Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. február 18. 0 hozzászólás
 

A hétvégén fog lezajlani a Vist@lan, ahol lehet bizonyítani, valamint a nagyobb LAN-okra felkészülni. A nevezett csapatok között ismert és kevésbé ismert csapatokat illetve játékosokat is találunk. A

A hétvégén fog lezajlani a Vist@lan, ahol lehet bizonyítani, valamint a nagyobb LAN-okra felkészülni. A nevezett csapatok között ismert és kevésbé ismert csapatokat illetve játékosokat is találunk. A tegnapi nap folyamán egy szubjektív esélylatolgatás jelent meg FLegby virtuális tollábol a n1ce-6aming oldalán. A vélemény
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: PDZ


Eddig nevezett csapatok:
mixers:VistaLAN: BULLDOG, hZ, Tenka, tinka, kzn
COREFACTORY: BRN, Jo, de Riddick, .LyL, SkiC, KvD
n1ce-6aming: dN, zex, mao, system, rAnDo.
NetPlayers: Kz, lckR, tokee, PDZ , Noobi
ancients: BenyA, Helmcor, Peyke, ToMMo, Moltes
KINGMAKERS: gabris, nokian, KOB4K, Xaero, pozitive
BANG!: huntenseN, Esván, rka, Azazel, boe
NoN-AlcoholiCS:Keto, mhm, xan, zakaCs, Imperator
S.I.R: Master, Trayken, DerDer, Royal, BeZol
feel the haxx: koby*, APACS, BladE, daeroN, PISTA
incentive: kz0^, MIKO, hákrisz, ibiii, Raptor
RMT: igniT[20], RazoR[18], s3c0urS[19], smiLEN[19], ZEEN[16]
teamwork.mix: _Ata_, ATL, PaiN, PISTA , Nomad

Várható erőviszonyok és végeredmény:

13. A mixers csapata általam nem ismert fiatalokból verbuválódott. Véleményem így a végletekig szubjektív, őket feltétlenül az utolsó helyek egyikére várom.

12. A COREFACTORY gárdájában feltűnik egy-egy név akit legalább publikról ismerek még én is. De ez az egy oka van annak, hogy előrébb kerültek a rangsorban.

11. Master csapata erre a lanra a S.I.R, akiknek a híre várhatóan nagyobb a játéktudásánál. De nyilván azért jönnek a LAN-ra, hogy ez utóbbi állításra rácáfolhassanak. Feltehetően gyenge csapatjátékuk és egyéni stílusuk miatt nem tudtam előrébb sorolni őket.

10. A NoN-AlcoholiCS került a 10. helyre. A csapat nem vonultat fel nagy neveket, és nem is hírlik róluk a mérhetetlen gyakorlás, így csupán eddig szavazok nekik bizalmat.

9. Az incentive egy régi név a source sceneben, ez mégsem feltétlenül jelent jó helyezést a csapat számára. Azt gondolom volt a csapatnak a mostaninál erősebb felállása is, mégsem értek el úgy sem áttörő eredményt. A középmezőnybe várom őket.

8. A KINGMAKERS már egy áttörő eredménnyel gazdagabb az előző gárdánál, de amennyiben jól emlékszem, itt is másik lineup volt aki elérte ezeket a sikereket. Jelenlegi felállásukkal szintén egy középcsapattá degradálták vissza magukat.

7. Az n6-nak a BECUP-on sikerült belefutnia a NetPlayers gárdájába. Nem tudni mennyire aktív ez a csapat, de amennyiben az elmúlt fél év folyamán rendszeresen gyakoroltak, miközben csupán egy tagcserére került sor, azt gondolom a 7. helynél talán jobban is végezhetnek.

6. Talán engedékeny voltam a teamwork.mix csapatával, de egyes madárkák azt csiripelik, hogy DoZeR és kiC$i is a felállás része lehetnek a hétvégén. A Goda testvérek pedig köztudottan nagy tapasztalattal rendelkező játékosok, így az sem lehet probléma, hogy a source picit idegen terület a számukra. Egészen biztosan felfelé húzzák a csapatot.

5. Kellemes és ismerős neveket vonultat fel a feel the haxx. Skillbéli hiányosságokról nem beszélhetünk ezeknél a játékosoknál, de meg lennék lepve ha ennél magasabbra jutnának. Hiszen a skill egy idő után nem lesz döntő tényező, és azt gondolom taktikailag nem lesz annyira felkészült ez a csapat.

4. Ugyanez igaz a BANG! felállására is. Itt is ismerős, sőt még ismerősebb neveket találhatunk. Megközelítőleg hasonló szintet képviselnek a fenti két csapattal, és itt már a idegek és reflexek mellett, a higgadtság is egy döntő faktor lesz a végső sorrend kialakulásánál.

3. A n1ce-6aming eSports csapatát, jelenlegi készültségi állapot mellett és az utóbbi idő eredményei alapján a bronz kategóriára nevezem be. Remélem a fiúk ennél csak jobb eredmény érnek el. Ha meg tudják őrizni minden helyzetben hidegvérüket, akkor nem lesz probléma felállni a képzeletbeli dobogóra.

2. Az ancients háza táján sem zökkenőmentes az utóbbi időszak, LAN-os tapasztalatuk azonban több és eredményeik is jobbak. Úgy gondolom a két csapat a felkészülés tekintetében hasonlóan áll, így az fog dönteni kinek jön meg hamarabb az ihlet.

1. Az RMT tájékán kisebb kavarodás volt az utóbbi héten, de reméljük ennek ellenére el fognak jönni a versenyre. Skilles és higgadt játékosokból áll a gárda, kár lenne kihagyniuk egy esélyt, hogy arcot építsenek maguknak ismét. Amennyiben jönnek, én őket várom az első helyre a hétvégén!


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4170
 
1446
 
 
 
kép 4659
 
1455
 
 
kép 4732
 
1614
 
 
 
kép 4042
 
1483
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu