Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
LAN 2009. április 14. 0 hozzászólás
 

Bő két hónapja adtuk az első hírt arról, hogy a World Cyber Games öt játékot már biztosan szerepeltet a 2009-es évben. Most nézzük a további hetet.Az előző hírnél bizonyára sokan elcsodálkoztatok,

Bő két hónapja adtuk az első hírt arról, hogy a World Cyber Games öt játékot már biztosan szerepeltet a 2009-es évben. Most nézzük a további hetet.
Az előző hírnél bizonyára sokan elcsodálkoztatok, hogy sem autóverseny, sem futball játék nem szerepelt a listában. Nos, most már nekik sem kel aggódni, hisz milyen WCG lenne, ha nem lennének ilyen versenyek?
Korábban néhány közösségi oldal felreppentette azt a pletykát, miszerint elképzelhető, hogy a nagy kedvenc, a FIFA az idei évben nem fog szerepelni, helyette a nagy rivális, a Pro Evolution Soccer lesz a hivatalos. Ennek a lehetősége néhány órával ezelőtt szertefoszlott. Az ICM (International Cyber Marketing) által működtetett szervezet továbbra is az EA Sports aktuális játékát szerepelteti, tehát idén a FIFA09 került a palettára. Kíváncsian várjuk, hogy az utóbbi évek német dominanciáját tavaly megtörő románok (érdekesség még, hogy 2008-ban a németek még csak dobogóra sem kerültek - a szerk.) mire lesznek képesek az idén, vagy esetleg újra átveszik az uralmat a germánok?
A következő játék az Ázsiában nagy népszerűségnek örvendő billiárd játék, a Carom3D. Ezen már csak azért sem lehet túlságosan meglepődni, hiszen az elmúlt 3 évben már szerepelt a WCG-ken, és ha népszerű, miért is vennék le műsorról? Szerencsére attól függetlenül, hogy hol van a legnagyobb rajongótábora, nem kell aggódni, hiszen nincs ázsiai fölény. Tavaly is az első helyezett Myeongjin Gu mellett két Ázsián kívüli vitte el a megmaradt két érmet.
A száguldás szerelmesei sem maradnak élvezet nélkül. A TrackMania Nations Forever biztosan szerepelni fog már. Hogy mi lesz az eddig két játékkal, az EA Need for Speedjével és a Project Gotham Racinggel? Azt még nem lehet biztosan tudni, de eddig "csak" 11 játék lett bejelentve, míg tavaly ennél többel lehetett játszani, ráadásul akkor nem is egy autóversenyzős játék volt, így még elképzelhető, hogy valamelyik felkerül a listára.
Tavaly első ízben szerepelt a 2D-s fantasy MMORPG, a Red Stone. Az ázsiaiak örülhettek, hiszen tavaly csak ők vittel el érmet ebben a játékban. Most pedig azért ujjonghatnak, mert idén is lehet kalandozni, "gyakni", gyűjtögetni.
Most először, promóciós jelleggel MORPG játékkal is lehet versenyezni, a Dungeon & Fighter lesz az, amely bemutatni hívatott ezt a fajta időtöltési lehetőséget a nagyközönségnek. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből.
Végül, de nem utolsó sorban újabb mobil játékot üdvözölhetünk a sorban. A tavalyi Asphalt 4 mellé, amely szintén a száguldás szerelmeseiknek készült, most egy újabb játék került, egy kirakós, azaz a Wise Star2. Szintén érdeklődve várjuk, milyen izgalmas összecsapásokat láthatunk a közvetítések során.
Aggodalomra adhat még okot, hogy a Halo és a Command & Conquer sem került fel eddig a listára. Mint azt fentebb említettük, még a tavalyi "darabszámot" sem értük el, így nem szabad feladni a reményt, még az idén is lehet tolni ezekkel a játékokkal, ha a WCG is úgy akarja.

Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: Abdul Mohamed

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4691
 
1511
 
 
 
kép 1156
 
1296
 
 
kép 2886
 
1436
 
 
 
kép 3929
 
1488
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu