Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2013. július 26. 18 hozzászólás
 

Eddig a pillanatig egyetlen egy játékban sem láthatunk 10 elfogadott státuszú csapatot, így a szervezők végül úgy döntöttek, hogy az augusztus végi offline rendezvényüket nem rendezik meg. A már megszokott őszi szüneti időpont természetesen adott, tehát a következő, szám szerint a 17. ICL-re az őszi szünetig kell várnunk!

Ma délután pontban 16:00-kor egy Augusztus off c. hír látott napvilágot a lanseries.hu, azaz az ICL hivatalos oldalán. Nem tartogatott semmi jót számunkra a hír, hiszen arról számolnak be nekünk a szervezők, hogy mivel eddig egyetlen egy versenyszámban sem találhatunk 10 elfogadott státuszú csapatot, valamint eddig nem érkezett egyetlen befizetés sem, így az augusztus végére időzített 17. versenyüket nem rendezik meg - jobban mondva megrendezik, csak nem nyáron, hanem ősszel.

Íme az ICL oldalán olvasható hír:

Tekintettel, hogy egyik játékból sincs meg a 10 elfogadott státuszú csapat ( és még a közelében sem jár egyik játék sem) , ezért úgy döntöttünk, hogy nem kerül megrendezésre az augusztusi rendezvény.

Az októberi rendezvényeink az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy népszerűségnek örvendenek, így az 100%, hogy megrendezésre kerül.

Természetesen a már elmondott változtatások ott is érvényben lesznek.
Az egyik játék TUP-ban kerül megrendezésre, a másik 3 pedig BYOC  lesz.
Részletek szeptember elsejétől, addig is élvezzétek ki a nyarat!

Tehát akik már bevésték a naptárukba az augusztus végi ICL-t, azok töröljék is ki, vagy szervezzenek a nyár utolsó előtti hétvégéjére más programot - sajnos LAN-ozásra nem lesz lehetőségük Vácon... Szeptember 1-ig pihenő, aztán jönnek az első infók az őszi rendezvényről!

 

 
n0Rb1
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
Eddig 17 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá Te is!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
 

pandicorn.

júl. 29., 21:33
Jó neked! :) Na én itt végeztem, nem fogok győzködni. Szerintetek elég lenne, szerintem nem, ennyi.
 
 
 
 

SULTINO

júl. 29., 20:48
I love ponicooorn! :D
 
 
 
 
gpeter  Igazad van ez nem egy DH és mi sem vagyunk egy akkora ország akkora közösséggel, hogy évi 4 lan kelljen nekünk 2 bőven elég még mindig. Tapasztalat szerzésre pedig az évi 2 lan is bőven elég, mert így is nehezen mennek le az emberek és ugyanott tartanánk mint a 4 lannal.
 

pandicorn.

júl. 29., 20:37
Hidd el, úgysem mennének le többen.. és látszik mennyire lelkesedsz érte. :)
 
 
 
 
noavatar
pandicorn.  :) Éppen erről van szó, hogy nem DH. És persze addig nem tudjuk meg, ameddig nem csinálják meg ezt a csökkentést.. de azért remélem nem kerül rá sor. :)
 

gpeter

júl. 29., 20:35
Igazad van ez nem egy DH és mi sem vagyunk egy akkora ország akkora közösséggel, hogy évi 4 lan kelljen nekünk 2 bőven elég még mindig. Tapasztalat szerzésre pedig az évi 2 lan is bőven elég, mert így is nehezen mennek le az emberek és ugyanott tartanánk mint a 4 lannal.
 
 
 
 
RuSTy  minőség vagy mennyiség lehet választani vagy is nem lehet választani szóval marad a mennyiség :D
 

pandicorn.

júl. 29., 20:13
Ezt jól "megaszontad". :)) Lehet, hogy akkor sem lenne olyan minőség, amilyet valójában elvárnánk.
 
 
 
 

RuSTy

júl. 29., 20:06
minőség vagy mennyiség lehet választani vagy is nem lehet választani szóval marad a mennyiség :D
 
 
 
 
RuSTy  Igaz mind a két érv, de! Követve a nagyokat pl. DH van winter,summer és ennyi...jó persze ez nem egy dh de mégis talán így lenne az ésszerű.

ui.: 4 lan 4 bevétel...hozzáteszem lehet 2 lan mellett többen mennének és ugyanott lennének mint 4-el és még fejleszteni is tudnának, de ez csak az én véleményem.


 

pandicorn.

júl. 29., 20:03
:) Éppen erről van szó, hogy nem DH. És persze addig nem tudjuk meg, ameddig nem csinálják meg ezt a csökkentést.. de azért remélem nem kerül rá sor. :)
 
 
 
 

RuSTy

júl. 29., 20:00
Igaz mind a két érv, de! Követve a nagyokat pl. DH van winter,summer és ennyi...jó persze ez nem egy dh de mégis talán így lenne az ésszerű.

ui.: 4 lan 4 bevétel...hozzáteszem lehet 2 lan mellett többen mennének és ugyanott lennének mint 4-el és még fejleszteni is tudnának, de ez csak az én véleményem.


 
 
 
 
gpeter  Hát nem értek veled egyet a 4 lan túl sok. 2 elég lenne. Kell egy tavasszal és egy ősszel és ennyi. Így még idő is lenne több fejlesztésre.
 

pandicorn.

júl. 29., 19:52
Jogod van hozzá! :) Nem fogok vitatkozni ilyen dolgokon, mert semmi értelme nem lenne.. Te mást gondolsz, én is. Ha nem lenne ennyi lan, akkor nem lenne ennyi tapasztalat, ha nem lenne ennyi tapasztalat, nehezebb lenne építeni. :)
 
 
 
 
noavatar
pandicorn.  Lehetséges, hogy arra gondolt! :) De gondolj bele! Van aki nem fog lemenni nyáron, de mások meg nyáron érnek rá. Van, aki nem akar télen "fagyoskodni", de van aki a társaság miatt, meg hogy kipróbálja magát lemegy. Hidd el, kell ez az évi 4 lan! :) Ha nem lenne, sok embertől megfosztanánk egy bizonyos dolgot! 
 

gpeter

júl. 29., 19:32
Hát nem értek veled egyet a 4 lan túl sok. 2 elég lenne. Kell egy tavasszal és egy ősszel és ennyi. Így még idő is lenne több fejlesztésre.
 
 
 
 
gpeter  Szerintem ő itt arra gondolt hogy elég lenne évi maximum 2! Nem kell minden évszakra egy...
 

pandicorn.

júl. 29., 19:10
Lehetséges, hogy arra gondolt! :) De gondolj bele! Van aki nem fog lemenni nyáron, de mások meg nyáron érnek rá. Van, aki nem akar télen "fagyoskodni", de van aki a társaság miatt, meg hogy kipróbálja magát lemegy. Hidd el, kell ez az évi 4 lan! :) Ha nem lenne, sok embertől megfosztanánk egy bizonyos dolgot! 
 
 
 
 
noavatar
pandicorn.  Ne mondd, hogy nem kéne! :) Csak így nyár végére már mindenki elveszíti a lan iránti lelkesedését és a maradék pénzét bulizásra költi, vagy éppen elmegy a családjával nyaralni, vagy a haverokkal kiruccan. Ha vezetnénk egy statisztikát, egy ábra mutatná, hogy mekkora az érdeklődés évszakról-évszakra.
 

gpeter

júl. 29., 18:59
Szerintem ő itt arra gondolt hogy elég lenne évi maximum 2! Nem kell minden évszakra egy...
 
 
 
 

pandicorn.

júl. 29., 17:18
Ne mondd, hogy nem kéne! :) Csak így nyár végére már mindenki elveszíti a lan iránti lelkesedését és a maradék pénzét bulizásra költi, vagy éppen elmegy a családjával nyaralni, vagy a haverokkal kiruccan. Ha vezetnénk egy statisztikát, egy ábra mutatná, hogy mekkora az érdeklődés évszakról-évszakra.
 
 
 
 

____

júl. 27., 10:21
Jobb is így. Nem is kéne évi 4 lan..
 
 
 
 
noavatar

bodito=D

júl. 27., 01:08
++
 
 
 
 
ASZPi  Egyre jobban hal ki a scene :/
 

DWRRR

júl. 26., 22:56
valaki csak Augusztusban megy nyaralni... nem ezaz első h elmarad a aug.ba és akkor még source is volt 

 
 
 
 

ASZPi

júl. 26., 22:45
Egyre jobban hal ki a scene :/
 
 
 
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 3259
 
1734
 
 
 
kép 5045
 
2283
 
 
kép 4670
 
1461
 
 
 
kép 1906
 
1854
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu