Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Letöltés 2009. február 15. 0 hozzászólás
 

Végre elkészült a legújabb Everest, mindenki nagy örömére. A megszokott dolgok mellett új lehetőségek jelentek meg, amivel az új Core I7, és Phenom II tulajdonosok is bele láthatnak a rendszerük lelkébe.

Végre elkészült a legújabb Everest, mindenki nagy örömére. A megszokott dolgok mellett új lehetőségek jelentek meg, amivel az új Core I7, és Phenom II tulajdonosok is bele láthatnak a rendszerük lelkébe. De nem csak a HW támogatottsága javult a programnak, hanem az új operációs rendszer a Windows 7-re való felkészítés is bekerült az újdonságok listájába. Lássuk, hogy mi változott, vagy került bele az új verzióba!

Az tovább újdonságok listájához.
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: zsola



Túlmelegedésre és hűtőventilátor leállásra figyelmeztető rendszer.

Továbbfejlesztett és átdolgozott hardverfigyelő modul áramerősség és fogyasztás figyeléssel a támogatott rendszereken. Új figyelmeztető szolgáltatás, ami jelez túlmelegedés, feszültségesés, túlfeszültség valamint hűtőventilátor meghibásodás esetén. Beállítható hőmérséklet, feszültség és fordulatszám küszöbértékek. A jelzés típusa választható felugró ablak, e-mail küldés vagy rendszerleállítás között.

A legújabb Intel Core i7, Intel Atom és AMD Phenom II processzorok támogatása.

Diagnosztikai adatok, CPU maghőmérséklet mérés, optimalizált sebességmérés a legújabb processzor-generációkon: Intel Core i7 és Xeon "Nehalem", Intel Atom "Diamondville" és "Silverthorne", AMD Phenom II "Deneb". Turbo Boost és QPI támogatás multi-socket L3 gyorsítótár sebességméréssel az Intel "Nehalem" családba tartozó processzorok esetén. Javított memória másolási sebességmérés az Intel Pentium E5xxx processzoroknál. (A rossz hőfok kijelzése megmaradt ezeknél a processzoroknál. De ez lehet alaplap is.Szerk.)


OpenGL 3.0 támogatás, OpenGL verzió megfelelőség ellenőrzése

OpenGL videókártya információ a legújabb GPU-k esetén, beleértve az ATI Radeon HD 43xx/45xx/46xx/48xx szériát, valamint az nVIDIA GeForce GTX 285, GeForce GTX 295 és S3 Chrome 530 GT-t. OpenGL paraméterek, árnyaló szolgáltatások és bővítmény listák OpenGL 3.0 támogatással. Új OpenGL verzió megfelelőségi teszt, mellyel ellenőrizhető a hardver és az illesztőprogram megfelelősége a különböző OpenGL változatok esetén.

Windows 7 támogatás, új automatikus indítási funkció.

Operációs rendszer és rendszerkonfigurációs paraméterek megjelenítése a következő generációs Windows verziókon: Windows 7, Windows Server 2008 R2.

Kibővített audió információ az OpenAL és High Definition Audio lapok hozzáadásával.

Még több információ a hangkártyákról az OpenAL API-n keresztül, beleértve az X-RAM méretének és a hardveres hangpufferek számának detektálását. High Definition Audio vezérlők és kodekek listázása a Windows UAA busz segítségével.

Új információs oldal a telepített Windows Vista oldalsáv minialkalmazásokról

A telepített Windows Vista oldalsáv minialkalmazások és Windows 7 asztali alkalmazások listázása.

Információ az ATI Stream és nVIDIA CUDA GPGPU eszközökről

GPGPU támogatású grafikus kártyák adatainak megjelenítése az ATI Stream és nVIDIA CUDA felületek segítségével. Memóriaméret, blokk- és rácsméret, API verzió és számítási képesség információ.

Aki le akarja tölteni a program próbaverzióját, az a linken megteheti.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 776
 
1800
 
 
 
kép 3295
 
1568
 
 
kép 1304
 
1426
 
 
 
kép 5340
 
2366
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu