, hiszen az ESC ellen az egymás elleni eredmény fog számítani, ők pedig nagy meglepetésre elkapták a tapasztalt lengyel csapat grabancát.
 
november 03.
Térjünk is át most teljes egészében a második és egyben utolsó csoportmeccsünkre, ahol az Germany n!faculty 12-9-re vezet az Dánia Anexis eSports ellen.
 
november 03.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Anglia fm! TOXiC 16-9!
 
november 03.
BARBARR hiába hozta le az 1v2-t kennyS és NBK ellen, defuse-a neki sem volt, a bomba pedig felrobbant.
 
november 03.
Rámpa helyett most inkább fentire ment be a VG, 15-9.
 
november 03.
1v4-ben maradt BARBARR, és inkább úgy döntött, hogy menti a fegyverét, így 1 14. győztes körét is elkönyvelhette a gall alakulat. Az állás tehát 14-9.
 
november 03.
Az Anglia fm! TOXiC eddig CT-ben jobban játszik, hiszen 5 kört hoztak, ellenben csak 2-t buktak, ám ha győzni szeretnének, akkor még 6-ot be kell húzniuk úgy, hogy a Franciaország Team VeryGames közben csak 1-et nyer. Nehéz lesz...
 
november 03.
Félidőben: Dánia Anexis eSports vs Germany n!faculty 7-8.
 
november 03.
A molotovval és az idővel sem volt túlságosan kibékülve ebben a körben az n!, így az Anexis könnyedén behúzta azt.
 
november 03.
Egy körrel a félidő előtt 8-6-ra vezetnek a németek a másik mérkőzésen. Ez még érdekes lehet.
 
november 03.
Sikerült lehoznia az első 3 védő körét a TOXiC-nak, így nem kerültek nagyobb hátrányba, sőt, 11-7-re jöttek fel.
 
november 03.
Kiegyenlítettek a németek, így 3 körrel a félidő vége előtt az állás: Anexis vs n! 6-6.
 
november 03.
Még mindig nagyon szoros az Dánia Anexis eSports vs Germany n!faculty mérkőzés. Az állás jelenleg 6-5 a dánoknak, aki próbálják a leghatékonyabban megakadályozni a németek támadásait, egyelőre felemás sikerekkel.
 
november 03.
Félidőben: Franciaország Team VeryGames vs Anglia fm! TOXiC 11-4. Nem rossz ez a 4 kör, ám ahhoz, hogy sikerüljön legalább 12-t védeniük az angoloknak, nagyon fegyelmezetten kell játszaniuk.
 
november 03.
10-4 most már, ecóban voltak a gallok, ezt ki is használta a TOXiC rámpán.
 
november 03.
Érdekes kör volt a mostani... Az Anglia fm! TOXiC kinti terelése szépen bejött, a bombát sikerült is lerakniuk, ám megvédeniük már nem, viszont a Franciaország Team VeryGames-esek közül csak Ex6TenZ-nek volt defuse-a, ő viszont későn kapcsolt, így a bomba felrobbant. 10-3.
 
november 03.
A lehozott köre után bukott 2-t a TOXiC, majd újfent hozott 1-et, így a két csapat jelenleg 10-2-re áll egymással.
 
november 03.
A másik párharcban Anexis vs n!faculty jelenleg 3-3.
 
november 03.
Na, most ebben a körben a Franciaország Team VeryGames hozott elhamarkodott döntéseket, kennyS például 1v2-ben leesett kakasból lerakóra, ami végzetesnek bizonyult a számára. Megvan az első TOXiC kör! 8-1.
 
november 03.
Ismét a kapkodós, összeszedetetlen oldalát mutatja az Anglia fm! TOXiC, a VG pedig ezt ki is használja, 8-0-ra vezetnek a franciák.
 
november 03.
A másik meccsen az Germany n!faculty is villámrajtot vett, T-ben kezdtek és behúzták az első fontos köreiket.
 
november 03.
Újabb 3 kört hozott le a VG, 6-0 az állás.
 
november 03.
Az első 3 kört nuke-n CT-ben be is húzta a Franciaország Team VeryGames, tehát 3-0-ra vezetnek.
 
november 03.
Lassacskán az n! vs Anexis is kezdődik, a GOTV IP: hltv1.verygames.net:27051
 
november 03.
A VG vs TOXiC mérkőzés már kezdetét is vette: hltv1.verygames.net:27050
 
november 03.
A folytatásban tehát Franciaország Team VeryGames vs Anglia fm! TOXiC és Germany n!faculty vs Dánia Anexis eSports mérkőzéseket láthatunk, ezek 14:30-kor kezdődnek az "előrejelzések" szerint.
 
november 03.
Érdekes helyzet állt elő az utolsó kör előtt: Egyedül a Franciaország Team VeryGames továbbjutása garantált, hiszen nekik még van egy meccsük és így is 7 pontjukkal vezetik a csoportot. Az Lengyelország ESC Gaming már végzett minden mérkőzésével, ők az Germany n!faculty elleni győzelmükkel biztosíthatták volna helyüket az elődöntőben, ám vereséget szenvedtek, aminek köszönhetően még a német csapat is továbbmehet, ha az Dánia Anexis eSports-ot is sikerül elkapniuk az utolsó körben. Illetve van nekünk még egy Anglia fm! TOXiC-unk is, akik egy esetleges VG elleni győzelemmel ott lehetnének a legjobb 4-ben, ha az n! megveri az Anexis-t. Nem tudom, tudtátok követni? :D
 
november 03.
Végeredmény: Lengyelország ESC Gaming vs Germany n!faculty 11-16!
 
november 03.
Megvan az első nagy meglepetés! Az n! nem jutott az Anexis sorsára, ők behúzták az győzelmet jelentő 16. körüket még a 30. kör előtt. Egy ranker körrel próbálkozott az ESC, ám asmo majd a jól irányzott flashek segítségével megakadályoztak a lengyeleket, hogy tovább menjenek rankernél, végül pasha maradt 1v4-ben, de csak 1 védőt tudott elkapni.
 
november 03.
Térjünk át a másik mérkőzésre gyorsan, hiszen ott is akad izgalom bőven. Az n! 15-11-re vezet jelenleg az ESC ellen, szóval ők is 1 körre vannak a győzelemtől, ahogy az Anexis is volt, ám ha ez is döntetlen lesz...
 
november 03.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Dánia Anexis eSports 15-15!
 
november 03.
Ez bizony döntetlen lett. Nagyjából 3-szor egymás után játszotta meg ugyanazt a kört a francia csapat, ám ez ellen nem volt ellenszere a dánoknak, így hiába vezettek már 15-9-re is, végül csak döntetlent sikerült elérniük.
 
november 03.
Részeredmény: Lengyelország ESC Gaming vs Germany n!faculty 10-12.
 
november 03.
Az utolsó körre maradt a döntés, 15-14!
 
november 03.
15-13! A két megmaradt Dánia Anexis eSports játékos a fegyverek kimentése mellett döntött 2v3 szituációban, és talán jól tették.
 
november 03.
15-12, egy újabb kört tudott támadni a Franciaország Team VeryGames.
 
november 03.
15-11, csak nehogy X legyen a vége...
 
november 03.
A másik meccsen is alakulóban egy meglepetés, hiszen az n! jelenleg 11-8-ra vezet az ESC ellen. És a németek hasonlóan az Anexis-hez, CT-ben vannak...
 
november 03.
15-10, nem adja azért olyan könnyen a bőrét a gall csapat.
 
november 03.
Már 15-9 a dánoknak!
 
november 03.
Már 13-9-re vezet az Dánia Anexis eSports a Franciaország Team VeryGames ellen!
 
november 03.
Félidőben: Lengyelország ESC Gaming vs Germany n!faculty 8-7, szépen támadtak a németek.
 
november 03.
Alakulóban egy meglepetés, hiszen az Anexis jelenleg 11-9-re vezet a VG ellen. Persze még sok van hátra, de védőként azért könnyebb dolguk van a dánoknak.
 
november 03.
Megkezdődött a VG vs Anexis második félideje.
 
november 03.
Közben a másik GOTV-n az ESC kiegyenlített az n! ellen, az állás most 5-5.
 
november 03.
Félidőben Franciaország Team VeryGames vs Dánia Anexis eSpots 8-7.
 
november 03.
Utolsó kör következik a VG vs Anexis meccsen, jelenleg a VeryGames vezet 8-6-ra.
 
november 03.
A másik mérkőzésen az Germany n!faculty 5-2 arányban vezet az Lengyelország ESC Gaming ellen, egyelőre a lengyelek nehezen találják a német támadások ellenszerét.
 
november 03.
Közben a VG megfordította az állás, már 7-5-re vezetnek a franciák!
 
november 03.
Közben egy NBK ász a VG vs Anexis mérkőzésen, az állás 4-5.
 
november 03.
Egyébként az 'A' csoport megmaradt mérkőzése, a Svédország Ninjas in Pyjamas és a Germany mousesports összecsapása után, ami 16-5-ös svéd győzelmet hozott, az is eldőlt, hogy a NiP mellett az USA Area51 lesz ott a 2012-es ESWC Finals elődöntőjében! A 'B' csoportban még nem dőlt el semmi, ha az Anexis elkapja a VG-t, akkor még bármi lehet...
 
november 03.
hltv1.verygames.net:27051 Franciaország Team VeryGames vs Dánia Anexis eSports @ de_inferno_se, az állás jelenleg 4-2, a dánok vezetnek és támadnak!
 
november 03.
hltv1.verygames.net:27050 Lengyelország ESC Gaming vs Germany n!faculty @ de_infern_se, az állás jelenleg 1-0 a németeknek.
 
november 03.
Újra itt!
 
november 03.
Gyors ebédszünet, aztán jönnek a további mérkőzések (természetesen nem a csapatok burkolnak, hanem csak én :D).
 
november 03.
Külön köszönet egyébként kilinek, amiért kisegített minket ebben a másfél órában és bedolgozott a CS2HU-nak a közvetítésnél! ;)
 
november 03.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Lengyelország ESC Gaming 16-2!
 
november 03.
A franciák nyerték a késkört. Az első oldalt a gallok fogják védeni, míg a lengyel barátaink lesznek kénytelenek hatástalanítani az ellenfelük védekezését.
 
november 03.
Perceken belül kezdetét veszi a Franciaország Team VeryGames vs Lengyelország ESC GAMING mérkőzés. GOTV IP: hltv1.verygames.net:27051
 
november 03.
Végeredmény: Svédország NiP vs Germany mouz 16-5!
 
november 03.
Végeredmény: Lengyelország ESC Gaming vs Anglia fm! TOXIC 16-9!
 
november 03.
Pörög Svédország NiP vs Germany mouz meccs! hltv1.verygames.net:27050
 
november 03.
A Lengyelország ESC Gaming vs Anglia fm! TOXIC meccs első félideje 13-2 a lengyelek javára!
 
november 03.
Végeredmény: Franciaország Team VeryGames vs Germany n!faculty 16-4!
 
november 03.
A franciák közben már 6-1-re vezetnek, míg a másik mérkőzésen egyelőre a játékosok csak állnak a pályán, meg bizonyára a színpad környékén is a valóságban, szóval a NiP vs mouz kezdésére még várnunk kell.
 
november 03.
A VG, miután lehozta a késkört, hozta az első 3 kört is dust2-n, így 3-0-ra vezetnek jelenleg.
 
november 03.
A VG vs n! mérkőzés kezdetét is vette ebben a pillanatban.
 
november 03.
Az Lengyelország ESC Gaming arcáról szeretné letörölni a vigyort az #fm! TOXiC, az IP a következő lesz minden bizonnyal: hltv1.verygames.net:27054
 
november 03.
A Franciaország Team VeryGames ESWC-s debütálását a hltv1.verygames.net:27051 IP-n nézhetitek meg, ellenfelük az imént vereséget szenvedő Germany n!faculty lesz, szintén 11:00-tól.
 
november 03.
Az 'A' csoport döntő összecsapása, a Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany mousesports színpadi mérkőzés a hltv1.verygames.net:27050 GOTV IP-n lesz látható 11:00-tól! A bemelegítés már elkezdődött...
 
november 03.
Végeredmény: Anglia fm! TOXiC vs Germany n!faculty 16-8!
 
november 03.
Megvan az angolok győzelem a németek ellen, nehéz szülés volt ez a 15. behúzott körük után.
 
november 03.
Végeredmény: Lengyelország ESC Gaming vs Dánia Anexis eSports 16-12!
 
november 03.
Megvan a lengyel csapat győzelme, egy kicsi lerakóra irányuló támadást vertek vissza, ha nem is szépen, de behúzták a győzelmet jelentő kört.
 
november 03.
Neo 1v2 szituációban is a jobbik orcáját mutatta ellenfelének, 15-12!
 
november 03.
Újfent a másik meccs, az Lengyelország ESC Gaming elhúzott 2 körrel, 14-12-re vezetnek!
 
november 03.
Közben a másik meccsen az Anglia fm! TOXiC a célegyenesben van, 15-5-re vezetnek az Germany n!faculty ellen.
 
november 03.
Az állás megint döntetlen, mi lesz itt még te jó ég?! - Egy kis Hajdú B. István a Fifa játékokból, tehát jelenleg Anexis vs ESC 12-12.
 
november 03.
Megfordította az állás az Dánia Anexis eSports! Az állás jelenleg 12-11 a dánoknak!
 
november 03.
Közben a másik mérkőzésen az Anexis feljött, az ESC előnye már csak 1 kör, az állás 11-10.
 
november 03.
Félidőben n! vs TOXiC 4-11.
 
november 03.
Lassan az utolsó köréhez érkezik, már ami a félidőt illeti, az Germany n!faculty és az Anglia fm! TOXiC mérkőzése is.
 
november 03.
Az első 3 kört terroristaként az Anexis behúzta, így jelenleg 10-8-ra vezet az ESC.
 
november 03.
Félidőben ESC vs Anexis 10-5.
 
november 03.
Az Lengyelország ESC Gaming vs Dánia Anexis eSports mérkőzés már jóval előrébb tart, a map szintén de_inferno_se, a lengyel alakulat pedig 10-3-ra vezet! Hozzáteszem, ők kezdték támadóként a mérkőzést.
 
november 03.
Az hltv1.verygames.net:27052 GOTV IP-n jelenleg de_inferno_se a map, a két ellenfél pedig az Germany n!faculty és az Anglia fm! TOXiC. Az állás jelenleg 3-3.
 
november 03.
Jó reggelt! Vágjunk is a közepébe, nézzünk, hogy állunk jelenleg a mérkőzésekkel.
 
november 02.
Na, még egy frissítés marad így estére, de aztán tényleg viszlát! A Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany mousesports mérkőzés holnap nem 9:30-tól, hanem 11:00-tól kezdődik!
 
november 02.
Ezzel mára búcsúzom is, holnap megint olyan 11 óra magasságában jelentkezem, hacsak a kollégák közül valaki ki nem segít! :) További szép estét mindenkiNET!
 
november 02.
Tehát a végeredmény: Anglia fm! TOXiC vs Dánia Anexis eSports 10-16!
 
november 02.
Csak összejött az a fránya kör a dánoknak... weber maradt a végére 1v2 szituációban, kicsiről kellett átfutnia nagyra, hogy leszedje a két megmaradt támadót és hatástalanítsa a bombát, de a két dán most már védő alakzatban, keresztbe nagyon szépen megoldották a szituációt.
 
november 02.
Egy újabb 4-es, az elkövetője most weber volt, kicsit bizony tekercstől is meg lehet fogni! 10-15.
 
november 02.
Futott a ranker, az eddigi elég lehangoltan játszó BARBARR pedig villant, 4-et ölt, 9-15. Jön felfelé az Anglia fm! TOXiC!
 
november 02.
Illetve már 8-15, elnézést.
 
november 02.
Az aktív B védelem, és a kicsivel passzívabb A védelem meghozta a gyümölcsét. 7-15.
 
november 02.
MSL elég könnyen belógott kis lerakóra, ám zed és az ő molotovja, illetve a kezében lévő fegyver megállíthatatlan volt, 4 terkó halálát is ő okozta. 6-15.
 
november 02.
A döntetlen még meglehet a TOXiC-nak... Hozták ezt a kört, rankeren próbált bemenni az Anexis, ám ott Whindanski kettőt vállalt, majd lerakóról is egyet, végül a többiek elintézték a maradék kettőt.
 
november 02.
Az első 3 védőkörét egyből bukták az angolok, így a győzelem kapujában vannak a dánok: 3-15.
 
november 02.
Az utolsó körre jobbára csak desertjeik maradtak az angoloknak, elég kilátástalan kört mentek most is, így félidőben az állás: Anglia fm! TOXiC vs Dánia Anexis eSports 3-12.
 
november 02.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy elég összeszedetlen maga az Anglia fm! TOXiC csapata és a játékosok egyénileg is. 3-10.
 
november 02.
Whindanski vállalt egy 4-est ebben a körben, majd zed elintézte az utolsó Anexis-est, így az állás a TOXiC szemszögéből most 3-9.
 
november 02.
Újabb 2 kört húzott be a dán csapat, így az állás már 2-9.
 
november 02.
Egyelőre elég kilátástalanok az angolok támadásai, már 7-2-re vezet az Anexis.
 
november 02.
Az állás jelenleg: Anglia fm! TOXiC vs Dánia Aneixs eSports 2-5
 
november 02.
Egy újabb nagy lerakós akció után Whindanski maradt 1v2 szituációban. A paláról érkező zárót sikerült hatástalanítania, ám arra nem számított, hogy a másik védő házból fog érkezni. 2-3 az Anexis-nek!
 
november 02.
A 3. körben 2v2 szituáció alakult ki, amikor is B-n beszorult lerakóra a két támadó. Végül a bomba plantolása helyett megpróbálták elkapni a maradék két védőt, ami nem jött össze, a bombás elesett, onnantól kezdve pedig nem volt esélye letenni a bombát a támadónak. 2-1 a TOXiC-nak.
 
november 02.
Az első körben az Anglia fm! TOXiC nagy lerakót vette célpontba lassú spot elfoglalás után. Sikerült is bemenniük, előbb a házas védőt, majd a palást kapták el, a bombát le is tették, végül 1v1 szituáció alakult ki, és a bomba felrobbant. 1-0-ra vezetnek az angolok!
 
november 02.
A köskört az Dánia Anexis eSports nyerte, így CT-ben kezdtek de_inferno_se-n. A mérkőzés ezekben a pillanatokban lett éles.
 
november 02.
Pillanatokon belül kezdetét veszi a késkör, amint az egyiks TOXiC játékos mikrofon problémája megoldódott.
 
november 02.
A jó GOTV IP pedig a következő: gotv.eswc.com:28023 (:D).
 
november 02.
Már warmupolnak a csapatok, ezen az IP-n tudjátok nézni a mérkőzést: hltv1.verygames.net:27053
 
november 02.
A VaKarM.net szerint a mérkőzésre még legalább 10 percet várni kell, tehát 18:15 magasságában csapnak a lovak közé a dánok és az angolok (kiegészülve egy svéddel).
 
november 02.
18:00 és a meccs még sehol. Nem baj, türelem rózsát terem! :)
 
november 02.
Az összecsapás úgy néz ki perceken belül kezdetét is fogja venni. Hogy miért ma játsszák le? Valószínűleg azért, mert színpadon mérkőzik meg a 'B' csoport két potenciális "második helyen továbbjutója".
 
november 02.
Újabb csúszás az Dánia Anexis eSports vs Anglia fm! TOXiC mérkőzésen, amit én speciel nem is bánok, mert ide tudtam érni rá! :)
 
november 02.
Eltolták az Dánia Anexis eSports vs Anglia fm! TOXiC mérkőzést 17:30-ra, tehát nem most fog kezdődni a meccs, hanem majd csak másfél óra múlva!
 
november 02.
Az 'A' csoport két biztos kiesője tehát a Brazília Team TargeTDown és a Hollandia LowLandLions, a többi hely egyelőre még kérdéses, de egy biztos továbbjutónk már van a Svédország Ninjas in Pyjamas személyében, akiket ha megver holnap reggel a Germany mousesports, akkor 2. helyen végeznek, ha döntetlennel zárul a mérkőzés, akkor a mouz lesz a 2. és az USA Area51 esik ki, míg ha a mouz kikap, akkor a tengerentúliak fognak az elődöntőbe jutni jobb körarányuknak köszönhetően.
 
november 02.
Mára 1 mérkőzésünk maradt csak hátra, a 'B' csoport 3. körének előrehozott meccse, az Dánia Anexis eSports vs Anglia fm! TOXiC, mely pontban 16:00-kor veszi majd kezdetét - hacsak rám nem cáfolnak újfent a szervezők és előre nem hozzák mondjuk 15:30-ra az összecsapást.
 
november 02.
Végeredmény: USA Area51 vs Hollandia LowLandLions 16-12!
 
november 02.
Félidőben LLL vs A51 6-9.
 
november 02.
Na, végül meglettek a csapatok: hltv1.verygames.net:27054 . Jelenleg 5-4-re vezet az LLL.
 
november 02.
Egyelőre nem találtam meg, hogy melyik GOTV-n játszanak a csapatok ,de ami késik, nem múlik! Addig is ajánlom figyelmetekbe Joe Miller streamjét, ha nem akartok lemaradni semmiről. CS2HUTV menüpont...
 
november 02.
Nagyon úgy fest, hogy a csapatok nem húzták az időt és máris megy a Hollandia LowLandLions vs USA Area51 mérkőzés!
 
november 02.
Valóban, a Svédország Ninjas in Pyjamas vs Germany mousesports mérkőzést holnap reggel rendezik meg színpadon, míg az USA Area51 vs Hollandia LowLandLions-t 14:30-tól, illetőleg az 'A' csoport 3. köréből a Dánia Anexis eSports vs Anglia fm! TOXiC mérkőzés kerül még ma megrendezésre 16:00-tól.
 
november 02.
Érdekes, a NiP facebook oldala szerint az ő mérkőzésüket, azaz a mouz ellenit csak holnap reggel 9:30-tól játsszák le. Higgyünk nekik, én azt mondom!
 
november 02.
Az utolsó kör van már csak hátra az 'A' csoportból, mely valószínűleg 3 óra magasságában fog kezdődni, hiszen minden bizonnyal most 1 óra szünet következik. A Brazília Team TargeTDown már lejátszotta összes mérkőzését, és bizony a vártaknak megfelelően pakolhat is haza, ahogy a Hollandia LowLandLions is, bár nekik 1 meccsük még hátra van az USA Area51 ellen. Lesz még egy rangadó, a Svédország Ninjas in Pyjamas a Germany mousesports-ot "fogadja", mely mérkőzésen eldőlhet a csoport elsőség, és persze az is, hogy az A51 vagy a mouz lép tovább a NiP mellett.
 
november 02.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs USA Area51 16-10!
 
november 02.
Végeredmény: Brazília Team TargeTDown vs Hollandia LowLandLions 16-6!
 
november 02.
Félidőben NiP vs A51 11-4.
 
november 02.
NiP vs A51 jelenleg 6-4.
 
november 02.
Félidőben TeamTD vs LLL 10-5.
 
november 02.
A TeamTD jelenleg 8-3-ra vezet az LLL ellen, míg a NiP 4-0-ra az A51 ellen.
 
november 02.
Brazília Team TargeTDown vs Hollandia LowLandLions @ de_train_se - hltv1.verygames.net:27051
 
november 02.
Svédország Ninjas in Pyjamas vs USA Area51 @ de_inferno_se - hltv1.verygames.net:27050
 
november 02.
A következő fordulóban Svédország Ninjas in Pyjamas vs USA Area51, és Hollandia LowLandLions vs Brazília Team TargeTDown mérkőzéseket rendeznek. Kezdés valószínűleg 1 óra magasságában.
 
november 02.
Ez bizony nem lett döntetlen. A brazilok teljesen átadták a fenti lerakot a NiP-nek, a visszafoglalás pedig nem nagyon akart összejönni nekik, zqk maradt 1v3-ban és le is szedték. Így végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Brazília Team TargeTDown 16-13!
 
november 02.
Xizt 3 fejest is kiosztott a glockjával, a bombát is letette, ám 1v2 szituációban már nem volt esélye, így a TeamTD újabb kört hozott, így az állás 15-13-ra módosult. Csak nem döntetlen lesz ez is?
 
november 02.
A Svédország Ninjas in Pyjamas és a Brazília Team TargeTDown mérkőzése is a végéhez közeledik, jelenleg a svédek 15-12-re vezetnek.
 
november 02.
Éééés döntetlen! A mouz szépen szedegette ki a támadókat a pálya minden szegletéből, végül 2v3 szituációban maradt az A51, de nyugatiból nem sikerült elfoglalniuk a fenti lerakót. Végeredmény tehát: Germany mousesports vs USA Area51 15-15!
 
november 02.
Az A51 az győzelem kapujában, miután a legutóbbi körüket lenti lerakóra hívták meg, és be is jött. 15-14!
 
november 02.
Kiegyenlített a mouz! Az állás jelenleg 14-14!
 
november 02.
A másik mérkőzésen 11-9-re vezet jelenleg a NiP.
 
november 02.
Jön felfelé a Germany mousesports, mint a talajvíz, az állás jelenleg 14-10 az USA Area51-nek, szóval tartaniuk kell a jelenlegi jó formájukat, hogy győzni akarnak a németek.
 
november 02.
A végére megemberelte magát a Svédország Ninjas in Pyjamas, a maradék 6 kört behúzták, így félidőben 9-6-ra vezetnek a Brazília Team TargeTDown ellen.
 
november 02.
Egyelőre meglepően jól szerepel a TeamTD a NiP ellen, hiszen a brazilok nuke-on T-ben kezdtek és eleddig 6 kört támadtak - összesen pedig 9 kör telt el.
 
november 02.
Félidőben A51 vs mouz 12-3 @ de_nuke_ve
 
november 02.
Az USA Area51 vs Germany mousesports mérkőzést a hltv1.verygames.net:27052 IP-n nézhetitek.
 
november 02.
Újfent de_nuke_ve-n játszik a NiP, mostani ellenfelül a Brazília Team TargeTDown. Az IP pedig a következő: hltv1.verygames.net:27050
 
november 02.
Végeredmény: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Hollandia LowLandLions 16-9
 
november 02.
A hivatalos ESWC streamet ezen a linken tudjátok elérni: http://www.dailymotion.com/video/xulvra_eswc-tv-6-csgo-en_videogames
 
november 02.
Az USA Area51 és a Germany mousesports mérkőzése 11:45-kor fog kezdődni, míg a NiP következő összecsapása, ami a TeamTD ellen lesz, az pontban délben.
 
november 02.
Félidőben NiP vs LLL 9-6 @ de_nuke_ve
 
november 02.
Lassan a félidejéhez érkezik a Svédország Ninjas in Pyjamas és a Hollandia LowLandLions mérkőzése. Érdekesen alakult eddig ez a párharc, az első 3 kört hozta a NiP, majd egymás után 5-öt az LLL, végül 4-et egyhuzamba megint a NiP, így az állás jelenleg 7-5 a svédeknek.
 
november 02.
A GOTV IP-k is elérhetőek a kibővített részben!
 
november 02.
Az ESWC csoportköreinek pontos menetrendjét megtekinthetitek a cikkben a Csoportmeccsek lenyíló menüre kattintva!
 
november 02.
Hogy aktuálisak legyünk: Svédország Ninjas in Pyjamas vs Hollandia LowLandLions @ hltv1.verygames.net:27050 Germany mousesports vs Brazília Team TargeTDown @ hltv1.verygames.net:27051
 
november 02.
Gyorsan néhány szót a mai menetrendről: A mai napon az 'A' csoport teljes egészében lemegy, óránként követik egymást a mérkőzések, kivéve az utolsó kört, melyre majd 1 órát kell várni a 4. kör után - valószínűleg szünetet kapnak a játékosok, vagy egyéb más versenyre fognak fókuszálni a szervezők. Majd 16:00-tól a 'B' csoport 3. köréből az Dánia Anexis eSports és az Anglia fm! TOXiC fognak találkozni. Egyébként a 'B' csoport szombaton 9:30-tól veszi kezdetét.
 
november 02.
Véget is ért az imént említett két mérkőzés. Az USA Area51 16-0 (!) arányban múlta felül a Brazília TargeTDown csapatát, míg a Germany mousesports a lehető legkisebb különbséggel, 16-14 arányban győzött a Hollandia LowLandLions ellen.
 
november 02.
A Svédország Ninjas in Pyjamas tehát az első körből kimarad - az ESWC egyből egy röpke pihenővel tudták megkezdeni, így a hosszú repülőút után frissebben érkezhettek a helyszínre, mint csoportbéli vetélytársaik. Már ha nem korábban érkeztek...
 
november 02.
A Germany mousesports és a Hollandia LowLandLions mérkőzését a hltv1.verygames.net:27050 GOTV IP-n, míg az USA Area51 és a Brazília Team TargeTDown mérkőzését a hltv1.verygames.net:27051 GOTV IP-n nézhetitek - köszönjük az infót trizdennek!
 
november 02.
Na, akkor gyerünk a tettek mezejére!
 

 
n!facultyasmo, disruptor, Kirby, qk-Mantis, smn
Area51DaZeD, hiko, semphis, sgares, tck
0111%
0289%
 
nov. 04., 10:00
TV: hltv1.verygames.net:27051
0
 

 
VERYGAMESEx6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz
NiPFifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
0032%
0268%
 
nov. 04., 16:00
TV: hltv1.verygames.net:27050
0
 

ESWC Finals 2012 | Végeredmény

1. place Svédország Ninjas in Pyjamas
$10 000
2. place Franciaország Team VeryGames
$6 000
3. place USA Area51
$4 000
4. Germany n!faculty
5-10. Germany mousesports
5-10. Lengyelország ESC Gaming
5-10. Dánia Anexis eSports
5-10. Anglia fm! TOXiC
5-10. Brazília Team TargeTDown
5-10. Hollandia LowLandLions

ESWC Finals 2012 | Rájátszás

Ágrajz nagyítása

-
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
-
de_nuke_ve 16:07
de_train_se 16:05
Svédország Ninjas in Pyjamas 02
-
Germany n!faculty 00
-
de_dust2_se 16-3
de_train_se 16-14
Svédország Ninjas in Pyjamas 1. place
-
USA Area51 01
-
de_dust2_se 19-15
de_nuke_ve 6-16
Franciaország VeryGames 00
-
de_train_se 11-16
Franciaország VeryGames 02
-

ESWC Finals 2012 | Csoportmeccsek

Kör Csapat 1
Csapat 2 STV Pálya Kezdés Eredmény
A/1 Germany mouz vs. Hollandia LLL TBA TBA ~09:30 [16:14]
A/1 USA Area51 vs. Brazília TeamTD TBA TBA ~09:30 [16:00]
A/1 Svédország NiP vs. pihen



A/2 Svédország NiP vs. Hollandia LLL TBA nuke ~10:30 [16:09]
A/2 Germany mouz vs. Brazília TeamTD TBA train ~10:30 [16:08]
A/2 USA Area51 vs. pihen



A/3 USA Area51 vs. Germany mouz #2 nuke ~11:30 [15:15]
A/3 Svédország NiP vs. Brazília TeamTD #1 nuke ~11:30 [16:13]
A/3 Hollandia LLL vs. pihen



A/4 Svédország NiP vs. USA Area51 #1 inf ~13:00 [16:10]
A/4 Hollandia LLL vs. Brazília TeamTD #2 train ~13:00 [16:06]
A/4 Germany mouz vs. pihen



A/5 USA Area51 vs. Hollandia LLL #2 dust2 ~14:30 [16:12]
A/5 Svédország NiP vs. Germany mouz #1 dust2 ~14:30 [16:05]








B/1 Lengyelország ESC Gaming vs. Dánia Anexis #5 inf ~09:30 [16:12]
B/1 Anglia fm! TOXiC vs. Germany n!faculty #3 inf ~09:30 [16:08]
B/1 Franciaország VeryGames vs. pihen



B/2 Franciaország VeryGames vs. Germany n!faculty #2 dust2 ~10:30 [16:04]
B/2 Anglia fm! TOXiC vs. Lengyelország ESC Gaming #5 nuke ~10:30 [09:16]
B/2 Dánia Anexis vs. pihen



B/3 Franciaország VeryGames vs. Lengyelország ESC Gaming #1 nuke ~11:30 [16:02]
B/3 Dánia Anexis vs. Anglia fm! TOXiC #2 dust2 ~18:00 [16:10]
B/3 Germany n!faculty vs. pihen



B/4 Germany n!faculty vs. Lengyelország ESC Gaming #1 inf ~12:30 [16:11]
B/4 Franciaország VeryGames vs. Dánia Anexis #2 inf ~12:30 [15:15]
B/4 Anglia fm! TOXiC vs. pihen



B/5 Dánia Anexis vs. Germany n!faculty TBA inf ~14:30 [10:16]
B/5 Franciaország VeryGames vs. Anglia fm! TOXiC TBA nuke ~14:30 [16:09]
B/5 Lengyelország ESC Gaming vs. pihen



ESWC Finals 2012 | Csoportállások

'A' csoport M G D V K P
Svédország Ninjas in Pyjamas
4 4 0 0 64:37 12
USA Area51 4 2 1 1 57:43 7
Germany mousesports
4 2 1 2 52:53
7
Brazília Team TargeTDown
4 1 0 3 37:54 3
Hollandia LowLandLions 4 0 0 4 41:64 0
'B' csoport M G D V K P
Franciaország Team VeryGames 4 3 1 0 63:30 10
Germany n!faculty 4 2 0 2 44:53
6
Lengyelország ESC-Gaming
4 2 0 2 45:53 6
Dánia Anexis eSports
4 1 1 2 53:57 4
Anglia fm! TOXiC
4 1 0 3 44:56
3

ESWC Finals 2012 | Csapatok és felállások

Dánia Anexis eSports cajunb, MSL, Nille, Pimp, ruggah
USA Area51 DaZeD, hiko, semphis, sgares, tck
Lengyelország ESC-Gaming kuben, Loord, Neo, pasha, TaZ
Franciaország fm! TOXiC BARBARR, nEiLZiNHo, weber, Whindanski, zed
Hollandia LowLandLions chrisJ, ferrid, Gerrah, Spartacus, spinkM
Germany mousesports approx, nex, stavros, strux1, Troubley
Germany n!faculty asmo, disruptor, Kirby, qk-Mantis, smn
Svédország Ninjas in Pyjamas Fifflaren, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Brazília Team TargeTDown cogu, rkz, steel, zakk, zqk
Franciaország Team VeryGames Ex6TenZ, kennyS, NBK, RpK, SmithZz

ESWC Finals 2012 | GOTV IP címek

Steam GOTV 1: hltv1.verygames.net:27050
Steam GOTV 2: hltv1.verygames.net:27051
Steam GOTV 3: hltv1.verygames.net:27052
Steam GOTV 4: hltv1.verygames.net:27053

ESWC Finals 2012 | Információk

Helyszín: Porte de Versailles, Paris Games Week, Párizs, Franciaország
Versenyszám: Counter-Strike: Global Offensive 5v5
Időpont: 2012. november 2-4.
Összdíjazás: $20 000

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 40 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

SancheZsnz

nov. 04., 18:52
hat eleg foscsi volt a vg a dontoben, sztem a51 jobban megszorongatta vna a nindzsakat
 
 
 
 
RuSTy  srácok valahol meglehet nézni a döntőt mert egész hétvégén nem volt netem :S
(még szép hogy ilyenkor nincs 1évben egyszer van ESWC :D)

 

trizden

nov. 04., 17:51
hltv.org
 
 
 
 

RuSTy

nov. 04., 17:41
srácok valahol meglehet nézni a döntőt mert egész hétvégén nem volt netem :S
(még szép hogy ilyenkor nincs 1évben egyszer van ESWC :D)

 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 17:11
Jó a Trainen azért elég jó volt a Vg, de amikor T-ék voltak a VG-és srácok, akkor azért több kört kellett volna hozniuk. :-/ (bár tudom, h CT map)

D2 viszont nagyon csúfos vereség volt. :-/

Én is vártam egy harmadik mapot ;-)

Amúgy ez a meccs nem a színpadon volt lejátszva, mert a lányok túl lassúak voltak. :D :D szóval a lányoké volt a színpadi meccs, mondjuk az élvezetesebb is volt, ott tényleg megállt bennem is párszor az ütő, mert az Ubinitednek szurkoltam (jso <3 ) és 2x is vissza jöttek a semmiből :D

 
 
 
 
sB^  Köszönöm szépen az egész hétvége folyamán le tett munkádat Norbi. Színvonalas volt. THX!
 

n0Rb1

nov. 04., 17:09
<3 ;)
 
 
 
 
Daisy  na vége "sima" 2-0 a NIP-nek :O azt hittem azért a VG megfogja őket szorongatni, de a NIP lemosta őket :-/
 

n0Rb1

nov. 04., 17:07
Szerintem rossz meccset néztél :D trainen azért szó sem volt lemosásról, a dust2 már más tészta. Mindenesetre az utolsó körben az én vérnyomásom is az egekig szökött, örültem volna egy 3. mapnak.
 
 
 
 

sB^

nov. 04., 17:06
Köszönöm szépen az egész hétvége folyamán le tett munkádat Norbi. Színvonalas volt. THX!
 
 
 
 

.LnB

nov. 04., 17:04
Ez jó volt. A végére izgi lett.


 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 17:04
na vége "sima" 2-0 a NIP-nek :O azt hittem azért a VG megfogja őket szorongatni, de a NIP lemosta őket :-/
 
 
 
 

gbk^.

nov. 04., 17:02
gg.

'Megint elszámoltam magam, a 7-es szám kimaradt, az állás tehát most 13-9! :D' ezen jót röhögtem :dddd

 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 16:12
Első map NIP 16-3 VG
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 16:04
Szerintem előrébb hozták, de én is csak 8-0 után kapcsolódtam be, eddig csajokat néztem ;-) Amúgy 14-1 a félidő, ez a map már a NIP-é lesz.
 
 
 
 
velor  nem úgy volt hogy 4 órás kezdés? O_O


 

gbk^.

nov. 04., 16:03
úgy volt . VOLT :D
 
 
 
 

velor

nov. 04., 16:02
nem úgy volt hogy 4 órás kezdés? O_O


 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 15:58
Dust 2, most már 11 -0 
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 15:56
NIP 9 - 0 VG eddig! Mi folyik itt :-O


 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 15:55
Na ez nagyon élvezetes volt :D

Team Alternate 1 - 2 Ubinited 

Két mappon is hosszabítás volt és mind2 hosszabításban az Ubinited-es lányok voltak a jobbak. jso <3

 
 
 
 

gbk^.

nov. 04., 15:54
nemvoltak rossz meccsek ezek a női meccsek :)
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 13:35
Előre szolók, hogy kathi-t és jso-t lefoglaltam. :P
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 13:21
Jaja, kemények tolják :D

A végén majd egy férfi győztes vs. női győztes csapat játszhatna egymás ellen, hogy kiderüljön ki a jobb :P Már látom előre, melltartóban nyomják majd a lányok és ilyen laza 16:00 lesz :D

 
 
 
 

gbk^.

nov. 04., 13:06
fú nöi döntön kegyetlenek a csajok. már 2 ace-t is bevállaltak


 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 12:40
Ha jól láttam akkor hamarosan kezdődik a női CS:GO döntő, lehet, hogy azt is megnézem, mert van egy-két gyöngyszem a GO-s lányok között :D
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 12:35
Mondtam, hogy a nuke-ot behúzza az Area51 :D :D a németeknek csak az infernon ment nagyon, de a többi pálya nem igazán feküdt nekik.Fejben jobbak voltak az amerikaiak ;-)

Na akkor hamarAuchan jön a döntő is ahol szintén 3 mapra számítók és VG győzelmet várok ;-) 

 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 11:41
1-1 Infernot a n! nyerte és most ha minden igaz akkor nuke lesz, az szerintem viszont az Area51 hozni fogja és 2-1 lesz ;-)
 
 
 
 

.LnB

nov. 04., 11:39
Érdekes, hogy D2 után, milyen jók lettek a Németek.
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 04., 11:16
Area51 nyerte az első mappot d2 volt 16-1

A második map jelenleg 9-7 a n!-nek

 
 
 
 

entersen

nov. 04., 09:15
targetdownnak problémai voltak nem volt sensi,cfg,hang vmi ilyesmi azért lett 16-0 bár attól még a többitől kikaptak :D
 
 
 
 
noavatar

Daisy

nov. 03., 20:06
3. hely Area51 ez szinte biztos.


Első és második hely viszont érdekes lesz.

Bejött az esélylatolgatás ezen része ;-)

NIP vs. VG jó kis meccs lesz, szerintem 3 map tuti lesz. 

Kíváncsi vagyok, hogy most mennyire lesznek ott fejben a VG-és srácok vagy megint a NIP tud felül kerekedni :D

 
 
 
 

velor

nov. 03., 17:38
Hosszabbításra nem készültek fel a rendezzők a GO-nál? xD

10K -t nem adja be :D

 
 
 
 

gbk^.

nov. 03., 17:38
streamnek csak nálam nincs hangja?


 
 
 
 
noavatar

megatron

nov. 03., 14:13
az előbbi barakanak ment
 
 
 
 
noavatar

megatron

nov. 03., 14:12
valószínűleg azért mert nincs meg a nuke_ve map. Erre találod: http://gamebanana.com/csgo/maps/167625
 
 
 
 
baraka  hogy tudok connectelni cs:goba tv-re? connect ip-vel betölt,de egyből kidob.
 

n0Rb1

nov. 03., 12:39
Pedig úgy működik a dolog, connect IP . Milyen hibaüzenetet kapsz konzolba?
 
 
 
 
noavatar

baraka

nov. 03., 12:35
hogy tudok connectelni cs:goba tv-re? connect ip-vel betölt,de egyből kidob.
 
 
 
 

Pinyesz

nov. 03., 12:00
stream : http://hu.twitch.tv/esea
 
 
 
 

RuSTy

nov. 03., 11:54
VG-ESC
88.190.33.123:28021


 
 
 
 
noavatar

pRaZz1n

nov. 02., 14:48
sup gerrah
 
 
 
 

!ParaDoxx

nov. 02., 11:00
Az Area51 csúnyán 0-ba verte a TargetDownt. A mouz vs. LLL viszont izgalmas volt, 16-14-re nyert a mouz.
Most az 50-es végű TV-n egy LLL vs. NiP meccs készülődik.
 
 
 
 

trizden

nov. 02., 10:00
hltv1.verygames.net:27050 mousesports vs. LowLandLions
hltv1.verygames.net:27051 Area 51 vs. ProGaming.TD
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5016
 
2301
 
 
 
kép 702
 
1478
 
 
kép 2600
 
2394
 
 
 
kép 3179
 
1631
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu