Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2010. március 27. 0 hozzászólás
 

Elérkeztünk a Szlovéniában megrendezésre kerülő Grand Lan kezdetéhez. Ma este már elkezdődnek a mérkőzések. A szervezők minden csapat számára biztosítanak egy kis felkészülési időt warmup

Elérkeztünk a Szlovéniában megrendezésre kerülő Grand Lan kezdetéhez. Ma este már elkezdődnek a mérkőzések. A szervezők minden csapat számára biztosítanak egy kis felkészülési időt warmup formájában, de aztán elkezdődnek az éles meccsek. 3 magyar csapat is képviseli hazánkat, az ő mérkőzéseiket alább tekintve megtalálhatjátok. Sajnos egyelőre nincs információnk arról, hogy lesznek-e TV ip-k, de ha igen azonnal frissítjük az aktuális mérkőzést! Hiányosságaink kiterjednek az ellenfelek felállására is, ám ez nem a mi hibánk, egyszerűen nincsenek feltüntetve a játékosok nevei. A lanon résztvevő magyar csapatokkal próbáljuk tartani a kapcsolatot amennyire tudjuk, így a friss információkat egy update formájában itt megtalálhatjátok. A kibővített részben pedig a magyar csapatok csoportjainak pontállását, valamint az időbeosztást tekinthetitek meg. Hajrá Magyarok!

Update - 19:50: 1 órát csúszott a rendezvény kezdése, de lassan elkezdik a mérkőzéseket. A teremből kiküldtek mindenkit, aki nem játszik. Most már tényleg mindjárt elkezdődik, de TV ip a mai napon már nem lesz. A szervezők megpróbálják megoldani a netes problémákat és holnap már elképzelhető, hogy megnézhetünk 1-2 meccset.

Update - 22:20: A magyar csapatok eddig hibátlanul menetelnek. Egyedül a n1ce-6aming nem játszott még mérkőzést, de hamarosan ennek is eljön az ideje. A TV ip-k továbbra sem elérhetők, ezért csak az eredményeket várhatjuk. Csak így tovább magyarok, irány a dobogó!:)

Update - 10:10: Mind a 3 magyar csapat hiba nélkül vette a csoportmérkőzések nyújtotta akadályokat, így mindhárman a rájátszásban folytatják tovább a versenyt. Mostanra már az is biztos, hogy van magyar döntősünk, a kérdés már csak az, hogy a diGestive, vagy a n1ce-6aming lesz az, valamint, hogy a Redstars Gaming is oda fog-e érni. Reméljük igen:) Az ágrajzon folyamatosan figyelhetitek a rájátszás eredményeit, melyet a kibővített részben megtaláltok!

Update - 15:50: A Grand Lan honlapján feltüntetett időbeosztás szerint már javában folynia kéne a warmup-nak, de vélhetően a tegnapihoz hasonlóan ma is késik az ütemterv. A szervezők ígérete szerint az elődöntőket és a döntőt már figyelemmel követhetjük sourceTV-n, ennek ellenére még mindig nincs hír TV ip-ről. Ha megtudunk valamit azonnal értesítünk titeket!

Update - 18:20: Megvan az első döntős csapat a Redstars Gaming személyében. A diG vs. n6 meccsről TV ip hiányában egyelőre nincs információnk. Ezennel eldőlt, hogy a dobogó 1. és 2. fokára is magyar csapat állhat fel, valamint papírforma szerint a 3. helyezést kis hazánk fogja birtokolni.

Update - 19:10: Nem kapkodták el a Grand Lan szervezők, de legalább a döntőre összedobtak egy source TV-t (bcast02.blank-tv.de:51500). Mivel a n1ce-6aming jutott tovább, így egy n6 vs. RS döntőt nézhetünk meg. Sok sikert méndkét csapatnak és természetesen a diG-nek is a 3. helyhez!

Update - 19:20: A diGestive már javában játsza a bronzmeccset és 9-0-ra vezet. Ide sajnos nincs TV, de demot ígértek a szervezők.

Update - 19:30: Szlovén barátaink nem szakítottak eddigi szokásukkal, és bár kaptunk egy TV ip-t, de nem működik. Nem tudunk mit csinálni, várjuk a végeredményt.

Update - 20:05: A Redstars Gaming de_dust2 poros pályáján megszerezte az előnyt a n1ce-6aming ellen. Az 1. mapot 16-11 arányban az RS nyerte!

Update - 21:00: A Redstars Gaming és a n1ce-6aming döntetlent játszott infernon, e percekben kezdődik a hosszabbítás. Mindeközben a diGestive 16-6 és 16-4 arányban megnyerte a bronzmeccset, így övék a 3. hely. Gratulálunk! A papírforma teljesült, a dobogón csak magyar csapatok szerepelnek, bár az első 2 hely még kérdéses.

Update - 21:30: A Redstars Gaming 2 hosszabbítás után felülkerekedett, így ők zsebelték be az 1. helyet. Értelem szerűen a n1ce-6aming lett a 2. Mindhárom magyar csapatnak Gratulálunk és várjuk az élménybeszámolókat. Ezzel befejeződött a Grand Lan - Coverage!

Végeredmény:

huRedstars Gaming
hun1ce-6aming
hudiGestive
4.: siSexy.si
5-8.: hrPoint Gaming, si6p., siF.R.A.G., siTeam Imex
9-14.: hrGamersject, siLuna, siSZiA, hrNBRS, siTeam Polaris, siLynX gaming

Grand Lan - Döntő:

Pontállás + időbeosztás + Ágrajz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: saxxo


A csoport
Csapatnév Pont
hudiGestive 6
siTeam Imex 4
hrGamersject 2
siSZiA 0


B csoport
Csapatnév Pont
huRedstars Gaming
6
siLuna 2
hrNBRS 0
si6p. 4


C csoport
Csapatnév Pont
hun1ce-6aming
4
siTeam Polaris
2
siF.R.A.G. 2

 

Playoff Ágrajz:

hudiGestive
2
         

hudiGestive 0
       
si 6p. 1
         
 

hu n1ce-6aming
0
     
hu n1ce-6aming x
         

hu n1ce-6aming
2
       
hr Point Gaming
x
         
   

 
hu Redstars
 
si F.R.A.G. x
       

si Sexy.si
0
     
si Sexy.si x
       
 
hu Redstars 2
   
si Team Imex
0
       

hu Redstars
2
     
hu Redstars
2

 

 

Időbeosztás:
2010.03.27

17:30 Warmup (A és B csoport)
18:15 A és B csoport 1. kör
19:00 A és B csoport 2. kör
19:45 A és B csoport 3. kör
20:30 Warmup (C és D csoport)
21:15 C és D csoport 1. kör
22:00 C és D csoport 2. kör
22:45 C és D csoport 3. kör
23:30 Warmup

Időbeosztás:
2010.03.28

0:15 Negyeddöntők
15:35 Warmup
16:10 Elődöntők
18:10 Döntő

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4378
 
2085
 
 
 
kép 668
 
1445
 
 
kép 5983
 
1311
 
 
 
kép 4948
 
2293
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu