Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2012. október 12. 5 hozzászólás
 

Déli szomszédainknál november 17 és 18 között kerül megrendezésre a Gaming Festival névre hallgató offline rendezvény, melyen a Counter-Strike 1.6 mellett jelen lesz a Global Offensive is. Összesen €900 kerül majd szétosztásra a dobogóra felálló csapatok között.

Cirka 380 kilométerre Budapesttől, Szerbiában, Belgrád városában kerül megrendezésre november 17-18. időpontban a Gaming Festival, melyen várhatóan a környező országok csapatai fognak részt venni. Eleddig leginkább a Counter-Strike 1.6 csapatok körében volt népszerű ez a rendezvény, ám a tegnapi bejelentésük szerint most már Counter-Strike: Global Offensive versenyszámban is megrendezik az offline versenyüket.

A 2011-es év májusában két magyar Counter-Strike 1.6 csapat is részt vett a Gaming Festivalon és mindkét magyar együttesnek sikerült kijutnia a csoportból – a Hungary teamwork mindhárom mérkőzését győzelemmel abszolválta, míg a Hungary TiN! együttesének (FoDa, mage, malibu, Nosvi, ruccso) becsúszott egy vereség a Románia neXtPlease! ellen, a másik két összecsapásukból ők is győztesen kerültek ki. Így következhetett mindkét gárda számára a rájátszás, ahol újfent a teamworknek jött össze a jobb szereplés: A DEv – Fi14 – kic$i – kHRIS – smilee ötössel felálló csapat az kbp ellen győzött az első körben, visznt a TiN! egy csoportelsőt kapott ellenfélként, és bizony az iNation ellen nem volt ellenszerük, így ők a legjobb 16-ban zárták a szerb kirándulást. A teamwork az első körös sikere után a későbbi bronzérmes Bulgária HEADSHOTBG ellen szépen helytállt, ám a 12-16 és a 9-16 a búcsúzásukat jelentette.

Félre a múlttal, nézzük mi vár ránk a jövőben! Ahogy az előző évben is, úgy idén is a Dom Omladine épületében kerül majd megrendezésre a LAN, ahol összesen €900, azaz nagyjából 255 000 Ft várja a csapatokat, mely €530 - €220 - €130 lebontásban kerül majd szétosztásra a dobogós helyezettek között. Ez lesz az első CSGO torna a szerbeknél és bár eleddig egyik szerb nagyobb név sem váltott CSGO-ra – lévén, a DreamHack Bukarest versenyén még többen is részt fognak venni, ami pedig még 1.6-ban kerül megrendezésre -, ám minden bizonnyal a környező országok legnagyobb nevei tiszteletüket fogják tenni Belgrádban.

A nevezési díj nem mondható vészesnek, hiszen cirka 10 000 Ft elutalása után máris készülhetünk a novemberi kirándulásunkra. A CSGO csapatok ezen a linken keresztül adhatják le a nevezésüket. Ha bárkinek bármilyen kérdése van a szervezőkhöz, az a turnir@kgb-hg.com címen felteheti azt.

Nézzük az infókat:

  • Időpont: 2012. november 17-18.
  • Helyszín: Dom Omladine, Belgrád, Szerbia
  • Versenyszámok: Counter-Strike: Global Offensive & 1.6
  • Nevezés: ezen a linken keresztül

Nyeremény:

  • 1. place €530
  • 2. place €220
  • 3. place €130

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 5 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 
noavatar
Szoke  Hát ha lenne bőven csapat még több is lehet az ICL-en a díjazás  de mivel nem nagyon ostromolják a befizetéseket így sajnos nem lehet nagy a nyeremény. Arról már ne mis beszélve hogy így még a szponzorokhoz se lehet odaállni hogy "hé srácok van egy kiba nagy eventünk nem dobnátok meg egy kis etwasal?"

Sajnos itt tartunk jelenleg Mo-ba :(

 

Sequence

okt. 14., 22:00
:)
 
 
 
 
Szoke  Hát ha lenne bőven csapat még több is lehet az ICL-en a díjazás  de mivel nem nagyon ostromolják a befizetéseket így sajnos nem lehet nagy a nyeremény. Arról már ne mis beszélve hogy így még a szponzorokhoz se lehet odaállni hogy "hé srácok van egy kiba nagy eventünk nem dobnátok meg egy kis etwasal?"

Sajnos itt tartunk jelenleg Mo-ba :(

 

liwZ

okt. 14., 15:06
Hát elég szomorú helyzet a macska rúgja meg...
 
 
 
 
  Fele annyi pénzért ugyan annyi/ nagyobb pénzdíjazás, mint iclen? Hm.
 

Szoke

okt. 14., 14:57
Hát ha lenne bőven csapat még több is lehet az ICL-en a díjazás  de mivel nem nagyon ostromolják a befizetéseket így sajnos nem lehet nagy a nyeremény. Arról már ne mis beszélve hogy így még a szponzorokhoz se lehet odaállni hogy "hé srácok van egy kiba nagy eventünk nem dobnátok meg egy kis etwasal?"

Sajnos itt tartunk jelenleg Mo-ba :(

 
 
 
 

quick

okt. 14., 09:26
Hmm.
 
 
 

okt. 14., 07:09
Fele annyi pénzért ugyan annyi/ nagyobb pénzdíjazás, mint iclen? Hm.
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 5301
 
2277
 
 
 
kép 493
 
1481
 
 
kép 4897
 
2315
 
 
 
kép 2580
 
2347
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu