Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. március 13. 0 hozzászólás
 

Lassan ideje elkezdeni! Hogy mit? Hát a felkészülést a fergetegesnek ígérkező ICL -re! Belső forrásaink megerősítették, hogy nem egy meglepetéssel készülnek a szervezők az eseményre. De egyelőre

Lassan ideje elkezdeni! Hogy mit? Hát a felkészülést a fergetegesnek ígérkező ICL -re! Belső forrásaink megerősítették, hogy nem egy meglepetéssel készülnek a szervezők az eseményre. De egyelőre nézzük át, milyen publikus változások történtek illetve mikre lehet számítani a közeljövőben.

A közzétett BETA szabályzatokat a scene neves és szakértő képviselőinek javaslatai alapján elkezdték átdolgozni a szervezők. Ugyan ez vonatkozik a verseny cfg fájlokra. Véleményem szerint klassz, hogy meghallgatják a játékosok véleményét. Ez egyértelműen mutatja, hogy értünk dolgoznak a srácok. Tehát mindenki kísérje figyelemmel a változásokat. A honlapot böngészve láthatjuk, hogy beindultak az utalások. Hatalmas a túljelentkezés, így azt tudom javasolni, hogy aki nem akar lemaradni erről a korszakalkotónak ígérkező eseményről mielőbb intézze el a befizetést. Olyannyira lényeges, hogy mint kiderült az nagyfokú érdeklődésre való tekintettel a helyszínen való fizetésre - az előzetes hírekkel ellentétben - nem lesz lehetőség. Külön öröm számomra, hogy nem egy külföldi csapat jelezte részvételi szándékát. Lesz lehetőség nemzetközi porondon bizonyítani a skillünket. Hozzátenném hogy az eSuba.HAL300 csapatai biztos résztvevői a versenynek cod1,cod2,cod4 és fifa09 számokban, mivel megérkezett az utalásuk. Talpra Magyar!


Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: GeRgO


Ki kell emelnem NewZoo nyilatkozatát:

"A cod2/cod4/cs1.6 játékok részvevőinek számát valószínűleg csökkentjük, ha ennyire nem utalnak a csapatok. Mi az asztalokat gyártatjuk a székeket megvesszük. Ennek átfutási ideje van, ami körülbelül 2 hét. Ha az utolsó 3 napon indulnak meg a befizetések sajnos nem lesz módunk plusz helyeket biztosítani. Előre pedig nem tudunk számolni azokkal, akik eddig nem neveztek. Szóval azt szeretném kérni minden regisztrált, a lanon részt venni kívánó csapattól, hogy utaljanak. Szeretnénk a meghirdetett játékokból az egész scene-t összehozni, és mindenkinek lehetőséget biztosítani egy ekkora rendezvényen való részvételre, de ehhez az kell hogy lássuk tényleg hány jön el a pl: regisztrált 46 cs1.6 csapatból."

Fenn említett kémeim jelentették, hogy összehívták a rendezvény lebonyolításáért felelős admingárdát. Sőt egy csarnok és csapatépítő programsorozat keretében már az ismerkedés és eligazítás része is sínen van. Prosy kérte, hogy említsem meg, hogy aki adminnak jelentkezett, de még nem kapott visszajelzést, legyen kedves az elérhetőségét még egyszer elküldeni az info@lanseries.hu -ra. Illetve még azt is közölte, hogy nem teljes a csapat, így aki érez affinitást részt venni egy ilyen rendezvényen a szervezői oldalról bátran küldje el jelentkezését az említett e-mailcímre. Graffiti versenyre továbbra is lehet jelentkezni. A versenykiírást megtaláljátok a LAN honlapján. Ha már a versenyeknél tartunk, az ICL egyik médiatámogatója Photoshop bajnokságot hirdet. A versenyről bővebben a ezen a linken oldalon olvashattok. Értékes nyeremények találnak gazdára, így érdemes pár órát szöszmötölni a képszerkesztővel, hiszen nem gondolom, hogy sokunknak ez nem egy rutin eljárás lenne.

A szervezők egy külön csemegével szeretnék megörvendeztetni a régi COD4 es LANra járós együtt sörözgetős haverokat. MR_Insect mester elkészített egy aim mapot a rendezvény tiszteletére. A pálya letölthető lesz a LAN hivatalos oldaláról. Illetve a készítés nyomon követhető az alábbi linken. Volt szerencsém belekukkantani a BÉTA változatba, és szerény véleményem szerint nagyon ütős lett. Használjátok egészséggel! Továbbá aki teheti vásárolja meg a PC-Guru idei 4. számát és lapozzon a 81. oldalra. Meglepetés :) A következő hírmorzsákig jót ne halljak rólatok! =)

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1261
 
1562
 
 
 
kép 1466
 
1364
 
 
kép 3740
 
1452
 
 
 
kép 1565
 
1428
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu