Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2006. október 13. 0 hozzászólás
 

A napokban elkészült egy kérdezz-felelek az  Insignia Cadre egyik játékosával, nem mással mint a csapat irányítójával, azaz Eversor-al. A Cadre csapata már bebizonyította, hogy õk nem a folyamatos

newspic
A napokban elkészült egy kérdezz-felelek az newspic Insignia Cadre egyik játékosával, nem mással mint a csapat irányítójával, azaz Eversor-al. A Cadre csapata már bebizonyította, hogy õk nem a folyamatos embercserékkel hívják fel magukra a figyelmet, hanem az eredményeikkel, melyekbõl az elmúlt hónapokban nem volt hiány. A most következõ interjúban képet kaphatunk a csapat jelenlegi helyzetérõl, az kitûzött célokról és arról is, miért szerepelt olyan gyengén az északi csapat a GotFrag All Stars versenyén. Sõt! Érdekes módon itt is elõkerül a „TOP X” kérdés, melyre Eversor meg is adja a választ…természetesen az összes többi mellett. Kellemes olvasgatást! Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Ricchi


Mindenek elõtt, kérlek mutatkozzál be a kedves olvasóknak!

Hello, a becsületes nevem Juha Tolonen, 21 éves vagyok és Helsinkiben járok egyetemre.


Mióta játszol Counter-Strike: Source-al? Szoktál más játékokkal is foglalkozni?

2004 novembere óta Sourceozok és néha még jut idõm a WoW-ra is :)


Az Insignia Cadre az egyik legeredményesebb CSS csapat. Hogyan emlékszel vissza az elmúlt idõszakra?

Hát, ez elég hosszú sztori lenne, szóval megpróbálom kicsit lerövidíteni: a csapat magja 2005 novembere óta van együtt, kisebb lineup változtatások történtek azóta. Például ilc-et le kellett cserélnünk deemire és késõbb albis csatlakozott a már hat embert számláló csapathoz. Megnyertünk két LAN-t, a EuroCup-ot, és egy másik ligát is. Ahogy mondtad, bekerültünk Európa toprétegébe, tehát eléggé sikeresek voltak az elmúlt hónapok.


Pontosan mik az elõre eltervezett célok az online ligákban a csapat számára?

Szeretnénk megnyerni az ESL-t, a CAL Main-t, a TwistedPlay-t és minden más ligát, amelyben szerepelni fogunk, illetve szerepelünk. Elég nehéz megmondani, hogy mi lesz 2007-ben, de a jelenlegi állás szerint a legfõbb célunk a EuroCup megnyerése.


Milyen LAN-okon terveztek részt venni a közeljövõben?

Nos, elõször is ott van az EuroCSS LAN a hónap végén, aztán elvileg lesz egy Cadre LAN, valamikor 2007 elején, amin még dolgozunk. Ha ezeken kívül lesznek, más nagyobb lanok, természetesen azokon is tiszteletünket tesszük.


Mennyit készültök jelenleg?

Mostanában alapvetõ problémáink vannak a gyakorlással, de pár napja elkezdtük a felkészülést a EuroCSS-re, amely most éppen a legfontosabb célunk, az idõ majd eldönti, hogy ki tudunk-e hozni annyi motivációt a csapatból, amennyi szükséges.


Szerinted melyek a Cadre erõs illetve gyenge oldalai?

Mindenképpen nagy elõnyünk a csapatszellem, hogy a játékosok ismerik egymást és jó barátok az életben is, valamint mindannyian rendelkezünk a szükséges skillel. Gyenge pontunk talán a motiváció hiánya és igazság szerint alapvetõ problémáink vannak a csapatjátékban is. Az a célunk, hogy ezeken változtassunk még a LAN (EuroCSS) elõtt.


Nem olyan régen Észak-Európa a GotFrag All-Stars versenyén kikapott Amerikától. Kérlek, elemezd nekünk azt a meccset!

Majdnem az egész dust2 arra ment el, hogy a pinggel kapcsolatos problémákat orvosoljuk. Nagyon nehéz volt ellenük AWP-zni, mivel sokszor elõbb lõttek, minthogy megláttuk volna õket, így aztán nem is nagyon erõltettük. A nuke már sokkal szorosabb volt, de sajnos elég hamar megtalálták a gyenge pontunkat. Olyan rushokat toltak, amiket szinte lehetetlen volt megállítani ilyen pinggel. Kicsit ideges is vagyok miatta, hogy nem volt esélyünk megmutatni nekik, mit is tudunk, normális szerveren. (még mindig bizakodva várom az USA vs EU LAN-t).


Szerinted mi az alapvetõ különbség az Amerikai és az Európai játékosok között?

Elég nehéz kérdés, hiszen csak egyszer játszottam velük tétmeccsen. Úgy gondolom õk sokkal inkább az egyéni skillt próbálják maximalizálni, mint a csapatmunkát.


Az elsõ GotFrag meccs elég simán ment Kelet-Európa ellen. Mivel magyarázod ezt?

Csodálkoztam is, hogy német játékosokat nem válogattak be, talán éppen ezért nem volt elég skilles playerük, akikkel komolyabb eredményt értek volna el.


Ha megnézzük a Francia és a Finn játékosokat, a Finnek a jobbak. Mit gondolsz errõl?

Mikorra a franciákat elérte a Source, mi már elég szervezetten foglalkoztunk a játékkal és megvoltak a profi játékosaink, csapataink, azaz elõnyben vagyunk velük szemben. Már minden valamire való CSS player találkozott egymással valamilyen lanon, beszélgettek, ismerik egymást az emberek, és azt se feledjük, hogy jópár pro 1.6-os játékos is átjött Sourceba. Azt hiszem tényként kezelhetjük, hogy a finnek szeretnek nagyon sokat játszani.


Jelenleg a 3 legjobb európai Source csapat?

Ha magunkat nem számolom: adastra, dignitas, logitech.


Hogyan látod a Source jövõjét?

Napról napra jobb a helyzet. A bugokat javítják, a TV-t javítják, a játékosok és csapataik is napról napra jobbak lesznek, nagyobb lanokat rendeznek, úgy gondolom 2007 a source éve!


Köszönöm az interjút, tied az utolsó szó!

Elõször is szeretném megköszönni a szponzorainknak, hogy támogatnak minket: Level7, QPAD, NordicBet, Shuttle, Intel, Sennheiser, Kingston és a Corded.org . Szeretném külön megköszönni minden embernek, aki játszik a Source-al, hogy ebbe fekteti az idejét és hisz benne. Köszönöm.


Forrás: Vakarm.net

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4261
 
1702
 
 
 
kép 812
 
1594
 
 
kép 5315
 
2507
 
 
 
kép 1458
 
1419
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu