Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2007. július 23. 0 hozzászólás
 

Elkészültek a csoportbeosztások az augusztus 3-én startoló eXperience lanra, melyen az európai topcsapatok nagy része tiszteletét teszi. Mint azt már említettük a csapatokat négy hatos csoportba osztották

newspic
Elkészültek a csoportbeosztások az augusztus 3-én startoló eXperience lanra, melyen az európai topcsapatok nagy része tiszteletét teszi. Mint azt már említettük a csapatokat négy hatos csoportba osztották be az elõzetesen bejelentett kiemelések szerint, azonban így sem sikerült egy normális, egyenlõ elosztást kialakítani. Elég, ha ránézünk a B csoportra, melyet minden kétség nélkül elnevezhetünk halálcsoportnak.

A CSOPORT
1 newspic Team Logitech
2 newspic Ebuyer
3 newspic Cybernetic Mercs
4 newspic With Attitude
5 newspic infused-Gaming
6 newspic aTTaX
B CSOPORT
1 newspic fnatic
2 newspic AuxiliA
3 newspic Fastswitch
4 newspic TBA
5 newspic Copenhagen eSport
6 newspic 4Kings
   
C CSOPORT
1 newspic H2k-Gaming
2 newspic Catch-23
3 newspic NoName
4 newspic ALBAGUBRA
5 newspic mTw
6 newspic Roskilde eSport
D CSOPORT
1 newspic multiGamer
2 newspic Eyeballers
3 newspic Speed-Link
4 newspic XPG
5 newspic gpro
6 newspic Adastra


A csoport. Talán az egyik legösszetettebb és legjobban összeállított hatos az A jelzésû. Továbbjutás szempontjából nem kérdéses a Logitech.fi neve, ellenben az már inkább, hogy ki fog befutni a második helyre. A két angol csapat az elmúlt idõszakban felemás teljesítményt mutatott, az infused-Gaming sorra vesztette el fontos ligameccseit, míg az Ebuyer is két vereséget tudhat magáénak a nemzetközi porondon a közelmúltban. A dánok közül a CM meglehetõsen jól teljesít, sõt kifejezetten meglepték a közösséget játékukkal, ennek és a hazai pályának köszönhetõen, valamint a legutóbbi LAN alkalmával felmutatott teljesítményük alapján meg lehet nekik elõlegezni egy második helyet az angol gárdák elõtt. Az aTTaX csapatát nem véletlenül hagytam ki a felsorolásból, mivel egyes források szerint a német csapatok nem utaznak el az eseményre.

B csoport. Az említett halálcsoport, ahol megtalálható a LAN79 gyõztes fnatic és a gyengélkedõ Four-Kings is. Az CGS elsõ európai selejtezõjét behúzó fnatic azóta is megállíthatatlan, megtartották bombaformájukat, nem úgy mint a Four-Kings, akik legutóbbi fellépésük alkalmával 16:7-es vereséget szenvedtek a flatline csapatától. Ennek ellenére még mindig esélyesek a második helyre, a nagyok dolgába igazán a Copenhagen eSport és az AuxiliA szólhat bele, bár a dánok sem remekelnek az utóbbi idõben. Az AuxiliA viszont újra kezd önmagára találni az embercserék után, veretlenül állnak az SGL-ben, legutoljára a gyorsvonatként mindenkin átgázoló Defeaters csapatát fogták be.

C csoport. A legkönnyebb csoport, ahol a H2K számára kötelezõ az elsõ hely megszerzése, míg ugyanez vonatkozik a Roskilde eSport-ra is, csak õk az egy szinttel alacsonyabb fokot célozzák meg. Ugyebár az mTw alakulata visszamondta a részvételt, valamint az ALBAGUBRA sem szeretne lanozni, mivel már hetek óta árulják jegyeiket a versenyre, de azok a kutyának sem kellenek. Így az amúgy is gyenge elosztás még gyengébb lesz és biztosra vehetõ a két dán csapat továbbjutása, melyhez a Catch és a NoName ebben legfeljebb asszisztálhat.

D csoport. Minden további kommentár nélkül ez a svédek csoportja lesz, feltehetõleg élen az adatstra-val. Az Eyeballers esetében nehéz messzemenõ következtetéseket levonni, mivel igaz, jól szerepeltek a harmadik európai CGS selejtezõn, de ne felejtsük el, hogy idejük nagy részében csak erre gyakoroltak, így a „régi szabályokhoz” kötött játék és játékmenet náluk háttérbe szorult. Emiatt lehetséges, hogy a multiGamer borít sokak elõre felállított sorrendjén és befut a második helyre.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4457
 
2305
 
 
 
kép 2852
 
1967
 
 
kép 6170
 
1213
 
 
 
kép 4540
 
1353
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu